SaintPetrouil Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ποια καρτα class 10 μου προτεινετε να αγορασω; Στα 32gb. Αυτη στο λινκ ειναι καλη; αν μπεις ebay uk θα βρεις class 10 transcend 32gb με 26€ μαζί με τα μεταφορικά (θα βάλεις location UK ) . Σε 4-6 εργάσιμες θα την έχεις. Εγώ αγόρασα για το Note μου 32GB με 26€ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Δεχεται και κάρτες 128GB που μόλις άρχισαν να βγαινουν Τα 128GB, όπως και τα 64, είναι άλλου είδους κάρτες. Δεν είναι microSDHC, αλλά microSDXC. Είναι άλλο πρότυπο, με το οποίο θα πρέπει να είναι συμβατή η συσκευή. Και απ' ό,τι ξέρω, οι συσκευές της Nokia δεν είναι συμβατές. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 αν μπεις ebay uk θα βρεις class 10 transcend 32gb με 26€ μαζί με τα μεταφορικά (θα βάλεις location UK ) . Σε 4-6 εργάσιμες θα την έχεις. Εγώ αγόρασα για το Note μου 32GB με 26€Απλα φοβαμαι απο το amazon για τις καρτες, γιατι μπορει να λεει class 10 και να ειναι class 2. Μετα τι κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Τα 128GB, όπως και τα 64, είναι άλλου είδους κάρτες. Δεν είναι microSDHC, αλλά microSDXC. Είναι άλλο πρότυπο, με το οποίο θα πρέπει να είναι συμβατή η συσκευή. Και απ' ό,τι ξέρω, οι συσκευές της Nokia δεν είναι συμβατές. ;) το Νοκια 808 λένε ανεπισημα ότι υπόστηρίζεις κάρτες microSDXC Απλα φοβαμαι απο το amazon για τις καρτες, γιατι μπορει να λεει class 10 και να ειναι class 2. Μετα τι κανεις; http://www.expansys.com.gr/expansys-32gb-micro-sdhc-class-10-no-adaptor-221949/ 38€ με τα μεταφορικά.η φθηνότερη λύση που βρήκα Edited July 29, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Το expansys εχει απο τις χειροτερες βαθμολογιες! Απο εκει ειναι που δεν αγοραζω με τιποτα!! :D Βρηκα αυτες τις δυο καρτες : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics&psc=1 και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JTKLEK/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1 Η samsung εχει read spead 24mb/s, η sandisk λεει οτι μπορει να φτασει μεχρι 30mb/s, αλλα δε ξερω τι ακριβως ισχυει. Οι τιμες παραπλησιες. Τι λετε; Επισης δε καταλαβαινω στη samsung που εχει δυο επιλογες για packaging : Traditional και Amazon-Frustration Free. Edited July 29, 2012 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Το expansys εχει απο τις χειροτερες βαθμολογιες! Απο εκει ειναι που δεν αγοραζω με τιποτα!! :D [...]εγώ πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το expansys:wacko: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Το expansys εχει απο τις χειροτερες βαθμολογιες! Απο εκει ειναι που δεν αγοραζω με τιποτα!! :D Βρηκα αυτες τις δυο καρτες : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics&psc=1 και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JTKLEK/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1 Η samsung εχει read spead 24mb/s, η sandisk λεει οτι μπορει να φτασει μεχρι 30mb/s, αλλα δε ξερω τι ακριβως ισχυει. Οι τιμες παραπλησιες. Τι λετε; Επισης δε καταλαβαινω στη samsung που εχει δυο επιλογες για packaging : Traditional και Amazon-Frustration Free. Εγώ τη sandisk σκέφτομαι να πάρω, τα 16gb όμως. Το Frustration Free είναι ακριβώς η ίδια κάρτα μόνο που ανοίγουν αυτή την συσκευασία ώστε να μην κουράζεσαι εσύ :lol: , δες και το FAQ που έχει στο amazon. Πάντως πρέπει να πάρεις και κάτι άλλο μαζί για να έχεις δωρεάν μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κατι θα βρω να παρω. Ομως λετε η καρτα της sandisk να ειναι καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 το Νοκια 808 λένε ανεπισημα ότι υπόστηρίζει κάρτες microSDXC Έλα, σοβαρά; Αν ισχύει είναι καταπληκτικό νέο. Νόμιζα ότι από τα καινούρια μόνο το GS3 υποστήριζε το πρότυπο. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ούτε θήκη ούτε screen protector χρησιμοποιώ.. Το κινητό δείχνει πολύ ποιοτικό και δε γρατζουνιέται εύκολα, για την οθόνη δε το συζητώ καν για screen prot. γιατί στο Ν8 1μιση χρόνο δεν έιχε το παραμικρό. Ναι αλλά θήκη σαν αυτή της σιλικόνης για το N8 ελπίζω να υπάρχει γιατί όσο να΄ναι δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να σου πέφτει κάτω... πονάς! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ναι αλλά θήκη σαν αυτή της σιλικόνης για το N8 ελπίζω να υπάρχει γιατί όσο να΄ναι δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να σου πέφτει κάτω... πονάς! :p Τιιιιιι?????? Να σου πέφτει????? :cry::X Ούτε για πλάκα δε τα λέμε αυτά!!! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ε δεν εννοώ να το ρίχνεις επίτηδες...:p αλλά εμένα ας πούμε έχει τύχει να μου πέσει 3-4 φορές το N8 και πραγματικά με έσωσε η θήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Κάτι βλέπω εδώ... Και εδώ.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 εγω εχω παρει μια σαν αυτη στο δευτερο λινκ ειναι μια χαρα και κανα 2 φορες που μου επεσε το κινητο δεν καταλαβε τιποτα ο λογος που την ειχα παρει αρχικα ηταν γιατι παρατηρησα μικρα σημαδακια στο ''εξογκομα'' της καμερας, ψιλα μεν αλλα αρκετα για να μου γυρισει το ματι ειναι οντως ενα θεματακι σε εκεινο το σημειο, ειδικα οταν το ακουμπας καπου η βαζεις βγαζεις απο καποιο τσαντακι η τσεπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 εγω εχω παρει μια σαν αυτη στο δευτερο λινκ ειναι μια χαρα και κανα 2 φορες που μου επεσε το κινητο δεν καταλαβε τιποτα ο λογος που την ειχα παρει αρχικα ηταν γιατι παρατηρησα μικρα σημαδακια στο ''εξογκομα'' της καμερας, ψιλα μεν αλλα αρκετα για να μου γυρισει το ματι ειναι οντως ενα θεματακι σε εκεινο το σημειο, ειδικα οταν το ακουμπας καπου η βαζεις βγαζεις απο καποιο τσαντακι η τσεπη Από Ελλάδα την πήρες? Αν θέλεις πες μας από που. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Από Ελλάδα την πήρες? Αν θέλεις πες μας από που. απο αμαζον αγγλιας την πηρα,10 ευρω μαζι με τα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Κι εγω ασπρο ηθελα αλλα μαυρο πηρα...καμια καλη θηκη γτ εχω την αυθεντική με το καπακι πισω για την καμερα αλλά μαυρη κι αυτη...εψετε υποψη σας τίποτα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Κι εγω ασπρο ηθελα αλλα μαυρο πηρα...καμια καλη θηκη γτ εχω την αυθεντική με το καπακι πισω για την καμερα αλλά μαυρη κι αυτη...εψετε υποψη σας τίποτα Amzer θήκη http://pureviewclub.com/2012/3254 http://thecelltribe.com/wp-content/uploads/2012/07/d88bd__7474152622_64797cd60a_z.jpg ή αυθεντικό λευκό καπάκι . Το αντίθετο δηλαδή από το παρακάτω Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cm11783 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς από πού θα μπορούσα να κάνω ηλεκτρονική αγορά για ORIGINAL ανταλλακτικα Ν8; Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω top και bottom cover. http://www.parts4mobiles.com/acatalog/nokia_n8_top_and_bottom_cover.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 http://www.ebay.com/itm/Red-Hard-Case-Cover-Protector-for-Nokia-PureView-808-/170914108127?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cb4652df αυτή την θήκη την έχει δοκιμάσει κανείς παιδιά? Θέλω να μάθω αν έστω και κατα 0.1% επηρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 http://www.ebay.com/itm/Red-Hard-Case-Cover-Protector-for-Nokia-PureView-808-/170914108127?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cb4652df αυτή την θήκη την έχει δοκιμάσει κανείς παιδιά? Θέλω να μάθω αν έστω και κατα 0.1% επηρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας Γιατί να επηρεάζει? Κούφια είναι, δεν υπάρχει "οπτικό" υλικό μπροστά από το φακό. Είναι όμως λάθος χρώμα κατά τη γνώμη και γούστα μου.. :O Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Γιατί να επηρεάζει? Κούφια είναι, δεν υπάρχει "οπτικό" υλικό μπροστά από το φακό. Είναι όμως λάθος χρώμα κατά τη γνώμη και γούστα μου.. :O χαχα.. το χρώμα δεν το έχω αποφασίσει, το σχήμα ήθελα να δείτε. Κοίταξε, ναι, δεν καλύπτουν τον φακό, αλλά μην κόβουν λίγο απο τον φωτισμό που δέχεται ο σενσορας και μην κόβουν κάποιες μοίρες απο την διάχυση του xenon flash. Καθώς υψώνεται ένα μίνι τείχος. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 εχω αυτη εδω http://www.amazon.co.uk/NOKIA-PUREVIEW-CELLAPOD-CASES-SOLID/dp/B0085MHVLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353882351&sr=8-1 απο τοτε που πηρα το κινητο και δεν εχει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 εχω αυτη εδω http://www.amazon.co.uk/NOKIA-PUREVIEW-CELLAPOD-CASES-SOLID/dp/B0085MHVLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353882351&sr=8-1 απο τοτε που πηρα το κινητο και δεν εχει κανενα προβλημα Μια ίδια έχω βάλει σε watch list στο ebay ! οκ, θα την παραγγείλω! thanks Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 παίδες μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το bh-900 γιατί το θέλω αλλά πήγα ρώτησα και λέει δεν υπάρχουν άλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts