flik Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) σε αυτο εχεις δικαιο... στη miui νομιζω ειναι ext4 απο την αρχη, ετσι ειχα διαβασει τουλαχιστον Το "λογικά το ίδιο συμβαίνει στην miui" πήγαινε στα γραφικά. Εκεί υπάρχει πρόβλημα αλήθεια; Γιατί στην cm7 είναι αισθητό, και κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ η rom. η doc είναι καλή έχει κάποιες επιλογές αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα φυσικά ελληνικό πληκτρολόγιο το περνάς μόνος σου εγώ σου προτείνω η stock η cfroot σε καμία περίπτωση voodoo. Ο cf-root είναι πιο ασφαλής επειδή στην ουσία το μόνο που προσθέτει είναι root+cwm. Αλλά saliez τι πόβλημα είχες με τον voodoo (δεν είναι voodoo, γιατί έτσι ονομάζεται ο stable μόνο); Γιατί η simply έχει cf, και όταν τη φλασάρω έλεγα να βάλω ξανά αυτόν μαζί με lagfix. Edited April 3, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ο cf-root είναι πιο ασφαλής επειδή στην ουσία το μόνο που προσθέτει είναι root+cwm. Αλλά saliez τι πόβλημα είχες με τον voodoo (δεν είναι voodoo, γιατί έτσι ονομάζεται ο stable μόνο); Γιατί η simply έχει cf, και όταν τη φλασάρω έλεγα να βάλω ξανά αυτόν μαζί με lagfix. και εγω για τα γραφικα σου λεω... ;) η Miui ειναι εξαρτημενη σε μεγαλο βαθμο απο την cm7 :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ο cf-root είναι πιο ασφαλής επειδή στην ουσία το μόνο που προσθέτει είναι root+cwm. Αλλά saliez τι πόβλημα είχες με τον voodoo (δεν είναι voodoo, γιατί έτσι ονομάζεται ο stable μόνο); Γιατί η simply έχει cf, και όταν τη φλασάρω έλεγα να βάλω ξανά αυτόν μαζί με lagfix. yes & no ! ο vplayer μόνο με stock kernel δουλεύει απροβλημάτιστα :p με τον voodoo δεν έχω πρόβλημα ίσα ίσα που τον χρησιμοποιώ από τα αρχαία χρόνια, απλά ο supercurio δεν έχει ασχοληθεί και πολύ και καλά κανει αφού περιμένουμε όλοι την επίσημη, όταν με το καλό ασχοληθεί και φτιάξει τον kernel όπως πρέπει θα τον προτιμήσω Προς το παρών όσο και να δοκιμάζω τις ρομς κτλπ θέλω πάνω από όλα να δουλεύει σαν τηλέφωνο! δεν μπορώ να αγχώνομαι χωρίς λόγο. Και το rfs -> ext4 καλώς η κακώς δεν υλοποιείται εύκολα meh.. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδια φλασαρα την AOSP Lockscreen απο το link που εδωσε ο φιλος truckman φλασαρα μεσω cwm αλλα τιποτα ειναι ολα οπως πριν εχει τυχει σε κανεαν αλλο αυτο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εβαλα την js8 και αντιμετωπιζω το εξης.. Καποιες φορες, οχι παντα, και στον dolphin και στο μαρκετ μου πεταει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα δικτου κ μετα απο 10 δοκιμαστε ξανα παιρνει παλι μπρος. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπαινω με 3g, το εικονιδιο"H" με τα χαρακτηριστικα βελακια εμφανιζεται κανονικα κ παρολα αυτα μου πεταει συνεχως στα καλα καθουμενα αυτο το εκνευριστικο μηνυμα. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; φταιει το κινητο, η js8 ή το δικτυο; pls help.. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εβαλα την js8 και αντιμετωπιζω το εξης.. Καποιες φορες, οχι παντα, και στον dolphin και στο μαρκετ μου πεταει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα δικτου κ μετα απο 10 δοκιμαστε ξανα παιρνει παλι μπρος. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπαινω με 3g, το εικονιδιο"H" με τα χαρακτηριστικα βελακια εμφανιζεται κανονικα κ παρολα αυτα μου πεταει συνεχως στα καλα καθουμενα αυτο το εκνευριστικο μηνυμα. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; φταιει το κινητο, η js8 ή το δικτυο; pls help.. 99% το δίκτυο παίχτη, όταν στο κάνει αυτό παρατήρησε πόσες μπάρες έχει δεξιά εάν είναι 1-2 τότε μην έχεις καμία αμφιβολία Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 99% το δίκτυο παίχτη, όταν στο κάνει αυτό παρατήρησε πόσες μπάρες έχει δεξιά εάν είναι 1-2 τότε μην έχεις καμία αμφιβολία 4 μπαρες φουλ σημα κ το H διπλα κανονικα :worry: Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 χμμμ κοίτα η ρομ δεν πρέπει να φταίει ίσως είναι κάποια εφαρμογή ίσως δεν ξέρω.. δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών αφού κάνεις μερικά backups Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδια φλασαρα την AOSP Lockscreen απο το link που εδωσε ο φιλος truckman φλασαρα μεσω cwm αλλα τιποτα ειναι ολα οπως πριν εχει τυχει σε κανεαν αλλο αυτο? Kατέβασε απο τα πάνω πάνω πλαινά links όχι τα κατω σηνημμένα Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ρε παιδια εβαλα τη simply του simone 2.2.1 θελω να μετατρεψω το fs σε ext2, κανω τη μετατροπη με hard reset και back up αλλα μου χανει τις εφαρμογες καθε φορα!!! (spare parts, voodoo sound τκλ) :angry::angry::angry: πως διαολο μπορω να τις κρατησω αφου εχω κανει το lagfix??? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 πάρε τα apk από το ζιπάκι κα καντα install μετά την διαδικασία Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 πάρε τα apk από το ζιπάκι κα καντα install μετά την διαδικασία ποιο ζιπακι? τελος παντων τελικα τη βρηκα την λυση, μου ειχε σπασει τα νευρα τοσες φορες που το εκανα :angry: επρεπε αφου κανω το lagfix να επιλεξω restore μεσα απο το recovery για να επαναφερει τη ρομ οπως ηταν πριν αλλα το lagfix παραμενει :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 το ζιπάκι της ρομ :p το restore κάνει κανονικά όλες τις ρυθμίσεις συστήματος και τις εφαρμογές restore ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 το ζιπάκι της ρομ :p το restore κάνει κανονικά όλες τις ρυθμίσεις συστήματος και τις εφαρμογές restore ; καινουρια ρομ ηταν ρε οποτε δεν ειχα ρυθμισεις στις εφαρμογες 1-2 εφαρμογες που ειχα κατεβασει τις επανεφερε κανονικα παντως σαν εφαρμογες, ρυθμισεις δεν ειχα βαλει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πως έκανες μετατροπή σε ext2; Με ποιον kernel δηλαδή; Εγώ του έβαλα του supercurio. Σε ταχύτητα μου φαίνεται στα ίδια με τις άλλες JVK (darky, juwe). Όλες ίδιες είναι, τα optimizations που κάνουν είναι ελάχιστα, και αν βελτιώνουν κάτι αρκετά, το κάνουν όλοι. Άρα πιο πολύ μιλάμε για ένα έτοιμο πακέτο rom+theme+additional apps+kernel. Όταν βγει ο source code και μπορέσουν να φτιάξουν έναν πολύ καλό kernel όπως ο voodoo ή gto 1.2 gold για τις froyo, τότε θα δούμε διαφορές. Για όσους δεν βάλουν CM τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πως έκανες μετατροπή σε ext2; Με ποιον kernel δηλαδή; Εγώ του έβαλα του supercurio. Σε ταχύτητα μου φαίνεται στα ίδια με τις άλλες JVK (darky, juwe). Όλες ίδιες είναι, τα optimizations που κάνουν είναι ελάχιστα, και αν βελτιώνουν κάτι αρκετά, το κάνουν όλοι. Άρα πιο πολύ μιλάμε για ένα έτοιμο πακέτο rom+theme+additional apps+kernel. Όταν βγει ο source code και μπορέσουν να φτιάξουν έναν πολύ καλό kernel όπως ο voodoo ή gto 1.2 gold για τις froyo, τότε θα δούμε διαφορές. Για όσους δεν βάλουν CM τότε... οπως ειπα παραπανω για την 2.2.1 αναφερομαι ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πω πω, όλη μέρα φλασάρω gb και κόλλησε το μυαλό μου... Βασικά εμένα στον ultimate kernel (αν δεν άλλαξες), μετά το configuration έκανα reboot system καπάκι, και με ρωτούσε new config found κτλ, και απο κάτω είχε επιλογές 1)YES, 2) with backup and factory reset 3) with backup, without reset. Στο YES τα έκανε όλα μόνο του. Δηλαδή backup DATA+cache και restore. Μήπως πάτησες το δεύτερο, άρα χρειαζόταν να κάνεις μόνο σου restore; Όπως και να έχει, εγώ μερικές φορές κάνω complete backup πριν κάνω μετατροπές, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πω πω, όλη μέρα φλασάρω gb και κόλλησε το μυαλό μου... Βασικά εμένα στον ultimate kernel (αν δεν άλλαξες), μετά το configuration έκανα reboot system καπάκι, και με ρωτούσε new config found κτλ, και απο κάτω είχε επιλογές 1)YES, 2) with backup and factory reset 3) with backup, without reset. Στο YES τα έκανε όλα μόνο του. Δηλαδή backup DATA+cache και restore. Μήπως πάτησες το δεύτερο, άρα χρειαζόταν να κάνεις μόνο σου restore; Όπως και να έχει, εγώ μερικές φορές κάνω complete backup πριν κάνω μετατροπές, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα. ναι νομιζω το 2o παταγα back up and factory reset δεν ηξερα τι κανει το πρωτο :O Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Aν διαβασεις προηγουμενα ποστ θα δεις οτι το gps της jvk ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο το galaxy μεχρι τωρα Ναι, αλλά με το Wi-Fi τί γίνεται; Αν δεν είχα νωρίτερα Froyo, θα πίστευα ότι είναι χαλασμένο. Στο δωμάτιο που βρίσκεται το router και το σήμα παίζει 1-2, μη σου πω είναι αναμμένη μόνο η τελεία !!!!!!! Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ? τι σημασία έχει τι δείχνει ; :p το θέμα είναι ; πόσο γρήγορα συνδέεται/πόσο γρήγορα κατεβάζει/πόση μπαταρία τρώει εγώ νομίζω οτι η jvk είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, πιάνω σήμα από την πλατεία :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ? τι σημασία έχει τι δείχνει ; :p το θέμα είναι ; πόσο γρήγορα συνδέεται/πόσο γρήγορα κατεβάζει/πόση μπαταρία τρώει εγώ νομίζω οτι η jvk είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, πιάνω σήμα από την πλατεία :D Αν αναφέρεσαι σ' εμένα: Τί σημασία έχει το τί δείχνει; Τεράστια, αφού φαίνεται να είναι πραγματικό σήμα! Δεν ανοίγει σελίδες ή αργεί να τις ανοίξει πάρα πολύ. Και φυσικά γι' αυτό δεν φταίει το internet ή το router μιας και την ίδια ώρα το Desire 'πετάει'... Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ? τι σημασία έχει τι δείχνει ; :p το θέμα είναι ; πόσο γρήγορα συνδέεται/πόσο γρήγορα κατεβάζει/πόση μπαταρία τρώει εγώ νομίζω οτι η jvk είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, πιάνω σήμα από την πλατεία :D ναι ισχυει αυτο, αλλα μετα την μια γραμμουλα που θα πεσει θα σε αποσυνδεσει απο το router ενω στην 2.2.1 θα ειχες ακομη τουλαχιστον μια γραμμη ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 τότε κάτι δεν έκανες σωστά στην διαδικασία στο 2ο φλασάρισμα όλα φτιάχνουν :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Βλέπω ότι με 2.2.1 simply /damiangto 1.2 gold τα παιχνίδια παίζουν χειρότερα από την μαμά 2.2.1. Τουλάχιστον το angry birds μου κάνει κολληματάκια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas2000 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπέρα, Ακολουθώ το οδηγό του Άλεξ για manual root (είχα γίνει και παλιότερα αλλά μετά από επαναφορά προσπαθώ να ξαναγίνω) και στην εντολή ln -s /system/xbin/su /system/bin/su μου βγάζει link failed File exists. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts