Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως, γιατί παραλίγο να σε βγάλουμε τρελό εγώ και Παναγιώτης :lol:, ο hardcore πιστεύει και αυτός ότι τα fc στις κλήσεις είναι κάποιο πρόβλημα της JVP (εδώ). Και κάποιο μέλος αναφέρει ότι αυτή είναι η λύση. Έτσι για την ιστορία :).
Δυστυχως Μακη το συγκεκριμενο προβλημα υπαρχει στην jvp και ειμαι επιφυλακτικος γιατι και την πρωτη φορα που την ειχα βαλει,επι μια εβδομαδα δεν ειχα το παραμικρο,μετα αρχισαν τα παρατραγουδα.Πιστευω να μας δωσουν επιτελους αυτην την 2.3.4 που λογικα θα ειναι διορθωμενη.

Παρη, εγω παλι με τον t12 παρατηρουσα καθυστερησεις και κολληματα (και στην stock αλλα και στην simply) και ξαναγυρισα σε semaphone.Τον t15/16 δεν τον εχω δοκιμασει ακομη.

Σαν το supercurio...

Sent from GalaxyS

Ηρακλη,σαν τον supercurio,κατα την γωμη μου,τιποτα αλλο!!Με την ιδια ρομ και τον supercurio το κινητο ηταν..αλλου,στην μια ροδα πηγαινε!!

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχως Μακη το συγκεκριμενο προβλημα υπαρχει στην jvp και ειμαι επιφυλακτικος γιατι και την πρωτη φορα που την ειχα βαλει,επι μια εβδομαδα δεν ειχα το παραμικρο,μετα αρχισαν τα παρατραγουδα.Πιστευω να μας δωσουν επιτελους αυτην την 2.3.4 που λογικα θα ειναι διορθωμενη.

Ηρακλη,σαν τον supercurio,κατα την γωμη μου,τιποτα αλλο!!Με την ιδια ρομ και τον supercurio το κινητο ηταν..αλλου,στην μια ροδα πηγαινε!!

Καλημέρα,

link για τον supercurio έχουμε; μπαίνει σε simply 3.8;

θα δω διαφορά σε σχέση με τον semaphone του Στράτου; υπόψη ότι το κινητό δεν χρησιμοποιείται ποτέ για κλήσεις!

(μάλιστα, οι κλήσεις είναι απενεργοποιημένες μέσα απο το συμβόλαιο με την voda)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα,

link για τον supercurio έχουμε; μπαίνει σε simply 3.8;

θα δω διαφορά σε σχέση με τον semaphone του Στράτου; υπόψη ότι το κινητό δεν χρησιμοποιείται ποτέ για κλήσεις!

(μάλιστα, οι κλήσεις είναι απενεργοποιημένες μέσα απο το συμβόλαιο με την voda)

Φιλε μου κι εγω την simply εχω και ειμαι φαν του supercurio, αλλα βασιζεται στον stock kernel καθε μιας ρομ, τον ειχα βαλει στην αρχη αλλα δεν ειναι καταλληλος για custom. Αλλιως, εννοειται οτι θα ειχα αυτον και δεν θα ειχα ξανασχοληθει με κανεναν αλλον.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Mε την t16 χθες το βράδυ δε μου δούλευε το market... αλλά σήμερα το πρωί δούλευε πάλι, πριν βάλω την t17.. οπότε υποθέτω ήταν θέμα του market. Με ανησύχησε λίγο πάντως. Όσο για τη μπαταρία, δεν έχω δει διαφορά. Βασικά δεν έχω δει καμία διαφορά από το cf-root... ίσως ο semaphore του Στράτου να είναι καλύτερος... τώρα που customιάστηκα κι εγώ ίσως τον δοκιμάσω κι αυτόν.
- Alex

Mε την t16 χθες το βράδυ δε μου δούλευε το market... αλλά σήμερα το πρωί δούλευε πάλι, πριν βάλω την t17.. οπότε υποθέτω ήταν θέμα του market. Με ανησύχησε λίγο πάντως. Όσο για τη μπαταρία, δεν έχω δει διαφορά. Βασικά δεν έχω δει καμία διαφορά από το cf-root... ίσως ο semaphore του Στράτου να είναι καλύτερος... τώρα που customιάστηκα κι εγώ ίσως τον δοκιμάσω κι αυτόν.

Ναι μαλλον το μαρκετ ειχε προβλημα χθες βραδυ, ουτε και σε μενα δουλευε. Σημερα παλι ολα καλα. Eβγαλε και t18 στο μεταξυ. Φλασαρω και αυτον, με kernel flasher κλασσικα..

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι μαλλον το μαρκετ ειχε προβλημα χθες βραδυ, ουτε και σε μενα δουλευε. Σημερα παλι ολα καλα. Eβγαλε και t18 στο μεταξυ. Φλασαρω και αυτον, με kernel flasher κλασσικα..
Ετσι οπως παει ο speedmod θα καπακωσει και τον criskelo,μεχρι το σαββατοκυριακο θα εχει βγαλει τον t543 :p

edit: Ειναι δυνατον καποιος με stock JVI-JVH-JVO να ανεβασει καπου τα phone.apk και phoneutil.apk?

Αν γινεται,μαζι με τα αντιστοιχα odex αρχεια τους.

Edited by truckman

Ετσι οπως παει ο speedmod θα καπακωσει και τον criskelo,μεχρι το σαββατοκυριακο θα εχει βγαλει τον t543 :p

Ναι όντως... πάλι καλά που δεν είναι rom, και με το sgs flasher μπαίνει σε dt.

- Alex

edit: Ειναι δυνατον καποιος με stock JVI-JVH-JVO να ανεβασει καπου τα phone.apk και phoneutil.apk?

Αν γινεται,μαζι με τα αντιστοιχα odex αρχεια τους.

Ναι όντως... πάλι καλά που δεν είναι rom, και με το sgs flasher μπαίνει σε dt.

Ακριβως ετσι ειναι. Ειναι βεβαια πιο ευκολο και λιγοτερο χρονοβορο να βγαλεις μια νεα εκδοση κερνελ με μικροαλλαγες παρα μια νεα ρομ, αλλα μολις καταλαβω οτι ο hardcore αρχισει τις μαιμουδιες με τις εκδοσεις σε βαρος της ποιοτητας, εχει φυγει ανεπιστρεπτι. Προς το παρον δεν αντιμετωπιζω προβληματα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ακριβως ετσι ειναι. Ειναι βεβαια πιο ευκολο και λιγοτερο χρονοβορο να βγαλεις μια νεα εκδοση κερνελ με μικροαλλαγες παρα μια νεα ρομ, αλλα μολις καταλαβω οτι ο hardcore αρχισει τις μαιμουδιες με τις εκδοσεις σε βαρος της ποιοτητας, εχει φυγει ανεπιστρεπτι. Προς το παρον δεν αντιμετωπιζω προβληματα.

Άσε που πλέον είναι για μένα πρακτικά αδύνατο να αντιληφθώ τις διαφορές της μίας έκδοσης από τις άλλες. Προχθές φόραγα την Τ13 και σήμερα είμαι με την Τ18.

Μάκης

Άσε που πλέον είναι για μένα πρακτικά αδύνατο να αντιληφθώ τις διαφορές της μίας έκδοσης από τις άλλες. Προχθές φόραγα την Τ13 και σήμερα είμαι με την Τ18.

Νομιζω οτι καλο ειναι να διαβαζετε το changelog του καθε νεου κερνελ, ωστε να ξερετε περιπου τι πρεπει να περιμενετε οσο αφορα διαφορες/προσθηκες/αλλαγες. ετσι μπορειτε να εχετε και μετρο συγκρισης σε σχεση με προηγουμενη εκδοση :). θεωρητικα παντα :).

να ρωτησω. οταν περνατε εναν κερνελ με την εφαρμογη (οχι με odin), ξαναστησετε απο την αρχη την συσκευη σας ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Νομιζω οτι καλο ειναι να διαβαζετε το changelog του καθε νεου κερνελ, ωστε να ξερετε περιπου τι πρεπει να περιμενετε οσο αφορα διαφορες/προσθηκες/αλλαγες. ετσι μπορειτε να εχετε και μετρο συγκρισης σε σχεση με προηγουμενη εκδοση :). θεωρητικα παντα :).

να ρωτησω. οταν περνατε εναν κερνελ με την εφαρμογη (οχι με odin), ξαναστησετε απο την αρχη την συσκευη σας ?

Αντώνη εννοείται ότι διαβάζω πρώτα το changelog του νέου kernel απλά δεν προλαβαίνω να τεστάρω σε βάθος χρόνου αν όντως επήλθαν οι αλλαγές και αν όντως κάνουν τόση διαφορά στην απόδοση της συσκευής. Θα ήταν πιο ξεκάθαρο αν πριν είχα κάποιο πρόβλημα έτσι ώστε να δω αν διορθώθηκε αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει κανένα.

Όσον αφορά το τι κάνω εγώ, όχι δεν την ξαναστήνω από την αρχή. Μετά το πέρασμα του kernel συνηθίζω να μετατρέπω ξανά το σύστημα από rfs σε rfs για λόγους ανασυγκρότησης και ξεκαθαρίσματος.

Μάκης

Ετσι ακριβως Μακη. Το κυριοτερο προβλημα ειναι αυτο, γιατι δεν προλαβαινεις να τον τρεξεις μερικες μερες. Παντως απο τη στιγμη που το κινητο δουλευει απροβληματιστα μου φτανει και μου περισσευει.

Εννοειται οτι διαβαζουμε το changelog πιο πριν. Μαλιστα καποιες απο τις ενδιαμεσες εκδοσεις δεν τις ειχα περασει αφου ουσιαστικα δεν αλλαζε κατι δραστικο. Απλα ειναι τοσο συντομο το χρονικο περιθωριο που δεν προλαβαινεις να αντιληφθεις τις αλλαγες. Οσον αφορα αυτο που ρωτας Αντωνη, οχι δεν ξαναστηνω τιποτα, απλα κανει ενα reboot το κινητο και συνεχιζω απο εκει που ημουν. Μιλαμε για δουλεια δευτερολεπτων, χθες την εκανε στο αυτοκινητο η κοπελα μου υπο τις οδηγιες μου, ενω εγω οδηγουσα:O

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αντώνη εννοείται ότι διαβάζω πρώτα το changelog του νέου kernel απλά δεν προλαβαίνω να τεστάρω σε βάθος χρόνου αν όντως επήλθαν οι αλλαγές και αν όντως κάνουν τόση διαφορά στην απόδοση της συσκευής. Θα ήταν πιο ξεκάθαρο αν πριν είχα κάποιο πρόβλημα έτσι ώστε να δω αν διορθώθηκε αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει κανένα.

Όσον αφορά το τι κάνω εγώ, όχι δεν την ξαναστήνω από την αρχή. Μετά το πέρασμα του kernel συνηθίζω να μετατρέπω ξανά το σύστημα από rfs σε rfs για λόγους ανασυγκρότησης και ξεκαθαρίσματος.

δηλαδη εγω που εχω cfroot, αν περασω τον t18 ας πουμε, δεν κανω τιποτα αλλο ? δεν πρεπει να κανω hard reset Και να στησω την συσκευη απο την αρχη ?

γιατι αυτος ειναι και ο λογος που δεν δοκιμαζω αλλο κερνελ αλλα μενω με τον cfroot, με τον οποιο παρεπιπτοντως ειμαι μια χαρα :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

δηλαδη εγω που εχω cfroot, αν περασω τον t18 ας πουμε, δεν κανω τιποτα αλλο ? δεν πρεπει να κανω hard reset Και να στησω την συσκευη απο την αρχη ?

γιατι αυτος ειναι και ο λογος που δεν δοκιμαζω αλλο κερνελ αλλα μενω με τον cfroot, με τον οποιο παρεπιπτοντως ειμαι μια χαρα :).

Οχι Ανωνη, δεν χρειαζεται κατι κι εγω αυτο ακριβως ειχα κανει την πρωτη φορα που περασα speedmod απο cf root. Εχεις φυσικα το backup σου για παν ενδεχομενο, αλλα απο κει και περα δεν χρειαζεται κατι. Βεβαια αυτο που σου προτεινε ο Μακης με την ανασυγκροτηση ειναι μια πολυ καλη λυση που δεν σου επηρεαζει τιποτα και σιγουρα θα δωσει μια ωθηση στο κινητο. Στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, ειχα παρατηρησει σημαντικη διαφορα στην ομαλοτητα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Bρήκα πως μπαίνει custom bootanimation στον speedmod, δουλεύει μια χαρά :)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=588265&d=1304681025 ιδού το binary που χρειάζεται.

(backup πρώτα αυτό που υπάρχει στο /system/bin (rename se .bak), και αντιγραφή αυτού στο ίδιο dir, με permissions rwxr-xr-x (755), και ownership root:shell. To custom bootanim. μετά μπαίνει στο /data/local).

Αντώνη κι εγώ χθες άλλαξα από cf-root με την εφαρμογή, κι από τότε έχω φλασάρει 3 φορές με τα ξάφνικά updates. Απλά κλείσε πρώτα όλα τα tweaks από το cf-root, και όταν βάλεις την άλλη, σβήσε το tweaks και το cmw από το /system/app , κάνε ένα wipe cache partition και ένα wipe dalvik-cache από το cwm recovery, και είσαι οκ.

Τώρα για το αν είναι καλύτερο ή όχι, δεν ξέρω ακόμα... τίποτα μέχρι τώρα δε με έκανε να πω σουπεργουαου...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Bρήκα πως μπαίνει custom bootanimation στον speedmod, δουλεύει μια χαρά :)

Για δωσε κανενα λινκ Αλεξ να πειραματιστουμε.:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

να βαλω τον τ18 η καποια προηγουμενη εκδοση ? η να περιμενω μηπως βγαλει t19 ?

να υποθεσω οτι το root της συσκευης δεν χανεται, σωστα ?

edit:

γιατι στο setcpu δεν με αφηνει να επιλεξω καποια ενδιαμενη ταχυτητα εκτος απο τις 100-200-400-800-1000 ?

δηλαδη να μπορω να επιλεξω min 250 max 900 ας πουμε. ειναι θεμα κερνελ αυτο η απλα δεν γινεται ?

LG G2 32GB D800 LTE

Αντωνη, η τακτικη η δικη μου οταν αλλαζω κερνελ ειναι να κανω πριν wipe cache & dalvik cache. Και αφου εισαι με stock, δοκιμασε τον supercurio και μετα θα δεις εαν εχει διαφορες με τον cf-root. ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Όχι τίποτα δε χάνεται, αλλά δεν υπάρχει system-wide busybox πια, οπότε πρέπει να το κατεβάσεις μόνος σου και να το βάλεις στο /system/xbin . Bάλε την t18 είναι οκ.

- Alex

Όχι τίποτα δε χάνεται, αλλά δεν υπάρχει system-wide busybox πια, οπότε πρέπει να το κατεβάσεις μόνος σου και να το βάλεις στο /system/xbin . Bάλε την t18 είναι οκ.

αν εγκαταστησω απο το μαρκετ το busybox Που υπαρχει (αυτο δηλαδη https://market.android.com/details?id=stericson.busybox&feature=search_result) δεν θα ειμαι οκ ?

επειδη εκανα edit στο προηγουμενο μηνυμα μου, αυτο που ρωτησα για το setcpu, εχεις καμια γνωμη ?

*αν δεν σβησω το cwm και το tweaks Μηπως και θελω να επιστρεφω σε cfroot, δεν υπαρχει προβλημα σωστα ?

LG G2 32GB D800 LTE

edit:

γιατι στο setcpu δεν με αφηνει να επιλεξω καποια ενδιαμενη ταχυτητα εκτος απο τις 100-200-400-800-1000 ?

δηλαδη να μπορω να επιλεξω min 250 max 900 ας πουμε. ειναι θεμα κερνελ αυτο η απλα δεν γινεται ?

Δοκιμασε τον t18. Αν περιμενεις t19 που μπορει να βγει αυριο μεθαυριο, μετα θα πεταξει τον t20. Περνα τον και βλεπεις. Το root δεν χανεται οχι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

αν εγκαταστησω απο το μαρκετ το busybox Που υπαρχει (αυτο δηλαδη https://market.android.com/details?id=stericson.busybox&feature=search_result) δεν θα ειμαι οκ ?

επειδη εκανα edit στο προηγουμενο μηνυμα μου, αυτο που ρωτησα για το setcpu, εχεις καμια γνωμη ?

*αν δεν σβησω το cwm και το tweaks Μηπως και θελω να επιστρεφω σε cfroot, δεν υπαρχει προβλημα σωστα ?

Για το busybox, αυτό είπα παραπάνω.

Οι τιμές που μπορεί να πάρει το setcpu εξαρτώνται από το τηλέφωνο. Υποτίθεται όμως ότι το setcpu δε χρειάζεται στο hardcore γιατί έχει κάνει tweaks στον governor μόνος του.

Όσο για τα προγράμματα, απλά σβήστα, είναι άχρηστα. Αν ξαναλλάξεις σε cf-root θα μπούνε πάλι μόνα τους, αφού είναι μέρος του kernel.

- Alex

ομορφαααααα !!!! μπηκε και ο Τ18. για να δουμε τι λεει :). βγηκε και το setcpu για να τον δοκιμασω και μετα βλεπουμε :).

LG G2 32GB D800 LTE

[FIRMWARE] I9000XXJVQ 2.3.4 (Leaked) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145184

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Built date: June 10 αρα ειναι πιο καινουργια οντως. Το θεμα ειναι οτι παλι μιλαμε για leaked, οποτε περιμενουμε να δουμε τι διορθωσαν. Στο xda θα ακολουθησει χαμος κλασσικα. Παρηηη??????:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked