Tyxerakias Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Που είδες διάφορα Άλεξ ? Σε ταχύτητα ? Nαι, μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορος, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα πάνω από 2 ώρες με τον t18.. :p Anyway, υπόθεση μισού λεπτού είναι πια με το flasher... απλά λίγο εκνευριστικό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Nαι, μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορος, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα πάνω από 2 ώρες με τον t18.. :p Anyway, υπόθεση μισού λεπτού είναι πια με το flasher... απλά λίγο εκνευριστικό. Πριν λίγο τελείωσα με το ρύθμισμα του autostarts. Έκλεισα πολύ πράμα :). αν βάλω τώρα τον τ19 δεν θέλει πάλι πέρασμα busybox, σωστά ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Πριν λίγο τελείωσα με το ρύθμισμα του autostarts. Έκλεισα πολύ πράμα :). αν βάλω τώρα τον τ19 δεν θέλει πάλι πέρασμα busybox, σωστά ? Όχι δε θέλει τίποτα. Παρεμπιπτόντως.... And T21 is out... (I know, there's been a lot of new versions out lately!). H 21 φαίνεται ότι έχει εκτός των άλλων convervative governor για καλύτερη μπαταρία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 εχω βαλει εδω και 2 μερες Continuum v6 RC1 με τον talon kernel επανω το κινητο παει παρα πολυ στρωτα και ομαλα στα 1.2 Ghz μονιμα με αρκετα καλη μπαταρια.Δεν εχει ραδιοφωνο και EUR csc αλλα αυτα μπαινουν απο αλλες rom ευκολα.Quadrant 2720. Σημερα δοκιμασα το τελευταιο kernel Galaxian v5 και με 1.4Ghz Quadrant 3129 ! :p:lol: συνολικη εμπειρια πολυ γρηγορο το κινητο.οσο για μπαταρια θα δειξει τις επομενες μερες... Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 H 21 φαίνεται ότι έχει εκτός των άλλων convervative governor για καλύτερη μπαταρία. Τωρα τον περναω. Ελεος παντως, με βλεπω να πηγαινω προς supercurio. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπερα παιδια.Οσοι βαλατε την jvq ειδατε διαφορες σε σχεση με την jvp; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 εχω βαλει εδω και 2 μερες Continuum v6 RC1 με τον talon kernel επανω το κινητο παει παρα πολυ στρωτα και ομαλα στα 1.2 Ghz μονιμα με αρκετα καλη μπαταρια.Δεν εχει ραδιοφωνο και EUR csc αλλα αυτα μπαινουν απο αλλες rom ευκολα.Quadrant 2720. Σημερα δοκιμασα το τελευταιο kernel Galaxian v5 και με 1.4Ghz Quadrant 3129 ! :p:lol: συνολικη εμπειρια πολυ γρηγορο το κινητο.οσο για μπαταρια θα δειξει τις επομενες μερες... Μιας και ανέφερες το quadrand, με τον gto alpha 7, ext4+no journal, χωρις stagefright, στα 1200 βγαζω 3500 σκορ. Στα 1500 ( σταθεροτατο το κινητο μου) που εκανα δοκιμες, βαρεσα 3900.. Πάντως και στα 1000 να αφησω τη cpu, παλι το κινητο πεταει. Δεν μπορω να περιγράψω σε ποσα «κλικ» είναι πιο γρηγορο το κινητο με oc πανω απο 1000, γιατί απλα δεν παει αλλο με τον gto. Μέχρι στιγμής, κανένα κουλο, παράδοξο, κόλλημα,τιποτα που να δικαιολογεί το «alpha»! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τι τα θελέτε ρε παιδια τα Overclocking?Aφήστε το κινητο οπως ειναι,για να μην αρχισει να βγαζει καπνους! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τι τα θελέτε ρε παιδια τα Overclocking?Aφήστε το κινητο οπως ειναι,για να μην αρχισει να βγαζει καπνους! Δεν νομίζω :)! Εγώ σχεδόν πάντα είμαι στα 1200 που πλέον ακομα και στα 1400 εχεις την ίδια σταθεροτητα με τα 1000 :)! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μπορει να υπαρχει σταθερότητα.απλα οταν το cpu τρεχει στα 1200 δεν ζεσταινεται περισσοτερο;δεν τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα;Ti να πω,και μενα με εντυπωσιαζουν οι τιμες του quandrant αλλα απο κει και περα τι διαφορα βλεπεις παραπανω;Tελος παντων εγω ειμαι λιγο φοβιτσιαρης με αυτα τα θεματα γιατι δεν ξερω αν προβλεπεται το overclock στο κινητο μας.πχ οι επεξεργαστες στα pc ειναι κατασκευασμενοι ωστε να δεχοντε overclock,αλλα για το κινητο δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δεν νομίζω :)! Εγώ σχεδόν πάντα είμαι στα 1200 που πλέον ακομα και στα 1400 εχεις την ίδια σταθεροτητα με τα 1000 :)! Sent from my Galaxy S using Tapatalk εγω συμφωνω μαζι σου αλλα πες μας λιγο πως τα παει σε θεμα θερμοκρασιων και μπαταριας γιατι αμφιβαλλω πολυ αν βγαζει 8ωρο με καλη χρηση. τουλαχιστον στα δικα μου χερια σιγουρα δεν θα εβγαζε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εγω απλα να σημειωσω και να προσθεσω οτι ειναι θλιβερο το θεαμα ενος κινητου του 500αρικου να μην ανταποκρινεται σε κανενα ερεθισμα, να ζεματαει απο πισω και να μυριζει καμενο πλαστικο. Πιστεψτε με. Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτιαχτηκε να τρεχει στα 1000 για καποιο λογο. Απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει στη συσκευη του. Καλοι οι πειραματισμοι, αλλα καμια φορα υπερβαλλουμε χωρις λογο. Γνωμη μου:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 εγω συμφωνω μαζι σου αλλα πες μας λιγο πως τα παει σε θεμα θερμοκρασιων και μπαταριας γιατι αμφιβαλλω πολυ αν βγαζει 8ωρο με καλη χρηση. τουλαχιστον στα δικα μου χερια σιγουρα δεν θα εβγαζε :lol::lol::lol::lol: Στα 1500 κατάλαβα μπορώ να πω πως το κινητό ζεσταινόταν πιο γρήγορα. Στα 1200 δεν εχω δει διαφορά εγω στη θερμότητα. Απο μπαταρία, βγαζω 12 ώρες πανω κατω, οταν έχω το κινητό για 10+ ώρες στο χέρι (καμια ωρα κλησεις,ελαχιστα σμσ,θυμωμενα πουλακια, σερφαρισμα,μουσικη,wifi,myphone, αυτα συνήθως). Αν κάποιες μέρες σερφαρω λιγο και ακούω μουσική (μαζί τα κάνω αυτα συνηθως) βγάζω περιπου 48 ωρες. Το θέμα της μπαταρίας είναι και θέμα ρομ ομως. Δεν την καταπίνει η simply 3.8 πλεον, αλλά ρουφαει! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εγω απλα να σημειωσω και να προσθεσω οτι ειναι θλιβερο το θεαμα ενος κινητου του 500αρικου να μην ανταποκρινεται σε κανενα ερεθισμα, να ζεματαει απο πισω και να μυριζει καμενο πλαστικο. Πιστεψτε με. Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτιαχτηκε να τρεχει στα 1000 για καποιο λογο. Απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει στη συσκευη του. Καλοι οι πειραματισμοι, αλλα καμια φορα υπερβαλλουμε χωρις λογο. Γνωμη μου:) Καταλαθος διπλό ποστ.. Anyway, συμφωνώ μαζί σου. Το κινητό όμως επίσης φτιαχτηκε για στοκ ρομς, οχι ροοτ,για rfs system και για να αναβαθμίζεται μεσω κιες και οχι με οντιν..! ετσι κι αλλιως, ο καθένας παίρνει την ευθύνη πανω του όταν βάζει χέρι στο κινητό! φιλικά πάντα :) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εγω απλα να σημειωσω και να προσθεσω οτι ειναι θλιβερο το θεαμα ενος κινητου του 500αρικου να μην ανταποκρινεται σε κανενα ερεθισμα, να ζεματαει απο πισω και να μυριζει καμενο πλαστικο. Πιστεψτε με. Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτιαχτηκε να τρεχει στα 1000 για καποιο λογο. Απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει στη συσκευη του. Καλοι οι πειραματισμοι, αλλα καμια φορα υπερβαλλουμε χωρις λογο. Γνωμη μου:) παναγιωτη για πες και εντυπωσεις απο τον τ21 ? ειδες διαφορα στο ρολαρισμα και στο ανοιγμα των εφαρμογων ? γιατι αν το εχει ρυθμισει σε conservative, ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα. το λεω γιατι επαιξα πολυ με τις ρυθμισεις με το setcpu, και εβαζα συνεχως on demand και conservative, και στα τεστ που εκανα ηταν ελαχιστα πιο γρηγορο παντα με On demand. οχι πολυ αλλα ηταν. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καταλαθος διπλό ποστ.. Anyway, συμφωνώ μαζί σου. Το κινητό όμως επίσης φτιαχτηκε για στοκ ρομς, οχι ροοτ,για rfs system και για να αναβαθμίζεται μεσω κιες και οχι με οντιν..! ετσι κι αλλιως, ο καθένας παίρνει την ευθύνη πανω του όταν βάζει χέρι στο κινητό! φιλικά πάντα :) Sent from my Galaxy S using Tapatalk Δε διαφωνω. Απλα δεν ειναι το ιδιο να χρονιζεις τον επεξεργαστη να υπερλειτουργει στα 1200 η ακομα και στα 1400 οπως ειπες, με το να περασεις μια custom rom. Ενεχει και αυτο τους κινδυνους του, αλλα το πολυ πολυ να το μπρικαρεις, οχι να το ψησεις. Τελος το odin κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το kies, ειναι προγραμμα εξαλλου που διαρρευσε απο τη samsung και το χρησιμοποιουν σε ολα τα service. παναγιωτη για πες και εντυπωσεις απο τον τ21 ? ειδες διαφορα στο ρολαρισμα και στο ανοιγμα των εφαρμογων ? γιατι αν το εχει ρυθμισει σε conservative, ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα. το λεω γιατι επαιξα πολυ με τις ρυθμισεις με το setcpu, και εβαζα συνεχως on demand και conservative, και στα τεστ που εκανα ηταν ελαχιστα πιο γρηγορο παντα με On demand. οχι πολυ αλλα ηταν. Αντωνη τι να σου πω, δεν ειδα καμια διαφορα με την προηγουμενη εκδοση που περασα...χθες (ελεος), αλλα ειναι πολυ λιγες οι ωρες που τον περασα για να βγαλω συμπερασμα. Τι το ψαχνεις, το απογευμα θα βγαλει την 22 και το βραδυ την 23:lol: Το ρολλαρισμα ηταν και πριν ομαλοτατο και το ιδιο ειναι και τωρα. Πραγματικα δεν μπορω να δω διαφορα με πριν, αλλα θα περιμενω λιγο ακομα γιατι ειναι νωρις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 H 21 φαίνεται ότι έχει εκτός των άλλων convervative governor για καλύτερη μπαταρία. Μόλις πέρασα τον Τ21. Το OS Monitor λέει "Governor:ondemand". Ετσι έλεγε και στον Τ18 και στον Τ15 Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Νομίζω οτι εντόπισα ένα έντομο ακόμα στην jvp, ακόμα πιο σημαντικό από τα προηγούμενα που με ταλανίζουν... Μου είπαν 3 άτομα οτι με έπαιρναν τηλέφωνο, το κινητό έδειχνε σε αυτούς να χτυπάει, και σε μένα τίποτα. Κοίταξα και τα αρχεία κλήσεων αλλά δεν υπάρχει καμία κλήση ούτε σε εισερχόμενη ούτε σε αναπάντητη. Το φαινόμενο δεν ξέρω σε τι συχνότητα εμφανίζεται, ούτε και πότε γιατί δεν μπορώ να ξέρω ποιοι άλλοι με καλούν ....Παρόμοια εμπειρία κανένας ήρωας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) hraklhs57 επειδή θέλω να περάσω τη rom που έχεις και εσύ ήθελα να σε ρωτήσω: Ποια έκδοση του kernel έχεις περάσει? Κάτι διάβασα ότι με την 1.3.0 ζεσταίνεται το κινητό. Να περάσω τον 1.2.2? Τον kernel τον περνάω αφού περάσω light, medium και full package της rom, έτσι? Επίσης στο odin δεν χρειάζεται να βάλω τπτ στο "phone" και "csc" γιατί το αρχείο zip βλέπω έχει μόνο pit και pda μέσα? Edited June 29, 2011 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Να ρωτήσω κάτι ...... κατέβασα το NDrive Navigator και το stock δεν το χρειάζομαι να μου τρώει και χώρο!! Αν το σβήσω θα δημιουργήσω πρόβλημα? Αν όχι από που να το σβήσω? root explorer? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Να ρωτήσω κάτι ...... κατέβασα το NDrive Navigator και το stock δεν το χρειάζομαι να μου τρώει και χώρο!! Αν το σβήσω θα δημιουργήσω πρόβλημα? Αν όχι από που να το σβήσω? root explorer? Δε σου τρώει χώρο το google maps, είναι στο /system. Δε θα κερδίσεις κάτι σε χώρο σβήνοντάς το. Αν θες πάντως, μπορείς ή με το root explorer ή με το titanium... και με άλλα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δε σου τρώει χώρο το google maps, είναι στο /system. Δε θα κερδίσεις κάτι σε χώρο σβήνοντάς το. Αν θες πάντως, μπορείς ή με το root explorer ή με το titanium... και με άλλα. Αφού δεν τρώει χώρο πιστεύω δεν υπάρχει και λόγος να το σβήσω! Ευχαριστώ:) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μόλις πέρασα τον Τ21. Το OS Monitor λέει "Governor:ondemand". Ετσι έλεγε και στον Τ18 και στον Τ15 Όντως, είχε ξεχάσει να βγάλει το conservative από την περιγραφή. οn demand είναι. Του το είπα στο thread του και το αφαίρεσε.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Ε'ιδα ότι βγήκε η jvq στη samifirmware.Την δοκίμασε κάποιος σε σχέση με την jvp ή είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα?:) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 hraklhs57 επειδή θέλω να περάσω τη rom που έχεις και εσύ ήθελα να σε ρωτήσω: Ποια έκδοση του kernel έχεις περάσει? Κάτι διάβασα ότι με την 1.3.0 ζεσταίνεται το κινητό. Να περάσω τον 1.2.2? Τον kernel τον περνάω αφού περάσω light, medium και full package της rom, έτσι? Επίσης στο odin δεν χρειάζεται να βάλω τπτ στο "phone" και "csc" γιατί το αρχείο zip βλέπω έχει μόνο pit και pda μέσα? Εγω εχω τον 1.2.1 του semaphone και ειναι τοπ!!! Σε ολα ανταποκρινεται ακαριαια το κινητο!! Δεν εχω χρονο τωρα για πειραγματα κι εχω μεινει λιγο στασιμος αλα συντομα θα εξελιχθω...Δεν χρειαζεται να περασεις και τα τρια πακετα για να βαλεις τον κερνελ απλα βαλε αρχικα το light μεσω odin εχοντας τικαρει repartition με pit 512 και στο pda το αρχειο με τη ρομ κι επειτα εαν θελεις βαζεις μεσω cwm τα δυο επομενα πακετα. Sent from GalaxyS Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts