a66fm Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δοκιμασε να βάλεις εναν φάκελο μεσα σε εναν αλλο που εχει φωτογραφίες. μονο ο root φακελος θα είναι ορατος στην gallery σαν φακελος ενώ οι φωτογραφίες που έχουν ολοι οι φακελοι θα φαινονται σαν να ειναι χύμα κατω απο τον root και οχι κάτω απο τους υποφακέλους Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δοκιμασε να βάλεις εναν φάκελο μεσα σε εναν αλλο που εχει φωτογραφίες. μονο ο root φακελος θα είναι ορατος στην gallery σαν φακελος ενώ οι φωτογραφίες που έχουν ολοι οι φακελοι θα φαινονται σαν να ειναι χύμα κατω απο τον root και οχι κάτω απο τους υποφακέλους Τι να σου πω μπορεί, δεν έχω φώτο έτσι όπως το λες. Τις έχω σε ξεχωριστούς φακέλους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulas14 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα στο room. Παιδιά είχα καταλήξει στην αγορά ενός Wildfire S και σημερα κάποιος φίλος με έβαλε στην μπρίζα για το Desire Z (παλαιότερο ασφαλώς). Θά θελα να σας ρωτήσω απλά: Τί προτείνετε να πάρω από το πλαίσιο? :το πρώτο με έκδοση 2.3 kai 299 Euro ή το δεύτερο με την 2.2 froyo kai 285 euro? Να σας πώ απλά ότι δεν είμαι και τόσο ξεφτέρι στο να αναβαθμίζω συσκευές και λειτουργικά (χώρια που το φοβάμαι κιόλας), αλλά μαρεσει να παίζω με εφαρμογές που μου υπόσχεται το μαρκετ, και θέλω ένα καλό GPS και μιά καλή φωτογραφική. Πόσο μεγάλη διαφορά έχουν λοιπόν για τα δεδομένα μου οι δύο αυτές εκδόσεις του android? Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Τέτοιες συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά εδώ. Το Z πάντως είναι ανώτερο του wildfire s και πλέον έχει android 2.3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulas14 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ερώτηση σε λάθος μέρος. Όσο για το 2.3 που είπες , το πλαίσιο το δίνει 285 Ευρώ γιατί έχει την 2.2 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ερώτηση σε λάθος μέρος. Όσο για το 2.3 που είπες , το πλαίσιο το δίνει 285 Ευρώ γιατί έχει την 2.2 έκδοση. Ναι αλλά είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστεί στην 2.3. Βασικά τα κάνει όλα μόνο του, εσύ δεν κάνεις τίποτα. Απλά περιμένεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulas14 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ναι αλλά είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστεί στην 2.3. Βασικά τα κάνει όλα μόνο του, εσύ δεν κάνεις τίποτα. Απλά περιμένεις. Θα εμπιστευτώ την άποψή σου. Και ελπίζω αυτή η αναβάθμιση να μου βγεί σε καλό (κάποιοι έγραψαν οτι μετά είχαν πρόβλημα σε κάποιες εφαρμογές του). καλύτερα να κάνω αναβάθμιση αμέσως μόλις το πάρω ε? χωρίς να εγκαταστήσω κάτι. (έχεις κάποιο λινκ με οδηγίες? - σου έγραψα ότι είμαι λίγο αρχάριος σε αυτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Θα εμπιστευτώ την άποψή σου. Και ελπίζω αυτή η αναβάθμιση να μου βγεί σε καλό (κάποιοι έγραψαν οτι μετά είχαν πρόβλημα σε κάποιες εφαρμογές του). καλύτερα να κάνω αναβάθμιση αμέσως μόλις το πάρω ε? χωρίς να εγκαταστήσω κάτι. (έχεις κάποιο λινκ με οδηγίες? - σου έγραψα ότι είμαι λίγο αρχάριος σε αυτά) Όπως σου είπα τα κάνει όλα μόνο του. Δες κι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) ακούω προτάσεις για οικονομία μπαταρίας στην στοκ ρομ. έχω απενεργοποιήσει 3g, έχω ρυθμίσει αυτόματη φωτηνότειτα. τι άλλο να κάνω; κάποια ρύθμιση/εφαρμογή; εδιτ: συμφωνώ με τον "athanaso77" κάποιο conflict γινεται γι αυτό θα σου πρότεινα σε πρώτη φαση να επιλέξεις το check box στο παράθυρο να μην σε ξαναρωτήσει και άν θελήσω να γυρίσω στο sense, πρέπει να διαγράψω τον launcher που έχω; Edited August 22, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 και άν θελήσω να γυρίσω στο sense, πρέπει να διαγράψω τον launcher που έχω; Όχι, βάλε το Home Swither από το market για να κάνεις την εναλλαγή εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 πέρασα την εφαρμογή και όλα ΟΚ. πλέον χρησιμοποιώ μόνο τον launcher ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Printscreen δεν μπορεί να κάνει το τηλέφωνο. Πρέπει να του έχεις κάνει root. Αν κάποιος δεν έχει κάνει root, ξέρει καμμιά εφαρμογή για printscreen; Δοκίμασα στο market αλλά δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 επανέρχομαι στο θέμα extra μπαταρίας. βρήκα σε ebay 2 μπαταρίες(1500) και φορτιστη με κόστος λίγο κάτω από 10€. να το τσιμπησω; έχει πάρει κανείς από σας άλλη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά μην περιμένεις θαύματα. Στην καλύτερη περίπτωση να πλησιάζουν την απόδοση της stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 δε με πειράζει αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπερα, Απο σημερα και εγω κατοχος του Ζ! Εντυπωσεις: -Πολυ καλη κατασκευη. Πολυ καλυτερη απο οσο την περιμενα και το qwerty μπαινει βγαινει μια χαρα. -Βαρυ κινητο, αλλα το ηξερα και δεν με πειραζει. -Ειχα Android οποτε δεν περιμενα κατι παραπανω πανω σε αυτο. Το Sence δεν με αρεσε. Εφυγα καρφι για Laucher Pro Plus. -Δεν με αρεσει που "ξυπναει" η οθονη μονο με το κουμπι ενεργοποιησεις. Κατι διαβασα καπου οτι αλλαζει αλλα δεν το θυμαμαι. (Θα ακολουθησει ερωτηση :p) -Το κεντρικο (οπτικο?) κουμπι το βρηκα παντελως αχρηστο! -Ωραια καμερα, καπως σκοτεινη (Θα ακολουθησει ερωτηση :p) Ερωτησεις (Εψαξα πριν ρωτησω αλλα μπερδευτηκα!:O) -Δεν εκανα την αναβαθμιση σε 2,3 γιατι ειδα οτι μετα το root ειναι περιεργο. Οπως ειμαι (απο Πλαισιο, 2.2), πως το ρουταρω ευκολα? Superoneclick? Z4Root? Απο που? -Χρειαζεται κανενα αλλο προγραμμα διαχειρισης καμερας ή το stock εκμεταλευεται πληρως την καμερα του? -Εχω χασει την μπαλα με τις Rom. Ποια ειναι η πιο σταθερη rooted gingerbread αυτη τη στιγμη? CM παιζει? -Πως "ξυπναω" την συσκευη χωρις το Power? Ευχαριστω για της απαντησεις... :) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπερα, Απο σημερα και εγω κατοχος του Ζ! Εντυπωσεις: -Το κεντρικο (οπτικο?) κουμπι το βρηκα παντελως αχρηστο! Θα δείς ότι είναι χρήσιμο όταν θα γράφεις με το qwerty(το φυσικό) και θα θες να πάς σε ένα γράμμα να το διορθώσεις πχ και δεν μπορείς με τίποτα να το πετύχεις με το κουμπάκι αυτό που λειτουργεί σαν τα βελάκια θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώσει το κινητό απ'το πέταμα στο τοίχο :lol: επανέρχομαι στο θέμα extra μπαταρίας. βρήκα σε ebay 2 μπαταρίες(1500) και φορτιστη με κόστος λίγο κάτω από 10€. να το τσιμπησω; έχει πάρει κανείς από σας άλλη μπαταρία; Εγώ πάντως πήρα αυτές http://viewitem.eim.ebay.gr/2x-1500mAh-battery-charger-HTC-Desire-z-Mozart-A7272/220830321333/item ήταν οι πιο φτηνές που βρήκα. τώρα περιμένω να μου έρθουν ελπίζω να κάνουν δουλεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 αυτές τις είδα και γω. όταν έρθουν σε παρακαλώ, πες μου εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 αυτές τις είδα και γω. όταν έρθουν σε παρακαλώ, πες μου εντυπώσεις :) θα αργήσουν λίγο να έρθουν αλλά μόλις τις χρησιμοποιήσω θα πω αν είναι καλές ή τσαμπα πήγε το αστρονομικό ποσό των 7ε!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Printscreen δεν μπορεί να κάνει το τηλέφωνο. Πρέπει να του έχεις κάνει root. Αν κάποιος δεν έχει κάνει root, ξέρει καμμιά εφαρμογή για printscreen; Δοκίμασα στο market αλλά δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. https://market.android.com/search?q=screen+capture&so=1&c=apps Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) παιδιά σκέφτομαι να πάρω μια 16άρα κάρτα για το κινητό γιατί την 8 σχεδόν την γέμισα :/ είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο 1.http://viewitem.eim.ebay.gr/SANDISK-16GB-MICROSD-SDHC-MEMORY-CARD-CLASS-4-RETAIL/130521555960/item 2.http://viewitem.eim.ebay.gr/16GB-CLASS-10-MICRO-SD-HC-MEMORY-CARD-FAST-UK-SDHC/130537711774/item η πρώτη είναι επώνυμη και είναι class 4 ενώ η άλλη που δεν είναι επώνυμη στα ίδια λεφτά και είναι class 10 ποιά να πάρω?? όποια συμβουλή δεκτή ευχαριστώω! Edited August 26, 2011 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Συνιστώ να προτιμήσεις την επώνυμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 το ίδιο λέω και γω! γίνεται να κλειδώσω τη συσκευή με κωδικό ωστε να μη δέχεται άλλη σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Για το τονούμενο φωνήεν στο qwerty, πρέπει να κρατάω πατημένο το φωνήεν και μετά να χτυπάω με το δάχτυλο αυτό που θέλω ή υπάρχει άλλος τρόπος (χωρίς να χτυπάω στην οθόνη); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Συνιστώ να προτιμήσεις την επώνυμη. το ίδιο λέω και γω! γίνεται να κλειδώσω τη συσκευή με κωδικό ωστε να μη δέχεται άλλη σιμ; ευχαριστώ πολύ αυτή θα πάρω!!! Για το τονούμενο φωνήεν στο qwerty, πρέπει να κρατάω πατημένο το φωνήεν και μετά να χτυπάω με το δάχτυλο αυτό που θέλω ή υπάρχει άλλος τρόπος (χωρίς να χτυπάω στην οθόνη); νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts