mol Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Νίκο, ακόμη την virtuous 2.0.0 φοράει η συσκευή σου; αν ναι, ποιον κέρνελ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ναι ακομη την virtuous 2.0 φοραω. Ο kernel ειναι ο default της ROM και το Radio ειναι το Vision_Radio_12.56.60.25_26.10.04.03 το οποιο ειναι το τελευταιο μεχρι στιγμης unbranded radio. Τα 2 επομενα ειναι για T-Mobile νομιζω και το αλλο ειναι της Bell. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 α, μάλιστα ευχαριστώ :) για να αλλάξουμε κέρνελ πρέπει απαραίτητα να είμαστε root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σαφώς και πρέπει να είσαι rooted! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Και εγω νομιζω πως ναι..... Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 βασικά έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα http://www.htcdev.com και είδα ότι η htc μας δίνει τους κερνελς 'αρα μας θέλει root ;) σωστα; (ή ΔΕΝ κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων υπάρχει η επιλογή: Ελληνική κωδικοποίηση --> Κωδικοποίηση 7 bit οπότε το κινητό στέλνει κανονικά sms 160 χαρακτήρων. Δεν μπορώ να βρω αυτη την επιλογή στα settings του default sms προγράμματος της HTC. Εχω την επίσημη 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Μπες στα μηνυματα. Πατα μενου-ρυθμισεις-μηνυματα κειμενου(sms)-κωδικοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Έχει μόνο 3 επιλογές: Delivery Reports,Service Center και Manage Sim card Messages. Edit: Ευχαριστώ. Ειχα την γλώσσα στα Αγγλικά και αυτή η ρύθμιση δεν εμφανιζόταν,αλλαξα στα Ελληνικά και εμφανίστηκε. Edit 2: Φένεται οτι για να λειτουργεί με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει αναγκαστικά να έχω ως γλώσσα συστήματος τα Ελληνικά,κάτι που δεν μου αρέσει πολύ.Εχω συνηθίσει τις περισσότερες εννοιες στα Αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να έχω Αγγλική γλώσσα και 160 χαρακτήρες ή αναγκαστικά πρέπει να κατεβάσω αλλο πρόγραμμα για τα sms (πχ handcent)? Edited January 1, 2012 by _2FAST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 βασικά έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα http://www.htcdev.com και είδα ότι η htc μας δίνει τους κερνελς 'αρα μας θέλει root ;) σωστα; (ή ΔΕΝ κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ;) H HTC τα δίνει αυτά για developers, συνεπώς είναι διαφορετικά τα πράματα ;) Λόγω του ότι το android ειναι open source, η htc είναι "υποχρεωμένη" να δώσει το source του kernel ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ναι αλλα για να περάσω αυτες τις αλλαγές πρέπει να ειμαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αν θες να τις περάσεις, ναι, αλλά η htc το δίνει για να τα αναπτύξεις. Η official rom η δικιά της δεν έχει πρόβλημα να περαστεί και χωρίς root! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 μα πως να το αναπτύξω χωρίς έστω να το δοκιμάσω στο τηλέφωνο; αρα ροοτ :p τέσπα, δε με κόβω να βγάζω άκρη με το θέμα, όσο και να μου το εξηγήσετε :) παίζει ics beta8r5 στους xda. μόνο η κάμερα "διάβασα" δε λειτουργεί. επίσης cm9 πότε θα δούμε για τη συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 μα πως να το αναπτύξω χωρίς έστω να το δοκιμάσω στο τηλέφωνο; αρα ροοτ :p τέσπα, δε με κόβω να βγάζω άκρη με το θέμα, όσο και να μου το εξηγήσετε :) παίζει ics beta8r5 στους xda. μόνο η κάμερα "διάβασα" δε λειτουργεί. επίσης cm9 πότε θα δούμε για τη συσκευή μας; και να δούμε θα έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο μας(το φυσικό)? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 για ρίξε μια ματιά από δω και κάτω με βάση τα λεγόμενα του gesamfunai λογικά έχουμε ελληνικά στο hw σε όλες τις ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 για ρίξε μια ματιά από δω και κάτω με βάση τα λεγόμενα του gesamfunai λογικά έχουμε ελληνικά στο hw σε όλες τις ρομ Ωχ καλή φάση εε? καιρό τώρα ήθελα να βάλω την miui στο κινητό μου και κολλούσα που δεν είχε ελληνικά μόλις το δοκιμάσω ενημερώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 ναι, για πες μας εγώ παντως με miui ΔΕΝ είχα gps. πιστευω να μην έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 ναι, για πες μας εγώ παντως με miui ΔΕΝ είχα gps. πιστευω να μην έχεις πρόβλημα Να κάνω μια ερώτηση? στο titanium back up τι αντίγραφα ασφαλείας κρατάτε? τις εφαρμογές μόνο ή και τα αρχεία συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δεν εχω χρησιμοποιείσει ποτέ το TB για back up. δεν έψαξα τι και πως γίνεται. και αυτός είναι ο λόγος που (προς το παρών) βαριέμαι να δοκιμάζω ρομς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δεν εχω χρησιμοποιείσει ποτέ το TB για back up. δεν έψαξα τι και πως γίνεται. και αυτός είναι ο λόγος που (προς το παρών) βαριέμαι να δοκιμάζω ρομς :p χεχε.. πάντως δεν είναι τίποτα το δύσκολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 να υποθέσω ότι το back up γίνεται: ανοιγω το TB παταω menu περισσότερα... δημιουργία update.zip επιλέγω τύπο κώδικα "διόρθωση" το TB θα εγκατασταθεί ως "εφαρμογή χρήστη" επιλέξτε όνομα αρχείου "update.zip" δημιουργία update.zip και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) να υποθέσω ότι το back up γίνεται: ανοιγω το TB παταω menu περισσότερα... δημιουργία update.zip επιλέγω τύπο κώδικα "διόρθωση" το TB θα εγκατασταθεί ως "εφαρμογή χρήστη" επιλέξτε όνομα αρχείου "update.zip" δημιουργία update.zip και τέλος; εε εγώ δεν το κάνω έτσι... εγώ απλά κάνω back up τις εφαρμογές που θέλω και όταν περνάω την rom που θέλω εγκαθιστώ το tb και τις επαναφέρω... Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση.. θα εγκαταστήσω την miui τώρα στο κινητό και είδα αυτό στους xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216997 όταν λέει να φλασάρω το αρχείο το μετανομάζω σε update.zip και μέσω recovery την εγκαθιστώ? Edited January 3, 2012 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 γιατί να το μετονομάσεις σε update.zip; απλά bootαρεις σε clockwork και κάνεις εγκατάσταση το zip. όπως και τη ρομ δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 γιατί να το μετονομάσεις σε update.zip; απλά bootαρεις σε clockwork και κάνεις εγκατάσταση το zip. όπως και τη ρομ δηλαδή αα νόμιζα ότι πρέπει να τα μετανομάσεις όλα σε update.zip... και το zip της ρομ για να τα φλασάρεις...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 όχι. κάνεις την ίδια διαδικασία έτσι θυμάμαι ότι έκανα κάποια στιγμή που χρειάστηκε να φλασάρω add on :) btw, μήπως σκέφτσαι να δοκιμάσεις και την ics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts