Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτες οι 2 ξερω οτι ειναι συμβατες με τη jpu 2.2.1, αν και δεν ξερω τι διαφορα θα εχει με lagfix γιατι δεν εχω παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο lagαρισμα...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823300

εσυ εβαλες lag fix? ειδες διαφορά?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εσυ εβαλες lag fix? ειδες διαφορά?

εγραψα στο ποστ που εκανες παραθεση οτι δεν εχω παρατηρησει καποιο lag με τη μαμα jpu... ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Οπως ειπα δεν το εχω βαλει, αλλα μου κανει εντυπωση που δεν λειτουργει. Σκρολαρες κατω μηπως τις εμφανιζει μετα? Το applanet παντως που το ειχα βαλει δεν πολυ λειτουργουσε...

δεν μου εδινε αλλη επιλογη. Το applanet ειναι οτι ποιο τελειο εχωστο κινητο!!!εμενα με 2.2.2 λειτουργει αψογα

εγραψα στο ποστ που εκανες παραθεση οτι δεν εχω παρατηρησει καποιο lag με τη μαμα jpu... ;)

ουτε εγω απλα εγκυκλοπεδικα ρωταω!!:)

Ειναι στο Upgrade Stock Apps η επιλογη Hacked Camera. Αυτο με το μαρκετ δεν το εχω βαλει για να ειμαι ειλικρινης αλλα κανει αυτο που ειπαν τα παιδια :)

εμενα γιατι δεν το εχει?τι παιζει?

δεν μου εδινε αλλη επιλογη. Το applanet ειναι οτι ποιο τελειο εχωστο κινητο!!!εμενα με 2.2.2 λειτουργει αψογα

Πες μου πως εκανες τυπογραφικο και εννοεις 2.2.1 και δεν εχω χασει επεισοδια :ninja:

@ sk7lafkos Μηπως δεν εχεις την τελευταια εκδοση? Ψαξτο στο μαρκετ βγηκε μια χτες νομιζω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πες μου πως εκανες τυπογραφικο και εννοεις 2.2.1 και δεν εχω χασει επεισοδια :ninja:

@ sk7lafkos Μηπως δεν εχεις την τελευταια εκδοση? Ψαξτο στο μαρκετ βγηκε μια χτες νομιζω.

Ωχ συγνωμη φιλος!!! τυπογραφικο λαθος ειναι και περασμενη η ωρα βλεπεις απο το πρωι με το ρημαδι πολεμαω!!!

μιας και εχουμε ωραια και χαλαρη κουβεντουλα να ρωτησω γιατι στο μαρκετ μολις κατεβαζω εφαρμογες μπορω και τις βλεπω και τις ενημερωνω οταν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση και οταν τις βαζω απο μονος μου τα apk δεν μου παιρνιουνται στο μαρκετ πατωντας δηλ εφαρμογες να μου τις ενημερωνει?

μιας και εχουμε ωραια και χαλαρη κουβεντουλα να ρωτησω γιατι στο μαρκετ μολις κατεβαζω εφαρμογες μπορω και τις βλεπω και τις ενημερωνω οταν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση και οταν τις βαζω απο μονος μου τα apk δεν μου παιρνιουνται στο μαρκετ πατωντας δηλ εφαρμογες να μου τις ενημερωνει?

Και σε εμενα το κανει αλλα οχι σε ολες. Υποθετω πως εχει να κανει με το οτι δεν περνανε το market link (αυτο δηλαδη που τις "ενωνει" με το μαρκετ) αυτοι που τις παρεχουν. Μπορει να κανω και λαθος παντως.

Αλλα αν θες να το δοκιμασεις νομιζω πως το Titanium σου δειχνει αν η εφαρμογη σου εχει το market link της με ενα μικρο m μπροστα. Θα καταλαβεις τι εννοω αν το παρατηρησεις καλα. Επισης το Τitanium εχει και επιλογη για να περασεις σε μια εφαρμογη το λινκ της. Δεν το εχω δοκιμασει ομως :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και σε εμενα το κανει αλλα οχι σε ολες. Υποθετω πως εχει να κανει με το οτι δεν περνανε το market link (αυτο δηλαδη που τις "ενωνει" με το μαρκετ) αυτοι που τις παρεχουν. Μπορει να κανω και λαθος παντως.

Αλλα αν θες να το δοκιμασεις νομιζω πως το Titanium σου δειχνει αν η εφαρμογη σου εχει το market link της με ενα μικρο m μπροστα. Θα καταλαβεις τι εννοω αν το παρατηρησεις καλα. Επισης το Τitanium εχει και επιλογη για να περασεις σε μια εφαρμογη το λινκ της. Δεν το εχω δοκιμασει ομως :)

σ ευχαριστώ!! θα το κοιταξω...

Μια ερωτησουλα σε οποιονδηποτε φοραει την JM2 (αν υπαρχει καποιος). Οταν βρισκομαι στο μενου με τις εφαρμογες (το γνωστο με το μαυρο φοντο) και πατησω το home button για να επιστρεψω στην επιφανεια εργασιας τρωει ενα ελαχιστο κολληματακι την ωρα που κανει fade out απο το μενου των εφαρμογων. Αν πατησω αντι για το home το back τοτε γινεται ομαλοτατα. Το κανει σε κανεναν?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μια ερωτησουλα σε οποιονδηποτε φοραει την JM2 (αν υπαρχει καποιος). Οταν βρισκομαι στο μενου με τις εφαρμογες (το γνωστο με το μαυρο φοντο) και πατησω το home button για να επιστρεψω στην επιφανεια εργασιας τρωει ενα ελαχιστο κολληματακι την ωρα που κανει fade out απο το μενου των εφαρμογων. Αν πατησω αντι για το home το back τοτε γινεται ομαλοτατα. Το κανει σε κανεναν?

βαλε την jpu να ξεμπερδευεις!! και γω ετσι ημουν με την jm5...

εγω φοραω jm2 οπως ξερεις και μολις το δοκιμασα..και στα 2 ομαλα μου βγαινει..

βαλε την jpu να ξεμπερδευεις!! και γω ετσι ημουν με την jm5...

Προς το παρον θα παραμεινω μαυτη φιλε. Θα ερθει και της JPU η ωρα:)

εγω φοραω jm2 οπως ξερεις και μολις το δοκιμασα..και στα 2 ομαλα μου βγαινει..

Ποιος ξερει τι εγινε. Δεν ειναι και σοβαρο θεμα βεβαια απλα ειπα να ρωτηξω. Μικρο το κακο, συνεχιζουμε δυναμικα με JM2 η οποια με oclf παει σφαιρατα πραγματικα. Ειχα ξεχασει την εμπειρια. Φανταζομαι πως θα πηγαινει η JPU.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

κανε μια εκαθαριση της ραμ και δοκιμασε :p παντως εγω δεν χρησιμοποιω lagfix μονο ροοτ :P

Καλησπέρα παιδες μια ερώτηση εχω. Φοράω την JPU, η οποια σημειωτεων ειναι εξαιρετική, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μεχρι σήμερα. Κάνοντας επανεκίνηση το κινητο δε μου ζήτησε pin για την sim. Δεν εδωσα σημασία αρχικα. Οταν ομως χρειάστηκα να κανω ενα τηλεφώνημα είδα ότι δεν είχε συνδεθει στον παροχο. Ετσι πηγα απο τις ρυθμισεις στο ξεκλειδωμα της sim εδωσα το pin και ολα καλα. Εκανα πάλι restart και το πρόβλημα επιμένει. Δεν εμφανιζεται η αρχικη οθονη που ζηταει pin. Ετσι τώρα εχω ξεκλειδωτη την καρτα χωρις να ζηταει pin και ετσι σε καθε restart συνδέεται κανονικά με τον παροχο. Καμμια ιδέα που οφείλεται το προβλημα?

κανε μια εκαθαριση της ραμ και δοκιμασε :p παντως εγω δεν χρησιμοποιω lagfix μονο ροοτ :P

Μπα τα δοκιμασα αυτα αλλα συνεχιζει. Να σου πω για home button εννοω το μεσαιο απο τα 3 κατω κουμπια (αυτο που πατιεται) και οχι το τεταρτο πληκτρο απο τα αφης που εμφανιζονται στο μενου κι εχει ενα σπιτακι. Με αυτο παλι ομαλα επανερχεται, μονο με το μεσαιο πληκτρο μου κανει αυτο το εφεδακι. Τεσπα σιγα το προβλημα που συζηταμε κιολας...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ναι ξερω ποιο ειναι το home button :p καντου και ενα restart και αν παλι τα ιδια αστο δεν πειραζει :p μπορει να ειναι και το lagfix :p

Καλησπέρα παιδες μια ερώτηση εχω. Φοράω την JPU, η οποια σημειωτεων ειναι εξαιρετική, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μεχρι σήμερα. Κάνοντας επανεκίνηση το κινητο δε μου ζήτησε pin για την sim. Δεν εδωσα σημασία αρχικα. Οταν ομως χρειάστηκα να κανω ενα τηλεφώνημα είδα ότι δεν είχε συνδεθει στον παροχο. Ετσι πηγα απο τις ρυθμισεις στο ξεκλειδωμα της sim εδωσα το pin και ολα καλα. Εκανα πάλι restart και το πρόβλημα επιμένει. Δεν εμφανιζεται η αρχικη οθονη που ζηταει pin. Ετσι τώρα εχω ξεκλειδωτη την καρτα χωρις να ζηταει pin και ετσι σε καθε restart συνδέεται κανονικά με τον παροχο. Καμμια ιδέα που οφείλεται το προβλημα?

εγω θα σου πω για factory reset, και αν δε, να ξαναπερασεις τη rom...

βεβαια αυτες ειναι οι πιο "ακραιες" ας πουμε λυσεις, οποτε περιμενε μηπως ακουσεις καμια αλλη προταση...

Παιδια ακυρο το βρηκα.

Φυχοθεραπευτης ο Δημητρης (jimacid) κλασσικα :lol::p:ninja:

Μπορεις να με φωναζεις και μπριζα! χαχαχ :lol:

γμτ δεν εχω πολυ χρονο αυτες τις μερες να γραψω, παρακολουθω ανα 1-2 μερες το φορουμ, τι να πρωτο σχολιασω.

εγω παντως θα δοκιμασω την jpu μετα τις γιορτες οταν παρω το galaxy μου πισω.

να οριμασει και λιγο η ρομ..

γμτ δεν εχω πολυ χρονο αυτες τις μερες να γραψω, παρακολουθω ανα 1-2 μερες το φορουμ, τι να πρωτο σχολιασω.

μεχρι τοτε θα εχουμε τη 2.3... :lol:

(απο το xda φυσικα, θελω να πιστευω... :))

Τι ειχε και το δικο σου κανενα προβλημα? Σωστη η κινηση σου αν και ολοι ελπιζουμε να δουμε ασπρη μερα μεσα στις γιορτες με την επισημη ελληνικη froyo. Αντε να δουμε...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Τι ειχε και το δικο σου κανενα προβλημα? Σωστη η κινηση σου αν και ολοι ελπιζουμε να δουμε ασπρη μερα μεσα στις γιορτες με την επισημη ελληνικη froyo. Αντε να δουμε...

να την βρασω την ελληνικη froyo τωρα που θα ερθει...

απο τοτε που μπηκα στον χορο των coocked δεν παιζει να γυρισω ξανα σε επισημη...

οχι τιποτα δεν εχει το κινητο μου, απλα φευγω για 10 μερες για snowboard το σαββατο και εσπρωξα το galaxy μου στον αδερφο μου για να εχω μαζι μου το n8 με την καταπληκτικη του καμερα :D

για την 2,3 δεν νομιζω οτι θα παρουμε ποτε μια καλη σωστη εκδοση.

αν το σκεφτειτε, σωστες froyo roms αρχισαμε να περνουμε απο τοτε που βγηκε η leaked samsung galaxy rom με froyo.

δεν νομιζω να καταφερουν δηλαδη να κανουν ποτε σωστο port την 2,3 απο αλλο κινητο για το δικο μας

να την βρασω την ελληνικη froyo τωρα που θα ερθει...

απο τοτε που μπηκα στον χορο των coocked δεν παιζει να γυρισω ξανα σε επισημη...

οχι τιποτα δεν εχει το κινητο μου, απλα φευγω για 10 μερες για snowboard το σαββατο και εσπρωξα το galaxy μου στον αδερφο μου για να εχω μαζι μου το n8 με την καταπληκτικη του καμερα :D

για την 2,3 δεν νομιζω οτι θα παρουμε ποτε μια καλη σωστη εκδοση.

αν το σκεφτειτε, σωστες froyo roms αρχισαμε να περνουμε απο τοτε που βγηκε η leaked samsung galaxy rom με froyo.

δεν νομιζω να καταφερουν δηλαδη να κανουν ποτε σωστο port την 2,3 απο αλλο κινητο για το δικο μας

Α οκ τοτε, νομισε ειχες κανενα προβλημα κι εσυ αλλα το σουταρεις για αγαθο σκοπο:p Καλες διακοπες λοιπον!

Εγω θα την δοκιμασω την ελληνικη παντως, τωρα ετσι οπως εκατσε το θεμα. Δεν περιμενω και πολλα αλλα βλεπουμε...

Οσο για την 2.3 πιστευω επισημη με τιποτα, καποιο xda port σιγουρα αλλα για αρχη τουλαχιστον θα ειναι τελειως experimental και γεματο κολληματα, force closes και ρισκα. Επισημα ισως το δωσουν οταν ανακοινωσουν το galaxy s2 με κανενα honeycomb επανω, αλλα κι αυτο δυσκολο το κοβω. Καπου ειχε παρει το ματι μου για εναν υπευθυνο της samsung europe που ειχε δηλωσει οτι το κινητο θα υποστηριχθει για 10 μηνες το πολυ. Αρα froyo και πολυ μας ειναι

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked