Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η το περναμε με μορφη update.zip ακομα και σε eclair........

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291025&page=8

Τα εχουμε εξηγησει ολα αυτα πολλες φορες!!!

Ακομα και kernel αν θελουμε να φλασσαρουμε γινεται μεσω clock αφου ολοι τα εχουν και σε μορφη zip ωστε να μπορει να γινει χωρις καθολου oddin

υπαρχει καπου για κατεβασμα..???

LG G4

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

260 δεν μου εχει φτασει παρα μονο οταν ανοιγω καμια εφαρμογη, εκει γυρω στα 230 σταματαει δεν ξερω γιατι θελει τοσο πολυ

εσυ βεβαια εχεις και αλλο κερνελ απο οτι βλεπω οποτε ισως παιζει καποιο ρολο στα παραπανω

η jpy την οποια εχω απο μονη της η χρηση της ram κυμαινεται μεταξυ 190-205 mb...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

η jpy την οποια εχω απο μονη της η χρηση της ram κυμαινεται μεταξυ 190-205 mb...

ενταξει και εγω την jpu που εχα εκει επαιζε...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Για όποιον απρόσεχτο/άτυχο ενδιαφέρεται, ιδού 2 links που πουλάνε usb jigs, με τις αντιστάσεις κλεισμένες όμορφα σε κουτάκι.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330522243262

http://cgi.ebay.co.uk/Jig-usb-unbrick-Samsung-Galaxy-S-mode-download-/160536832195

Γαλλία/Ολλανδία, γύρω στα 10 ευρώ. Αν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να φτιάξετε ένα μόνος σας, να η λύση.

Ακρως απαραιτητο σε οσους φλασαρουν συχνα το SGS τους και γενικα τους αρεσει να το σκαλιζουν .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Για τον φιλο που ρωτουσε για την δαρκυ φαινεται ικανοποιητικα καλη ςγω θα φλασαρα η σεφ η δαρκυ προτιμησα σεφ αλλα μου κακοφαινεται πως να στο πω σαν να μην ειναι δεμενο καλα με το τηλεφωνο με την πρωτη ευκαρια θα φλασαρω δαρκυ την 9

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ουτε και μενα μου το κανει και για την ακριβεια οταν βγαινω απο τις επαφες δεν μου μενει ανοιχτο στο task manager

δεν σου μενει ανοιχτο γιατι πρεπει να εχεις κανει update και τον task manager ;)

δεν σου μενει ανοιχτο γιατι πρεπει να εχεις κανει update και τον task manager ;)

το ξερω...

δεν τον κανω ομως γιατι μου την σπαει να μπαινω στον task manager για να κλεινω και τις επαφες...

φτανει ο browser:lol:

το ξερω...

δεν τον κανω ομως γιατι μου την σπαει να μπαινω στον task manager για να κλεινω και τις επαφες...

φτανει ο browser:lol:

χαχαχα λογικο απλως υποτιθεται κατι θα του εχουν διορθωσει για να του εβγαλαν update :p:lol:

θα ηθελα να αναφερω ενα bug που ανακαλυψα σημερα στην js3...μερικες φορες οταν μπαινω στις επαφες δεν υπαρχεια στα δεξια η μπαρα με την γραμματοσειρα για να επιλεξω γραμμα και για να ξανα λειτουργησει αυτη η λειτουργια θα πρεπει να κανουμε τελος στην εφαρμογη επαφες που μενει ανοιχτη στον task manager του κινητου..σημειωση:οπως ειπα δεν το κανει παντα αλλα το εχω παρατηρησει ηδη 2 φορες σημερα...
δεν μου ετυχε ποτε κατι τετοιο και ειμαι καθε μεσα στα τηλεφωνα

Τι εννοω?Με την 2.1 οταν παταγα τα αγαπημενα να τα εχω γρηγορα για κληση και εβγαινα απο το μενου με πισω,οταν ξαναεμπαινα με το κουμπι πληκτρολογιο με πηγαινε κατευθειαν στα αγαπημενα σαν να το κραταγε στην μνημη του οτι εκει ειχε κλεισει την προηγουμενη φορα.Τωρα με την JS3 οπου και αν το αφησω γυρναει παντα στο πληκτρολογιο.Το κανει και σε εσενα?:blink:

στο δικο μου οπου το αφησω τευταια φορα εκει θα με παει οταν το ξανανοιξω,δεν ξερω γιατι το κανει σε σενα αυτο αλλα σιγουρα δεν ειναι bug της js3

οχι δεν εχω παρατηρησει κατι...

εγω παντως αυτο που εχω διαπιστωσει στην stock js3 ειναι οτι θελει πιο πολυ μνημη οταν τρεχει, γιατι χωρις να τρεχω κατι ειναι στα 220mb+

εγω παλι παρατηρω το αντιθετο,δουλευει με λιγοτερη κατειλημενη μνημη απο την jpy στην οποια οταν το φορτωνα κρατουσε μονιμα την κατειλημενη μεταξυ 230-235,αντιθετα με την js3 μολις φτασει στα 220 αρχιζει και <αποκεφαλιζει>,κραταει ενα μεσο ορο λειτουργιας γυρω στα 205-209,παντως πιστευω οτι παιζουν ρολο και το τι εχει βαλει ο καθενας μας στο κινητο του,εφαρμογες η υπηρεσιες που το λειτουργικο βλεπει οτι δεν πρεπει να τις κλεισει,απλα κανω τη συγκριση στο δικο μου γιατι εχω standar εφαρμογες και μπορω να δω τη διαφορα

Mε τα δεδομενα ενεργοποιημενα εννοεις κλειδωνει γρηγοροτερα?Γιατι αν δεν τα εχω ενεργοποιημενα δεν κλειδωνει σχεδον ποτε...:(

Και γω τωρα που το κοιταξα χωρις να τρεχω κατι ειμαι στα 261ΜΒ/338ΜΒ αν εννοεις αυτο.Γιατι τοσο πολυ χωρις να τρεχω κατι?:blink:

αν εισαι σε καθαρο μερος κλειδωνει αμεσα και χωρις ιντερνετ,τα data το βοηθανε κυριως σε δυσκολα μερη και σε καθαρο μερος το κανουν να κλειδωσει ακαριαια.

νομιζω οτι για να εχεις τοσο πολυ κατειλειμενη μνημη πρεπει να σου εχει μεινει ανοικτος ο browser,εχεις ανοιξει τη διαχειριση εργασιων να δεις?

Edited by truckman

Γινεται καπως τα touch buttons να μην σβηνουν;

αυτο με ενδιαφερει και μενα :p

Γινεται καπως τα touch buttons να μην σβηνουν;

Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος, τουλαχιστον χωρις να πειραξεις κατι με εφαρμογες κλπ η με κανενα αλλο mod το οποιο δεν γνωριζω. Για πες ομως και για ποιο λογο θελεις να το κανεις αυτο?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

βασικα θα ηταν καλο οταν ξεκλειδωνεις το κινητο να φωτειζονται και αυτα τα κουμπα και οχι μονο οταν τα πατας να φωτειζονται..γιατι πχ αν εισαι καπου σκοτεινα και εχει καποιος αλλος το τηλ που δεν το ξερει κιολας θα ψαχνει πως παει πισω και ολα τα αλλα :p

Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος, τουλαχιστον χωρις να πειραξεις κατι με εφαρμογες κλπ η με κανενα αλλο mod το οποιο δεν γνωριζω. Για πες ομως και για ποιο λογο θελεις να το κανεις αυτο?

για να τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια... :lol::lol:

Για το λογο που λεει και ο domigr.Κλεινουν μονα τους και μετα δεν τα ξεχωριζεις.Στο desire νομιζω αναβουν και οταν πατας στην οθονη.Κατι αναλογο ψαχνω.Με καποιο mod ισως γινεται κατι αλλα δεν εχω βρει τιποτα.

βασικα θα ηταν καλο οταν ξεκλειδωνεις το κινητο να φωτειζονται και αυτα τα κουμπα και οχι μονο οταν τα πατας να φωτειζονται..γιατι πχ αν εισαι καπου σκοτεινα και εχει καποιος αλλος το τηλ που δεν το ξερει κιολας θα ψαχνει πως παει πισω και ολα τα αλλα :p

Χμμ τι να πω Ρε συ Λεωνιδα, δεν ξερω αν παιζει τιποτα τετοιο. Οσο για τα αλλα που λες καλυτερα να μην το εχει το κινητο καποιος που δεν το ξερει και ειδικα στα σκοταδια:lol::lol:

@suspect21 :lol::lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μετά από κόπους και βάσανα έβγαλα άκρη... Γύρισα σε stock eclair, και ακολουθώντας αυτό τον οδηγό του darky, είδα επιτέλους recovery. Κατέβασα 9.0.2, κατέβασα και το ClockworkMod Recovery, μπήκα recovery, ξεκινάω πρώτο flash και κολλάει! Χαχ... Κάπου έγραφε οτι είναι πιθανό να συμβεί και απλά ξεκινάμε πάλι flash... 2η φορά, γίνεται κανονικά. Κάνει reboot, βλέπω logo Samsung Galaxy, στο καπάκι logo darky's rom και μένει εκεί για 20 λεπτά. Ξανά φλασάρισμα (όπως λέει κι ο ίδιος) και είμαι εδώ και περιμένω ήδη ένα δεκάλεπτο μήπως φιλοτιμηθεί να ανοίξει το ρημάδι μου αυτή τη φορά. Πάντως κάτι φάνηκε να έγινε μιας και ο kernel άλλαξε και το recovery ήταν κόκκινο.

Υ.Γ.: Τελικά στα htc (nexus one & magic) τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά...

Μετά από κόπους και βάσανα έβγαλα άκρη... Γύρισα σε stock eclair, και ακολουθώντας αυτό τον οδηγό του darky, είδα επιτέλους recovery. Κατέβασα 9.0.2, κατέβασα και το ClockworkMod Recovery, μπήκα recovery, ξεκινάω πρώτο flash και κολλάει! Χαχ... Κάπου έγραφε οτι είναι πιθανό να συμβεί και απλά ξεκινάμε πάλι flash... 2η φορά, γίνεται κανονικά. Κάνει reboot, βλέπω logo Samsung Galaxy, στο καπάκι logo darky's rom και μένει εκεί για 20 λεπτά. Ξανά φλασάρισμα (όπως λέει κι ο ίδιος) και είμαι εδώ και περιμένω ήδη ένα δεκάλεπτο μήπως φιλοτιμηθεί να ανοίξει το ρημάδι μου αυτή τη φορά. Πάντως κάτι φάνηκε να έγινε μιας και ο kernel άλλαξε και το recovery ήταν κόκκινο.

Υ.Γ.: Τελικά στα htc (nexus one & magic) τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά...

E όχι και πιο απλά τα πράγματα στο HTC, μη λέμε κι ότι θέλουμε... δε σου φταίει κανένας που θες να βάλεις τα πιο τελευταία καραπειραματικά custom mods :p

- Alex

E όχι και πιο απλά τα πράγματα στο HTC, μη λέμε κι ότι θέλουμε... δε σου φταίει κανένας που θες να βάλεις τα πιο τελευταία καραπειραματικά custom mods :p

Έτσι ήρθα μαθημένος από εκεί :lol:

Τώρα θα μου πεις, λούσου τα :p

Έτσι ήρθα μαθημένος από εκεί :lol:

Τώρα θα μου πεις, λούσου τα :p

Πάντως κάποιος σε αυτό το thread χθες προειδοποίησε ότι η τελευταία darky έχει πρόβλημα στο μπουτάρισμα, γεγονός που αναγνώρισε και ο darky και ψάχνει λέει να βρει τη λύση. Κατά τα άλλα στην περιγραφή της ρομ του γράφει πανηγυρικά «final - safe» !!!

Μάκης

Ναι, τη φλασάρισα 3 φορές μέχρι τώρα και σου λέω με απόλυτη σιγουριά οτι δε μπουτάρει με τίποτα...:lol::lol:

Άρα πάει το flashαρισμα της 9.0.2 για σαβ/κο που θα υπάρχει πιο πολύ χρόνος για τα απαιτούμενα ... Κρίμα κ γούσταρα να δω μια πολύ καλή rom στον γαλαξία μου.

Καλή η 2.2.1 αλλά με έχει βγάλει την Παναγία.

Μια χάνει τις ρυθμίσεις των APN, μια χάνεται το enable στο SetCPU.

Δεν ξέρω είναι ιδέα μου ή δεν κάθισε καλά η ολλανδική? :p

Πάντως κάποιος σε αυτό το thread χθες προειδοποίησε ότι η τελευταία darky έχει πρόβλημα στο μπουτάρισμα, γεγονός που αναγνώρισε και ο darky και ψάχνει λέει να βρει τη λύση. Κατά τα άλλα στην περιγραφή της ρομ του γράφει πανηγυρικά «final - safe» !!!

Χθες το βράδυ που την ανέβασε είπε ότι είχε ανεβάσει λάθος αρχείο στο XDA, γιαυτό δεν μπούταρε.

Αλλά ακόμα και το "κανονικό" που έχει πάνω εμένα δεν μου μπούταρε με την πρώτη. Πέρασε τον kernel και μετά πέταξε error.

Οπότε έβγαλα μπαταρία, μπήκα σε recovery (μπαίνει απευθείας στο κόκκινο του voodoo) και έκανα wipe τα πάντα (data/cache/dalvik).

Ξανά apply zip from sd card και δούλεψε.

Καλή η 2.2.1 αλλά με έχει βγάλει την Παναγία.

Μια χάνει τις ρυθμίσεις των APN, μια χάνεται το enable στο SetCPU.

Δεν ξέρω είναι ιδέα μου ή δεν κάθισε καλά η ολλανδική? :p

Δεν σου κάθισε μάλλον καλά γιατί σε εμένα μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε ένα hard reset και αν εξακολουθεί το πρόβλημα ξαναπέρασε την.

Μάκης

• The topic was unlocked