truckman Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Σε καποιο ποστ καποιος ειχε ρωτησει αν σε επιστροφη σε 2.2.1 απο την 2.3 υπαρξει προβλημα λογω των bootloaders της 2.3.Ξερει κανεις τι παιζει εκει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδια γεια σας προκειτε να παρω το galaxy ace εαν θελω να του κανω root ειναι ο ιδιος οδιγος που εχει στην πρωτη σελιδα για το galaxy s?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδια εφοσον πλεον η miui βασιζεται στην cyanogen(με διαφορα στο framework και στον kernel) μην περιμενετε πραγματικα stable miui χωρις stable cyanogen! Το καλο ειναι οτι πλεον εχει σαν βαση aosp Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 ενταξει ρε φιλε, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... εγω τον στοκ χρησιμοποιω και τωρα στη js5 Δεν είπα ότι είναι τραγικά τα πράγματα αλλά οι λεπτομεριες κάνουν τη διάφορα.Άλλωστε από μία συσκευή όπως το galaxy s περιμένεις έναν εξαιρετικό browser.Το nexus s δηλαδή γιατί να είναι τόσο καλύτερο; Δεν ζητάω παράλογα πράγματα απλά την ομαλότητα της eclair με τα καινούργια καλούδια (flash 10.2) Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Προσπαθώ να κάνω το κινητό root με το rageagainstthecage.Στην εντολή "ln -s /system/xbin/su /system/bin/su" βγάζει μήνυμα Link failed file exists Στην τελευταία εντολή που γίνεται το Install σε όλα τα αρχεία που προσπαθεί να γράψει εμφανίζει No space left on device Το κάνω έπειτα από hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 yo. έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου ανεβάσει/στείλει τον gingerbread launcher κατά προτίμηση από 2.3.3 ρομ ; thnx Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Mπες στο opera mobile store και κανε αναβαθμιση στον 11.Yποστηριζει κανονικοτατα flash player πλεον και μαλιστα ταχυστα.:) Τον χρησιμοποίησα και αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα ΜΟΝΟ στο http://www.whatsup.gr, πάτησα επάνω αριστερά στο reload it και μού έβγαλε μήνυμα ότι χρειάζεται flash player που δεν υποστηρίζεται και έφαγε αμέσως uninstall, χωρίς να δοκιμάσω άλλα sites. Από τη στιγμή που μου λες ότι παίζει, σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις και στο site που έδωσα και να μου πεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Βάλε πρώτα τονflash player απο το market και μετά ξαναπήγαινε στη σελίδα. Αν και το reload it παλιά πάλι δεν μου το άνοιγε κανένας browser. Κολλούσε στο preloading, κάτι τέτοιο. Πάντως το flash φόρτωνε. Δοκίμασα miui rc1, αλλά ξαναγύρισα σε "κανονική" rom. Συγκεκριμένα στην turbo ginger, που έχει battery mod,aosp lockscreen,και το καλύτερο ήδη φορτωμένο τον supercurio kerel, για να μην τα κάνω εγώ μετα. Ολα καλά μέχρι τώρα,απο αύριο και juwe, simply.... @truckman, οι νέοι bootloaders δουλεύουν με froyo. Εγώ είχα ρωτήσει στους xda, αυτό μου απάντησαν, αλλά το δοκίμασα φλασάροντας την ezbase με odin πάνω σε jvk και άνοιξε κανονικά. Η ezbase δεν έχει bootloaders.... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 τρομερή η miui ε ; άλλη φάση, άμα ήτανε ποιο android like θα την είχα ακόμα -.- Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 και εγω την εβαλα, το ποσταρα πριν σε λαθος θεμα :( τα λεγαμε και με τον φλικ σε διπλανο φορουμ πολυ καλη αισθηση, αν η καμερα ηταν λιγο καλυτερη και ειχε το tv out (δεν εχω βρει ακομη αλλα ελαττωματα) θα μπορουσα ευκολα να την κρατησω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 και ποια έβαλες τώρα ρε μπιλλ ; εγώ είμαι με την doc v1.3 + τα μεμορυ tweaks του δαρκυ και σκοπεύω να την κρατήσω τουλάχιστον για καμιά βδομάδα :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ακόμα στη miui είμαι, θα την κρατήσω μέχρι και αύριο και μετά θα βάλω κάποια Jvk ίσως του Ramad δεν ξέρω... από ότι είδα πάντως υπάρχει μεγάλο θέμα σχετικά με την αναπαραγωγή 720p, κρίμα δεν πειράζει πάντως, σαν εμπειρία άξιζε να την βάλω και με το παραπάνω :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λοιπόν , μετά από πάρα πολλές δοκιμές , με διάφορες ρομ , ρυθμίσεις , εφαρμογές , νομίζω πως κάτι κατάφερα στο θέμα της μπαταρίας... Γενικά στο κινητό μου έχω πάντα αρκετές εφαρμογές , γύρω στις 100 τουλάχιστον. Πάντα , με όλες τις ρομ , όσες περισσότερες εφαρμογές βάζω , τόσο λιγότερο βλέπω να μου κρατάει η μπαταρία. Όπως και να έχει , έφτασα στο σημείο με την "κλασική" για μένα χρήση το κινητό να κρατάει λιγότερο από 10 ώρες... Μέχρι που δοκίμασα να βάλω ένα firewall , το droidwall συγκεκριμένα. Το ρύθμισα να επιλέγω εγώ ποιες εφαρμογές να "κόβει" και επέλεξα όσες δεν έχουν κανένα λόγο να χρησιμοποιούν ίντερνετ... Όσες εφαρμογές ήθελα να έχουν ίντερνετ , φυσικά τις επέτρεψα. Το δια ταύτα ; Το κινητό μου βγάζει 2 ολόκληρες μέρες άνετα :blink: Φυσικά μετά από 2-3 διήμερα ξεκίνησα να το βάζω στην πρίζα κάθε βράδυ όπως κάνω πάντα , αλλά πλέον αν βρεθώ κάπου για διανυκτέρευση μπορώ άνετα να μην ασχοληθώ με την φόρτιση. Για ενημερωτικούς λόγους , έχω την Juwe 1.9 , συνέχεια ενεργή σύνδεση δεδομένων , Gmail που χτυπάει κάθε 3 και λίγο , καιρό να ανανεώνει ανά ώρα , live wallpaper , facebook widget με ανανέωση κάθε 15 από τον launcher pro plus , ebuddy ενεργό όλη την ώρα , GPS+bt ακουστικά και playback 1,5 ώρα* και φυσικά τηλέφωνα-μηνύματα κ.τ.λ. *Πηγαίνω και έρχομαι στην δουλειά με το ποδήλατο , έχω βάλει μια χειροποίητη βάση στο τιμόνι και το έχω για κοντέρ , κάνω και steam μουσική στα ΒΤ ακουστικά :) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια εβαλα την jvk αλλα δεν εχω εκεινο το εφε οταν κλειδωνει/ξεκλειδωνει η οθονη με την ασπρη γραμμη που ειναι σαν να κλεινει παλια τηλεοραση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Καλημερα.Εχθες βρηκα λιγο χρονο και μια και με ετρωγε με την ginger την φλασαρα και θα ποσταρω εντυπωσεις μιας και ημουν με την καλυτερη 2.2.1 την js8. Eιδα αρκετα πραγματα που δεν εχουν αναφερθει απο κανεναν,ουτε εδω ουτε στο xda και αρχιζω.. ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1.To σημα της κεραιας ειναι απιθανο !!καραμπινατη διαφορα,με ολες τις ρομ που εχουν περασει απο το κινητο μου 2.Επιτελους μετα απο σερφαρισμα,το συστημα κλεινει τον browser μονο του και δεν χρειαζεται να ανατρεξουμε στη διαχειριση εργασιων,η οποια παρεπιπτοντως εχει αναβαθμιστη και ειναι αξιοπρεπεστατη!!! 3.Μου αρεσε πολυ η καμερα και το βιντεο,εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εκει 4.Μπηκα στο myphone και σε αλλες 2 σελιδες που με ολες τις 2.2.1 μου παρουσιαζαν καρεδιασματα και δεν ειδα ουτε ενα!!!Μαλιστα ο browser σκρολαρει ταχυτατα και ευχαριστιεσαι να ανεβοκατεβαζεις τις σελιδες (μη μου πειτε τωρα για τιποτα πιο βαριες σελιδες,γιατι απλα δεν δοκιμασα,σε αυτες που μπηκα ειχα παντα προβλημα που τωρα δεν εχω) 5.Το gps σε υψηλα επιπεδα,ελαφρως καλυτερο απο της js8 στην οποια εχω ξαναποσταρει οτι δουλευει αψογα. 6.Απο ταχυτητα τωρα..στα ιδια επιπεδα με την js8,με διαφορα οτι σε καποιες λειτουργιες το συστημα τωρα ειναι ακαριαιο πχ διαχειριση εφαρμογων,δεν προλαβαινεις να την ανοιξεις!! 7.Σε πολλες εφαρμογες του συστηματος (τα αρχεια μου κλπ) βλεπεις πλεον και τα εικονιδια των εφαρμογων τα οποια ειναι και ευδιακριτα 8.Η γκαλερι ανοιγει σφαιρα,διπλασια ταχυτητα απο την js8 9. Κατα τη διαρκεια κλησης βλεπουμε πλεον εικονιδιο για αναμονη του συνομιλητη σε περιπτωση που θελουμε να γυρισουμε γραμμη σε αλλη εισερχομενη κληση (καιρος ηταν) 10.Η ποιοτητα ηχου κατα την κληση εχει γινει εξαιρετικη οπως και στο bluetooth 11.Η γενικη αισθηση χρησης πολυ καλη,smooth και γρηγορη 12.Το ασυρματο tether δουλευει μια χαρα κι εδω (μεσω αυτου εχω κανει ζευξη με το notebook αυτη τη στιγμη) 13.Ο δεικτης μπαταριας δειχνει σχεδον κανονικα τα ποσοστα μπαταριας (μεχρι τωρα οταν κατεβαινε μια γραμμη η μπαταρια ειμασταν ηδη στο 55-60%) 14.Ομορφα εικονιδια στους διακοπτες της taskbar καθως και το background που βλεπουμε οταν τραβαμε κατω την notification,το οποιο μου αρεσε πολυ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ 1.Τα εικονιδια στην notification,μικρα και πολυ γρι γμτ(gps,bluetooth),χαθηκε να ηταν λιγο μεγαλυτερα και χρωματιστα? 2.Δουλευει με αρκετα μεγαλυτερη κατειλημενη μνημη,δεν δημιουργει προβλημα βεβαια αλλα..με χαλαει λιγο Συγκεντρωτικα τωρα,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κι αν δεν βγαλει καποιο προβλημα στην πορεια,θα παραμεινω σε αυτην μεχρι να βγει καποια καλυτερη. edit: @dimitris15 ουτε εγω το ειδα αυτο,οπως δεν υπαρχουν και πολλα αλλα απο καποια βιντεο που ποσταρουν με την συγκεκριμενη ρομ γιατι απλα στα βιντεο αυτα εχουν βαλει καποιον αλλο launcher Edited March 31, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ευχαριστώ πολύ Πάρη, ακριβώς πάνω που θα ρώταγα κάποιο μέλος που έχει περάσει από js8 στην jvk να μας πει αναλυτικές εντυπώσεις και σύγκριση για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλημερα.Εχθες βρηκα λιγο χρονο και μια και με ετρωγε με την ginger την φλασαρα και θα ποσταρω εντυπωσεις μιας και ημουν με την καλυτερη 2.2.1 την js8. Eιδα αρκετα πραγματα που δεν εχουν αναφερθει απο κανεναν,ουτε εδω ουτε στο xda και αρχιζω.. ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: 1.To σημα της κεραιας ειναι απιθανο !!καραμπινατη διαφορα,με ολες τις ρομ που εχουν περασει απο το κινητο μου 2.Επιτελους μετα απο σερφαρισμα,το συστημα κλεινει τον browser μονο του και δεν χρειαζεται να ανατρεξουμε στη διαχειριση εργασιων,η οποια παρεπιπτοντως εχει αναβαθμιστη και ειναι αξιοπρεπεστατη!!! 3.Μου αρεσε πολυ η καμερα και το βιντεο,εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εκει 4.Μπηκα στο myphone και σε αλλες 2 σελιδες που με ολες τις 2.2.1 μου παρουσιαζαν καρεδιασματα και δεν ειδα ουτε ενα!!!Μαλιστα ο browser σκρολαρει ταχυτατα και ευχαριστιεσαι να ανεβοκατεβαζεις τις σελιδες (μη μου πειτε τωρα για τιποτα πιο βαριες σελιδες,γιατι απλα δεν δοκιμασα,σε αυτες που μπηκα ειχα παντα προβλημα που τωρα δεν εχω) 5.Το gps σε υψηλα επιπεδα,ελαφρως καλυτερο απο της js8 στην οποια εχω ξαναποσταρει οτι δουλευει αψογα. 6.Απο ταχυτητα τωρα..στα ιδια επιπεδα με την js8,με διαφορα οτι σε καποιες λειτουργιες το συστημα τωρα ειναι ακαριαιο πχ διαχειριση εφαρμογων,δεν προλαβαινεις να την ανοιξεις!! 7.Σε πολλες εφαρμογες του συστηματος (τα αρχεια μου κλπ) βλεπεις πλεον και τα εικονιδια των εφαρμογων τα οποια ειναι και ευδιακριτα 8.Η γκαλερι ανοιγει σφαιρα,διπλασια ταχυτητα απο την js8 9. Κατα τη διαρκεια κλησης βλεπουμε πλεον εικονιδιο για αναμονη του συνομιλητη σε περιπτωση που θελουμε να γυρισουμε γραμμη σε αλλη εισερχομενη κληση (καιρος ηταν) 10.Η ποιοτητα ηχου κατα την κληση εχει γινει εξαιρετικη οπως και στο bluetooth 11.Η γενικη αισθηση χρησης πολυ καλη,smooth και γρηγορη 12.Το ασυρματο tether δουλευει μια χαρα κι εδω (μεσω αυτου εχω κανει ζευξη με το notebook αυτη τη στιγμη) 13.Ο δεικτης μπαταριας δειχνει σχεδον κανονικα τα ποσοστα μπαταριας (μεχρι τωρα οταν κατεβαινε μια γραμμη η μπαταρια ειμασταν ηδη στο 55-60%) 14.Ομορφα εικονιδια στους διακοπτες της taskbar καθως και το background που βλεπουμε οταν τραβαμε κατω την notification,το οποιο μου αρεσε πολυ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ 1.Τα εικονιδια στην notification,μικρα και πολυ γρι γμτ(gps,bluetooth),χαθηκε να ηταν λιγο μεγαλυτερα και χρωματιστα? 2.Δουλευει με αρκετα μεγαλυτερη κατειλημενη μνημη,δεν δημιουργει προβλημα βεβαια αλλα..με χαλαει λιγο Συγκεντρωτικα τωρα,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ κι αν δεν βγαλει καποιο προβλημα στην πορεια,θα παραμεινω σε αυτην μεχρι να βγει καποια καλυτερη. edit: @dimitris15 ουτε εγω το ειδα αυτο,οπως δεν υπαρχουν και πολλα αλλα απο καποια βιντεο που ποσταρουν με την συγκεκριμενη ρομ γιατι απλα στα βιντεο αυτα εχουν βαλει καποιον αλλο launcher ξεχασες στα αρνητικα να βαλεις: - δεν έχει ελληνικό swype και δεν βρηκα εγω τουλαχιστον τροπο να το εγκαταστησω. - η καταναλωση ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ στην js8 ειναι ΠΟΛΥ καλύτερη απο την jvk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ευχαριστώ πολύ Πάρη, ακριβώς πάνω που θα ρώταγα κάποιο μέλος που έχει περάσει από js8 στην jvk να μας πει αναλυτικές εντυπώσεις και σύγκριση για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ.Μακη ειναι πολυ καλη!! ξεχασες στα αρνητικα να βαλεις: - δεν έχει ελληνικό swype και δεν βρηκα εγω τουλαχιστον τροπο να το εγκαταστησω. - η καταναλωση ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ στην js8 ειναι ΠΟΛΥ καλύτερη απο την jvk Το οτι δεν εχει ελληνικα πληκτρολογια εχει αναφερθει παμπολλες φορες και δεν θεωρησα οτι επρεπε να το αναφερω.Οσο για την μπαταρια,την εβαλα το βραδυ και μαλιστα αργα,πως ειναι δυνατον να εχω αντικειμενικη αποψη πανω σε αυτο?? Ο σκοπος ειναι να γινομαστε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικοι για κσλο ολων μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Ρε παιδια εχω αντιμετωπισει το παρακατω προβλημα 2 φορες , μια με stock rom και τωρα με custom js8. Πηγα να αλλαξω sim και το κινητο αρχισε να κανει συνεχισεις επανεκκινισης . Το ιδιο πραγμα το εχω παθει αλλες 2 φορες (με custom rom ) οταν το κινητο τελειωσε απο μπαταρια. Εχει ξανασυμβει σε κανενα αλλο ? γιατι 4 φορες το ιδιο πραγμα δεν ειναι τυχαιο, κατι συμβαινει. Μακη ειναι πολυ καλη!! Το οτι δεν εχει ελληνικα πληκτρολογια εχει αναφερθει παμπολλες φορες και δεν θεωρησα οτι επρεπε να το αναφερω.Οσο για την μπαταρια,την εβαλα το βραδυ και μαλιστα αργα,πως ειναι δυνατον να εχω αντικειμενικη αποψη πανω σε αυτο?? Ο σκοπος ειναι να γινομαστε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικοι για κσλο ολων μας. Συγνωμη δεν εχει καθόλου ελληνικο πληκρολογιο ή μονο ελληνικο Swype? Edited March 31, 2011 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ρε παιδια εχω αντιμετωπισει το παρακατω προβλημα 2 φορες , μια με stock rom και τωρα με custom js8. Πηγα να αλλαξω sim και το κινητο αρχισε να κανει συνεχισεις επανεκκινισης . Το ιδιο πραγμα το εχω παθει αλλες 2 φορες (με custom rom ) οταν το κινητο τελειωσε απο μπαταρια. Εχει ξανασυμβει σε κανενα αλλο ? γιατι 4 φορες το ιδιο πραγμα δεν ειναι τυχαιο, κατι συμβαινει. Συγνωμη δεν εχει καθόλου ελληνικο πληκρολογιο ή μονο ελληνικο Swype? Οχι,καθολου ελληνικα πληκτρογια,μπορεις να βαλεις ομως ειτε το htc ime ειτε το smartkeyboard που εχω βαλει εγω και ειναι καλυτερο κι απο το stock Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορείς να βάλεις και ελληνικά, θα τα ανεβάσω σε λίγο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορείς να βάλεις και ελληνικά, θα τα ανεβάσω σε λίγο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Eιδωμεν το Φως το αληθινο....:happy: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορείς να βάλεις και ελληνικά, θα τα ανεβάσω σε λίγο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ελληνικο swype εννοεις? ΑΜΗΝ, δωσε link και οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορείς να βάλεις και ελληνικά, θα τα ανεβάσω σε λίγο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Και ειπα να το πω,οτι αυτες τις μερες κατι θα μαγειρεψει ο Αλεξ :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Προσπαθώ να κάνω το κινητό root με το rageagainstthecage.Στην εντολή "ln -s /system/xbin/su /system/bin/su" βγάζει μήνυμα Link failed file exists Στην τελευταία εντολή που γίνεται το Install σε όλα τα αρχεία που προσπαθεί να γράψει εμφανίζει No space left on device Το κάνω έπειτα από hard reset Κανένας καλός άνθρωπος που γνωρίζει το πρόβλημα η τι κάνω λάθος και μπορεί να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts