Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ααα οκ..Οταν λες voodoo color ειναι το χρωμα στο status bar?Ναι τον στοκ κερνελ ωστε να το κανω root με fuguroot.Κοιταξα στον οδηγο του τυχερακια και εχει μονο μεχρι την jvq σε στοκ κερνελ.

Το voodoo color ειναι ενα γενικοτερο project με σκοπο τη βελτιωση της απεικονισης των γραφικων, της φωτεινοτητας, της ευκρινειας κλπ της SAmoled του galaxy s. Για περισσοτερα δες εδω http://project-voodoo.org/color. Ο στοκ κερνελ της JVR ολο και καπου θα υπαρχει, ριξε μια ματια στο xda γιατι δεν εχω χρονο τωρα να κοιταξω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

truckman καταρχας σε ευχαριστω πολυ!Μονο που αμα δεις και στην φωτο η μπαρα δεν αλλαξε χρωμα ,ειναι παλι γκρι κι οχι μαυρη...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edit:Απο την ωρα που το εβαλα εχει αρχισει και ψιλοκολλαει το κινητο...Παιζει να φταιει αυτο;

Αποκλειεται να κολλαει το κινητο σου απο αυτο,δεν παιζει κατι τετοιο (πιστευω να εκανες τα απαραιτητα wipe που ειχα γραψει).

Την πανω μπαρα φιλε μου δεν την πειραξα καθολου,ολες οι gingerbread που εχω βαλει εχουν μαυρη μπαρα και για αυτο δεν την πειραξα καθολου,τωρα αν η jvn εχει κανει την εκπληξη και εχει παλι την γκριζα μπαρα των froyo αυτο δεν το ηξερα.

Αποκλειεται να κολλαει το κινητο σου απο αυτο,δεν παιζει κατι τετοιο (πιστευω να εκανες τα απαραιτητα wipe που ειχα γραψει).

Την πανω μπαρα φιλε μου δεν την πειραξα καθολου,ολες οι gingerbread που εχω βαλει εχουν μαυρη μπαρα και για αυτο δεν την πειραξα καθολου,τωρα αν η jvn εχει κανει την εκπληξη και εχει παλι την γκριζα μπαρα των froyo αυτο δεν το ηξερα.

Το "κολπο" γινεται με τον τροπο που λενε στους XDA;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759

Αν ναι παρατηρησα μολις περασα το αρχειακι τους πως ο stock internet πλοηγος συμπεριφερεται σαν τις deodexed roms που κολλαει πολυ.Στεκει αυτο που λεω;Δηλαδη με το αρχειακι αυτο να μετατρεπεται η ρομ ή καποιο μερος αυτης σε Deodexed;

Τελος παντων αυτες τις μερες εχω αδεια κι αφου γυρισα αφραγκος απο Χανια καθομαι ολη μερα σπιτι και βγαζω τα ματια του κινητου. :p

Αφου περασα CM7 και δεν μου αρεσε,τωρα πηγα στην JVR κι εκει θα μεινω μαλλον...Εχω ακομα μια βδομαδα αδεια! :lol:

η jvh έχει την ίδια γκρι με 2.2.1... αλλάζει το εικονίδιο της μπαταρίας που πλέον είναι όρθιο και λιγο διαφορετικά τα σύμβολα του gps k.t.l.

εχω τον semaphore 1.4.2 για να βαλω πν 1.50ν απλα των περναω απο πανω;

Ετσι ακριβως!

παμε ερωτηση, εχω JVQ με semaphore 1.5 και παει τραινο οπως συνηθως....η juwe rom τι παραπανω δινει;

παμε ερωτηση, εχω JVQ με semaphore 1.5 και παει τραινο οπως συνηθως....η juwe rom τι παραπανω δινει;

λοιπον εγω που ειχα αυτα που λες,δε μπορω να σου πω τι ακριβως δινει αλλα παει σαν δυο τρενα μαζι!!χαχα ειναι καλος συνδυασμος.επισεις βαλε ακομα καλυτερα jvr και μετα juwe 5.3 και semaphore 1.5 τα εχω βαλει απο χθες και το κινητο πυροβολαει!!!

Xiaomi 12 Pro

Edit: Έγινε δουλειά με τη JVR!! Αλλά τωρα δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο και swype!

Απλά βάλε την ελληνική από πάνω τώρα χωρίς repartition, θα δουλέψει. Θα μπορούσες να αποφύγεις την jvr αλλά είμαι έξω... :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

tyxerakias sos

φλάσαρα την 2.3.3. και κάνει συνέχεια reboot αφού πρώτα μου εβγαλε το 3e rcovery

εκανα wipe cache και data wipe τιποτα

τι να κανω?

η λυση εδω τελικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134975

και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=984140

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

για να φτιαξω το 3g στο galaxy μου παιζει ρολο το product code που μου γραφει ΧΕE?γτ κανω οτι μου λεει ο οδηγος που εχει φτιαξει ο αλεξ και δν εχω 3g....

για να φτιαξω το 3g στο galaxy μου παιζει ρολο το product code που μου γραφει ΧΕE?γτ κανω οτι μου λεει ο οδηγος που εχει φτιαξει ο αλεξ και δν εχω 3g....

Ελα φιλε μου, κανε τον οδηγο που εχω στο blog μου και σε 2 λεπτα θα εισαι ετοιμος.

εδω εισαι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html

*By the way, μηπως εισαι και στο seatclub ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αναβαθμισα σε 2.3.3 και ειχα κρατησει backup με το titanium... το θεμα μου ειναι πως μπορω να κανω restore??? εχω κρατησει τον αρχικο φακελο titanioum backup αλλα δεν τα βρισκει..

Αναβαθμισα σε 2.3.3 και ειχα κρατησει backup με το titanium... το θεμα μου ειναι πως μπορω να κανω restore??? εχω κρατησει τον αρχικο φακελο titanioum backup αλλα δεν τα βρισκει..

Τον εχεις στην εσωτερικη sd?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι... Εκανα αντικατασταση του φακελου που ειχε δημιουργησει με τον παλιο...

Στο titanium οταν πας στο "μαζικη λειτουργια" τι επιλεγεις?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Επαναφορα εφαρμογων και συστηματος και δεν μου βγαζει τιποτα να επιλεξω.. :/

Δηλαδη στο "επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας" σε ολες τις επιλογες απο κατω σου εχει 0? Εχεις busybox εγκατεστημενο?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δηλαδη στο "επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας" σε ολες τις επιλογες απο κατω σου εχει 0? Εχεις busybox εγκατεστημενο?

Οχι δεν το εχω εγκαταστησει ακομα... Εγκατεστησα το cf root μονο... Δεν το εχει μεσα?

στειλε κανενα λινκ πως γινεται η εγκατασταση γιατι ειμαι αρχαριος... εχω xxjvo!

Μολις ανοιγεις το titanium στην αρχικη οθονη που γραφει προσβαση root απο διπλα τι σου λεει?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τις βρηκε τωρα αλλα μενει στο 0% δεν κανει τιποτα....

Κοιτα το ποστ που εγραψα πιο πανω...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μολις ανοιγεις το titanium στην αρχικη οθονη που γραφει προσβαση root απο διπλα τι σου λεει?

Μου λεει: OK (BusyBox 1.16.2androidminimal απο το συστημα)

Μου λεει: OK (BusyBox 1.16.2androidminimal απο το συστημα)

Δοκιμασε να κατεβασςεις την εφαρμογη που σου ειπα απο το μαρκετ και θα σου εγκαταστησει την τελευταια εκδοση busybox που νομιζω ειναι η 1.18. Τοτε λογικα θα λυθει το προβλημα σου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked