mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 o tyxerakias μου πε να μην περασω την 2.1 γτ οι ελληνικοι bootloaders ειναι κακοι και θα χασω το 3κουμπι???το να το βαζω σε download mode δηλαδη?εκανα factory data reset πειραζει? χρειαζεται να κανω και το πρωτο βημα επειδη βρισκομαι σε custom rom miui και 2.3.4?επισης ποια 2.1 θελει απο τις δυο που μου εγραψες στην παρενθεση?(εχω cosmote )και ακομα δν μπορω να περασω την 2.2 μεσω kies?ή ειναι λαθος? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. βαλε την xwjm2 και κανε και το πρωτο βημα Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 ok τωρα ξεκιναω να το κανω...το πρωτο βημα μου λεει τα βαλω μονο το PIT και μετα να πατησω start...δν χρειαζεται να βαλω και τα αλλα...(PDA,PHONE,CSC και μετα start?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 ok τωρα ξεκιναω να το κανω...το πρωτο βημα μου λεει τα βαλω μονο το PIT και μετα να πατησω start...δν χρειαζεται να βαλω και τα αλλα...(PDA,PHONE,CSC και μετα start?) Μπορεις να τα κανεις ολα σε ενα βημα δηλαδη βαλτα ολα και pit και PDA,PHONE,CSC και οποσδηποτε να κανεις repartition Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 α δν παιζει ρολο ε?για PDA βαζω το φακελο zip που γραφει CODE_I9000XWJM2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 α δν παιζει ρολο ε?για PDA βαζω το φακελο zip που γραφει CODE_I9000XWJM2? να ξεζιπαρεις αυτο που κατεβασες ωστε να εχεις 3 αρχεια τα PDA,PHONE,CSC Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 οταν κατεβασα την jm2 ηταν ενα zip αρχειο...το ξεζιπαρα και μεσα ειχε αλλα 3 ζιπ αρχεια(CODE,MODEM,CSC)τα ξεζιπαρω και αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 οταν κατεβασα την jm2 ηταν ενα zip αρχειο...το ξεζιπαρα και μεσα ειχε αλλα 3 ζιπ αρχεια(CODE,MODEM,CSC)τα ξεζιπαρω και αυτα? οχι εισαι ενταξει απλα code=pda kai modem=phone Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) o tyxerakias μου πε να μην περασω την 2.1 γτ οι ελληνικοι bootloaders ειναι κακοι και θα χασω το 3κουμπι???το να το βαζω σε download mode δηλαδη?εκανα factory data reset πειραζει? βαλε την xwjm2 και κανε και το πρωτο βημα Back... κι όμως, οι κακές συμβουλές συνεχίζουν :) Tώρα έχασες το download mode... Edited July 11, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Back... κι όμως, οι κακές συμβουλές συνεχίζουν :) Tώρα έχασες το download mode... Οταν ειχα την jm2 δεν ειχα χασει το download mode.Τωρα σε περιπτωση που το χασει ειναι αρκετα ευκολο να το επαναφερει με τον οδηγο.Αν και απο οτι καταλαβα ο cupraman21 θελει να μεινει με official ελληνικη και να αναβαθμιζεται μεσω kies. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Οταν ειχα την jm2 δεν ειχα χασει το download mode.Τωρα σε περιπτωση που το χασει ειναι αρκετα ευκολο να το επαναφερει με τον οδηγο.Αν και απο οτι καταλαβα ο cupraman21 θελει να μεινει με official ελληνικη και να αναβαθμιζεται μεσω kies. Αφού είπα ότι θα το χάσει, το έχασε ... :lol: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Γεια σας παιδια, ειμαι με Νταρκυ 9.5 2.2.1 .θελω να περασω GINGERBREAD stock και μετα καποια custom. Περναω την I9000XWJVI απο πανω που εχει δωσει ο Τυχερακιας (αφου κανω τα απαιτουμενα wipe) . Ρωταω για το θεμα με τους bootloaders για να μην εχω καποιο προβλημα μετα. Επισης μπορω να βαλω απο js8 που εχω, κατευθείαν την JVQ , ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Γεια σας παιδια, ειμαι με Νταρκυ 9.5 2.2.1 .θελω να περασω GINGERBREAD stock και μετα καποια custom. Περναω την I9000XWJVI απο πανω που εχει δωσει ο Τυχερακιας (αφου κανω τα απαιτουμενα wipe) . Ρωταω για το θεμα με τους bootloaders για να μην εχω καποιο προβλημα μετα. Επισης μπορω να βαλω απο js8 που εχω, κατευθείαν την JVQ , ευχαριστω! Μπορείς να περάσεις κανονικά την jvq. (με 512 pit και repartition, κανονικά απο το odin) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) οποτε κατεβαζω την JVQ απο samfirmware.com και την περναω χωρις κανενα προβλημα, Δεν υπαρχει καποιο θεμα να χασω τα τρια κουμπια και να τρεχουμε μετα ε; Edited July 11, 2011 by vraptis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δεν υπαρχει καποιο θεμα να χασω τα τρια κουμπια και να τρεχουμε μετα ε; οχι ειναι ολα ενταξει με τα τρια κουμπια Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 την εβαλα ολα μια χαρα, για την μαμα JVQ που εβαλα ποιοι κερνελ κανουν την διαφορα και για να εχω και cmw recovery χωρις overclocking; κανα λινκ απο xda γιατι εριξα μονος μια ματια και γινεται χαμος απο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 την εβαλα ολα μια χαρα, για την μαμα JVQ που εβαλα ποιοι κερνελ κανουν την διαφορα και για να εχω και cmw recovery χωρις overclocking; κανα λινκ απο xda γιατι εριξα μονος μια ματια και γινεται χαμος απο κερνελ Εγω προτείνω για την στοκ jvq, Speedmod t23 Και semaphore 1.3.1 Εγώ πέρασα χθες τον semaphore στην jvq και τον βρίσκω καλύτερο του speedmod που είχα πριν. Για να τους βρεις απλα googlαρε! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 την εβαλα ολα μια χαρα, για την μαμα JVQ που εβαλα ποιοι κερνελ κανουν την διαφορα και για να εχω και cmw recovery χωρις overclocking; κανα λινκ απο xda γιατι εριξα μονος μια ματια και γινεται χαμος απο κερνελ εγώ προτείνω τον semaphore 1.3.0 του stratosK κατ εμε πάει πολύ καλα το κινητό :) ΕΔΩ θα τον βρεις, ειναι ο τελευταιος κατω κατω στην λιστα EDIT: με πρόλαβε ο Νίκος όντως 1.3.1 στο ιδιο link που σου βάζω Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) οκ παιδια ευχαριστω πολυ, με odin (sto pda το αρχειο) μπορω να περασω καποιον απο τους δυο και επειτα να γινω ρουτ μεσω του κερνελ ή θα πρεπει να γινω πρωτα ρουτ και μετα να περασω τον κερνελ μεσω sgs kernel flasher EDIT: Tελικα ολα οκ! Edited July 11, 2011 by vraptis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις πηρα τον γαλαξια και θελω λιγο βοηθεια γιατι εχω χασει τι μπαλα...εχω την εκδοση 2.1 και θελω να του κανω 1) ROOT 2)LAGFIX 3) Eclair 2.2 η 2.3 αν ειπαρχει πως μπορω να κανω τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις πηρα τον γαλαξια και θελω λιγο βοηθεια γιατι εχω χασει τι μπαλα...εχω την εκδοση 2.1 και θελω να του κανω 1) ROOT 2)LAGFIX 3) Eclair 2.2 η 2.3 αν ειπαρχει πως μπορω να κανω τα παραπανω? διάβασε τους οδηγούς για νεους χρήστες και θα σου λυθούν πολλές απορίες. Ότι δεν καταλάβεις εδώ είμαστε! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις πηρα τον γαλαξια και θελω λιγο βοηθεια γιατι εχω χασει τι μπαλα...εχω την εκδοση 2.1 και θελω να του κανω 1) ROOT 2)LAGFIX 3) Eclair 2.2 η 2.3 αν ειπαρχει πως μπορω να κανω τα παραπανω? Καλησπέρα σου και μεγιές. Το lagfix πλέον είναι αρχαίο και είναι προεραιτικό από τις 2.2.1 και μετά. Παρόλα αυτά, πριν μπεις στα βαθιά σου προτείνω να διαβάσεις τα εξής. Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S Ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ. Αφού νιώσεις έτοιμος μπορείς να αρχίζεις να διαβάζεις αυτά τα δύο που σ'ενδιαφέρουν, Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης , Root στο Samsung Galaxy S Στα firmwares θα βρεις αναλυτικά την διαδικασία για να περάσεις όποια έκδοση θες. Κατά προτίμηση 2.3.3 και στο root θα βρεις τον τρόπο. Καλό διάβασμα. ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις πηρα τον γαλαξια και θελω λιγο βοηθεια γιατι εχω χασει τι μπαλα...εχω την εκδοση 2.1 και θελω να του κανω 1) ROOT 2)LAGFIX 3) Eclair 2.2 η 2.3 αν ειπαρχει πως μπορω να κανω τα παραπανω? 1) Root στο Samsung Galaxy S. 2) Έχει απόλυτη σχέση με το 3. 3) Επίσημα Firmwares και οδηγός εγκατάστασης. Όλα απλά και νοικοκυρεμένα :). Edit: Ομοβροντία απαντήσεων. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 δλδ ειναι καλητερα πρωτα να αναβαθμηστω και μετα να κανω ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 δλδ ειναι καλητερα πρωτα να αναβαθμηστω και μετα να κανω ροοτ? Δεν έχει νόημα να κάνεις root αν έχεις σκοπό να αναβαθμιστείς. Σε κάθε αναβάθμιση το root χάνεται και πρέπει να ξαναγίνει για τη συγκεκριμένη rom. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 ωραια βγαζω ακρη σιγα σιγα εγω που εχω firmware i9000XXJF5 πρεπει να ανυσηχω για κατι δεν την βρισκω πουθενα στους οδηγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts