mol Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 μου τις ειχαν στειλει με mail ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE Internet HTC DESIRE Z Προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Internet μέσω του κινητού σας, θα πρέπει να καταχωρηθούν στη συσκευή σας οι απαιτούμενες ρυθμίσεις (αν δεν υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες). Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME MENU και αγγίξτε το Settings Wireless Connection. 1. Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names. 2. Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής. 3. Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να αποθηκευτούν: Name: Πληκτρολογείτε COSMOTE Internet APN: Πληκτρολογείτε internet Proxy: το αφήνετε κενό Port: το αφήνετε κενό Username: το αφήνετε κενό Password: το αφήνετε κενό Server: το αφήνετε κενό MMSC: το αφήνετε κενό MMSC το αφήνετε κενό MMS Port: το αφήνετε κενό MCC:202(προκαθορισμένη τιμή) NMC:01(προκαθορισμένη τιμή) APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE. Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Internet. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, απαραίτητο είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε mol!!! θα το κοιταξω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 σε μένα λειτουργησε, να ξες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά καλημέρα!!! ρούταρα και εγώ το κινητό μου και τώρα τρέχω την Virtuous v2.0.0 !!! όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα πράγμα! δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα απολύτως από το μαρκετ!!! συνέχεια μου βγάζει ότι υπάρχει ένα σφάλμα όταν επιλέγω κάποια για να κατεβάσω... τι να φταίει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Sony Bravia Engine το χει δοκιμασει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Sony Bravia Engine το χει δοκιμασει καποιος; Το δοκίμασα αλλά δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη διαφορά.. Ίσως είναι λίγο καλύτερα αλλά όχι τόσο σουπερουάου που το παρουσιάζει η Sony. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) να μη μπω στη διαδικασια δηλαδη ε; ΕΔΙΤ: Υπάρχει άραγε κάποιο πρόγραμμα που να απορρίπτει κλήσεις από άγνωστο νούμερο (=απόκρυψη); Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δωρεάν. Προκειμένου να υπάρξει λύση, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του προγράμματος αρκεί να λειτουργεί στο HTC Desire Z. Δοκίμασα 6 διαφορετικά προγράμματα, αλλά κανένα δεν κάνει αυτό που υπόσχεται όταν με καλούν με απόκρυψη (δηλαδή να απορρίπτει την κλήση ή να απαντάει και να το κλείνει). Edited November 22, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά καλημέρα!!! ρούταρα και εγώ το κινητό μου και τώρα τρέχω την Virtuous v2.0.0 !!! όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα πράγμα! δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα απολύτως από το μαρκετ!!! συνέχεια μου βγάζει ότι υπάρχει ένα σφάλμα όταν επιλέγω κάποια για να κατεβάσω... τι να φταίει????? Θα σου πω ενα πολυ περιεργο...... αλλα σε μενα δουλεψε....... Ενεργοποιησε το quick boot και ξαναδοκιμασε να μπεις και να κατεβασεις απο το market. Μετα κανε restart τη συσκευη σου και βγαλε το quick boot αν δεν το θελεις. @mol: Δοκιμασε αυτο. Σε εμενα το trial δουλεψε κανονικα. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ok Νίκο, θα το τσεκ'αρω. εκανα overclock sto 1.2ghz στην virtuous 2.0.0. παει ΠΟΛΥ καλυτερα ! να το παω στο 1.5; με setcpu εγινε η αλλαγη. πρεπει να προσεξω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Θα σου πω ενα πολυ περιεργο...... αλλα σε μενα δουλεψε....... Ενεργοποιησε το quick boot και ξαναδοκιμασε να μπεις και να κατεβασεις απο το market. Μετα κανε restart τη συσκευη σου και βγαλε το quick boot αν δεν το θελεις. Ευχαριστώ πολύ Νίκο με βοήθησε ο mol και διορθώθηκε το πρόβλημα... ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.. κάποιες φορές σήμερα κόλλησε χωρίς να κάνω κάτι και αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία.. και μια άλλη φορά ενώ έπαιζα μου έκανε ένα restart.. το έχει κάνει σε κανένα σας αυτό? υπάρχει κάποια λύση ή είναι τυχαίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 νταξ, καποια κολληματακια τρωει που και που αλλα μονο σε παιχνιδια. πουθενα αλλου. 3 φορες αναγκαστικα να βγαλω μπαταρια. δε του εδωσα χρονο να ξεκολλησει ομως. ρεσταρτ εκανε μια 2 φορες απο οτι θυμαμαι και αυτο λογω θερμοκρασιας! καλοκαιρι επιασε καπου στους 50 βαθμους! ε ποσο να αντεξει; το φαγε το ρεσταρτ του :lol: (λογικο το βρισκω οταν ζοριζεται η συσκευη να κανει τα δικα της. προβλημα ΔΕ το λες αυτο :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Παιδιά συγνώμη που σας πρήζω αλλά έχω κάτι τελευταίο (ελπίζω).. λοιπόν δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή της google... ουτε το gmail,google search(ούτε καν το κουμπί search),youtube κτλ στην rom CM7 είχε πάρει το μάτι μου ότι έδιναν για download σε zip τις εφαρμογές της google να τις βάλω? θα δουλέψουν ή επειδή είναι για άλλη ρομ δεν θα λειτουργήσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 τι εννοεις δε λειτουργουν; δεν ανοιγουν καν, βγαζουν σφαλμα, κλπ; σε μενα λειτουργουν μια χαρα ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Λύθηκε και αυτό!!! έκανα επαναφορά των εφαρμογών μέσα από το titanium και λειτουργούν μια χαρά ps. έκανα και εγώ overclocking στο 1.1ghz και πάει μια χαρά! ερώτηση: μακροπρόθεσμα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα αν το έχω συνέχεια εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δεν υπαρχει προβλημα! αλλα θελω να ρωτησω: αν αυξησω τη μινιμουμ συχνοτητα απο 245 σε 600hz πειραζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 γιατί θες να το αυξήσεις το minimum? Πάντως ρε παιδιά νιώθω λες και πήρα καινούργιο κινητό.. τεράστια διαφορά στα πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 καπου(εδω ή xda) πηρε το ματι μου οτι γινεται καλυτερη διαχειρηση μπαταριας! μονο για αυτο το λόγο. λεω να το κανω να δω πως θα συμπεριφερεται το κινητο αλλα δε γνωριζω αν υπαρξει ανεπανορθωτο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ανεπανορθωτο προβλημα δεν υπαρχει εκτος και αν καψεις, λογω θερμοκρασιας η αυξηση της τασης λειτουργιας, τον επεξεργαστη η το bus. Παντα σε ολους τους επεξεργαστες υπαρχει ενα οριο ανοχης. Επειδη ομως δεν το εχω ψαξει περισσοτερο το θεμα overclocking σε smartphones δεν θα επεκταθω αλλο. @mol: Το μονο που θα καταφερεις ειναι μαλλον χειροτερη διαρκεια μπαταριας μιας και idle η συσκευη θα δουλευει στα 600hz και οχι στα 245hz που οπως ειναι λογικο καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια. Το call blocker το δοκιμασες; Κανει αυτο που θελεις; @Xander: Οντως με αλλαγη απο την stock rom σε καμια καλη υλοποιηση μιας custom ειναι σαν να αγοραζεις αλλη συσκευη. Ταχυτερη, οικονομικοτερη σε ενεργεια, μιας και ειναι πολυ λιγοτερες οι υπηρεσιες που εκτελουνται και κυριως πολλα μικρα πραγματακια που δεν φαινονται αμεσα αλλα μας κανουν τη ζωη πιο ευκολη οπως συντομευσεις για wifi, BT, GPS κα στην μπαρα ειδοποιησεων. Και περναμε και στη συσκευη μας updates που δεν μας δινονται official απο την εκαστοτε κατασκευαστρια. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 το καψιμο φοβαμαι και γω. στο setcpu έχει και αλλες επιλογές εκτός από min/max συχνότητα; απλα έκανα οβερκλοκ(στην max) χωρις να αλλάξω κάτι άλλο συμφωνω μαζί σου για την idle λειτουργια και τηην κατανάλωση! απλά θυμάμαι ότι κάποιοι ανέφεραν αξηση διάρκεις μπαταριας. ρωτησα μήπως και το έχει κάνει κάποιος από σας :) ναι, το δοκίμασα. όλα οκ. θενξ παρατήρησα αυτες τις μέρες ότι πέφτει η γραμμή κατά την διάρκεια κλήσης. με virtuous 2.0.0 είμαι. (wu έχω. δε δοκίμασα άλλη κάρτα) παρατήρησε κάποιος κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Οχι δεν εχω δοκιμασει overclock περα απο αυτο που εχει η virtuous rom 2.0. Ετσι και αλλιως δεν μου χρειαστηκε παραπανω ταχυτητα στη συσκευη. Για τον τερματισμο της κλησης δεν εχω παρατηρισει κατι. Ισως ειναι καποι θεμα με το radio που εχεις. Ποια εκδοση ειναι; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υπαρχει και νεοτερη version. Δοκιμασε να την περασεις και δοκιμασε. Επισης στο xda forum αναφερει ποια συνεργαζεται πιο καλα με αυτη τη rom. Εγω παντως με αυτη τη rom του virtuous δεν ειχα ποτε προβλημα Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 θα το τσεκαρω αλλη φορα, μιας και δε κανω πολλες κλησεις ;) οποτε δε με ενοχλει τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να γνωριστουμε καλυτερα ωστε να μπορεσω να μπω κ εγω σε αυτον τον ωραιο κοσμο που λεγεται android.μολις χθες αγορασα το htc desire z κ μπορω να πω οτι ειναι ενα εντιποσιακο κινητο, το αγορασα απο το πλαισιο.αυτο που με ανησηχει ειναι οτι δεν εχει κανει ακομη ενημερωση αφου παταω το check now.θα ηθελα επισης να μου πει καποιος πως να κανω root το τηλεφωνο μου κ πως να περναω custom rom. σας παρακαλω να ειστε επιεικεις μαζι μου γιατι η προσαρμογη απο windows phone ειναι αρκετα δυσκολη. ;P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εδώ υπάρχουν όλοι οι οδηγοί, θα χρειαστεί να διαβάσεις ωστόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts