Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια!!!!!!!!!

Μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το ετεν glofiishχ600 ακομη το setaro (οσοι ξερουν καταλαβαν) η ωρα ηρθε για τον γαλαξια.Ομως μετα απο ωρες διαβασμα εχω λιγο ζαλιστει και μου προκειπτουν 2 σημαντικοτατα ερωτηματα αν καποιος μπορει να μου τα απαντησει υπεύθυνα ευχαριστω εκτ ων προτερων.

1- Αν το αγορασω τωρα κατα πασα πιθανοτητα τα εχει 2.1 eclair? αν την φορτωνω προγραμματα οταν θα βγει το οφισιαλ 2,3 adroid θα τα χασω ολα ή με ενα backup eimai ok?

2- Με τα καινουργια firmware και αδροιδ το lag υπαρχει ακομη?Ακομη χρειαζεται lag fix?

3- firmware που βλεπω πια ειναι η latest και η official ωστε να μπορεσω αμεσως να την αναβαθμισω? (σε ποιο site?)

4-οι εφαρμαγες επι πληρωμης πρεπει παντα να "πληρωνονται *.......? κανενα site?

thanks! αναμενω και εφυγα για πλαισιο..

καλησπερα φιλε,

1) λογικα θα εχει 2.1, ισως ομως και 2.2. ουτως η αλλως ομως υπαρχει επισημη αναβαθμιση απιο 2.1 σε 2.2 μεσω υπολογιστη (samsung kies) οποτε δεν τιθεται θεμα ανυσηχιας.

2) τσου

3) δεν χρειαζεσαι κανενα site. εδω θα βρισκεις τα παντα και τις πιο πολλες φορες πιο γρηγορα ακομα και απο την ιδια την...samsung (και το εννοω αυτο) :lol:

4) αφου εισαι παλιος, δεν κανουνε τετοιες ερωτησεις....:lol:

παρε το galaxy και ολα θα τα βρεις εδω στην ομορφη παρεουλα μας.

edit:

απο το eten που ειχες οταν παρεις το galaxy θα νομιζεις οτι ξαφνικα ανακαλυψες την Αμερικη. εγω σε προειδοποιω παντως. η μερα με την νυχτα !!!!

μην το σκεφτεσαι καθολου παντως. βουρ στο πλαισιο (η οπου αλλου πιο κοντα....:lol:)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παντως εγω δεν γνωριζω κανενα site για της πληρωμενες εφαρμογες :p οτι ηξερα πλεον δεν λειτουργει :p

το sgs το εχω

απλα θυμαμαι υπηρχε μια εκδοση sgs tools που σου ειχε την επιλογη για περισσοτερα tabs για τον stock browser, ενω αυτη που εχω δυστυχως δεν εχει αυτη την επιλογη

Αυτη που σου δινω ειναι η τελευταια και εχει την επιλογη που ζητας.

4) αφου εισαι παλιος, δεν κανουνε τετοιες ερωτησεις....:lol:

παρε το galaxy και ολα θα τα βρεις εδω στην ομορφη παρεουλα μας.

edit:

απο το eten που ειχες οταν παρεις το galaxy θα νομιζεις οτι ξαφνικα ανακαλυψες την Αμερικη. εγω σε προειδοποιω παντως. η μερα με την νυχτα !!!!

μην το σκεφτεσαι καθολου παντως. βουρ στο πλαισιο (η οπου αλλου πιο κοντα....:lol:)

χαχα ρωταω για να δω αν ξερετε εσεις.........

οι γνωσεις μου ειναι θεωρητικες σε adroid ,αν δεν το πιασεις οτι και να διαβαζεις..

Σημερα το χαζευα σε ενα γερμανο το ειχε live.Kαι ρωτησα και ενα κοριτσακι εκει που ηρθε και μου ειπε μπορω να βοηθησω? "Ναι της λεω δεν μου λες καμερα εχει αυτο? χεχε Και φυσικα το σηκωσε το ειδε απο πισω και ειπε...Ναι εχει!Α ευχαριστω λεω ειναι τεραστιο ετσι και αλλως...Τι να κανω να περναει λιγο και η ωρα.. ¨)))))

ποια αμερικη λες? ειχα νοκια συμβιαν ανακαλυψα την αμερικη με τα ετεν και τωρα νομιζω ανακαλυπτω καινουργιο γαλαξια..

(το ετεν τα εβγαλε τα λεφτα του,το καλυτερο κινητο για τοτε..σχεση μισους κ αγαπης και ολοι γυρω μου να ρωτανε κινεζικο?? χαχα .αυτα)

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

παντως εγω δεν γνωριζω κανενα site για της πληρωμενες εφαρμογες :p οτι ηξερα πλεον δεν λειτουργει :p

εγω ξερω ομως ενα με full ekdoseiw ολα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω εδω μεσα.

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

πως κανουμε unlagfix και εν συνεχεια lagfix? εψαξα στον οδηγο του Alex (tyxerakias) αλλα δεν βρηκα κατι... καπου πηρε το ματι μου οτι το κανουμε uninstall παντως πανω στο εικονιδιο αλλα δεν βλεπω κατι...

φοραω 9.0.2...

tyxerakia εχεις πμ...:p:p

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

πως κανουμε unlagfix και εν συνεχεια lagfix? εψαξα στον οδηγο του Alex (tyxerakias) αλλα δεν βρηκα κατι... καπου πηρε το ματι μου οτι το κανουμε uninstall παντως πανω στο εικονιδιο αλλα δεν βλεπω κατι...

φοραω 9.0.2...

tyxerakia εχεις πμ...:p:p

Αγαπητε φιλε υπαρχουν 20 διαφορετικοι τροποι για lagfix και αντιστοιχα για unlagfix. Οπως καταλαβαινεις πρεπει να δωσεις 2-3 παραπανω στοιχεια.

Παιδια, γενικοτερα το λεω με αφορμη το φιλο εδω, τετοια ποστ ειναι σαν να πηγαινει ενας στο γιατρο και να λεει "γιατρε καπου ποναω". Καταλαβαινετε το νοημα αυτου που θελω να πω...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιά μπορεί να με βοηθήσε κάποιος; Αφού διάβασα αρκετές φορές τον οδηγό του Παναγιώτη για την ενεργοποίηση του 3 button combo στο γαλαξία μου ακολούθησα κατά γράμμα τα βήματα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τη διαδικασία.Το Odin μου βγάζει τα εξής:

<ID:0/007> Added!!

<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..

<ID:0/007> File analysis..

<ID:0/007> Enter CS for MD5..

<ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<ID:0/007> Please wait..

<ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully..

<ID:0/007> Leave CS..

<ID:0/007> SetupConnection..

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Τι μπορεί να κάνω στραβά? Φοράω τώρα την 2.2.1 jpy και θέλω να περάσω την js3 (με έπιασε το μικρόβιο των φλασαρισμάτων...) οπότε και θέλω να ενεργοποιήσω το 3 button combo πρώτα και μετά να προχωρήσω.. Ευχαριστώ παιδιά..

δεν εχει πετυχει ..πεπει να γραφει στο τελος///........--------><OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

LG G4

Να σε ρωτήσω κάτι με τα πληκτρολόγια και τα SMS. Στην 9.0.2 έχει ελληνικό keyboard (με ενδιαφέρει μόνο το Samsung keypad ή το Gingerbread keyboard)?

Αν έχει (που θα έχει λογικά) έχεις δοκιμάσει να στείλεις SMS στα ελληνικά που να παίρνει 160 χαρακτήρες? Γιατί στην 8.1 του Darky που δοκίμασα έπαιρνε μόνο 70 χαρακτήρες ανά SMS και όταν το γύρναγα σε GSM mode ο παραλήπτης έπαιρνε αλαμπουρνέζικα!!!!

Το μαμά firmware της Samsung XWJPH (Froyo 2.2) που μου είχε περάσει το Kies δούλευε μια χαρά (το κλασσικό που γυρνάει μόνο σε κεφαλαία αλλά στέλνει σωστά 160 χαρακτήρες).

Υ.Γ: Αν κάποιος χριστιανός ξέρει πως να το ρυθμίσω να στέλνω SMS με 160 χαρακτήρες (GSM, 7bit mode) στην Darky 8.1 θα με σώσει. Κερνάω καφέ, του χαρίζω τη μάνα μου, την αδερφή μου (που δεν έχω) και την γκόμενα μου (θέλω αναβάθμιση)....

Αν και βλέπω οτι σου απάντησαν ήδη, εγώ ούτως ή άλλως είχα αφαιρέσει όλα τα keyboards και έβαλα το htc_ime που το θεωρώ καλύτερο. Αλλά τώρα για δοκιμή έβαλα και το sam και το gingerbread και μόνο το δεύτερο έχει ελληνικά.

Με το handcent, ότι πληκτρολόγιο και να έχεις, το μετατρέπει σε unicode 3bit/key (άρα κεφαλαία) και τα στέλνει.

Τώρα ίσως μπορείς να τραβήξεις κάποιο AxΤ9IME.apk (κάπως έτσι λέγεται το apk του samsoung keyboard) απο κάποια rom και να το βάλεις στο δικό σου /system/app. Λογικά θα δουλέψει, αν θες ντε και καλά της samsung.

δεν εχει πετυχει ..πεπει να γραφει στο τελος///........--------><OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

Ναι το ειδα, αυτο γραφει.

εδιτ - τραγικο λαθος μου δεν γραφει αυτο οντως. :/

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αγαπητε φιλε υπαρχουν 20 διαφορετικοι τροποι για lagfix και αντιστοιχα για unlagfix. Οπως καταλαβαινεις πρεπει να δωσεις 2-3 παραπανω στοιχεια.

Παιδια, γενικοτερα το λεω με αφορμη το φιλο εδω, τετοια ποστ ειναι σαν να πηγαινει ενας στο γιατρο και να λεει "γιατρε καπου ποναω". Καταλαβαινετε το νοημα αυτου που θελω να πω...

ok..my bad.. ειμαι με 2.2.1 και εκανα update απο 5 κατι του darky σε 9.0.2 no wipe..

αφορμη να ρωτησω για το lagfix ηταν κατι σπασιματα που κανει (σπανια βεβαια) και τα χαμηλα σκορ στο quadrant (1300 την στιγμη που αναφερει ο darky μεσο ορο απο 2100+)

αν χρειαζεσαι καποια αλλη πληροφορια, ευχαριστως να σου την δωσω ..:):)

φιλικα

Ιορδανης

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

ok..my bad.. ειμαι με 2.2.1 και εκανα update απο 5 κατι του darky σε 9.0.2 no wipe..

αφορμη να ρωτησω για το lagfix ηταν κατι σπασιματα που κανει (σπανια βεβαια) και τα χαμηλα σκορ στο quadrant (1300 την στιγμη που αναφερει ο darky μεσο ορο απο 2100+)

αν χρειαζεσαι καποια αλλη πληροφορια, ευχαριστως να σου την δωσω ..:):)

φιλικα

Ιορδανης

Βασικα δεν εχω χρησιμοποιησει custom για να σου πω, οποτε περιμενεις απο καποιον αλλο φιλο που εχει βαλει. Παντως απο οσο ξερω τα lagfix ενεργοποιουνται μεσω cwm οποτε απο εκει θα γινεται λογικα και η απανεργοποιηση. Η διαφορα στο σκορ φαινεται παντως μεγαλη. Εχεις ενεργοποιησει το lagfix σιγουρα? Γιατι δεν κοιτας και στις οδηγιες απο εκει που κατεβασες τη ρομ? Παντως για τις τελευταιες του darky δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα απο παιδια εδω μεσα, μαλλον αρχισε τις προχειροδουλειες...Ισως τα θεματα σου να οφειλονται και σε αυτο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

απο οτι διεπιστωσα και εγω η js3 εχει καλυτερη σαν πλεονεκτημα την μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας....και η jpy εχει πλεονεκτημα την διαχειριση της μνημης.....οποτε σκεφτομαι να επιστρεψω απο js3 σε jpy ξανα.....εαν φλασαρω απο js3 wipe που εχω σε jpy no wipe θα υπαρξει προβλημα....????
LG G4

Αν και εμενα μου εκανε κατι μικρα νουμερα στο quad με ενεργοποιημενο το λαγκφιξ και παλι μου λειτουργουσε απροβληματιστα αλλωστε οπως λεει στην 9 διορθωσε τα παντα ολα που απο bugs κλπ τωρα την φλασαρω απο την κουζινα ψιλοαπογοητευτηκα

Λοιπον παιδια μολις φλασαρα αλλα ειδα οτι εχει μεσα το σιχαμενο το touchwiz πως θα περασω το ui του ginger ? εβαλα το homeswitcher μπας και το ειχε απλα επρεπε να το ενεργοποιησω αλλα δεν που θα το βρω ?

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

απο οτι διεπιστωσα και εγω η js3 εχει καλυτερη σαν πλεονεκτημα την μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας....και η jpy εχει πλεονεκτημα την διαχειριση της μνημης.....οποτε σκεφτομαι να επιστρεψω απο js3 σε jpy ξανα.....εαν φλασαρω απο js3 wipe που εχω σε jpy no wipe θα υπαρξει προβλημα....????

Θεωρητικα οχι. Εγω θα κρατουσα ενα backup πρωτα. Αν και μαλλον θα επελεγα Wipe.

Λοιπον παιδια μολις φλασαρα αλλα ειδα οτι εχει μεσα το σιχαμενο το touchwiz πως θα περασω το ui του ginger ? εβαλα το homeswitcher μπας και το ειχε απλα επρεπε να το ενεργοποιησω αλλα δεν που θα το βρω ?

To πρωτο που μου ερχεται ειναι να πας εδω http://romkitchen.org/sgs/?s=generator και να φτιαξεις ενα update.zip μονο με τον gingerbread launcher. Ο οποιος ειναι μαλλον αργος, αλλα γουστα ειναι αυτα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ναι το ειδα, αυτο γραφει.

Eμ... δε γράφει αυτό, αλλά ακριβώς το αντίθετο :p

- Alex

Xαχαχα lol ενταξει ειμαι τραγικος... Epic fail και να φανταστεις το κοιταξα και δευτερη φορα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι καμια φορα βλεπεις αυτο που θελεις να δεις...Sorry seat2062 και cyberbob:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

και ελεγα να του το πω?? να μην του το πω...θα το δει??δεν θα το δει... :p:lol:

και ελεγα να του το πω?? να μην του το πω...θα το δει??δεν θα το δει... :p:lol:

Και τι δεν το λεγες?:p Τεσπα δεν υπαρχει θεμα αφου στον φιλο συνεστησα ουτως η αλλως να ξανακανει τη διαδικασια. Αυτο που θα του ελεγα και να εβλεπα σωστα δηλαδη. Απλα παραξενευτηκα κι εγω τοτε και σκεφτηκα πως κατι θα πηγε στραβα και ολοκληρωθηκε η διαδικασια αλλα σκαλωσε στο boot.:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Άσχετο με ότι λέτε παραπάνω: :p

Αν και δεν είμαι fan του να ακούς μουσική από το κινητό, οι επεμβάσεις που έχει κάνει o supercurio στο κομμάτι αυτό είναι τρομερές!! Και το καλό έιναι ότι δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις τον δικό του κερνελ, έχει δώσει τα sources και το έχουν κάνει Implement όλοι οι σοβαροί devs στους custom τους (speedmod, superoptimised, trasing).

Η διαφορά με πριν και μετά (δλδ με στοκ κερνελ πριν και με supercurio supercharged μετά) είναι μέρα με τη νύχτα! Φυσικά εννοώ μέσω ακουστικών ή σύνδεσης σε εξωτερικό ενισχυτή, και όχι από το speaker του galaxy ..

Ακομη πιο ασχετο με τα πιο πανω:

Βασιλη/κυβοχια η μπαταρια μου πλεον γραφει επανω το ονομα σου. Το κινητο εκανε και τους 4-5 κυκλους φορτισης μετα την εφαρμογη των οδηγιων και πλεον βλεπω ενα αλλο κινητο στο θεμα αποδοσης. Οι κυκλοι φορτισης ειναι σημαντικοι μην το ξεχναμε, επειδη βλεπω καποια παιδια περναν μια ρομ/κερνελ το πρωι και αν δουν οτι ως το απογευμα ρουφηξε τη μπαταρια το βραδυ ριχνουν μεσα αλλο. Πραγματικα παιδια καντε εναν κοπο και περαστε απο τον οδηγο του Stinger, μονο αυτο λεω...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ακομη πιο ασχετο με τα πιο πανω:

Βασιλη/κυβοχια η μπαταρια μου πλεον γραφει επανω το ονομα σου. Το κινητο εκανε και τους 4-5 κυκλους φορτισης μετα την εφαρμογη των οδηγιων και πλεον βλεπω ενα αλλο κινητο στο θεμα αποδοσης. Οι κυκλοι φορτισης ειναι σημαντικοι μην το ξεχναμε, επειδη βλεπω καποια παιδια περναν μια ρομ/κερνελ το πρωι και αν δουν οτι ως το απογευμα ρουφηξε τη μπαταρια το βραδυ ριχνουν μεσα αλλο. Πραγματικα παιδια καντε εναν κοπο και περαστε απο τον οδηγο του Stinger, μονο αυτο λεω...

Προβλέπω ένα νέο κύμα ερωτήσεων να σκάει μετά από αυτό :lol: ας είναι. Χαίρομαι που σε βοήθησε Παναγιώτη, και ναι όντως μετά τα tweaks, θέλει και τους κύκλους της η μπαταρία! Θα το πρόσθετα εάν μπορούσα να κάνω edit ! (μαζί με κάτι ακόμα λεπτομέρειες, υποδείξεις ΑΛΕΞ ??!! γίνεται?:happy: )

Σκέψου ότι πλέον έχω φτάσει να είμαι υπερευχαριστημένος σε όλους τους τομείς που σταμάτησα να φλασάρω από εκεί που κάθε 2η άντε 3η μέρα ήμουν με νέο ρομ :wacko: (Εντάξη ένα Update τον Speedmod τον ρίχνω μια φορά την εβδομάδα ή εάν προσθέσει κάτι ουσιαστικό ο τύπος! :cool:)

(offtopic. Τώρα σειρά έχει ένα blade που έπεσε στα χέρια μου, του βγάζω την πίστη μουαχαχ:O)

Προβλέπω ένα νέο κύμα ερωτήσεων να σκάει μετά από αυτό :lol: ας είναι. Χαίρομαι που σε βοήθησε Παναγιώτη, και ναι όντως μετά τα tweaks, θέλει και τους κύκλους της η μπαταρία! Θα το πρόσθετα εάν μπορούσα να κάνω edit ! (μαζί με κάτι ακόμα λεπτομέρειες, υποδείξεις ΑΛΕΞ ??!! γίνεται?:happy: )

Σκέψου ότι πλέον έχω φτάσει να είμαι υπερευχαριστημένος σε όλους τους τομείς που σταμάτησα να φλασάρω από εκεί που κάθε 2η άντε 3η μέρα ήμουν με νέο ρομ :wacko: (Εντάξη ένα Update τον Speedmod τον ρίχνω μια φορά την εβδομάδα ή εάν προσθέσει κάτι ουσιαστικό ο τύπος! :cool:)

(offtopic. Τώρα σειρά έχει ένα blade που έπεσε στα χέρια μου, του βγάζω την πίστη μουαχαχ:O)

Βασιλη τα πραγματα πρεπει να λεγονται οπως ειναι. Ο οδηγος διαπιστωμενα βοηθα σημαντικα στην αποδοση της μπαταριας, αρα οποιοσδηποτε φιλος σεβεται τον γαλαξια του, πριν διαμαρτυρηθει, οφειλει να περασει μια βολτα απο σενα.

Χουχουχουχου ξερεις ποσες φορες τον εχω παρακαλεσει να κανει υποδειξεις/προσθεσεις στον οδηγο μου?:p:p Βρηκε και αλλο μπελα.:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εγω δεν εχω προλαβει να κανω τους 4-5 κυκλους ακομα, αυτος ο hardcore εχει ξεσκιστει τελευταια με τους kernels.

Βασιλη τα πραγματα πρεπει να λεγονται οπως ειναι. Ο οδηγος διαπιστωμενα βοηθα σημαντικα στην αποδοση της μπαταριας, αρα οποιοσδηποτε φιλος σεβεται τον γαλαξια του, πριν διαμαρτυρηθει, οφειλει να περασει μια βολτα απο σενα.

Χουχουχουχου ξερεις ποσες φορες τον εχω παρακαλεσει να κανει υποδειξεις/προσθεσεις στον οδηγο μου?:p:p Βρηκε και αλλο μπελα.:lol:

Ναι πρέπει.. στις αρχές το πετούσα όσο ποιο συχνά μπορούσα για τον οδηγό (όπου έβλεπα παράπονα για την μπαταρία) μετά κουράστηκα καταντάει και ενοχλητικό, εκεί είναι, στην υπογραφή μου κάνει μπαμ όποιος θέλει μπορεί να τον ακολουθήσει!

Και για να πηδήξουμε στο επόμενο θέμα :lol:

πρώτη προσπάθεια για jig στέφθηκε με επιτυχία, λείπει το θερμοσυστελόμενο αλλά και με μονωτική μια χαρά είναι :cool:

Tip. Σε όποιον πάει να φτιάξει: επειδή οι αντιστάσεις ναι μεν λένε ότι έχουν 1% ανοχή (tolerance) τουλάχιστον τόσο θα έπρεπε, στην πράξη παίζουν ποιο πολύ. Οπότε πάρτε 2-3-4 ζεύγη από αυτές που χρειάζεστε (301Kohm Σύνολο) για να τις μετρήσετε και να πάρετε αυτές που είναι ποιο κοντά στην ονομαστική τους τιμή!

[ATTACH]18278[/ATTACH]

ΥΓ. Καληνύχτα :shifty:

Edited by Stinger

• The topic was unlocked