suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Για πηγαινε στο Settings, About Phone και πες μου τι γραφει στο Κernel. ακομη δεν το εβαλα ρε κατσε :lol: τωρα το περναω, θα σου πω μολις το τελειωσω :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ακομη δεν το εβαλα ρε κατσε :lol: τωρα το περναω, θα σου πω μολις το τελειωσω :) Πριν το βαλεις εννοω. Αν εχεις ηδη τον κερνελ που λεμε πιθανοτατα να σου κολλησει στην S οθονη :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Πριν το βαλεις εννοω. Αν εχεις ηδη τον κερνελ που λεμε πιθανοτατα να σου κολλησει στην S οθονη :lol: μου γραφει 2.6.29 root@SE-S603#3 αυτο ειναι απο μια εκδοση eclair, που του περασα για να εχω το 2e recovery :) θα γινει η δουλεια λες? :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 μου γραφει 2.6.29 root@SE-S603#3 αυτο ειναι απο μια εκδοση eclair, που του περασα για να εχω το 2e recovery :) θα γινει η δουλεια λες? :lol: Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με αυτον ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με αυτον ;) οκ ολα μια χαρα :) να σε ρωτησω, ξερεις αν το touchwiz υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) οκ ολα μια χαρα :) να σε ρωτησω, ξερεις αν το touchwiz υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα? Θελεις το Full Apps Upgrade Package που ειναι στο post Νο2. ΔΕΝ θα ξεζιπαρεις το αρχειο, αλλα θα το ανοιξεις με το 7z ή το winrar. Θα διαγραψεις οποια εφαρμογη δεν θελεις και θα βγεις. Μετα θα περασεις τον φακελο (δεν το ξεζιπαρουμε) στην καρτα και θα το τρεξεις απο το recovery μεσω του cwm. Install zip νομιζω ειναι η επιλογη. Αν και προσωπικα δεν θα το βαραινα με τον touch wiz αλλα γουστα ειναι αυτα :) Γενικα δες τα Upgrade Package, εχουν καποιες εφαρμογες που μπορει να θες. Πχ την εφαρμογη για να βαλεις τους facebook friends (SNS), ή το gmail αν εχεις. Ή τo livewallpaper chooser. Τσεκαρε τα :) Edited November 24, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 πειραματιζομαι με την κανονικη φρογιο και τη καινουργια ντοκ και εγινε το εξης ενω ειχα περασει την ντοκ 8 εκανα ρεστορε το μπακ απ που ειχα απο την νταρκυ και τωρα μου βγαζει αριθμο κατασκευης νταρκυ τι εγινε?δε τη πηρε η την αντικατεστησε η αλλη που ειχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 πειραματιζομαι με την κανονικη φρογιο και τη καινουργια ντοκ και εγινε το εξης ενω ειχα περασει την ντοκ 8 εκανα ρεστορε το μπακ απ που ειχα απο την νταρκυ και τωρα μου βγαζει αριθμο κατασκευης νταρκυ τι εγινε?δε τη πηρε η την αντικατεστησε η αλλη που ειχα? Μεσω cwm? Νομιζω αυτο κανει full rom backup οποτε παιζει να πηγες στην Darkyy παλι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Θελεις το Full Apps Upgrade Package που ειναι στο post Νο2. ΔΕΝ θα ξεζιπαρεις το αρχειο, αλλα θα το ανοιξεις με το 7z ή το winrar. Θα διαγραψεις οποια εφαρμογη δεν θελεις και θα βγεις. Μετα θα περασεις τον φακελο (δεν το ξεζιπαρουμε) στην καρτα και θα το τρεξεις απο το recovery μεσω του cwm. Install zip νομιζω ειναι η επιλογη. Αν και προσωπικα δεν θα το βαραινα με τον touch wiz αλλα γουστα ειναι αυτα :) Γενικα δες τα Upgrade Package, εχουν καποιες εφαρμογες που μπορει να θες. Πχ την εφαρμογη για να βαλεις τους facebook friends (SNS), ή το gmail αν εχεις. Ή τo livewallpaper chooser. Τσεκαρε τα :) οκ θα το ψαξω ευχαριστωωω :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 μαλλον αλλα κερνελ εχει αυτον της ντοκ βεβαια βγαζει οτι ειναι jpp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ρε συ stormrain, κατι ακομη δεν καιγομαι οπως λες και εσυ να βαλω το touchwiz απλα το εχω συνηθισει θα αφησω λιγο τον launcher και θα δουμε πως μπρω να αφαιρεσω εφαρμογες στον adw.launcher οπως πχ στο touchwiz? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ρε συ stormrain, κατι ακομη δεν καιγομαι οπως λες και εσυ να βαλω το touchwiz απλα το εχω συνηθισει θα αφησω λιγο τον launcher και θα δουμε πως μπρω να αφαιρεσω εφαρμογες στον adw.launcher οπως πχ στο touchwiz? Καλη ερωτηση, αλλα αυτο δεν το ξερω. Βασικα εγω χρησιμοποιω τον launcher plo plus που ουτε αυτος εχει τετοια επιλογη. Για να αφαιρω τις εφαρμογες εχω βρει την εφαρμογη uninstaller η οποια με ενα κλικ σου αφαιρει οποια εφαρμογη θελεις. Πολυ καλυτερο απο το να πηγαινεις στα settings>applications. Δοκιμασε την, μου αρεσει το οτι τις εχει με σειρα που εγινε εγκατασταση οποτε δεν πολυψαχνομαι για να αφαιρεσω τις (συνηθως τελευταιες) εφαρμογες που εγκαθιστω. Παντως πρεπει να ειναι το μοναδικο σημειο που υπερεχει ο touch wiz.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλη ερωτηση, αλλα αυτο δεν το ξερω. Βασικα εγω χρησιμοποιω τον launcher plo plus που ουτε αυτος εχει τετοια επιλογη. Για να αφαιρω τις εφαρμογες εχω βρει την εφαρμογη uninstaller η οποια με ενα κλικ σου αφαιρει οποια εφαρμογη θελεις. Πολυ καλυτερο απο το να πηγαινεις στα settings>applications. Δοκιμασε την, μου αρεσει το οτι τις εχει με σειρα που εγινε εγκατασταση οποτε δεν πολυψαχνομαι για να αφαιρεσω τις (συνηθως τελευταιες) εφαρμογες που εγκαθιστω. Παντως πρεπει να ειναι το μοναδικο σημειο που υπερεχει ο touch wiz.... αμα σου πω οτι αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που χρησιμοποιουσα το wiz θα με πιστεψεις? :lol::lol: αγνοουσα βεβαια την υπαρξη του uninstaller που ειπες, οποτε θα το δοκιμασω να δω μου συνεβη ομως και ενα εξης κουλο, οταν περασα το lagfix απο το recovery, εχασα τον launcherpro και μου εχει μονο τον daw.launcher :blink: δεν με πειραξε ιδιαιτερα γιατι ουτως η αλλως προτιμαω τον adw... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 εχασα τον launcherpro και μου εχει μονο τον daw.launcher :blink: δεν με πειραξε ιδιαιτερα γιατι ουτως η αλλως προτιμαω τον adw... Περιεργο αυτο... Ειχες πειραξει τιποτα πριν? Κανενα factory reset? Μηπως εκανες update σε καποια εφαρμογη συστηματος? Τρελο παντως... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Περιεργο αυτο... Ειχες πειραξει τιποτα πριν? Κανενα factory reset? Μηπως εκανες update σε καποια εφαρμογη συστηματος? Τρελο παντως... factory reset δεν εκανα, δεν ξερω τι να σου πω... αμα δεν δω καποιο αλλο προβλημα δεν θα με πειραξει η απουσια του launcher τωρα επαναφερω τα backups, θα δουμε πως θα παει σε ευχαριστω για τη βοηθεια :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 factory reset δεν εκανα, δεν ξερω τι να σου πω... αμα δεν δω καποιο αλλο προβλημα δεν θα με πειραξει η απουσια του launcher τωρα επαναφερω τα backups, θα δουμε πως θα παει σε ευχαριστω για τη βοηθεια :D Στην ρομ του darky όταν έβαζες κάποιο lagfix του speedmod που περιέχει, αυτό κάνοντας restore backup εσβηνε και εκεί τον launcher pro λόγω του ότι ήταν προ_ εγκατεστημένος στην sdcard στην οποία και κάνοντας το lagfix format το εσβηνε αν δεν κάνω λάθος...μήπως συμβαίνει και εδώ το ίδιο; Επίσης εφαρμογές μπορείς να βγάλεις και με το titanium αλλά και από την διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις...εννοείται ότι του μάρκετ τις βγάζεις και από το μάρκετ Sent from GALAXY! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Παιδια επειδη βλεπω οτι συζητατε για εφαρμογη να κανετε απεγκατασταση εφαρμογες, δειτε την εφαρμογη appremover. ειναι πολυ καλη και εχει και ταξινομηση ανα ονομα, ανα ημερομηνια εγκαταστασης και ανα μεγεθος που εχει η εγκατασταση καθε εφαρμογης. πολυ καλη και δωρεαν. την χρησιμοποιω απο τοτε που εχω το galaxy. εδω ειστε : http://www.appbrain.com/app/appremover/com.curvefish.apps.appremover Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Στην ρομ του darky όταν έβαζες κάποιο lagfix του speedmod που περιέχει, αυτό κάνοντας restore backup εσβηνε και εκεί τον launcher pro λόγω του ότι ήταν προ_ εγκατεστημένος στην sdcard στην οποία και κάνοντας το lagfix format το εσβηνε αν δεν κάνω λάθος...μήπως συμβαίνει και εδώ το ίδιο; Επίσης εφαρμογές μπορείς να βγάλεις και με το titanium αλλά και από την διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις...εννοείται ότι του μάρκετ τις βγάζεις και από το μάρκετ Sent from GALAXY! Δεν ξερω ισως να εχει αλλαξει κατι ο developer γιατι στην προηγουμενη εκδοση αυτο δεν συνεβαινε σιγουρα. Αυτην την στιγμη ειμαι χωρις lagfiχ, αν το βαλω καποια στιγμη θα το τσεκαρω και εγω. Οντως υπαρχουν και αυτες οι εναλλακτικες για διαγραφη των εφαρμογων, αλλα αν δεν χρησιμοποιεις touchwiz ο uninstaller ειναι απλως must, ριξτου μια ματια ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 το θεμα με τον launcherpro δεν με απασχολει, το πολυ πολυ τον ξαναεγκαθιστω, απλα φοβαμαι μη βγει κανενα θεμα στο μελλον, θα δουμε, προς το παρων ολα κομπλε :) θα τους δοκιμασω και τους 2 uninstaller και θα κρατησω τον πιο ομορφο :lol: σας ευχαριστω ολους μαγκες :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Δεν ξερω ισως να εχει αλλαξει κατι ο developer γιατι στην προηγουμενη εκδοση αυτο δεν συνεβαινε σιγουρα. Αυτην την στιγμη ειμαι χωρις lagfiχ, αν το βαλω καποια στιγμη θα το τσεκαρω και εγω. Οντως υπαρχουν και αυτες οι εναλλακτικες για διαγραφη των εφαρμογων, αλλα αν δεν χρησιμοποιεις touchwiz ο uninstaller ειναι απλως must, ριξτου μια ματια ;) Όχι γράψε λάθος...ο launcher pro είχε σβηστεί στην darky του παιδιού, γιατί είχε αλλάξει csc το οποίο βέβαια κάνει και format στον φάκελο system που εκεί βρίσκονταν ο launcher..έκανε μήπως ο φίλος κάτι τέτοιο; Sent from GALAXY! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Όχι γράψε λάθος...ο launcher pro είχε σβηστεί στην darky του παιδιού, γιατί είχε αλλάξει csc το οποίο βέβαια κάνει και format στον φάκελο system που εκεί βρίσκονταν ο launcher..έκανε μήπως ο φίλος κάτι τέτοιο; Sent from GALAXY! ναι αυτο εκανα :O, πηγα να αλλαξω το csc, αν και ειδα οτι ειχε το EU το ξαναπερασα, δεν πειραζει :O αρα εγινε και format λετε? εχει καμια αλλη επιπτωση? αυτο το εκανα πριν ενεργοποιησω το lagfix Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ναι αυτο εκανα :O, πηγα να αλλαξω το csc, αν και ειδα οτι ειχε το EU το ξαναπερασα, δεν πειραζει :O αρα εγινε και format λετε? εχει καμια αλλη επιπτωση? αυτο το εκανα πριν ενεργοποιησω το lagfix Αυτο ειναι ναι. Η μοναδικη αλλη επιπτωση ειναι οτι εχουν διαγραφει και καποιες αλλες εφαρμογες (SpareParts, SGS Tools κλπ που κανουν πανω κατω τα ιδια), τις οποιες βεβαια τις ξαναβαζεις εσυ.:) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αυτο ειναι ναι. Η μοναδικη αλλη επιπτωση ειναι οτι εχουν διαγραφει και καποιες αλλες εφαρμογες (SpareParts, SGS Tools κλπ που κανουν πανω κατω τα ιδια), τις οποιες βεβαια τις ξαναβαζεις εσυ.:) ok tnx να σε ρωτησω κατι τελευταιο, πρεπει να περασω αυτο σχετικα με το file corrutpion? στο 3ο βημα λες μπουταρουμε σε recovery mode, και μετα λες φλασαρουμε ξερω οτι το εχεις κανει μεταφραση απο το xda, αλλα δεν καταλαβα τι κανουμε στο recovery mode? μετα απο ολα αυτα πρεπει να ξαναπερασω rom εφαρμογες κτλ??? :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ναι αυτο εκανα :O, πηγα να αλλαξω το csc, αν και ειδα οτι ειχε το EU το ξαναπερασα, δεν πειραζει :O αρα εγινε και format λετε? εχει καμια αλλη επιπτωση? αυτο το εκανα πριν ενεργοποιησω το lagfix Δεν τρέχει και τίποτα, όπως λέει και ο Πέτρος άντε να έχασες κάποιες εφαρμογές που τις ξαναναβαζεις άμα θες...εγώ χρησιμοποιώ adw που είναι πολύ καλός αλλά άμα θες ξαναβαζεις και τον pro.. Παίδες τεστάρω κάτι πολύ καλό που ξεσήκωσα από xda μεριά για optimized και speedmod και θα το μεταφέρω εδώ μεθαύριο αφού σιγουρευτώ ότι δουλεύει καλά στο τηλέφωνο μου μην πάρω κανένα στο λαιμό μου...lol Sent from GALAXY! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ok tnx να σε ρωτησω κατι τελευταιο, πρεπει να περασω αυτο σχετικα με το file corrutpion? στο 3ο βημα λες μπουταρουμε σε recovery mode, και μετα λες φλασαρουμε ξερω οτι το εχεις κανει μεταφραση απο το xda, αλλα δεν καταλαβα τι κανουμε στο recovery mode? μετα απο ολα αυτα πρεπει να ξαναπερασω rom εφαρμογες κτλ??? :( Δεν νομιζω πως χρειαζεται να το κανεις, ο Κερνελ που ειχες πριν δεν ειχε καποιο προβλημα (αφου ειχες βαλει eclair) και τωρα δεν κολλησες πουθενα (αρα ενισχυεται η πρωτη υποθεση). Relax and enjoy :happy: Το recovery παρεμπιπτοντως ειναι το cmw, το μενου που βγαινει για το Lagfix κλπ.:) Προς οποιον το κανει, οι εφαρμογες δεν χανονται, παρα μονο τα themes. Αντωνη αναμενουμε!! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts