kyrillos13 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εννοειται πως το θελουμε και θα το δοκιμασουμε αν κανεις τον κοπο Κυριλλε:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Οκαυ και κάτι άλλο. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η τελευταία έκδοση του swype που έχει και ελληνικά? Η 2.28? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπερα κατεβασα ενα παιχνιδι το Modern kompat.Εχει πολυ καλα γραφικα ,αλλα πολλες φορες μου κρασαρει και με πεταει εξω.Εχω μια deoxeded rom 2.3.4jvp,και το ιδιο προβλημα το χα στην 2.3.3 JVH με το nfs shift.Αυτο ειναι θεμα gingerbread;kernel;ευχαριστω! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Οκαυ και κάτι άλλο. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η τελευταία έκδοση του swype που έχει και ελληνικά? Η 2.28? Χμμμμ γιαυτο θα ρωτησεις τον Αλεξ να σου απαντησει στα σιγουρα. Παντως η τελευταια που εχουμε εδω στους οδηγους, με ελληνικα και την εφτιαξε ο Αλεξ, ειναι η 2.28.70.19880.147 Αυτην φοραω κι εγω τωρα. Προφανως το galaxy s II εχει πιο καινουρια εκδοση με ελληνικα και ο Αλεξ ειχε προσπαθησει να το κανει πορτ, αλλα τελικα δεν τα καταφερε. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Χμμμμ γιαυτο θα ρωτησεις τον Αλεξ να σου απαντησει στα σιγουρα. Παντως η τελευταια που εχουμε εδω στους οδηγους, με ελληνικα και την εφτιαξε ο Αλεξ, ειναι η 2.28.70.19880.147 Αυτην φοραω κι εγω τωρα. Προφανως το galaxy s II εχει πιο καινουρια εκδοση με ελληνικα και ο Αλεξ ειχε προσπαθησει να το κανει πορτ, αλλα τελικα δεν τα καταφερε. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ωραία. Δοκίμασα τα αρχεία της 2.28 αλλά δεν δουλεύουν στην 3.6. Θα δοκιμάσω την 2.29 που λένε έχει καινούρια αρχεία γλώσσας και μετά θα δοκιμάσω το swype του SGS2. Μήπως έχεις download link? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ωραία. Δοκίμασα τα αρχεία της 2.28 αλλά δεν δουλεύουν στην 3.6. Θα δοκιμάσω την 2.29 που λένε έχει καινούρια αρχεία γλώσσας και μετά θα δοκιμάσω το swype του SGS2. Μήπως έχεις download link? Δυστυχως οχι. Ριξε μια ματια στο xda γιατι τωρα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αφου ειμαι εξω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Χμμμμ γιαυτο θα ρωτησεις τον Αλεξ να σου απαντησει στα σιγουρα. Παντως η τελευταια που εχουμε εδω στους οδηγους, με ελληνικα και την εφτιαξε ο Αλεξ, ειναι η 2.28.70.19880.147 Αυτην φοραω κι εγω τωρα. Προφανως το galaxy s II εχει πιο καινουρια εκδοση με ελληνικα και ο Αλεξ ειχε προσπαθησει να το κανει πορτ, αλλα τελικα δεν τα καταφερε. Να προσθέσω εδώ ότι υπάρχουν και νεότερες εκδόσεις swype με ελληνικά αλλά τις απορρίψαμε καθώς στην ginger έχουν πρόβλημα με το ελληνικό "ς'. Ειδικότερα, όποτε έγραφες λέξη που τελείωνε σε "ς" σου έβγαζε ότι να' ναι. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπερα κατεβασα ενα παιχνιδι το Modern kompat.Εχει πολυ καλα γραφικα ,αλλα πολλες φορες μου κρασαρει και με πεταει εξω.Εχω μια deoxeded rom 2.3.4jvp,και το ιδιο προβλημα το χα στην 2.3.3 JVH με το nfs shift.Αυτο ειναι θεμα gingerbread;kernel;ευχαριστω! Sent from my GT-I9000 using TapatalkΕιναι θεμα εκδοσης των συγκεκριμενων παιχνιδιων.Αν βαλεις τις νεες εκδοσεις για gingerbread θα δουλεψουν ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Thanks trucknan!ημουν ετοιμος να ξαναφλασαρω αλλα ευτυχως με προλαβες.το επομενο,φλασαρισμα θα ναι μονο οταν βγει η επισημη 2.3.4! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Ωραία. Δοκίμασα τα αρχεία της 2.28 αλλά δεν δουλεύουν στην 3.6. Θα δοκιμάσω την 2.29 που λένε έχει καινούρια αρχεία γλώσσας και μετά θα δοκιμάσω το swype του SGS2. Μήπως έχεις download link? Χμμμμ γιαυτο θα ρωτησεις τον Αλεξ να σου απαντησει στα σιγουρα. Παντως η τελευταια που εχουμε εδω στους οδηγους, με ελληνικα και την εφτιαξε ο Αλεξ, ειναι η 2.28.70.19880.147 Αυτην φοραω κι εγω τωρα. Προφανως το galaxy s II εχει πιο καινουρια εκδοση με ελληνικα και ο Αλεξ ειχε προσπαθησει να το κανει πορτ, αλλα τελικα δεν τα καταφερε. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Nαι, η 2.28 που έχω στην πρώτη σελίδα είναι η τελευταία έκδοση. Η JVP (και η JVO) έχει την 2.29, που δεν έχει Ελληνικά και δεν προσφέρει και τίποτα παραπάνω. Η 3.xx δε δέχεται τα αρχεία των 2.xx, είναι διαφορετική. Thanks Κyrille, αλλά είναι όλα υπό έλεγχο :) Να προσθέσω εδώ ότι υπάρχουν και νεότερες εκδόσεις swype με ελληνικά αλλά τις απορρίψαμε καθώς στην ginger έχουν πρόβλημα με το ελληνικό "ς'. Ειδικότερα, όποτε έγραφες λέξη που τελείωνε σε "ς" σου έβγαζε ότι να' ναι. Aυτό διορθώθηκε, και τελικά μεταπηδήσαμε από την 2.7 στη 2.28, φτιάχνοντας τα Ελληνικά. Παρ'ολα αυτά έχει αναφερθεί ότι το Swype δουλεύει κανονικά στη Βελγική έκδοση JVH, για κάποιο λόγο, με το τελικό ς, χωρίς αλλαγές. Και κατα πάσα πιθανότητα και στη γερμανική JVI. Edited June 25, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 @Tyxerakias, :P Θέλω να προσθέσω ελληνικά στην 3.5/3.6 για το Galaxy 3 αλλά τζίφος. Δεν κάνουν όπως είπες οι γλώσσες του swype 2.XX σε 3.XX :p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα παιδιά, κατέβασα από samfirmware την jvp και μέσα έχει το νέο odin 1.85 . Το άνοιξα για να κάνω την αναβάθμιση και έχει και ένα νέο πεδίο που λέει bootloader. τώρα είμαι με 2.2.1 και πρέπει ναι περάσω και pit σωστά? Το bootloader τι είναι, τι πρέπει να βάλω εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα παιδιά, κατέβασα από samfirmware την jvp και μέσα έχει το νέο odin 1.85 . Το άνοιξα για να κάνω την αναβάθμιση και έχει και ένα νέο πεδίο που λέει bootloader. τώρα είμαι με 2.2.1 και πρέπει ναι περάσω και pit σωστά? Το bootloader τι είναι, τι πρέπει να βάλω εκεί? ναι θες και pit το αλλο δεν το πειραζεις καθολου Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 ναι θες και pit το αλλο δεν το πειραζεις καθολου Δηλαδή συνονόματε διαλέγω pit pda phone kai csc. Σωστά κατάλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Δηλαδή συνονόματε διαλέγω pit pda phone kai csc. Σωστά κατάλαβα? Και repartition.:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Δηλαδή συνονόματε διαλέγω pit pda phone kai csc. Σωστά κατάλαβα? ναι μονο αυτα που λες εννοειται οτι θελει και repartition με το pit Edited June 25, 2011 by mitsos1 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα παιδιά, κατέβασα από samfirmware την jvp και μέσα έχει το νέο odin 1.85 . Το άνοιξα για να κάνω την αναβάθμιση και έχει και ένα νέο πεδίο που λέει bootloader. τώρα είμαι με 2.2.1 και πρέπει ναι περάσω και pit σωστά? Το bootloader τι είναι, τι πρέπει να βάλω εκεί? Κοιτα στην κεντρικη σελιδα το θεμα με τις επισημες αναβαθμισεις για λεπτομερεις οδηγιες και για επιλυση αποριων. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Κοιτα στην κεντρικη σελιδα το θεμα με τις επισημες αναβαθμισεις για λεπτομερεις οδηγιες και για επιλυση αποριων. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τις έχω διαβάσει αλλά λένε για odin 1.3 κι έτσι είπα να κάνω την ερώτηση, κάτι τελευταίο το phone efs clear και to bootloader update τα διαλέγω? Τι είναι αυτά? Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Τις έχω διαβάσει αλλά λένε για odin 1.3 κι έτσι είπα να κάνω την ερώτηση, κάτι τελευταίο το phone efs clear και to bootloader update τα διαλέγω? Τι είναι αυτά? Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει ρε παιδιά. γιατι δεν κατεβαζεις το odin 1.3 να ησυχασεις? Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 γιατι δεν κατεβαζεις το odin 1.3 να ησυχασεις? Λοιπόν η εγχείρηση πέτυχε, τώρα κοιτάζω τον ασθενή. Είδα πριν κάποιες αναφορές για update bootloader και δεν ξέρω αν έπρεπε να το διαλέξω, βασικά δεν ξέρω τι δουλειά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με το gps 2.3.3 και σε 2.3.4. Έχω δοκιμάσει με την jvp και με την jvi και δεν λέει να κλειδώσει το gps στο μπαλκόνι. Κανείς καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Έχει κανείς πρόβλημα με το gps 2.3.3 και σε 2.3.4. Έχω δοκιμάσει με την jvp και με την jvi και δεν λέει να κλειδώσει το gps στο μπαλκόνι. Κανείς καμία ιδέα? Για ριξε μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305135 Αν και το gps στις gingerbread δεν εχει προβλημα. Edited June 26, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Έχει κανείς πρόβλημα με το gps 2.3.3 και σε 2.3.4. Έχω δοκιμάσει με την jvp και με την jvi και δεν λέει να κλειδώσει το gps στο μπαλκόνι. Κανείς καμία ιδέα?Εχεις ανοικτα data η wifi??αν οχι,θα περιμενεις πολυ για να κλειδωσει!! Edited June 26, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Εχεις ανοικτα data η wifi??αν οχι,θα περιμενεις πολυ για να κλειδωσει!! Όλα ανοικτά τα έχω, δεν μου κλειδώνει τίποτα, με το ζόρι βρει 1-2 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το gps, μετά από την 2.3.4 ? Η σημερινή συνεφεία στην Αθήνα δικαιολογεί να μην έχω καλό σήμα? Edited June 26, 2011 by agrinio78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Όλα ανοικτά τα έχω, δεν μου κλειδώνει τίποτα, με το ζόρι βρει 1-2 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το gps, μετά από την 2.3.4 ? Η σημερινή συνεφεία στην Αθήνα δικαιολογεί να μην έχω καλό σήμα? Κοιτα το link που σου εδωσε ο Ηρακλης και μην βαρεθεις να διαβασεις τα οσα λεει. Η συννεφια δεν παιζει κανενα ρολο στο αν θα βρει δορυφορους το κινητο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Κοιτα το link που σου εδωσε ο Ηρακλης και μην βαρεθεις να διαβασεις τα οσα λεει. Η συννεφια δεν παιζει κανενα ρολο στο αν θα βρει δορυφορους το κινητο. Το έκανα και αυτό το έχω διαβάσει από 2 φορές, έκανα ότι λέει ο Alex και κάτι άλλα που λένε τα υπόλοιπα παιδιά. αλλά τίποτα. Πρέπει να βάλω cold ή hot star? Τώρα προσπαθώ να γυρίσω στην JSD που είχα. Edited June 26, 2011 by agrinio78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts