Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να μας ενημερώσεις, πολλοί παίρνουν τη βοήθεια απο εδώ και μόλις τα καταφέρνουν δεν επιστρέφουν να πουν τι έγινε με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι έγινε (και πολλές φορές και το τι έφταιγε, τι ακριβώς το διόρθωσε, γενικώς πληροφορίες που μπορούν να κάνουν μελλοντική βοήθεια ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη)...

περασα ρνν 2.3.3,εβαλε και το cf root και ανοιξε μια χαρα το κινητο.Περασα παλι darky απο recovery και μου μου κανει συνεχως Retart.Μου γραφει στην οθονη Darkys rom,περιμενω και μετα επανεκινηση και παλι τα ιδια?τι εγινε τωρα?

Aντώνης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-Για LINK της jvo, κοίτα 5 λινκ πριν, την απάντηση μου...

-Διαφορές JVH & JVO: ΚΑΙ εγώ ακόμα σε JVH είμαι, πάντως απο ότι λένε εδώ έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και επίσης ακούγεται οτι είναι ελάχιστα πιο γρήγορη. Δεν εκφέρω προσωπική γνώμη καθότι δεν την δοκίμασα (ακόμη)!

-Η JVH δεν νομίζω οτι δίνεται επίσημα στη Γερμανία (διορθώστε με αν κάνω λάθος), αν κυκλοφορήσει στη Γερμανία κάποια 2.3.3 και την περάσεις φυσικά θα είσαι πάλι εντός εγγύησης, αλλά και πάλι θα είσαι εκτός όταν περάσεις kernel, root, τα Ελληνικά πληκτρολόγια (του Alex "Tyxerakias") κλπ, οπότε δώρον άδωρον.

-Για να περάσεις την JVO δεν χρειάζεται απαραίτητα repartition αλλά κάνε ενα factory reset πριν και μετά το πέρασμα νέας rom για να κάτσει καλύτερα. Επίσης εφόσον είσαι ήδη σε 2.3.3 δεν χρειάζεται να περάσεις την έκδοση JVO με bootloaders!

Οτι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις:)!

Ok σε ευχαριστω νασαι καλα,εχω κανει ρουτ απο την πρωτη σελιδα,αλλα με hard reset νομιζω διαγραφεται.Παντως μου φανηκε περιεργο να γραφει το Kies για νεωτερη εκδοση αυτην που εχω αφου δεν ειναι διαθεσιμη Ελλαδα η Γερμανια.Παρεπιπτοντως μια μεθοδος που προτεινε ο τυχερακιας για την βελτιωση της μπαταριας,με φορτιση-κλεισιμο-ανοιγμα κτλ.δουλεψε μια χαρα στην αυτονομια της δικιας μου.

Edited by nyxterinos

Ok σε ευχαριστω νασαι καλα,εχω κανει ρουτ απο την πρωτη σελιδα,αλλα με hard reset νομιζω διαγραφεται.Παντως μου φανηκε περιεργο να γραφει το Kies για νεωτερη εκδοση αυτην που εχω αφου δεν ειναι διαθεσιμη Ελλαδα η Γερμανια.Παρεπιπτοντως μια μεθοδος που προτεινε ο τυχερακιας για την βελτιωση της μπαταριας,με φορτιση-κλεισιμο-ανοιγμα κτλ.δουλεψε μια χαρα στην αυτονομια της δικιας μου.

Το root δεν διαγραφεται με hard reset.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ειμαι απο τους πολυ συχνους επισκεπτες στο φορουμ αλλα αποφασισα να γραψω και γω τη γνωμη μ και τη μικρη εμπειρια που εχω με την XXJVO. Σιγουρα πολλοι θα με θεωρησουν ''τρελο'' αλλα πριν βαλω την 2.3.3 πριν 3 μερες ημουν με την stock 2.1.1. Θα μ πεις τι συγκριση ειναι αυτη.. Θα καταλαβετε ομως γιατι το λεω. Σιγουρα δεν ειχα την ταχυτητα του Gingerbread, την αμεση ανταποκριση, το αμεσο λοκαρισμα σε wifi, τον flash στο ιντερνετ αλλα ειχα ενα κινητο που μπορουσα να το χρησιμοποιησω! Αυτο το θεμα με την μπαταρια των Gingerbread ειναι ελλεινοοο! Μεσα σε ενα βραδυ μου εφαγε 80% περιπου χωρις να κανω απολυτως τπτ! (Να διευκρινησω οτι εχω βαλει μονο GSM, εχω απενεργοποιησει τον συνεχομενο συγχρονισμο, την φωτεινοτητα αρκετα χαμηλα και με τασκ μαναγκερ παντα προσεχω τι τρεχει. Εχω περασει τα ιδια και λιγοτερα προγραμματα στην Gingerbread οπως και στην 2.1, χωρις ροοτ ή καποιο lagfix)

...

Περιμενα να κλεισει τελειως το κντ απο μπαταρια κ το εχω βαλει κλειστο να κανει πληρη φορτιση να δω, αν και δεν νομιζω να γινει κατι. Το θεμα ειμαι μεσα στη ρομ και καλα θα κανουν να το φτιαξουν γρηγορα...

Αν εχει να μου προτινει καποιος κατι εκτος απο το να περιμενω το fix με νεα ρομ πολυ ευχαριστως!

To θέμα αυτό με το adroid os να τρώει μπαταρία χωρίς να τρέχει διεργασία ή κάτι άλλο στο background είναι γνωστό... Δες μερικές σελίδες πίσω τα σχόλια περι του αν υπάρχει ή όχι... Βέβαια σε μερικούς φαίνεται να μην εμφανίζεται για άγνωστους λόγους (τυχεροί:p:p). Αλλά και εγώ είμαι ενας απο τους δυστυχείς όπου κάνει την εμφάνιση του!

Τι μπορείς να κάνεις:

-Αν εμφανιστεί κλείσε το κινητό σου (μόνη λύση που υπάρχει εως τώρα)

-Πιο ριοζοσπαστική λύση: Ξαναπέρνα την ρομ απο την αρχή (με re-partition, hard reset πριν & μετά κλπ)

-Ακόμα πιο ριζοσπαστική λύση: Γύρνα στις παλιές καλές γνωστές 2.2.1 που είναι σταθερές χωρίς κανένα πρόβλημα (πχ η πρόσφατη XWJSD, οδηγίες στην πρώτη σελίδα).

Και εγώ όπως και εσύ ελπίζω σε επίλυση.

περασα ρνν 2.3.3,εβαλε και το cf root και ανοιξε μια χαρα το κινητο.Περασα παλι darky απο recovery και μου μου κανει συνεχως Retart.Μου γραφει στην οθονη Darkys rom,περιμενω και μετα επανεκινηση και παλι τα ιδια?τι εγινε τωρα?

Δυστυχώς το site του darky είναι ακόμα εκτός οπότε δεν μπορώ να βρω τις οδηγίες εγκατάστασης... Αν σε εσένα δουλεύει το σαιτ του στείλε μου τες (τις οδηγίες στα Αγγλικά) με μήνυμα και θα δω πως να σε βοηθήσω...

Μέχρι τότε: Βάλε τον dark kernel που έχει μαζί η ρομ και ξαναπροσπάθησε να την περάσεις... Επίσης άστο κινητό αρκετή ώρα στο ξεκίνημα, πάντα αργούν την πρώτη φορά!

Βασίλης!

Το root δεν διαγραφεται με hard reset.

Ετσι νομιζα γιατι περνωντας απο jvb σε jvh εχοντας fuguroot εκανα hard reset και δεν υπηρχε εφαρμογη superuser ουτε καποιο αρχειο στην μνημη.Εχω cf root τωρα.Πως αναιρειται;Θα το παω στο σερβις και δεν θελω να το δουνε.

Ετσι νομιζα γιατι περνωντας απο jvb σε jvh εχοντας fuguroot εκανα hard reset και δεν υπηρχε εφαρμογη superuser ουτε καποιο αρχειο στην μνημη.Εχω cf root τωρα.Πως αναιρειται;Θα το παω στο σερβις και δεν θελω να το δουνε.

Διάβασε τον οδηγό "Root στο Samsung Galaxy S"

Κι αν δε θέλω να είμαι πια root;

Στο Eclair και Froyo, η διαδικασία, όπως είπα και παραπάνω, είναι απλά 3 αρχεία που περνάνε στο τηλέφωνο. Αν δε θες να είσαι πια root, ή ξέρω γω θες να γυρίσεις το τηλέφωνο για σερβις ή κάτι σχετικό με την εγγύηση, απλά βγάζεις αυτά τα 3 αρχεία, και δεν είσαι πια root. Αυτό ήτανε. Ότι πιο απλό και ανώδυνο. Στο Gingerbread είναι λίγο πιο πολύπλοκο, μιας και ο μόνος τρόπος για root είναι μέσω kernel. Για να γίνεις unroot εκεί πρέπει να ξαναφλασάρεις τον οriginal kernel, αφού αφαιρέσεις όλα τα σχετικά με root πράγματα. Ή πιο απλά, φλασάρεις ξανά το Gingerbread firmware ολόκληρο μέσω Odin, και το γυρνάς σε εργοστασιακή κατάσταση.

Αλλά πριν το πας στο σέρβις, απο ΠΟΥ πήρες το κινητό;

Αν είναι Ελληνικό θα χρειαστείς επίσημη Ελληνική rom και όχι τις 2.3.3. ή 2.2.1. που κυκλογορούν σε άλλες χώρες!!!

Βασίλης!

Ξαναβλέποντας το όλο θέμα απο την αρχή δεν περνάς κάποια άλλη custom ρομ αφού έφτασες ως εδώ; π.χ. η Juwe 4.3.1 είναι καλή και σταθερή, και επιπλέον έχει λιγότερη διεργασία (βλ. οδηγό της υπογραφής μου). Με ψάξιμο στο google είδα ότι χρειάζεται σαν βάση άλλη rom η darkys v10 οπότε γιαυτό θα σου κολλάει. Αν θες να μην γεμίζουμε εδώ μηνύματα έλα στο chat!

Βασίλης!

To θέμα αυτό με το adroid os να τρώει μπαταρία χωρίς να τρέχει διεργασία ή κάτι άλλο στο background είναι γνωστό... Δες μερικές σελίδες πίσω τα σχόλια περι του αν υπάρχει ή όχι... Βέβαια σε μερικούς φαίνεται να μην εμφανίζεται για άγνωστους λόγους (τυχεροί:p:p). Αλλά και εγώ είμαι ενας απο τους δυστυχείς όπου κάνει την εμφάνιση του!

Τι μπορείς να κάνεις:

-Αν εμφανιστεί κλείσε το κινητό σου (μόνη λύση που υπάρχει εως τώρα)

-Πιο ριοζοσπαστική λύση: Ξαναπέρνα την ρομ απο την αρχή (με re-partition, hard reset πριν & μετά κλπ)

-Ακόμα πιο ριζοσπαστική λύση: Γύρνα στις παλιές καλές γνωστές 2.2.1 που είναι σταθερές χωρίς κανένα πρόβλημα (πχ η πρόσφατη XWJSD, οδηγίες στην πρώτη σελίδα).

Και εγώ όπως και εσύ ελπίζω σε επίλυση.!

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου... Ναι, το ειχα διαβασει και εδω και σε αλλα φορουμς αλλα ειπα μηπως ημουν τυχερος! Τι να πω. Ας ελπισουμε! Παντως οταν υπηρχε αναγκη στην 2.1 χρησιμοποιουσα το Fast Reboot Pro v2.1. Θελω να δω αν θα δουλεψει με το προβλημα στην Gingerbread χωρις να χρειαζεται να σβηνω και να ξανα αναβω χειροκινητα το κντ καθε φορα.. Παντως σκεφτομαι σοβαρα το περασμα στην 2.2.1. (και μετα λεει με το που την περναω βγαινει νεα Gingerbread! :wacko:) Αντε ξανα μανα να περνας τα προγραμματα και να στηνεις το κντ! Ελεος!

Edited by jimking

Παιδια κ γω εχω βάλει JVO και δεν εχω το θεμα με την μπαταρια μου κραταει 2 μερες με κανονικη χρηση (Calls. Wi-FI μονιμα ενεργοποιημενο,Συγχρονισμος μονιμα ενεργοποιημενος,Browse στο Market,Internet Browsing,mails,Facebook,Poker,Drag Racing) οσο μου κραταγε πριν κραταει κ τωρα. πιστευω 2 μερες ειναι καλα για αυτη την χρηση.

Ειμαι rooted με CF-Root 3.2 χωρις ext4 το κινητο δεν μου εχει laggarei πουθενα σε αντιθεση με την JVH που ηταν ποιο αργο και αργουσε στις εναλαγες εφαρμογων-οθονων.Μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη rom που εχω περασει στο κινητο χωρις το παραμικρο προβλημα. Με το που ανοιγω το aura σε 2 δευτερολεπτα εχει παρει κ το στιγμα. Ελπιζω να ναι και η τελευταια ρομ που περασα και ναμην ξαναπερασω αλλη για ενα μηνα οπου ερχετε το SGS2! :)

edit: Να αναφέρω οτι δεν εχω βαλει την κανονικη JVO αλλα την Deodexed!

Edited by Andre_1982

Διάβασε τον οδηγό "Root στο Samsung Galaxy S"

Αλλά πριν το πας στο σέρβις, απο ΠΟΥ πήρες το κινητό;

Αν είναι Ελληνικό θα χρειαστείς επίσημη Ελληνική rom και όχι τις 2.3.3. ή 2.2.1. που κυκλογορούν σε άλλες χώρες!!!

Γερμανικο εισαγωγης ειναι με product code απο εκει,απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο το πηρα,οταν το χα ξαναστειλει μου εκαναν επιδιορθωση γιατι με καλυπτε η ευρωπαικη εγγυηση.Οταν μου το εστειλαν πισω ειχαν βαλει την ελληνικη froyo,και δεν το αναγνωριζε και το kies:lol:!!Παιζει να αλλαξαν product code;Οταν θα το στειλω θα βαλω την ελληνικη απο την πρωτη σελιδα,τι θα χρειαστει να κανω;Αλλαζει η διαδικασια φλας επειδη θα βαλω χαμηλοτερο firmware;

Γερμανικο εισαγωγης ειναι με product code απο εκει,απο ελληνικο ιντερνετομαγαζο το πηρα,οταν το χα ξαναστειλει μου εκαναν επιδιορθωση γιατι με καλυπτε η ευρωπαικη εγγυηση.Οταν μου το εστειλαν πισω ειχαν βαλει την ελληνικη froyo,και δεν το αναγνωριζε και το kies:lol:!!Παιζει να αλλαξαν product code;Οταν θα το στειλω θα βαλω την ελληνικη απο την πρωτη σελιδα,τι θα χρειαστει να κανω;Αλλαζει η διαδικασια φλας επειδη θα βαλω χαμηλοτερο firmware;

Τι να πω, αν το αλλάξαν απο την αντιπροσωπεία κακώς καθότι δεν ξέρω κατα πόσο σε καλύπτουν τώρα που θα χρειαστεί να το ξαναπάς (αφού θα φαίνεται Ευρωπαϊκό μη σου πουν "μα,μου, όχι εμείς δεν το κάναμε αυτό" κλπ:p).

Τώρα πέρνα την τελευταία Ελληνική αφού αυτή είχε όταν σου ήρθε και πιστεύω θα το έχουν καταγράψει οτι πήγε στο σέρβις και το τι το κάνανε (+αλλαγή firmware). Αν και καλύτερα πάρε τους και ένα τηλέφωνο πρώτα να συνεννοηθείς!

H διαδικασία φλασαρίσματος φυσικά είναι ίδια, όπως υπάρχει στην πρώτη σελίδα! Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω απλά κάνε και re-partition (δεν είναι απαραίτητο αλλά συνιστάται).

Βασίλης!

Δεν ειμαι απο τους πολυ συχνους επισκεπτες στο φορουμ αλλα αποφασισα να γραψω και γω τη γνωμη μ και τη μικρη εμπειρια που εχω με την XXJVO. Σιγουρα πολλοι θα με θεωρησουν ''τρελο'' αλλα πριν βαλω την 2.3.3 πριν 3 μερες ημουν με την stock 2.1.1. Θα μ πεις τι συγκριση ειναι αυτη.. Θα καταλαβετε ομως γιατι το λεω. Σιγουρα δεν ειχα την ταχυτητα του Gingerbread, την αμεση ανταποκριση, το αμεσο λοκαρισμα σε wifi, τον flash στο ιντερνετ αλλα ειχα ενα κινητο που μπορουσα να το χρησιμοποιησω! Αυτο το θεμα με την μπαταρια των Gingerbread ειναι ελλεινοοο! Μεσα σε ενα βραδυ μου εφαγε 80% περιπου χωρις να κανω απολυτως τπτ! (Να διευκρινησω οτι εχω βαλει μονο GSM, εχω απενεργοποιησει τον συνεχομενο συγχρονισμο, την φωτεινοτητα αρκετα χαμηλα και με τασκ μαναγκερ παντα προσεχω τι τρεχει. Εχω περασει τα ιδια και λιγοτερα προγραμματα στην Gingerbread οπως και στην 2.1, χωρις ροοτ ή καποιο lagfix)

Επισης η μνημη οταν δεν χρησιμοποιεις το κντ πεφτει στα επιπεδα της 2.1 (~55-60-70) αν και το περιεργο ειναι οτι το κντ ανταποκρινεται γρηγορα. Διαβασα σε διαφορα φορουμς για το θεμα wifi driver που δεν αφηνει το κντ να παει σε deep full sleep mode και κατι ψαχνει απο πισω (στις ρυθμισεις για προχωρημενους το εχω σε ''παντα'') και το OS Android να καταναλωνει συνεχως το ~50% . Παντως παρατηρησα οτι οταν φλασαρεις τη ρομ ολα λειτουργουν καλα με την μπαταρια. Με το αρχιζεις να περνας προγραμματα και να το χρησιμοποιεις μετα απο 3 μερες, τσουπ το προβλημα.Εχουμε στα χερια μας απο τα καλυτερα κντ που εχουν κυκλοφορησει. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη η Samsung επιτελους τι μαλ.... κανει! Βομβαρδιζει τον κοσμο με ενα σωρο roms που το 90% παντα καπου υπαρχει προβλημα. Μα καλα δεν κανουν τεστ στις συσκευες τους πριν τα βγαλουν στην αγορα????? Θα προτιμουσα να ειχα μια ανανεωση το χρονο και να λειτουργει οπως πρεπει παρα αυτο το χαλι και να γινεται ο καταναλωτης πειραματοζωο και να φλασαρει 15 φορες το κντ του και να του βγαζει τα ματια στο τελος! Μου φαινεται θα πω αυτο που ελεγε ο Ποποτας στο ''Καφε της Χαρας'' Εμπρος Πισω!! Ειναι πραγματικα κριμα κολωσοι οπως η Samsung να κανουν τα παντα για να χανουν πελατες..

Περιμενα να κλεισει τελειως το κντ απο μπαταρια κ το εχω βαλει κλειστο να κανει πληρη φορτιση να δω, αν και δεν νομιζω να γινει κατι. Το θεμα ειμαι μεσα στη ρομ και καλα θα κανουν να το φτιαξουν γρηγορα...

Αν εχει να μου προτινει καποιος κατι εκτος απο το να περιμενω το fix με νεα ρομ πολυ ευχαριστως!

καταρχας η samsung σου δινει επισημα μια αναβαθμιση καθε 4-5 μηνες συνολο 3 αναβαθμισεις θα σου δωσει σε 1-1.5 χρονο

αν εσυ πας και φλασαρεις ρομ που εχουν βγει για το Χονγκ Κονγκ ειναι αλλο θεμα ;)

σχετικα με την μπαταρια που αναφερεις

αυτο που λες ειναι απαραδεκτο και ακομη και αν ισχυει αυτο με το android bug τοσο μεγαλη καταναλωση δεν θα ειχες

αν βλεπετε τετοιες καταναλωσεις που μπορουν να τυχουν σε οποιαδηποτε ρομ και οχι μονο στην ginger οπως ειπε και ο συνονοματος coolgreek αρχικα κανεις reboot, αν δεν διορθωθει η αυτονομια κανεις wipe data και αν παλι δεν διορθωθει ξαναφλασαρεις

με την τελευταια μεθοδο κατα 99% θα σου λυθει το προβλημα

εγω παντως ειμαι μια χαρα απο πλευρας μπαταριας με την jvo

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια κ γω εχω βάλει JVO και δεν εχω το θεμα με την μπαταρια μου κραταει 2 μερες με κανονικη χρηση (Calls. Wi-FI μονιμα ενεργοποιημενο,Συγχρονισμος μονιμα ενεργοποιημενος,Browse στο Market,Internet Browsing,mails,Facebook,Poker,Drag Racing) οσο μου κραταγε πριν κραταει κ τωρα. πιστευω 2 μερες ειναι καλα για αυτη την χρηση.

