Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μακαρι να μας δωσουν επισημα την 4 γιατι ειναι το μοναδικο htc τηλεφωνο με qwerty που εισαγεται στην ελλαδα. Σωστα? Ειναι δυνατον να μας αφησουν εκτος? Κατι τετοιο τους εγραψα στο απαντητικο mail και ειπαν θα ενημερωσουν τους ανωτερους. :lol: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το αποκλείω να πάρει ICS το Dezire Z, μακάρι να βγω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 παιδιά λέω να το δοκιμάσω αυτό http://rumah-android.com/read-your-flashdisk-into-android-deviceusb-on-the-go.html λέτε να δουλέψει?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πολύ ενδιαφέρον! Χρειάζεται όμως καλώδιο απ'ότι κατάλαβα, ε; Όπως και να'χει πάντως, αν τα καταφέρεις ενημέρωσέ μας :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πολύ ενδιαφέρον! Χρειάζεται όμως καλώδιο απ'ότι κατάλαβα, ε; Όπως και να'χει πάντως, αν τα καταφέρεις ενημέρωσέ μας :) ναι υποθέτω ότι χρειάζεται ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm θα πάω να το αγοράσω αύριο και θα το δοκιμάσω! εύχομαι να πετύχει γιατί είναι χρήσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πολυ ενδιαφερον φαινεται. Μου εχει διαφυγει τελειως και δεν το εχω ξαναδει. Να σαι καλα που το ανεφερες. Αν τα καταφερεις ενημερωσε μας. Επισης η ρομ που δοκιμαζω εχει τα θεματα της. Θα επανελθω οταν παω σπιτι. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το αποκλείω να πάρει ICS το Dezire Z, μακάρι να βγω λάθος. βγεις δε βγεις λάθος ics θα μπεί στη συσκευή μου:cool: βέβαια δε γνωρίζω αν την κρατήσω αλλά θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή:rolleyes: usb otg στο Ζ; wow! περιμένω νέα :D @νίκο θέματα όπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Γειά χαρά. Δεν έχω κάνει root τη συσκευή. Από χτες, και εντελώς ξαφνικά, ενώ βρίσκει την περιοχή μου (δουλειά ή σπίτι) δεν ανανεώνει τα δεδομένα του καιρού. Δεν με πειράζει αυτό, αλλά πλέον και στο συγχρονισμό "κολλάει". 'Οταν μπω στον καιρό, μου βγάζει σφάλμα ότι "Το com.htc.bgp σταμάτησε απροσδόκητα". 'Εχεις κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή είμαι ο μόνος; Μάλλον το πήραν χαμπάρι και το διόρθωσαν. Χωρίς να κάνω τίποτα... ο καιρός επανήλθε! 'Ολα δουλεύουν ρολόι! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 15, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 υπήρχε το πρόβλημα αυτό σε όλες τις συσκευές htc στην Ευρώπη. ετσι διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 βγεις δε βγεις λάθος ics θα μπεί στη συσκευή μου:cool: Αν μιλάς για custom rom, σίγουρα. Officially όμως μην το περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σίγουρα μιλάω για custom :) για αυτο και δε με απασχολει η οφισιαλ btw υπάρχουν 3-4 ics στους xda. ποια να φορεσω; ποια είναι η πιο πλήρης; από ότι κατάλαβα είναι διαφορετικές μεταξύ τους(αν το ψαξε καποιος το θέμα ας πει την άποψη του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Θεματα οπως το οτι δεν εχει ελληνικα. Ουτε στα μενου ουτε στο πληκτρολογιο. Το virtual διορθωνεται με καποιο απο το market αλλα το hw keyboard αρνειται κατηγορηματικα να γραψει ελληνικα. Επισης για καποιο λογο η συσκευη δεν αναγνωριζεται απο το λογαριασμο μου στο market. Ετσι δεν μπορεις απο την web σελιδα του market να επιλεξεις εφαρμογες και να εγκατασταθουν στη συσκευη. Δεν ξερω αν ειναι μονο δικο μου αυτο το θεμα μιας και δεν διαβασα καποιος αλλος να διαμαρτυρεται για αυτο. Πιθανοτατα να φταιει οτι η συσκευη αναφερεται ως T-Mobile G2 και προοριζεται μονο για την US αγορα;;;;; Απο την αλλη μερια η ROM ειναι πολυ ελαφρια και αρκετα γρηγορη. Με κανονικη χρηση χωρις να αλλαξω κατι στον τροπο που τη λειτουργω με facebook & twitter accounts συγχρονισμενα και push e-mail με εβγαλε κατι πανω απο 30 ωρες λειτουργιας ενω με την Virtuous Sense v2.0 βγαζω κατι λιγοτερο απο 24ωρο. Στη θεση σου για ICS θα δοκιμαζα το port απο Desire S. Την ειχα δοκιμασει στη εκδοση 3r1.2 και εχω γραψει τα σχολια μου μερικα post πιο πριν μαζι με φωτο. H αλλη που βλεπω ειναι alpha III και διαβαζω οτι εχει αρκετα πραγματα που δεν παιζουν ακομα. Οπως και να εχει νομιζω οτι καμια δεν ειναι ακομα για main χρηση και θα χρειαστει λιγο ακομα υπομονη για να εχουμε μια stable & full working ICS ROM. Εν αναμονη λοιπον.....:rolleyes: Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδιά λέω να το δοκιμάσω αυτό http://rumah-android.com/read-your-flashdisk-into-android-deviceusb-on-the-go.html λέτε να δουλέψει?????? δεν δούλεψε :lol: απο λίγη έρευνα που έκανα δεν είναι τόσο απλό να κάνεις το κινητό να αναγνωρίζει τα usb sticks... πρέπει να στέλνει και ρεύμα στις συσκευές.. οπότε μάλλον δεν θα δούμε αυτό το χαρακτηριστικό στα κινητά μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 κρίμα, δε πειράζει όμως :D ζούμε και χωρίς αυτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 δεν δούλεψε :lol: απο λίγη έρευνα που έκανα δεν είναι τόσο απλό να κάνεις το κινητό να αναγνωρίζει τα usb sticks... πρέπει να στέλνει και ρεύμα στις συσκευές.. οπότε μάλλον δεν θα δούμε αυτό το χαρακτηριστικό στα κινητά μας! Τα νοκια ειχαν μια περιοδο και δεν μιλαω μονο για Maemo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τα νοκια ειχαν μια περιοδο και δεν μιλαω μονο για Maemo... Ναι δεν μίλαγα γενικά για τα κινητά.. για το desire z μιλούσα... Πολλά κινητά το έχουν... Το n8 τo galaxy s2 το arc s και πολλά άλλα.. απλά μακάρι με κάποιο "πείραγμα" να μπορούσε να το έχει και το δικό μας... Να ρωτήσω κάτι.. διάβασα πως οι εκδόσεις 3.0 και πάνω έχουν αυτή την λειτουργία άρα θα την έχει και η ics σωστά??? Οπότε αν αργότερα βγει κάποια ρομ για το κινητό μας με την ics θα υποστηρίζει αυτή την λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ναι δεν μίλαγα γενικά για τα κινητά.. για το desire z μιλούσα... Πολλά κινητά το έχουν... Το n8 τo galaxy s2 το arc s και πολλά άλλα.. απλά μακάρι με κάποιο "πείραγμα" να μπορούσε να το έχει και το δικό μας... Να ρωτήσω κάτι.. διάβασα πως οι εκδόσεις 3.0 και πάνω έχουν αυτή την λειτουργία άρα θα την έχει και η ics σωστά??? Οπότε αν αργότερα βγει κάποια ρομ για το κινητό μας με την ics θα υποστηρίζει αυτή την λειτουργία? Λαθος καταλαβα πως το αναφερες.Ειναι θεμα hardware 'η software?Αν ειναι software τοτε θα βρεθει λυση κ θα μου κανει εντυπωση πως δεν εχει βγει ακομα γ ολα τα android..αμα ειναι τεχνικο κομματι δεν θα το χουμε δυστιχως..γιατι ειναι κ μεγαλη ευκολια να υπαρχει συνδεση με στικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Φίλος μου με το HTC Desire (όχι το Z) όμως, του έβγαλε σήμερα ενημέρωση λογισμικού Android 2.3.5. Εμάς πότε θα μας βγάλει άραγε; Επόμενη ερώτηση= Θέλω να κάνω δώρο σε ένα φίλο (με πολλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα) ένα ακουστικό σαν κι αυτό που έχει το link. 'Εχει κανείς τίποτα υπόψην του; http://www.bestiphone.gr/index.php?cPath=3&filter_id=1&sort=6d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Θα σου συνιστουσα να ριξεις και μια ματια στο ebay για καλυτερη τιμη. Οσον αφορα τωρα αυτο το "hands free" δεν νομιζω οτι ειναι και το πιο βολικο του κοσμου!!!!!!! Περα απο αυτο επειδη εχει περασει απο τα χερια μου κατι παρομοιο να ξερεις οτι η ποιοτητα συνομιλιας δεν ειναι και οτι καλυτερο. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 καλησπερα κ χρονια πολλα! υπαρχει θεμα που ασχολειται με modding του desire z? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 καλησπερα κ χρονια πολλα! υπαρχει θεμα που ασχολειται με modding του desire z? Ξεχωριστό θέμα όχι και ούτε πρόκειται λόγω περιορισμένης κίνησης. Ότι θέλεις για αυτή τη συσκευή θα το βρεις στο παρόν θέμα και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ξεχωριστό θέμα όχι και ούτε πρόκειται λόγω περιορισμένης κίνησης. Ότι θέλεις για αυτή τη συσκευή θα το βρεις στο παρόν θέμα και μόνο. μου το εξηγεις λιγο αυτο..? εννοεις πως δεν υπαρχουν πολλες δυνατοτητες για το κινητο η δεν εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα για custom roms στο συγκεκριμενο μοντελο? ρωταω γιατι το εχει ενας φιλος κ πιστευα πως σε γενικες ειναι ενα καλο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Τι ακριβως εννοεις οταν λες modding;;;; Αν παντως το θεμα σου ειναι οι custom ROMs απλα οπως θα δεις και στις προηγουμενες σελιδες τα συζηταμε ολα εδω.... Δινουμε συμβουλες λυνουμε αποριες λεμε γνωμες, ολα στο ιδιο θεμα.... Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μου το εξηγεις λιγο αυτο..? εννοεις πως δεν υπαρχουν πολλες δυνατοτητες για το κινητο η δεν εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα για custom roms στο συγκεκριμενο μοντελο? ρωταω γιατι το εχει ενας φιλος κ πιστευα πως σε γενικες ειναι ενα καλο smartphone. Ο Γιάννης (athanaso) εννοεί πως το desire z δεν έχει από πίσω του ικανό αριθμό developers-hardcore users που να ασχολούνται τόσο με αυτό το κινητό και συνεπώς λόγω της περιορισμένης αυτής κίνησης δε δικαιολογείται να δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα για modding. Συνεπώς οτιδήποτε έχει να κάνει με το desire z, το συζητάμε αποκλειστικά εδώ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ψάξε εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=758 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ειναι κατι συγκεκριμενο για το οποιο θελεις να σε βοηθησουμε;;; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts