Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 3 BUTTON COMBO FIX ΜΕΣΩ ΟDIN3/HEIMDALL ΣΤΟ SAMSUNG GT-I9000 GALAXY S

....

εαν και απειρος χρηστης τα καταφερα να κανω τα 3 κουμπια να λειτουργουν

μπραβο

Edited by Tyxerakias
Αφαίρεση οδηγού από την παράθεση

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κι από μένα, και καλή χρονιά!

Επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα με το πως γίνεται το Lagfix (απόσο είδα δεν υπάρχει σε κάποιον από τους γνωστούς οδηγούς), μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο link ή thread που αναφέρεται που και πως? Νομίζω πως γίνεται συχνά η αναφορά στο OCLF του Ryanza αν θυμάμαι καλά, ισχύει ακόμα αυτό?

ΒΤW, είμαι ακόμα σε Eclair αν αυτό έχει να κάνει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EDIT: Μετά από αναζήτηση, βρήκα το παρακάτω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691, θα είμαι ΟΚ με αυτό?

Mια ακόμα ερώτηση, έχω κάνει ήδη root τη συσκευή με τον τρόπο που αναφέρει ο Tyxerakias στον οδηγό του (το Οne click root του TGA_GUNMAN από το XDA).

Είναι πρόβλημα αν κάνω το Lagfix που αναφέρω πιο πάνω? Αυτό του RyanZA δηλαδή. Κάτι βλέπω για root στο thread της εν λόγω εφαρμογής, και ρωτάω μήπως κατά την εγκατάσταση του Fix προσπαθήσει να το ξανακάνει και φάει κανένα σκάλωμα.

Θενξ

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Mια ακόμα ερώτηση, έχω κάνει ήδη root τη συσκευή με τον τρόπο που αναφέρει ο Tyxerakias στον οδηγό του (το Οne click root του TGA_GUNMAN από το XDA).

Είναι πρόβλημα αν κάνω το Lagfix που αναφέρω πιο πάνω? Αυτό του RyanZA δηλαδή. Κάτι βλέπω για root στο thread της εν λόγω εφαρμογής, και ρωτάω μήπως κατά την εγκατάσταση του Fix προσπαθήσει να το ξανακάνει και φάει κανένα σκάλωμα.

Θενξ

Όχι δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά κάνε το ext2 tools και το lagfix, αφού είσαι ήδη root.

- Alex

Παιδια αυτην την κουζινα του Doc την δοκιμασε κανεις με επιτυχια? Με ψιλοτρωει το χερι μου να κανω κατι... Αλλα βλεπω πως τα themes δεν τα υποστηριζει ακομα..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επειδη θα κανω πρωτη φορα backup με το appsaver μιας και αυτο προτεινει ο Dakry για την rom του ηθελα να ρωτησω αν το backup κραταει και τα δεδομενα των apps οταν ξανακανω επαναφορα.

Παιδια αυτην την κουζινα του Doc την δοκιμασε κανεις με επιτυχια? Με ψιλοτρωει το χερι μου να κανω κατι... Αλλα βλεπω πως τα themes δεν τα υποστηριζει ακομα..

Yeap εννοείται :) από την πρώτη στιγμή. Δουλεύει τέλεια (το ανέβασαν και σε γρήγορο Server) εντάξη λείπουν κάποια features (πχ themes όπως είπες) αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δουλεύουν συνέχεια για να γίνει υπερπλήρης.

παιδιά, επειδή έχω βάλει την JPY υποψιάζομαι ότι έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις των mms..

Internet έχω κανονικά. Στα mms όμως, ότι ρυθμίσεις και αν προσπαθώ, και αυτές που βρίσκω εδώ στο forum αλλά και στο blog του TonyK δεν δουλεύουν.

Cosmote χρησιμοποιώ..

Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και να ξέρει τι να κάνω;

παιδιά, επειδή έχω βάλει την JPY υποψιάζομαι ότι έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις των mms..

Internet έχω κανονικά. Στα mms όμως, ότι ρυθμίσεις και αν προσπαθώ, και αυτές που βρίσκω εδώ στο forum αλλά και στο blog του TonyK δεν δουλεύουν.

Cosmote χρησιμοποιώ..

Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και να ξέρει τι να κάνω;

Φίλε πριν μερικές σελίδες έχω δώσει τις δικές μου ρυθμίσεις για cosmote σε αρχείο ώστε να μπορέσεις να κάνεις restore με την εφαρμογή apn backup & restore.

Κάνε μία αναζήτηση και θα το βρεις. Θα ανεβάσω και οδηγό για επαναφορά των apn για όλες τις εταιρίες μόλις μπορέσω, γιατί 2 μέρες τώρα δεν έχω υπολογιστή.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Φίλε πριν μερικές σελίδες έχω δώσει τις δικές μου ρυθμίσεις για cosmote σε αρχείο ώστε να μπορέσεις να κάνεις restore με την εφαρμογή apn backup & restore.

Κάνε μία αναζήτηση και θα το βρεις. Θα ανεβάσω και οδηγό για επαναφορά των apn για όλες τις εταιρίες μόλις μπορέσω, γιατί 2 μέρες τώρα δεν έχω υπολογιστή.

το βρήκα το μήνυμα σου, έκανα ότι λες αλλά και πάλι τίποτα!

δεν στέλνει, και στη λίστα με τα APN δεν έχει τίποτα

το βρήκα το μήνυμα σου, έκανα ότι λες αλλά και πάλι τίποτα!

δεν στέλνει, και στη λίστα με τα APN δεν έχει τίποτα

Έκανες restore το αρχείο .xml με την εφαρμογή apn backup & restore και δεν έγινε ?

Πολύ παράξενο μου φαίνεται.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Έκανες restore το αρχείο .xml με την εφαρμογή apn backup & restore και δεν έγινε ?

Πολύ παράξενο μου φαίνεται.

ναι και όμως..

το πιο παράξενο είναι ότι δεν εμφανίζεται τίποτα στα APN... μένει μαύρο..

ακόμα και χειροκίνητα να προσθέσω ένα και να πατήσω αποθήκευση μετά...τίποτα.. η λίστα με τα APN μένει άδεια

εσύ έχεις την official jpy σωστά;

μήπως πρόκειται για πρόβλημα της έκδοσης του darky από το xda που έχω εγώ;

θα ρωτήσω κάτι κουφό, ένας ιός που κάνει ζημιά σε windows μπορεί να κάνει τπτ σε android;

το λογικό είναι να μην κάνει τπτ αφού είναι βασισμένο σε linux, σωστά;

το ρωτάω επειδή έχω ιό στο κινητό μου..

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ναι και όμως..

το πιο παράξενο είναι ότι δεν εμφανίζεται τίποτα στα APN... μένει μαύρο..

ακόμα και χειροκίνητα να προσθέσω ένα και να πατήσω αποθήκευση μετά...τίποτα.. η λίστα με τα APN μένει άδεια

Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα της συγκεκριμένης ρομ.

Εγώ έχω την jpy την επίσημη αγγλική.

Πρέπει να μας πει κάποιος που έχει την ίδια ρομ με σένα.

LG G2 32GB D800 LTE

πρόβλημα της darky είναι, σου προτείνω να βάλεις την official

αλλιώς άμα σ'αρέσει τόσο πολύ βάλε την επόμενη την Nowipe δεν θα σου σβήσει τίποτα ούτε ρυθμίσεις θα χάσεις.

θα ρωτήσω κάτι κουφό, ένας ιός που κάνει ζημιά σε windows μπορεί να κάνει τπτ σε android;

Όταν δεν εμφανίζονται τα apn συνήθως φταίει το ότι υπάρχει ενεργοποιημένο το market enabler ή market access ή υπάρχει ενεργοποιημένη με κάποιο άλλο τρόπο η δυνατότητα να βλέπεις τις πληρωμένες εφαρμογές στο market....

αν είναι αυτό, μόλις κάνεις επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις του δικτύου σου, θα είσαι κομπλέ.

Σε λιγα λεπτα βγαινει η v.7.8....απ οτι λεει ο ιδιος η πιο stable εκδοση που εχει βγαλει μεχρι στιγμης και θα αργησει να βγαλει επομενη.

* Replaced the Gallery for a much better battery life [setting a Lockscreen Wallpaper won't work with this Gallery, so stop complaining]

* Fixed the battery icon [now displaying when charging]

* Removed GoSMS [install from Market]

* Fixed Icons [GPS etc.]

* Easier Widget Management [AppWidgetPicker]

* Scripts have been rewritten to prevent problems [safer]

* Fixed APN / MMS for Bell Users [port=80, type=*]

* Fixed MMS for Rogers Users [http://mms.gprs.rogers.com]

* Removed LauncherPro [install from Market]

* Added new Script [automatically cleans the old databases]

* Fixed Bluetooth Issues [fixed databases]

* Removed the "LauncherPro_Backup" [not needed anymore]

* Cleaned up the Installation Process [update-Script]

* Added Chinese Input [HTC CIME, FC Fixed]

* Changed Standard Notification Sound ["Vega" from the Nexus S]

* Slightly reduced size [repacked ROM]

* New Hybrid / Transparent Dropdown-Bar [by R64]

* New Gingerbread themed TouchWiz Framework [by R64]

σιγα που θα αργησει να βγαλει επομενη :p:X:p:lol:

cb darkys..

σε κάθε έκδοση που βγάζει χαλάει κάτι που δούλευε στην προιγούμενη

σε δουλειά να βρισκόμαστε, βέβαια ο τύπος είναι καλός.

Παραξενο...Τον ιο πως τον ανακαλυψες? Ιος απο τα windows μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να χωθει στο κινητο. Πιο πιθανο καμια εφαρμογη να κανει τη δουλεια, αλλα και παλι μου ακουγεται πολυ παραξενο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Όταν δεν εμφανίζονται τα apn συνήθως φταίει το ότι υπάρχει ενεργοποιημένο το market enabler ή market access ή υπάρχει ενεργοποιημένη με κάποιο άλλο τρόπο η δυνατότητα να βλέπεις τις πληρωμένες εφαρμογές στο market....

αν είναι αυτό, μόλις κάνεις επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις του δικτύου σου, θα είσαι κομπλέ.

Είχες δίκιο φίλε μου..

Έκανα επανεκκίνηση (αλήθεια πώς απενεργοποιουν το market access;) και τώρα φαίνονται τα APN..

Βέβαια mms και πάλι δε μπορώ να στείλω..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παραξενο...Τον ιο πως τον ανακαλυψες? Ιος απο τα windows μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να χωθει στο κινητο. Πιο πιθανο καμια εφαρμογη να κανει τη δουλεια, αλλα και παλι μου ακουγεται πολυ παραξενο.

fun.xls.exe

το ανακάλυψα επειδή αράζει στην κάρτα μνήμης :)

από τα windows μπήκε 100%

και μενα Πετρο με τρωει το χερι μου αλλα βαριεμαι απιστευτα, να ξαναπερναω ρυθμισεις κτλ αν κατι δεν παει καλα...

βεβαια επειδη κρυβω ενα μικρο ψωνιο μεσα μου θα ηθελα να εχω μια ρομ φτιαγμενη και ραμμενη στα μετρα μου απο μενα:O :lol: :lol: :lol:

καποια στιγμη θα το δοκιμασω σιγουρα

επισης καλοκοιταζω και αυτον τον οδηγο για ακομη μεγαλυτερη ελευθερια δημιουργικοτητας :lol: :lol:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885048

fun.xls.exe

ειναι ααρχειο?

μπορεις να το σβησεις?

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω στο android το οποιο ειναι βασισμενο σε linux δεν εχει ισχυει οτι και στα windows οποτε το θεωρω αρκετα δυσκολο να κολησες ιο...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

fun.xls.exe

Nαι ειναι worm. Και πιθανο αν δεν το κολλησες απο τα windows να το κολλησεις απο το κινητο στα windows. Απο την αλλη πως μπορει να χωθηκε εκει χωρις pc δεν ξερω. Αν ανακαλυψεις τι εγινε πες μας γιατι πρωτη φορα διαβαζω τετοια περιπτωση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ειναι ααρχειο?

μπορεις να το σβησεις?

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω στο android το οποιο ειναι βασισμενο σε linux δεν εχει ισχυει οτι και στα windows οποτε το θεωρω αρκετα δυσκολο να κολησες ιο...

Nαι ειναι worm. Και πιθανο αν δεν το κολλησες απο τα windows να το κολλησεις απο το κινητο στα windows. Απο την αλλη πως μπορει να χωθηκε εκει χωρις pc δεν ξερω. Αν ανακαλυψεις τι εγινε πες μας γιατι πρωτη φορα διαβαζω τετοια περιπτωση.

αρχείο είναι, μπορώ να το σβήσω.

Δεν χώθηκε χωρίς Pc!!!! από το αρχαίο λαπτοπ που έχω χώνεται κάθε φορά και μερικές φορές ξεχνάω να το σβήσω

εγώ απλά αναρωτήθηκα άμα αυτό το worm τελοσπάντων έχει κάποια επίπτωση στο κινητό μου η είναι απλά ένα άκακο αρχείο.

υγ; η kitchen του doc δεν λέει πολλά πράγματα, λείπουνε πολλές επιλογές ακόμα.

• The topic was unlocked