Ειμαι rooted με CF-Root 3.2 χωρις ext4 το κινητο δεν μου εχει laggarei πουθενα σε αντιθεση με την JVH που ηταν ποιο αργο και αργουσε στις εναλαγες εφαρμογων-οθονων.Μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη rom που εχω περασει στο κινητο χωρις το παραμικρο προβλημα. Με το που ανοιγω το aura σε 2 δευτερολεπτα εχει παρει κ το στιγμα. Ελπιζω να ναι και η τελευταια ρομ που περασα και ναμην ξαναπερασω αλλη για ενα μηνα οπου ερχετε το SGS2! :)

edit: Να αναφέρω οτι δεν εχω βαλει την κανονικη JVO αλλα την Deodexed!

Μου φαινεται αρκετα καλο για τη χρηση που λες.. Ποσες ομως μερες το χρησιμοποιεις με την καιν ρομ? Εχω βαλει την XXJVO απο το XDA. Εσυ που βρηκες αυτη την ''Deodexed''? Εχεις να μας δωσεις καποιο λινκ? Τι διαφορες υπαρχουν?

Τι να πω, αν το αλλάξαν απο την αντιπροσωπεία κακώς καθότι δεν ξέρω κατα πόσο σε καλύπτουν τώρα που θα χρειαστεί να το ξαναπάς (αφού θα φαίνεται Ευρωπαϊκό μη σου πουν "μα,μου, όχι εμείς δεν το κάναμε αυτό" κλπ:p).

Τώρα πέρνα την τελευταία Ελληνική αφού αυτή είχε όταν σου ήρθε και πιστεύω θα το έχουν καταγράψει οτι πήγε στο σέρβις και το τι το κάνανε (+αλλαγή firmware). Αν και καλύτερα πάρε τους και ένα τηλέφωνο πρώτα να συνεννοηθείς!

H διαδικασία φλασαρίσματος φυσικά είναι ίδια, όπως υπάρχει στην πρώτη σελίδα! Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω απλά κάνε και re-partition (δεν είναι απαραίτητο αλλά συνιστάται).

Νασαι καλα σε ευχαριστω:thanks:

Μου φαινεται αρκετα καλο για τη χρηση που λες.. Ποσες ομως μερες το χρησιμοποιεις με την καιν ρομ? Εχω βαλει την XXJVO απο το XDA. Εσυ που βρηκες αυτη την ''Deodexed''? Εχεις να μας δωσεις καποιο λινκ? Τι διαφορες υπαρχουν?

Διαφορες απο την στοκ δεν υπαρχουν απλα ειναι deodexed κ root

το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=948790

ηδη το εχω φορτισει 3 φορες!

καταρχας η samsung σου δινει επισημα μια αναβαθμιση καθε 4-5 μηνες συνολο 3 αναβαθμισεις θα σου δωσει σε 1-1.5 χρονο

αν εσυ πας και φλασαρεις ρομ που εχουν βγει για το Χονγκ Κονγκ ειναι αλλο θεμα ;)

σχετικα με την μπαταρια που αναφερεις

αυτο που λες ειναι απαραδεκτο και ακομη και αν ισχυει αυτο με το android bug τοσο μεγαλη καταναλωση δεν θα ειχες

αν βλεπετε τετοιες καταναλωσεις που μπορουν να τυχουν σε οποιαδηποτε ρομ και οχι μονο στην ginger οπως ειπε και ο συνονοματος coolgreek αρχικα κανεις reboot, αν δεν διορθωθει η αυτονομια κανεις wipe data και αν παλι δεν διορθωθει ξαναφλασαρεις

με την τελευταια μεθοδο κατα 99% θα σου λυθει το προβλημα

εγω παντως ειμαι μια χαρα απο πλευρας μπαταριας με την jvo

Φλασαρα την XXJVO απο το XDA οποτε δεν νομιζω να ειναι για κανενα Χονγκ Κονγκ οπως λες...

Μη σου φαινεται περιεργο που καποιος εχει αποριες για κατι που για σενα ειναι δεδομενο. Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν τα φορουμ, για συζητηση και βοηθεια.. Το wipe-data ειναι το λεγομενο hard reset που γινεται μεσα απο το κντ ή θελει καποιο συνδυασμο των 3 πληκτρων και γινεται απο κει... Τα εχω μπερδεψει λιγακι... Παντως με βλεπω να την ξανα φλασαρω.. Ευχαριστω

Φλασαρα την XXJVO απο το XDA οποτε δεν νομιζω να ειναι για κανενα Χονγκ Κονγκ οπως λες...

Μη σου φαινεται περιεργο που καποιος εχει αποριες για κατι που για σενα ειναι δεδομενο. Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν τα φορουμ, για συζητηση και βοηθεια.. Το wipe-data ειναι το λεγομενο hard reset που γινεται μεσα απο το κντ ή θελει καποιο συνδυασμο των 3 πληκτρων και γινεται απο κει... Τα εχω μπερδεψει λιγακι... Παντως με βλεπω να την ξανα φλασαρω.. Ευχαριστω

η jvo ειναι για Αγγλια οχι για Ελλαδα, μεθαυριο θα βγει και jvd (τυχαιο ονομα) για την Γερμανια, θα την φλασαρεις και αυτη? να πως φλασαρεις 20 ρομς σε ενα μηνα... ;)

φυσικα δεν σε αναγκαζει κανεις να την βαλεις ουτε σου το απαγορευει κιολας

τελος παντων δεν σου ειπα τιποτα γα τις αποριες, καλα κανεις και τις ποσταρεις ;)

wipe data το κανεις μεσω recovery mode

Εγώ ήμουν με custom simply και darky JVΗ, και επειδή όπως έχω γράψει δεν νομίζω οι customιές να αυξάνουν την ταχύτητα, και επειδή και το stock theme μου αρέσει επειδή είναι ξεκούραστο, με ωραία χρώματα, αλλά και σοβαρό, φλάσαρα την deodexed stock JVΟ, έβαλα και το stocktheme του Brotuck για να έχω CRT, lockscreen AOSP κτλ, και έβαλα και supercurio kernel (stock+ext4+hacks), πιο πολύ για το Lagfix.Τώρα έβαλα απο πάνω και cfroot, και κατάλαβα πως ο stock kernel είναι εξίσου γρήγορος. Με τα tweaks όσα έχει χωρίς να τα αλλάξω.

Όλα είναι πολύ καλά, και φυσικά ειδικά με cfroot kernel δεν υπάρχει θέμα με bugs κτλ. Και με τον supercurio επίσης, ξαναλέω δεν είδα διαφορά.

Γενικά ο supercurio δεν κάνει πάρα πολλές αλλαγές στον kernel.

Λοιπόν, ή η JVO έχει αισθητά καλύτερο kernel, ή γενικά οι deodexed stock είναι πιο γρήγορες.

Edited by flik

Εγώ ήμουν με custom simply και darky JVO, και επειδή όπως έχω γράψει δεν νομίζω οι customιές να αυξάνουν την ταχύτητα, και επειδή και το stock theme μου αρέσει επειδή είναι ξεκούραστο, με ωραία χρώματα, αλλά και σοβαρό, φλάσαρα την deodexed stock JVΟ, έβαλα και το stocktheme του Brotuck για να έχω CRT, lockscreen AOSP κτλ, και έβαλα και supercurio kernel (stock+ext4+hacks), πιο πολύ για το Lagfix.Τώρα έβαλα απο πάνω και cfroot, και κατάλαβα πως ο stock kernel είναι εξίσου γρήγορος.

Όλα είναι πολύ καλά, και φυσικά ειδικά με cfroot kernel δεν υπάρχει θέμα με bugs κτλ. Και με τον supercurio επίσης, ξαναλέω δεν είδα διαφορά. Γενικά ο supercurio δεν κάνει πάρα πολλές αλλαγές στον kernel.

Τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του Alex για το cfroot που θα τις βρω; Γιατί δεν βρήκα κάτι με ένα πρόχειρο search.

darky με jvo που την βρηκες?

δεν νομιζω οτι εχει δωσει ρυθμισεις ο Alex, δεν θυμαμαι τουλαχιστον, νομιζω οτι εχει επικοινωνησει με τον chainfire και απλα μας ανελυσε πως δουλευει ο cfroot kernel

η jvo ειναι για Αγγλια οχι για Ελλαδα, μεθαυριο θα βγει και jvd (τυχαιο ονομα) για την Γερμανια, θα την φλασαρεις και αυτη? να πως φλασαρεις 20 ρομς σε ενα μηνα... ;)

φυσικα δεν σε αναγκαζει κανεις να την βαλεις ουτε σου το απαγορευει κιολας

τελος παντων δεν σου ειπα τιποτα γα τις αποριες, καλα κανεις και τις ποσταρεις ;)

wipe data το κανεις μεσω recovery mode

Αν διαβασες το 1ο σχολιο μου μεχρι τωρα ημουν με την 2.1.1 και 1η φορα φλασαρα ρομ. Thanks για την πληροφορια για το wipe data αν και βλεπω να ξανα περναω την 2.3.3 απτην αρχη. Ελπιζω να παει καλα και να λυθει το προβλημα με την μπαταρια...

Αν διαβασες το 1ο σχολιο μου μεχρι τωρα ημουν με την 2.1.1 και 1η φορα φλασαρα ρομ. Thanks για την πληροφορια για το wipe data αν και βλεπω να ξανα περναω την 2.3.3 απτην αρχη. Ελπιζω να παει καλα και να λυθει το προβλημα με την μπαταρια...

πριν φλασαρεις κανε wipe data οπως σου ειπα και μολις φλασαρεις ξανακανε ;)

πριν φλασαρεις κανε wipe data οπως σου ειπα και μολις φλασαρεις ξανακανε ;)

Ok. Το 2ο φλασαρισμα θα γινει με την ιδια διαδικασια με τη ρομ ΜΕ bootloaders με τα 3 αρχεια κ Odin αλλα αυτη τη φορα θα κλικαρω και το repartition ? (το 1ο φλασαρισμα ηταν ΧΩΡΙΣ repartition και pit)

οποτε:

-Κανω hard reset, wipe data

-Φλασαρω τη ρομ, κανω παλι hard reset και wipe data

Σωστα...??? (παιζει ρολο πιο θα γινει πρωτο hard reset ή wipe data?)

Edited by jimking

Ok. Το 2ο φλασαρισμα θα γινει με την ιδια διαδικασια με τη ρομ ΜΕ bootloaders με τα 3 αρχεια κ Odin αλλα αυτη τη φορα θα κλικαρω και το repartition ? (το 1ο φλασαρισμα ηταν ΧΩΡΙΣ repartition και pit)

δεν χρειαζεται να βαλεις παλι με bootloaders αλλα και να βαλεις δεν πειραζει

κανε με repartition και pit καλυτερα

Παιδια, σημερα το κινητο τα 'παιξε:cry: Θελησα να ενεργοποιησω το wifi αλλα ηταν αδυνατον. Προσπαθησα και απο τη notification bar και απο τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Επειδη ειχε ξαναφαει κολλημα και αλλες 2-3 φορες ενω πηγαινα να το ενεργοποιησω λεω ας του κανω μια επανεκκινηση. Το κλεινω το ξανανοιγω εβγαλε το S στο κεντρο της οθονης και κολλησε. Ουτε ανοιγε αλλα ουτε μπορουσα και να το κλεισω. Του βγαζω την μπαταρια το αφηνω λιγο, το ξανανοιγω παλι τα ιδια:( Παει να bootαρει φτανει στο S κανει κανα δυο δονησεις και μενει εκει. Τι μπορει να φταιει? Εχω την 2.2.1 την Ολλανδικη και ως τωρα δεν ειχα αντιμετωπισει αλλο προβλημα.

darky με jvo που την βρηκες?

δεν νομιζω οτι εχει δωσει ρυθμισεις ο Alex, δεν θυμαμαι τουλαχιστον, νομιζω οτι εχει επικοινωνησει με τον chainfire και απλα μας ανελυσε πως δουλευει ο cfroot kernel

Μπερδεύτηκα, JVH εννοούσα, συμπλήρωσα και το post μου.

Κάπου αναφέρθηκε ο Alex για το ποια tweaks απο τα ήδη ενεργά δεν προσφέρουν ταχύτητα. Βέβαια εγώ δεν δοκίμασα, γιατί λογικά πρόκειται για μικρές διαφορές, και τα άφησα έτσι όπως έχουν. Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξω σε voodoo σε λίγο καιρό, όταν προσθέσει sharpness, bln κτλ.

• The topic was unlocked