Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

red - παναγιώτη για αυτά που ρωτάς για την cyanogen να σου πω τι ξέρω εγώ

Καταρχάς μερικά πράγματα που είναι απίστευτα cool στον γαλαξία δεν δουλεύουν, μερικά από αυτά που θυμάμαι ;

google goggles,

720p video recoring,

δεν αναγνωρίζει sdcard, τουλάχιστον όχι όταν έχεις ανοιχτό το κινητό(μεγάλο φαουλ αυτό)

δεν έχει ράδιο και όμως μια φορά μου χρειάστηκε

η θρυλική μπαταρία απλά πάει περίπατο

το wifi δεν έχει την εμβέλεια πχ της jkb που μόλις έβαλα ;)

λένε για το 3d, εγώ προσωπικά είμαι -τουλάχιστον στο κινητό- casual gamer οπότε δεν ξέρω...

Στα + ο κύριος dev σίγουρα έχει κάνει και κάνει ακόμα δουλειά και περιμένει τα source της 2.3, κατά πόσο θα τον βοηθήσουν δεν ξέρω..

Αυτά για την cyanogen ... να μην πιάσω στο στόμα μου αυτό το έκτρωμα που λέγεται stock android, ναι τα αππς ξεκινάνε 2 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορα, SO WHAT! αν μου πει κάποιος με nexus s οτι είναι καλύτερο από τον γαλαξία μπορεί και να τον φτύσω.. :)

δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε λεγοντας στοκ android, τον launcher?

δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο τραγικα στο nexus s, απο το λιγο που εχω δει

για την αναγνωριση της sd νομιζω υπαρχει λυση, ειχε βγει κερνελ του zacharias νομιζω που το διορθωνε

και επισης το σημα του wifi ηταν πιο τραγικο απο αυτο της jvb? ποσο ακομη??? :lol::lol:

μου φαινεται ομως περιεργο γιατι με την miui που μοιραζονται τους κερνελς δεν ειχα θεμα με το σημα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο launcher αν και ανάπηρος είναι cool!:p

ο dialer είναι αρχαίος, δεν έχει καν smart dialing

τα μηνύματα τρωγόντουσαν

τα extra κουμπιά στην notification bar! απλά τα λατρεύω, ευτυχώς τα είχε και η cyanogen!

Το οτι για να στείλω ένα bluetooth ήθελα extra εφαρμογή το είπα; :p ο music player άθλιος κλτπ κλτπ

Επίσης κάτι που έλειψε περισσότερο από τα πάντα.. η επιλογή στο autoreject όλα τα απόρρητα..

Η Cyanogen είναι καταπληκτική, η stock 2.3 πάλι όχι.. :)

anyways.. περί ορέξεως :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ο launcher αν και ανάπηρος είναι cool!:p

ο dialer είναι αρχαίος, δεν έχει καν smart dialing

τα μηνύματα τρωγόντουσαν

τα extra κουμπιά στην notification bar! απλά τα λατρεύω, ευτυχώς τα είχε και η cyanogen!

Το οτι για να στείλω ένα bluetooth ήθελα extra εφαρμογή το είπα; :p ο music player άθλιος κλτπ κλτπ

Επίσης κάτι που έλειψε περισσότερο από τα πάντα.. η επιλογή στο autoreject όλα τα απόρρητα..

Η Cyanogen είναι καταπληκτική, η stock 2.3 πάλι όχι.. :)

anyways.. περί ορέξεως :p

νομιζω καταλαβα περιπου τι θες να πεις... :)

μ-αλακια ομως ρε γμτ θα ηθελα να την δοκιμασω και αυτη ετσι για να δω πως ειναι, γιατι και με τη miui το κωλοβαρουσα και τελικα την εβαλα και την ερωτευτηκα :love: εχω φλασαρει ομως τοσες φορες αυτο το 3ημερο που βαριεμαι ελεινα, θελω να αραξω λιγο στην jvb

ελπιζω να βγει stable να την βλαω μια και καλη ας ειναι και στοκ, θα την φτιαξουμε εμεις... :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ποιος ειναι ο πιο σωστος και αξιοπιστος τροπος για ρουτινγκ σε froyo 2.2 ρε παιδια?

διάβασε την πρώτη σελίδα του θέματος... Για αρχάριους συνιστάται το superoneclick (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682). ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζεις το κινητό σε "Εντοπισμό σφαλμάτων USB" (ρυθμίσεις-> Εφαρμογές-> Ανάπτυξη) το συνδέεις με τον υπολογιστή (απενεργοποίησε το samsung kies καλού κακού) τρέχεις το superoneclick και πατας "root" (τόσο απλό!) !

Δημοσίευσε η Samsung τον source code του Gingerbread :D Άντε να ξεκινάει το γλέντι :p

:dance::yahoo:

Αναμένω τις custom roms για να αλλάξω την αρχαία :lol: juwe 3.1 (ήδη είναι έτοιμη η 4.0 σύμφωνα με τον juwe- αναμένεται εντός της ημέρας).

Βασίλης!

καλημερα λεω να φλασαρω xwjvb και απο πανω cf root για su και cwm βλεπω ομως οτι στα αρχεια που υπαρχουν για κατεβασμα στην πηγη το cf root ειναι για xee ενω εγω κατεβασα τη nee λετε να υπαρχει θεμα ? να κατεβασω καποιον αλλο kernel μιας και διαβασα επισης οτι με cwm3 δεν μπορεις να περασεις ελληνικο swype ? η να περασω απο πανω κατευθειαν μετα καμια customia ? η να περιμενω γενικως κατι αλλο ?

θοδωρης

:ninja:

καλημερα λεω να φλασαρω xwjvb και απο πανω cf root για su και cwm βλεπω ομως οτι στα αρχεια που υπαρχουν για κατεβασμα στην πηγη το cf root ειναι για xee ενω εγω κατεβασα τη nee λετε να υπαρχει θεμα ? να κατεβασω καποιον αλλο kernel μιας και διαβασα επισης οτι με cwm3 δεν μπορεις να περασεις ελληνικο swype ? η να περασω απο πανω κατευθειαν μετα καμια customia ? η να περιμενω γενικως κατι αλλο ?

Δεν υπάρχει θέμα με xee ή nee. Είναι η ίδια ρομ απλά με διαφορετικό csc. Στη θέση σου όμως θα περίμενα λιγάκι γιατί τώρα που δημοσιεύτηκαν οι source codes της jvb θα κατακλυστεί το σύμπαν από modes για όλα τα θέματα :).

Μάκης

Δεν υπάρχει θέμα με xee ή nee. Είναι η ίδια ρομ απλά με διαφορετικό csc. Στη θέση σου όμως θα περίμενα λιγάκι γιατί τώρα που δημοσιεύτηκαν οι source codes της jvb θα κατακλυστεί το σύμπαν από modes για όλα τα θέματα :).

το διαβασα οτι ειναι η ιδια ρομ απλα ρωτουσα για το εαν εχει διαφορα το cf root Που ειναι για xee και οχι για nee .... και εγω της αποψης στο να περιμενα λιγο ειμαι απλα ελεγα μηπως την περασω γαι να ειναι ετοιμη σαν βαση με τους bootloaders της και με τα ολα της ευχαριστω παντως για την συμβουλη αδερφε ...

θοδωρης

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά μετά την JVB που δόθηκε στις σκανδιναυικές χώρες, δόθηκε στην Αγγλία η JVK μέσω kies: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040065.

Τώρα αν είναι η ίδια με την leaked κανείς δεν έχει ποστάρει ακόμα.

Edit: Πάρη συγκρατήσου...

Edited by Lakerdas
Μάκης

Καλησπερα σας

Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ,αλλα μου λεει ότι εχω τον εντοπισμο κινητου ενεργο και θελει κωδικο ??και δεν τον θυμαμε? τι λυση εχουμε εδώ???? και το αλλο εχει να κανει με την μη ενεργοποιηση του προγραμματος όταν συνδεω το κινητο στο λαπτοπ και δεν το βλεπει καθολου,εχω περασμενους τους drivers της Samsoung,εχω vista,και το κινητο εχει τα εξης στοιχεια: 2.2.1 I9000XXJPU Mε kernel 2.6.32.9 root@sep-55 #1 ότι και ρυθμηση βαζω δεν το αναγνωριζει το κινητο καθολου δεν το βλεπει με τιποτα ……..αν είναι εφικτο να μιλησω με καποιον που ξερει μεσον κινητου για να βρουμε ακρια…….

Ευχαριστω

userbar.gif

Καλησπερα σας

Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ,αλλα μου λεει ότι εχω τον εντοπισμο κινητου ενεργο και θελει κωδικο ??και δεν τον θυμαμε? τι λυση εχουμε εδώ???? και το αλλο εχει να κανει με την μη ενεργοποιηση του προγραμματος όταν συνδεω το κινητο στο λαπτοπ και δεν το βλεπει καθολου,εχω περασμενους τους drivers της Samsoung,εχω vista,και το κινητο εχει τα εξης στοιχεια: 2.2.1 I9000XXJPU Mε kernel 2.6.32.9 root@sep-55 #1 ότι και ρυθμηση βαζω δεν το αναγνωριζει το κινητο καθολου δεν το βλεπει με τιποτα ……..αν είναι εφικτο να μιλησω με καποιον που ξερει μεσον κινητου για να βρουμε ακρια…….

Ευχαριστω

Αρχικα αν πατησεις εκει που περνεις τηλ *#*#7780#*#* κανεις factory reset..Στο αναγνωριζε το κιν και στο κανει τωρα αυτο?Την XXjpu πως την περασες?

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Καλησπέρα,

Επειδή έχω διαβάσει κάποια κομμάτια σχετικά με το hack root και έχω μπερδευτέι σχετικά με τις version που κυκλοφορούν, θα ήθελα βοήθεια για να μπορέσω και εγώ να το κάνω. Το τηλεφωνο μου έχει τα εξής στοιχεία.

firmware version.

2.2

Baseband version

I9000XXJPP

Kernel version

2.6.32.9.

root@SE-S608 #1

Build number

FROYO.XWJPH

Αυτο που θα ήθελα είναι να ξέρω ειναι τι πρέπει να κάνω για να κάνω το root Και μετά το lagfix.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by nick_v

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

επιβεβαιωνω και εγω το swype δουλευει μια χαρα και ελληνικοτατα πλεον...

φανταζομαι θελει μονο cwm 2.5 και οχι την 3 που ειναι στην gb

2 ευχαριστω στους 2 Αλεκους :p

οποτε tyxerakias δεν χρειαζεται καμια μετατροπη το αρχειο :)

καποιος ομως ειχε πει οτι δεν του λειτουργησε, ο truckman νομιζω? ισως πηγε να το βαλει με το cwm 3?

Είναι φτιαγμένο ειδικά για το 3, και backwards compatible. Βασικά δουλεύει με όλα τα cwm. Ο Πάρης είχε πρόβλημα με το samsung keypad, όχι με το Swype.

Επίσης αυτό που έβαλες είναι η προηγούμενη έκδοση, 2.25. Η JVB είναι η 2.28, και χθες όπως υπέθεσες πήγα για ύπνο και δεν την ανέβασα... αλλά αν είσαι ok με την 2.25 εντάξει.

εν ολιγοις σε εμας τους απλους χρηστες δεν εχει διαφορα ειτε βαλεις odexed, ειτε deodexed, αυτο αφορα κυριως αυτους που αναπτυσουν θεματα, roms κτλ

Λάθος... έχει μεγάλη σημασία. Το Swype και το ελληνικό πληκτρολόγιο ας πούμε που θες, δε θα δούλευε αν ήταν odexed, γιατί είναι από άλλη rom. Επίσης αν πας να βάλεις κάποιο theme σε odexed rom, θα σου μείνει το τούβλο στο χέρι.

Δοκιμάστε και το fuguroot, αν θέλετε μόνο απλό root. Περνάει με τον ίδιο τρόπο με το cf-root αλλά δε βάζει τίποτα παραπάνω.

Edited by Tyxerakias
- Alex

red - παναγιώτη για αυτά που ρωτάς για την cyanogen να σου πω τι ξέρω εγώ

Καταρχάς μερικά πράγματα που είναι απίστευτα cool στον γαλαξία δεν δουλεύουν, μερικά από αυτά που θυμάμαι ;

google goggles,

720p video recoring,

...

Αυτά για την cyanogen ... να μην πιάσω στο στόμα μου αυτό το έκτρωμα που λέγεται stock android, ναι τα αππς ξεκινάνε 2 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορα, SO WHAT! αν μου πει κάποιος με nexus s οτι είναι καλύτερο από τον γαλαξία μπορεί και να τον φτύσω..

Thanks Αλεκο, βασικα ειναι πολλα τα - ακομα γιαυτο και δεν προχωρησα σε φλασαρισμα της cyanogen7 και πηγα σε simply. Φανταζομαι ομως για να εχει τοσες ελλειψεις και να την αγαπησες τι θα γινει με την κανονικη. Δεν βλεπω να ειναι μακρια η μερα που θα τσιμπησουμε την τελικη ομως.

νομιζω καταλαβα περιπου τι θες να πεις...

μ-αλακια ομως ρε γμτ θα ηθελα να την δοκιμασω και αυτη ετσι για να δω πως ειναι, γιατι και με τη miui το κωλοβαρουσα και τελικα την εβαλα και την ερωτευτηκα :love: εχω φλασαρει ομως τοσες φορες αυτο το 3ημερο που βαριεμαι ελεινα, θελω να αραξω λιγο στην jvb

ελπιζω να βγει stable να την βλαω μια και καλη ας ειναι και στοκ, θα την φτιαξουμε εμεις...

Αραξε bill, αναμενεται τσουναμι απο βδομαδα.:)

Δημοσίευσε η Samsung τον source code του Gingerbread :D Άντε να ξεκινάει το γλέντι :p

Τετοια να ακουμε. Cyanogen team ξεκινηστε δουλεια:)

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά μετά την JVB που δόθηκε στις σκανδιναυικές χώρες, δόθηκε στην Αγγλία η JVK μέσω kies: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040065.

Τώρα αν είναι η ίδια με την leaked κανείς δεν έχει ποστάρει ακόμα.

Παρη μη συγκρατεισαι!! Αλεξ ορμα κι εσυ αναμενουμε τις εντυπωσεις:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τελικα επειδη με ετρωγε την περασα την ρομ απο πανω cf root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

και καπακι απο πανω και μεσω cwm το swype toy alex το οποιο δουλευει κανονικοτατα !!! απλα τωρα δεν μπορω μπορω να βρω απο που αλλαζει η μεθοδος εισαγωγης για να την κανω αυτοματη να μην μου βγαινουν τα μηνυματα αλλαμπουρνεζικα

θοδωρης

τελικα επειδη με ετρωγε την περασα την ρομ απο πανω cf root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

και καπακι απο πανω και μεσω cwm το swype toy alex το οποιο δουλευει κανονικοτατα !!! απλα τωρα δεν μπορω μπορω να βρω απο που αλλαζει η μεθοδος εισαγωγης για να την κανω αυτοματη να μην μου βγαινουν τα μηνυματα αλλαμπουρνεζικα

Στην στοκ εφαρμογη ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

As promised, oρίστε το καινούριο ελληνικό Swype της gingerbread XWJVB. Άφησα τα English US για τους ανάποδους που γράφουν με αμερικάνικη ορθογραφία, και αφαίρεσα τα Τσεχοσλοβάκικα, Ρουμάνικα, Ουγγαρέζικα, Κορεάτικα Πορτογαλλικά και Τούρκικα, γιατί με αυτά δε θα χώραγε στις άλλες rom. Όποιος χρειάζεται κάποια από τις παραπάνω γλώσσες ας μου στείλει pm.

Aυτό είναι το αρχείο για CWM update. Όσοι βάλατε ήδη αυτό που υπήρχε στην πρώτη σελίδα, μπορείτε απλά να περάσετε αυτό από πάνω.

http://www.multiupload.com/1PYLE9WKVG

- Alex

As promised, oρίστε το καινούριο ελληνικό Swype της gingerbread XWJVB. Άφησα τα English US για τους ανάποδους που γράφουν με αμερικάνικη ορθογραφία, και αφαίρεσα τα Τσεχοσλοβάκικα, Ρουμάνικα, Ουγγαρέζικα, Κορεάτικα Πορτογαλλικά και Τούρκικα, γιατί με αυτά δε θα χώραγε στις άλλες rom. Όποιος χρειάζεται κάποια από τις παραπάνω γλώσσες ας μου στείλει pm.

Aυτό είναι το αρχείο για CWM update. Όσοι βάλατε ήδη αυτό που υπήρχε στην πρώτη σελίδα, μπορείτε απλά να περάσετε αυτό από πάνω.

Ερωτηση Αλεξ στην XWJVB το gingerbread πληκτρολογιο εχει Ελληνικα;

Αν οχι δεν κανεις μια εκδοση γιατι σκεφτομαι να την περασω σημερα......

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ερωτηση Αλεξ στην XWJVB το gingerbread πληκτρολογιο εχει Ελληνικα;

Αν οχι δεν κανεις μια εκδοση γιατι σκεφτομαι να την περασω σημερα......

Ευχαριστω.

Α, το Samsung keypad εννοείς... έχει τη δυνατότητα για ελληνικά απ'ότι φαίνεται ναι, αλλά δεν τα περιέχει. Πρέπει να κάνω δοκιμές για να δω τί θα δουλέψει... αν θες να βοηθήσεις αφού το βάλεις πες μου.

- Alex

Α, το Samsung keypad εννοείς... έχει τη δυνατότητα για ελληνικά απ'ότι φαίνεται ναι, αλλά δεν τα περιέχει. Πρέπει να κάνω δοκιμές για να δω τί θα δουλέψει... αν θες να βοηθήσεις αφού το βάλεις πες μου.

Οχι Αλεξ. Μιλαω για το Gingerbread πληκτρολογιο και οχι για το Samsung.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Οχι Αλεξ. Μιλαω για το Gingerbread πληκτρολογιο και οχι για το Samsung.....

Δεν ξέρω αν περιέχει καν gingerbread πληκτρολόγιο... σόρρυ. Αν το βάλεις πες μας. Θα το βάλω κι εγώ σε λίγο και βλέπουμε

- Alex

Καλησπέρα,

Επειδή έχω διαβάσει κάποια κομμάτια σχετικά με το hack root και έχω μπερδευτέι σχετικά με τις version που κυκλοφορούν, θα ήθελα βοήθεια για να μπορέσω και εγώ να το κάνω. Το τηλεφωνο μου έχει τα εξής στοιχεία.

firmware version.

2.2

Baseband version

I9000XXJPP

Kernel version

2.6.32.9.

root@SE-S608 #1

Build number

FROYO.XWJPH

Αυτο που θα ήθελα είναι να ξέρω ειναι τι πρέπει να κάνω για να κάνω το root Και μετά το lagfix.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

θα με ενδιεφερε και μενα...

Παρη μη συγκρατεισαι!! Αλεξ ορμα κι εσυ αναμενουμε τις εντυπωσεις:)

Μας πηρανε χαμπαρι..ειναι να μη σου βγει το ονομα!!!:lol::lol:

φευγω σημερα και θα γυρισω τεταρτη βραδυ,οποτε ως τοτε..νηστεια!!!:lol::lol:

Αλεξ σε ευχαριστουμε,αναμενω μηπως βρεις καποια ακρη για το samsung keypad

θα με ενδιεφερε και μενα...

Διαβάστε την πρώτη σελίδα του θέματος, είναι όλα εκεί για το root.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The topic was unlocked