Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θέλω να σ' απογητευσω αλλα η διαδικασια απ' οτι ειδα στο screenshot κόλλησε στο bootloader. Που σημαινει δυσκολα τα πραγματα. Δοκιμασε μερικες φορες ακομα (βγαλε μπαταρια για μερικα λεπτα)

Τελευταια λύση jig... Εκτος αν καποιος αλλος εχει καμια ιδεα...

:/ που μπορώ να βρω jig?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:/ που μπορώ να βρω jig?

Μπορείς να φτιαξεις μονος σου:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551

Είτε να αγορασεις απο το ebay. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει ομως...

Αν και το κινητο το εχω καμια βδομαδα μονο καταφερα και περασα καποιες ρομ,και στοκ JVQ(3.4.4) και custom JVQ(Darky's 10.2,Simply honey 3.9 και αλλη μια Deodexed δεν θυμαμαι ποια).

Με καμια δεν ειδα αμεση ανταποκριση απο το κινητο.Εχουν ολες ενα μικρο lag οταν ανοιγεις καποια εφαρμογη,και καμια δεν μου φανηκε να πηγαινει σφαιρα.Αλλαξα και kernels αλλα παλι τιποτα δεν παει σφαιρα.Κι ας εκανα o/c την CPU και την εφτασα στα 1300mhZ.

Ειχα λιγο πιο παλια το Desire S και πραγματικα ηταν εμφανες πιο γρηγορο κι ας ηταν στοκ.Χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω τα ιδια.

Και ρωταω...Κανω κατι εγω λαθος ή ετσι ειναι και πρεπει να το συνηθισω;

Ποια συνδυασμος ρομ-κερνελ απο οσες εχετε δοκιμασει σας φανηκε πιο γρηγορο και σταθερο;

ΥΓ.Μη μου προτεινεται cyanogenmod γιατι θελω touchwiz.

Edited by panosfx

Χρησιμοποιω jvq με semaphore kernel και το κινητο ειναι πολυ γρηγορο.lag δεν εχω ουτε στο ανοιγμα των εφαρμογων ουτε στην κινηση αναμεσα στις οθονες.μηπως εχεις πολλα widget και πολλες εφαρμογες τυπου facebook οι οποιες οταν εχεις ιντερνετ δουλευουν ασταματητα και χρησιμοποιουν επεξεργαστη οποτε εχεις αυτο το lag;

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Χρησιμοποιω jvq με semaphore kernel και το κινητο ειναι πολυ γρηγορο.lag δεν εχω ουτε στο ανοιγμα των εφαρμογων ουτε στην κινηση αναμεσα στις οθονες.μηπως εχεις πολλα widget και πολλες εφαρμογες τυπου facebook οι οποιες οταν εχεις ιντερνετ δουλευουν ασταματητα και χρησιμοποιουν επεξεργαστη οποτε εχεις αυτο το lag;

Επειδη ειχα βαλει και semaphore,ποια ρομ χρησιμοποιεις;

Χρησιμοποιω καποια widget αλλα οχι αρκετα.Αυτο συμβαινει και χωρις ιντερνετ.

εγω εχω την ρομ juwe 5.2 με semaphore και δεν εχει ουτε λαγκ ουτε υστερει πουθενα...μονο αμα καω overclocking παρατηρω σπασιματα...

Xiaomi 12 Pro

παιδες καλησπερα , εβαλα μια custom 2.3.4 JVQ και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

οταν πηγα να κανω εγκατασταση το swype απο αρχειο που βρηκα εδω στο forum (gingerswypegr.zip) απο cwm

μετα την εγκατασταση δεν αναγνωριζει καμια γλωσσα στο swype . μηπως αυτο το αρχειο δεν ειναι για 2.3.4 και πως μπορω να περασω ελληνικο swype ?? ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια .

Μήπως πέρασες λάθος έκδοση (για froyo πχ και όχι για ginger); Όπως και να χει ξαναδοκίμασε απο την αρχή, ξανακατέβασε το αρχείο απο την αρχή και ξανακάνε τη διαδικασία... Τα λινκ λειτουργούν και τα .zip του tyxerakia ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ άψογα και στις 2.3.4 ρομς (και σε JVP και σε JVQ που δοκίμασα)!

Παιδιά έχω πρόβλημα μεγάλο. Πήγα να κάνω περάσω την 2.3.4 στο samsung galaxy S έκανα το partition και μόλις πήγα να περάσω την rom έγινε αυτό που έχω στα συνημένα.

Απο εκεί που ήταν στο download mode έκλεισε και τώρα το κινητό δεν ανοίγει..... Πείτε μου οτι μπορώ να το φτιάξω και δεν θέλει service.......:(:(:(:(:(:(

Όπως τα είπε ο Στράτος δυστυχώς, πιθανότατα θα χρειαστείς jig...

Και εγώ με semaphore kernel (1.2.2) δεν έχω το lag, μόνο ίσως μετά κάποιας ώρας που ρίχνει την ταχύτητα της cpu και δοκιμάσεις να κάνεις scroll σε πολλές σελίδες ίσως δεις ενα μικρο-κόλλημα στην αρχή (μέχρι να ανεβάσει ο kernel την ταχύτητα της cpu). Αν έχεις θέμα δοκίμασε και κανένα άλλο launcher πέραν του touchwiz! Έκανες υποθέτω τα απαραίτητα wipes; Δοκίμασες με lagfix (αν και δεν κάνει ορατή διαφορά εκεί);

Βασίλης!

Μήπως πέρασες λάθος έκδοση (για froyo πχ και όχι για ginger); Όπως και να χει ξαναδοκίμασε απο την αρχή, ξανακατέβασε το αρχείο απο την αρχή και ξανακάνε τη διαδικασία... Τα λινκ λειτουργούν και τα .zip του tyxerakia ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ άψογα και στις 2.3.4 ρομς (και σε JVP και σε JVQ που δοκίμασα)!

Όπως τα είπε ο Στράτος δυστυχώς, πιθανότατα θα χρειαστείς jig...

Και εγώ με semaphore kernel (1.2.2) δεν έχω το lag, μόνο ίσως μετά κάποιας ώρας που ρίχνει την ταχύτητα της cpu και δοκιμάσεις να κάνεις scroll σε πολλές σελίδες ίσως δεις ενα μικρο-κόλλημα στην αρχή (μέχρι να ανεβάσει ο kernel την ταχύτητα της cpu). Αν έχεις θέμα δοκίμασε και κανένα άλλο launcher πέραν του touchwiz! Έκανες υποθέτω τα απαραίτητα wipes; Δοκίμασες με lagfix (αν και δεν κάνει ορατή διαφορά εκεί);

εγω που εχω κανει παντως ext4 το συστημα αντι για rfs βλεπω σχεικα μια καλη διαφορα στην ταχυτητα

Xiaomi 12 Pro

Δοκίμασε αν θέλεις την τελευταία (1.3.3) έχει μερικές βελτιώσεις που πιστεύω βοηθούν στην ταχύτητα και ένα μικρό tweak στον ondemand governor που ανεβάζει πιο γρήγορα την ταχύτητα της cpu.

P.S. Έχεις conservative ή ondemand governor?

Χρησιμοποιω τωρα Darky's Rom 10.2 με τον κερνελ τον δικο του.Λες να βαλω semaphore παλι;

Για launcher χρησιμοποιω Go Launcher EX.Ναι τα εκανα τα wipes ,οπως και lagfix.

Το Ext4 πως γινεται;Θα δω καμια διαφορα;

Χρησιμοποιω τωρα Darky's Rom 10.2 με τον κερνελ τον δικο του.Λες να βαλω semaphore παλι;

Για launcher χρησιμοποιω Go Launcher EX.Ναι τα εκανα τα wipes ,οπως και lagfix.

Το Ext4 πως γινεται;Θα δω καμια διαφορα;

εμενα εχει ενα εικονιδιο μεσα που λεγετε ext4 τωρα αν το lagfix ειναι κατι αλλο ας βοηθεισει καποιος

Xiaomi 12 Pro

εμενα εχει ενα εικονιδιο μεσα που λεγετε ext4 τωρα αν το lagfix ειναι κατι αλλο ας βοηθεισει καποιος

"lagfix" = ext4

Αν και τώρα το rfs έχει βελτιωθεί πολύ. Οπότε δεν το λες πλέον lagfix. Αν και κατά τη γνώμη μου το ext4 είναι γρηγορότερο

Stock jvq +semaphone kernel 1.3.3 το κινητο παει σφαιρα παντου!!!

Στρατο, ποιο ειναι καλυτερο conservative η on demand..;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλησπέρα παιδιά,επειδή έρχομαι από άδεια ,έχω καιρό να περάσω Rom και μου έλειψε η διαδικασία:lol::lol:..θα ήθελα να ρωτήσω..Έχει πολλές διαφορές η jvq από την jvp,αξίζει να την περάσω?Ποιός από τους τελευταίους Kernel είναι γρήγορος και σταθερός?Ο speedmod t24 είναι τελευταίος?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Stock jvq +semaphone kernel 1.3.3 το κινητο παει σφαιρα παντου!!!

Στρατο, ποιο ειναι καλυτερο conservative η on demand..;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ondemand αν θέλεις ταχύτητα, conservative αν θέλεις λίγο καλύτερη μπαταρία.

Kαλησπέρα παιδια,

Εχει παρατηρησει κανεις αδυναμία συνδεσης σε Wi fi δικτυα και συχνες αποσυνδέσεις με την Stock jvq +semaphone kernel 1.3.3 ;

Ξαναπέρασα το modem απο το odin αλλα δυστυχως δεν είδα κάποια διαφορα..

Κατα τ' αλλα το κινητο δεν εχει καποιο πρόβλημα,όλα είναι σουπερ...ειναι γρήγορο και σταθερό.

The sky moves on sideways

"lagfix" = ext4

Αν και τώρα το rfs έχει βελτιωθεί πολύ. Οπότε δεν το λες πλέον lagfix. Αν και κατά τη γνώμη μου το ext4 είναι γρηγορότερο

αρα καλα ειχα δει οτι αυτο ειναι το λαγκ φιξ. τωρα βεβαια με τη juwe 5.2 το overclocking δε το λεω και επιτυχια.παει μεχρι 1.2gh και εχει ψιλοκοληματα

Xiaomi 12 Pro

αρα καλα ειχα δει οτι αυτο ειναι το λαγκ φιξ. τωρα βεβαια με τη juwe 5.2 το overclocking δε το λεω και επιτυχια.παει μεχρι 1.2gh και εχει ψιλοκοληματα

Γιατί θέλεις παραπάνω από 1.2; θελεις να το ψησεις το κινητο;:)

Τι εννοείς ψιλοκολήματα;

Με semaphore kernel και stock JVQ θα μπορεσω να περασω αυτο το θεμα;

Το εχει δοκιμασει κανεις ή ειναι μονο για Deodexed roms;

Γιατί θέλεις παραπάνω από 1.2; θελεις να το ψησεις το κινητο;:)

Τι εννοείς ψιλοκολήματα;

καμια φορα δε μου αλλαζει οθονες,κανει fc εφαρμογων...

Xiaomi 12 Pro

καμια φορα δε μου αλλαζει οθονες,κανει fc εφαρμογων...

Τα FCs δεν ειναι θεμα του πυρήνα ή του overclocking. Κάτι δεν πάει καλα με την rom σου. Δοκίμασε κανένα wipe.

Τα FCs δεν ειναι θεμα του πυρήνα ή του overclocking. Κάτι δεν πάει καλα με την rom σου. Δοκίμασε κανένα wipe.

εχω κανει απο ολα,με cpu στο 1gh ομως δεν εχω καποιο θεμα,ολα πανε αστραπη!:D

Xiaomi 12 Pro

Ενταξει εβαλα stock JVQ και Semaphore 1.3.3 και δειχνει γρηγορο για την ωρα.

Stratosk τωρα ειδα οτι ειναι δικος σου ο κερνελ.Πολυ καλη δουλεια φιλε μπραβο!

Εμενα εικονιδιο ext4 δεν μου εβγαλε.Εχω ομως 2 εικονιδια που το ενα λεει tweaks και το αλλο CWM αν θυμαμαι καλα...

Ολα οκ;Κανω καποια ρυθμιση;

Ενταξει εβαλα stock JVQ και Semaphore 1.3.3 και δειχνει γρηγορο για την ωρα.

Stratosk τωρα ειδα οτι ειναι δικος σου ο κερνελ.Πολυ καλη δουλεια φιλε μπραβο!

Εμενα εικονιδιο ext4 δεν μου εβγαλε.Εχω ομως 2 εικονιδια που το ενα λεει tweaks και το αλλο CWM αν θυμαμαι καλα...

Ολα οκ;Κανω καποια ρυθμιση;

Ευχαριστώ.

Ναι, όλα οκ. Αν θέλεις μετατροπή σε ext4 κατέβασε αυτό

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623

Άλλη ρύθμιση δεν χρειάζεται να κανεις. Μόνο αν θέλεις να κανεις overclocking ή undervolting

Ευχαριστώ.

Ναι, όλα οκ. Αν θέλεις μετατροπή σε ext4 κατέβασε αυτό

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623

Άλλη ρύθμιση δεν χρειάζεται να κανεις. Μόνο αν θέλεις να κανεις overclocking ή undervolting

το undervolting τι ειναι;

Xiaomi 12 Pro

• The topic was unlocked