jimking Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Μεχρι στιγμης ημουν με την 2.1.1 (ΝΑΙ!) :p και πριν λιγο περασα την XXJVO που δινουν στο ΧDA με τις οδηγιες απο εδω: http://www.theandroidsoul.com/how-to-install-xwjvb-gingerbread-rom-gaalxy-s/ εκανα και hard reset μετα. Μεσα στο κντ ολα κομπλε. Εχω ομως ενα θεματακι...με το που ανοιγω το κντ και βγαινει το πρωτο λογοτυπο αμεσως μετα (πριν βγαλει το 3d λογοτυπο της samsung) η οθονη μ εμφανιζεται σαν χαλασμενη τηλεοραση, οταν σπαει πχ μια οθνονη και τα φαινονται ολα με γραμμες και πολλα χρωαματα.) :( Μετα βγαινει το λογοτυπο της sams το οποιο μου φαινεται και laggy με το πως επρεπε να ειναι. Και στο τελος δεν εχω ηχο οταν το απενεργοποιω αλλα αυτο δεν με πολυνοιαζει.. Τι συμβαινει?? Υπαρχει καμια λυση γι'αυτο?? Να δοκιμασω να ξανα φλασαρω? Edited May 20, 2011 by jimking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μεχρι στιγμης ημουν με την 2.1.1 (ΝΑΙ!) :p και πριν λιγο περασα την XXJVO που δινουν στο ΧDA με τις οδηγιες απο εδω: http://www.theandroidsoul.com/how-to-install-xwjvb-gingerbread-rom-gaalxy-s/ εκανα και hard reset μετα. Μεσα στο κντ ολα κομπλε. Εχω ομως ενα θεματακι...με το που ανοιγω το κντ και βγαινει το πρωτο λογοτυπο αμεσως μετα (πριν βγαλει το 3d λογοτυπο της samsung) η οθονη μ εμφανιζεται σαν χαλασμενη τηλεοραση, οταν σπαει πχ μια οθνονη και τα φαινονται ολα με γραμμες και πολλα χρωαματα.) :( Μετα βγαινει το λογοτυπο της sams το οποιο μου φαινεται και laggy με το πως επρεπε να ειναι. Και στο τελος δεν εχω ηχο οταν το απενεργοποιω αλλα αυτο δεν με πολυνοιαζει.. Τι συμβαινει?? Υπαρχει καμια λυση γι'αυτο?? Να δοκιμασω να ξανα φλασαρω? Ναι, δεν έβαλες bootloaders. Κατέβασε τη JVO από το Samfirmware.com και βάλε αυτήν, κάνοντας repartition με το 512.pit. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Τελικα η JVO ειναι ακομα καλυτερη απο τη JVH σε ολα της και πολυ περισσοτερο στην αυτονομια της. Soupercourio αγκαλια και το τηλεφωνο απλα δεν υπαρχει, οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης και με μηδεν bug τουλαχιστον για την ωρα. "JVO ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟ παιδια, αξιζει η αλλαγη!!!!!!!!!!!!!!!!!" (παραθεση: Στην JVH το csc της JVA μετα ελληνικα μου λειτουργουσε μια χαρα, εδω το δοκιμασα και δεν τα εμφανιζει.) Edited May 20, 2011 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimking Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ναι, δεν έβαλες bootloaders. Κατέβασε τη JVO από το Samfirmware.com και βάλε αυτήν, κάνοντας repartition με το 512.pit. Ναι φιλε ενταξει το βρηκα! Ειχα διαλεξει την λαθος εκδοση χωρις bootloaders. Ξαναφλασαρα την XXJVO χωρις το pit, με τα 3 αρχεια CSC, PDA και PHONE, χωρις repartiton και ολα κομπλε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τελικα η JVO ειναι ακομα καλυτερη απο τη JVH σε ολα της και πολυ περισσοτερο στην αυτονομια της. Soupercourio αγκαλια και το τηλεφωνο απλα δεν υπαρχει, οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης και με μηδεν bug τουλαχιστον για την ωρα. "JVO ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟ παιδια, αξιζει η αλλαγη!!!!!!!!!!!!!!!!!" (παραθεση: Στην JVH το csc της JVA μετα ελληνικα μου λειτουργουσε μια χαρα, εδω το δοκιμασα και δεν τα εμφανιζει.) Δεν πρόκειται να δουλέψει το CSC της JVA με την JVO, ή με οποιαδήποτε ROM που δεν είναι βασισμένη σε XW. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παιδια η cosmote στο 2.2 εχει COS ή ΕUR ?Ρωταω μην τυχον την πατησω και χασω την εγγυηση :p Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω πριν το στειλω? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Επιβεβαιώνω και εγώ, το συγκεκριμένο swype λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με το τελικό "ς" στην JVH. Είναι βέβαια λίγο themed αλλά τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά.Καλησπέρα κι από μένα! Παλιός στο myphone, καινούριος στο Galaxy S. Έχω στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες το Galaxy και πραγματικά είναι κομοψτέχνημα. Προς το παρόν διαβάζω και προσπαθώ να κατανοήσω 5 πράγματα πριν προχωρήσω σε οποιοδήποτε εγχείρημα φλασαρίσματος. Κάτι που καίγομαι να κάνω και πριν το φλασάρισμα είναι να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο μιας και δεν το έχει από παραλαβής. Συνδέοντας για πρώτη φορά το κινητό με το PC μέσω KIES (δεν ήξερα, προχώρησα με βάση την επίσημη σελίδα της samsung) μου πέρασε την JVH έκδοση. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να στήσω το ελληνικό swype χωρίς να γίνω root ή κάποιο άλλο χακάρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπέρα κι από μένα! Παλιός στο myphone, καινούριος στο Galaxy S. Έχω στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες το Galaxy και πραγματικά είναι κομοψτέχνημα. Προς το παρόν διαβάζω και προσπαθώ να κατανοήσω 5 πράγματα πριν προχωρήσω σε οποιοδήποτε εγχείρημα φλασαρίσματος. Κάτι που καίγομαι να κάνω και πριν το φλασάρισμα είναι να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο μιας και δεν το έχει από παραλαβής. Συνδέοντας για πρώτη φορά το κινητό με το PC μέσω KIES (δεν ήξερα, προχώρησα με βάση την επίσημη σελίδα της samsung) μου πέρασε την JVH έκδοση. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να στήσω το ελληνικό swype χωρίς να γίνω root ή κάποιο άλλο χακάρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης Με μία λέξη, όχι :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Με μία λέξη, όχι :) Οπότε root και swype... Δεν αλλάζει κάτι, διαβάζω τον οδηγό για Gingerbread... σωστά; (Πες μου με μια λέξη... ναι! ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παιδια το swype που εφτιαξε ο Αλεξ παιζει τελικα και με το τελικο ς. αναμένουμε να φτιαξει και το stock theme ευχαριστουμε Αλεξ!!!! Μετά από διάφορες αλχημείες κατάφερα να φτιάξω το stock theme. Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει (thanks Le_bron :) ) http://www.multiupload.com/3FRZ3AG7JK Enjoy. Υ.Γ. H έκδοση είναι παλιά, 2.7 αντί για την 2.28 που έχει κανονικά η JVH, αλλά κάποια βλακεία φαίνεται ότι κάνανε στη Swype. Αν βρω τι είναι θα αλλάξω την καινούρια έκδοση και θα ξαναποστάρω. Για την ώρα είμαι λίγο περιορισμένος γιατί δεν έχω καλώδιο. Οπότε root και swype... Δεν αλλάζει κάτι, διαβάζω τον οδηγό για Gingerbread... σωστά; (Πες μου με μια λέξη... ναι! ) :) Ναι :p Edited May 21, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Μετά από διάφορες αλχημείες κατάφερα να φτιάξω το stock theme. Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει (thanks Le_bron :) ) http://www.multiupload.com/3FRZ3AG7JK Enjoy. Υ.Γ. H έκδοση είναι παλιά, 2.7 αντί για την 2.28 που έχει κανονικά η JVH, αλλά κάποια βλακεία φαίνεται ότι κάνανε στη Swype. Αν βρω τι είναι θα αλλάξω την καινούρια έκδοση και θα ξαναποστάρω. Για την ώρα είμαι λίγο περιορισμένος γιατί δεν έχω καλώδιο. Όντως δουλεύει άψογα στην JVH και έχει και το stock theme. Γι' άλλη μια φορά άψογος Άλεξ. Edited May 21, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Δεν πρόκειται να δουλέψει το CSC της JVA με την JVO, ή με οποιαδήποτε ROM που δεν είναι βασισμένη σε XW. Εγω δουλευα την JVH με αυτο το csc της JVA απο εδω http://droidangel.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxy-s-i9000-android-233.html και μου δουλευε κανονικα. Στην JVO οντως δε δουλευει. Edited May 20, 2011 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ευχαριστώ τον Άλεξ για την πολύτιμη βοήθειά του και με τις απαντήσεις και με τον οδηγό που έγραψε. Έκανα την αλλαγή σε root πιό εύκολο από όσο φανταζόμουν ότι ήταν. Για να περάσω κάποια ελληνική έκδοση swype, πρέπει να αντιγράψω το αρχείο σε μια SD καρτούλα και να το τρέξω μέσω CWM από το Galaxy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Γύρνα στην JSD, όχι στην JS8. Η JS8 δεν περιέχει bootloaders και από gingerbread ενδέχεται να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Alex, πρέπει να κάνω και re-partition, ή πάω κατευθείαν στο δέυτερο βήμα; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Alex, πρέπει να κάνω και re-partition, ή πάω κατευθείαν στο δέυτερο βήμα; Μπορείς να πας στο 2ο βήμα κατεύθείαν.. Ευχαριστώ τον Άλεξ για την πολύτιμη βοήθειά του και με τις απαντήσεις και με τον οδηγό που έγραψε. Έκανα την αλλαγή σε root πιό εύκολο από όσο φανταζόμουν ότι ήταν. Για να περάσω κάποια ελληνική έκδοση swype, πρέπει να αντιγράψω το αρχείο σε μια SD καρτούλα και να το τρέξω μέσω CWM από το Galaxy; You're welcome. Για να περάσεις την ελληνική απλά γράφεις το zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (sdcard), χύμα, και μετά μπαίνεις στο CWM recovery, πάς install zip from sdcard, choose zip, το διαλέγεις με τα volume up/down και πατάς το power button για να κάνεις την επιλογή. Αυτό ήτανε. Το ίδιο ισχύει για το Swype και για το Samsung keypad. Edited May 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπέρα, αντιμετώπισα χθες το εξής πρόβλημα και θέλω να μάθω έχει βρεθεί κάποιος σε παρόμοια κατάσταση. Ο λόγος που πέταξα την CM7 ήταν οτι τώρα τελευταία έτρωγα άκυρα reboots χωρίς να κάνω τίποτα η ενώ απλά προσπαθούσα να ανοίξω μια εφαρμογή. Οπότε χθες βάζω JVO με fugumod kernel χωρίς να κάνω μετατροπή σε ext4, χωρίς hard reset με απλό factory μόνο! Κάποια στιγμή ενώ δούλευε μια χαρά ανοίγω το google goggles και ξαφνικά τρώει reboot... για να δούμε λέω και γίνεται κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ Το κινητό αρχίζει και τρώει απανωτά reboot, ανοίγει/κλείνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Λέω θα φταίει ο κερνελ, του βάζω τον Cfroot χωρίς κανένα wipe, ξαφνικά ενώ πάλι δουλεύει κανονικά τρώει reboot. Ξαναφλασάρω JVO του κάνω wipe factorydata/cache/dalvik και φορματ όλη την εσωτερική, του βάζω και τον cfroot και μετά από 11 ώρες δεν έχει κάνει κάτι περίεργο αν και δεν το έχω δουλέψει. Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο ποτέ; Υπάρχει πιθανότητα να είναι hardware πρόβλημα; :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο ποτέ; Υπάρχει πιθανότητα να είναι hardware πρόβλημα; :ninja: δεν νομιζω μαλλον επρεπε να κανεις εξ'αρχης wipe λογικα θα στρωσει εγω παντα κανω wipe data μολις φλασαρω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 data είχα κάνει, cache/dalvik δεν είχα κάνει :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 data είχα κάνει, cache/dalvik δεν είχα κάνει :ninja: οταν λες hard reset τι εννοεις? απο τον κωδικο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) You're welcome. Για να περάσεις την ελληνική απλά γράφεις το zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (sdcard), χύμα, και μετά μπαίνεις στο CWM recovery, πάς install zip from sdcard, choose zip, το διαλέγεις με τα volume up/down και πατάς το power button για να κάνεις την επιλογή. Αυτό ήτανε. Το ίδιο ισχύει για το Swype και για το Samsung keypad. Να σε ξαναευχαριστήσω! Όλα δούλεψαν κατ' ευχήν! ;) Μια ερώτηση ακόμα. Πώς μπορώ να αλλάξω εξ αρχής την αλφαβητική λίστα (ευρετήριο δεξιά) στα contacts από αγγλικά σε ελληνικά; Edited May 20, 2011 by Ramidakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 οταν λες hard reset τι εννοεις? απο τον κωδικο? ποτέ από τον κωδικό, data/cache/dalvik + format την εσωτερική Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Καλησπέρα, αντιμετώπισα χθες το εξής πρόβλημα και θέλω να μάθω έχει βρεθεί κάποιος σε παρόμοια κατάσταση. Αλεκο αν η jvo (και η jvh επισης) δεν βρει <πεντακαθαρο τηλεφωνο>,δεν καθεται με τιποτα,εχω κανει τα φλασαρισματα της αρκουδας στις 2.3.3 και στο λεω αυτο εγγυημενα.Δεν τιθεται θεμα hardware,ειναι καθαρα θεμα full wipe. Εγω δουλευα την JVH με αυτο το csc της JVA απο εδω http://droidangel.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxy-s-i9000-android-233.html και μου δουλευε κανονικα. Στην JVO οντως δε δουλευει..Εχω ξαναδιαβασει το ποστ αυτο απο εσενα.Αυτο που ειχες κανει ηταν οτι ποιο ακυρο!!Ενταξει,το odin στο ειχε περασει στο φλασαρισμα,οταν ομως μετα το pass αρχισε το τηλεφωνο σου να κανει unpacking πριν το πρωτο boot,τα fail (εκεινα με τα κοκκινα γραμματα),τα ειχε παρει το ματι σου η τα ειδες και τα αφησες λεγοντας δε βαριεσαι αφου μπορεσε κι εκανε boot??Απ οτι εχεις δει στις 2.3.3 κανεις δεν ανακατεψε τα csc και δεν ηταν τυχαιο που προσπαθουσαν καποιοι εδω μεσα,με πολυ κοπο να φτιαξουν τα ελληνικα πληκτρολογια!!!! Edited May 20, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ποτέ από τον κωδικό, data/cache/dalvik + format την εσωτερική αρα δεν εκανες hard reset εκανες wipe data, dalvik κτλ και φορματ στην εσωτερικη sd οι ginger που δοκιμαζες φανταζομαι ειχαν bootloadres ετσι? τελος παντων λογικα θα στρωσει :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παιδια pls,ας απαντησει καποιος. Εκτος απτο flasharisma JPH τι product code πρεπει να βαλω στο sgs(Αγορα απο Oteshop)? Πρεπει να προσεξω κατι αλλο? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπέρα, αντιμετώπισα χθες το εξής πρόβλημα και θέλω να μάθω έχει βρεθεί κάποιος σε παρόμοια κατάσταση. Ο λόγος που πέταξα την CM7 ήταν οτι τώρα τελευταία έτρωγα άκυρα reboots χωρίς να κάνω τίποτα η ενώ απλά προσπαθούσα να ανοίξω μια εφαρμογή. Οπότε χθες βάζω JVO με fugumod kernel χωρίς να κάνω μετατροπή σε ext4, χωρίς hard reset με απλό factory μόνο! Κάποια στιγμή ενώ δούλευε μια χαρά ανοίγω το google goggles και ξαφνικά τρώει reboot... για να δούμε λέω και γίνεται κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ Το κινητό αρχίζει και τρώει απανωτά reboot, ανοίγει/κλείνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Λέω θα φταίει ο κερνελ, του βάζω τον Cfroot χωρίς κανένα wipe, ξαφνικά ενώ πάλι δουλεύει κανονικά τρώει reboot. Ξαναφλασάρω JVO του κάνω wipe factorydata/cache/dalvik και φορματ όλη την εσωτερική, του βάζω και τον cfroot και μετά από 11 ώρες δεν έχει κάνει κάτι περίεργο αν και δεν το έχω δουλέψει. Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο ποτέ; Υπάρχει πιθανότητα να είναι hardware πρόβλημα; :ninja: Το έκανε και σε έμενα αυτό, με simply 3.5 και ultimate kernel.Στην αρχή έτρωγε reboot όταν το πίεζα, μετά από λίγο ακόμα και όταν άνοιγα τον dialer.Ο kernel έφταιγε (παρότι έκανα 2 φορές clean install το πρόβλημα υπήρχε).Άλλαξα kernel και όλα οκ τώρα.Κάποιο σκάλωμα έφαγε και σε σένα ο kernel Με odin η cwm πέρναγες kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts