Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η jpu εχει bootloaders

Δεν χρειαζεται ομως αναγκαστικα να βαλεις αυτην

εγω απο jvk φλασαρα js3 με odin και ολα πηγαν καλα

Σε ευχαριστώ. Ρώτησα για την jpu γιατί την έχω ήδη κατεβασμένη. Έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να μείνω σε αυτήν. Μιας που θα αναγκαστώ να ξανασετάρω το κινητό θα δοκιμάσω την cm7 που την γλυκοκοίταζα καιρό τώρα αλλά βαριόμουνα να ασχοληθώ :).

Μάκης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σαφως καλυτερη αποδοση απο οποιαδηποτε αλλη εχω δοκιμασει......

Ενδεικτικα μετα απο φορτιση που τελειωσε χτες απογευμα περιπου στις 5 και με Wifi ανοικτο Bluetooth για κανα 2 ωρες συνδεδεμενο και απο τις 12 περιπου το βραδυ ως τις 7:30 σε flight mode τωρα ειναι στο 80%.......

ελληνικό swype έχει;

http://forum.damiangto.org/viewtopic.php?f=58&t=66

Βγήκε αναβάθμιση για την simply honey RC2. Απλά προς το παρών καλό είναι να την βάλουν μόνο όσοι έχουν την RC2 και να βάλουν την no-wipe έκδοση της RC3 γιατί έχει ένα πρόβλημα με την μπάρα ειδοποιήσεων.

ελληνικό swype έχει;

Ναι, έχει. Βασικά δεν ξέρω ποιες δεν έχουν. Όσες έχω δοκιμάσει jvk, πλέον έχουν gingerbread και swype με ελληνικά.

Δοκίμασα και την gingercriskelo. Καλή είναι, όντως έχει καλή απόδοση μπαταρίας.

Σαφή ανωτερότητα σε απόδοση δεν βρήκα σε σχέση με την simply. Όπως έχω πει, ο Kernel θα κάνει διαφορά. Με τον cfroot σε όλες, έχουν σχεδόν ακριβώς την ίδια απόδοση.

Έχει επίσης ωραίο theme. Δεν μου άρεσε μόνο το effect όταν ανοίγουν οι εφαρμογές. Αν το απενεργοποιήσω δεν θα έχω crt screen off...κρίμα.

Μόλις δω τι παίζει με την rc3 wipe, μπορεί να ξαναγυρίσω εκεί. Μπορεί..

Edited by flik

Μας εχουν ριξει στην <νηστεια> με τις ρομ η ειναι η ιδεα μου?? :blink: (δεν ανφερομαι σε custom)

Μας εχουν ριξει στην <νηστεια> με τις ρομ η ειναι η ιδεα μου?? :blink: (δεν ανφερομαι σε custom)

Καλο ειναι αυτο για εσενα δεν ψαχνεις βενζιναδικα μες την εθνικη οδο...:P

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Ναι, έχει. Βασικά δεν ξέρω ποιες δεν έχουν. Όσες έχω δοκιμάσει jvk, πλέον έχουν gingerbread και swype με ελληνικά.

Δοκίμασα και την gingercriskelo. Καλή είναι, όντως έχει καλή απόδοση μπαταρίας.

Σαφή ανωτερότητα σε απόδοση δεν βρήκα σε σχέση με την simply. Όπως έχω πει, ο Kernel θα κάνει διαφορά. Με τον cfroot σε όλες, έχουν σχεδόν ακριβώς την ίδια απόδοση.

Έχει επίσης ωραίο theme. Δεν μου άρεσε μόνο το effect όταν ανοίγουν οι εφαρμογές. Αν το απενεργοποιήσω δεν θα έχω crt screen off...κρίμα.

Μόλις δω τι παίζει με την rc3 wipe, μπορεί να ξαναγυρίσω εκεί. Μπορεί..

την JUWE 3.2 την έχεις δοκιμασει? συγκριτικά ποια υπερτερει?

Την έχω δοκιμάσει την juwe. Ούτε αυτή μου έδωσε καλύτερες επιδόσεις απο την simply, πάλι με τον ίδιο kernel. Δοκιμάζω άνοιγμα εφαρμογών κυρίως, και ούτε πιο γρήγορη είναι ούτε χειρότερη. Απλά επειδή η simply μου είναι αρκετά ευχάριστη στο μάτι πάντα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, την προτιμώ. Αν συναντήσω πρόβλημα μια φορά έστω, τότε αλλάζω...

Το καλό με την criskelo είναι τα συχνά updates.

Την έχω δοκιμάσει την juwe. Ούτε αυτή μου έδωσε καλύτερες επιδόσεις απο την simply, πάλι με τον ίδιο kernel. Δοκιμάζω άνοιγμα εφαρμογών κυρίως, και ούτε πιο γρήγορη είναι ούτε χειρότερη. Απλά επειδή η simply μου είναι αρκετά ευχάριστη στο μάτι πάντα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, την προτιμώ. Αν συναντήσω πρόβλημα μια φορά έστω, τότε αλλάζω...

Το καλό με την criskelo είναι τα συχνά updates.

Και να συμπληρωσω η τρομερη σταθεροτητα.........

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

μπα μην το λες...

εξακολουθουν και βγαινουν 2.2.1 ZSJPJ, ZSJPK κτλ

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλο ειναι αυτο για εσενα δεν ψαχνεις βενζιναδικα μες την εθνικη οδο...:P

Παναγιωτη,ειπαμε,μικροβιο ειναι αυτο :lol::lol:

μπα μην το λες...

εξακολουθουν και βγαινουν 2.2.1 ZSJPJ, ZSJPK κτλ

Μου φαινεται περιεργο γμτ που δεν μας εχουν πεταξει εστω καποια leaked μετα την jvk κι ερχομαι στα λογια σου σε προηγουμενο ποστ σου,εχω αρχισει να αμφιβαλω κι εγω για την ginger στο galaxy.

Καλη η jvk με ωραια χαρακτηριστικα και μου αρεσει αλλα εχει καποια σημεια που οσο την δουλευω εχουν αρχισει και με χαλανε και σκεφτομαι σοβαρα να ξαναγυρισω σε καποια deodexed 2.2.1 που ειναι stable

Edited by truckman

Μου φαινεται περιεργο γμτ που δεν μας εχουν πεταξει εστω καποια leaked μετα την jvk κι ερχομαι στα λογια σου σε προηγουμενο ποστ σου,εχω αρχισει να αμφιβαλω κι εγω για την ginger στο galaxy.

Καλη η jvk με ωραια χαρακτηριστικα και μου αρεσει αλλα εχει καποια σημεια που οσο την δουλευω εχουν αρχισει και με χαλανε και σκεφτομαι σοβαρα να ξαναγυρισω σε καποια deodexed 2.2.1 που ειναι stable

φτιαχνουν την επισημη ρε για αυτο δεν βγαζουν αλλες... :lol::lol:

δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδεχομενο να μην παρουμε την 2.3 ;)

φτιαχνουν την επισημη ρε για αυτο δεν βγαζουν αλλες... :lol::lol:

δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδεχομενο να μην παρουμε την 2.3 ;)

Στο δευτερο σκελος συμφωνω,θα ειναι μεγαλο αυτογκολ για τους <σαμυδες>,να μην την δωσουν,εγω προσωπικα αν κανουν τετοιο δεν προκειται να ξαναπαρω samsung κι ας βγαλουν και πυραυλο (οχι παγωτο :lol::lol:)

τι είναι αυτά που λέτε;;

την 2.3.3 θα την πάρουμε, το μόνο ερώτημα είναι αν θα την δώσουν επίσημα στην ελλάδα.

Από εκεί και πέρα μακάρι να πάρουμε και καμιά άλλη έκδοση :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

τι είναι αυτά που λέτε;;

την 2.3.3 θα την πάρουμε, το μόνο ερώτημα είναι αν θα την δώσουν επίσημα στην ελλάδα.

Από εκεί και πέρα μακάρι να πάρουμε και καμιά άλλη έκδοση :)

απο την στιγμη που θα βγει, γιατι να μην την παρουμε επισημα και στην Ελλαδα???

ασχετο αν θα αργησει καμποσο να ερθει...

Ολα βαινουν καλως....

Σαφως και μακραν η πιο σταθερη Rom που εχω δοκιμασει ως τωρα.

Να σου δωσω να καταλαβεις οτι εχω χασει 3 πρωινα ξυπνηματα απο ξυπνητηρια που δεν βαρεσαν 2 με την JUVE ενα και ενα με την Turbo ginger.....

Εχω δοκιμασει σχεδον ολες εκτος της Cayonen και με ολες ειχα θεματα....

Η σταθεροτερη απο ολες μακραν ειναι η Criskelo.

Αυτην εχω και δεν την αλλαζω ....!!! μακραν οντως η καλυτερη..!!!

LG G4

Μπορείς να δώσεις 2-3 παραδέιγματα;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Τελικα δοκιμασε κανεις να ρουταρει την jvk με adb?

edit @iceman τωρα ειδα το ποστ σου.Να σου πω,κατ αρχην με χαλαει που δεν κανει πλεον αναγνωριση επαφων το pioneer που εχω στο αυτοκινητο,μιλαω για ανοικτη ακροαση μεσω bluetooth (σημαντικο για εμενα!!)

Μετα με χαλαει αυτο το κομπιασμα(lag) που κανει μολις φορτωσει λιγο η μνημη (και λεω λιγο γιατι εχω autokiller και μαλιστα ρυθμισμενο σε strict),εχθες μαλιστα χαζευαν σε κατι γραφεια το κινητο (και μηλαραδες μαζι) και μολις αρχισα να το πρεσαρω σε γρηγορες κινησεις αρχισε τα τρελα,εεεε εκει την ψωνισα εντελως!!

Εκτος απο αυτα μου εχει κανει και 2 σβησιματα το κινητο,σε ανυποπτο χρονο και χωρις αιτια,σε κατασταση αναμονης.

Κατα τα αλλα θεωρω την jvk ανωτερη απο οποιαδηποτε 2.2.1

Edited by truckman

απο την στιγμη που θα βγει, γιατι να μην την παρουμε επισημα και στην Ελλαδα???

ασχετο αν θα αργησει καμποσο να ερθει...

Γιατί η 2.2.1 έχει βγει από τον Δεκέμβριο και εμείς δεν την έχουμε πάρει ακόμα! :p

Γιατί η 2.2.1 έχει βγει από τον Δεκέμβριο και εμείς δεν την έχουμε πάρει ακόμα! :p

ναι ρε παιδια, ολα αργουν ως συνηθως, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει... ;)

Τελικα δοκιμασε κανεις να ρουταρει την jvk με adb?

edit @iceman τωρα ειδα το ποστ σου.Να σου πω,κατ αρχην με χαλαει που δεν κανει πλεον αναγνωριση επαφων το pioneer που εχω στο αυτοκινητο,μιλαω για ανοικτη ακροαση μεσω bluetooth (σημαντικο για εμενα!!)

Μετα με χαλαει αυτο το κομπιασμα(lag) που κανει μολις φορτωσει λιγο η μνημη (και λεω λιγο γιατι εχω autokiller και μαλιστα ρυθμισμενο σε strict),εχθες μαλιστα χαζευαν σε κατι γραφεια το κινητο (και μηλαραδες μαζι) και μολις αρχισα να το πρεσαρω σε γρηγορες κινησεις αρχισε τα τρελα,εεεε εκει την ψωνισα εντελως!!

Εκτος απο αυτα μου εχει κανει και 2 σβησιματα το κινητο,σε ανυποπτο χρονο και χωρις αιτια,σε κατασταση αναμονης.

Κατα τα αλλα θεωρω την jvk ανωτερη απο οποιαδηποτε 2.2.1

truck θέλει κάποιες συγκεκριμένες τιμές ο autokiller στην 2.3.3 δεν είναι οι default τιμές strict κτλπ..

τις έχει αναφέρει ο darky και όταν είχα διάφορες 2.3.3 με αυτές τις τιμές δεν κόμπλαρε το κινητό, χωρίς αυτές ξέρω φθάνει χαμηλή τιμή η μνήμη και σέρνεται μέχρι να αποφασίσει ποιες εφαρμογές θα κλείσει

μισό να τις βρω... -.-

νάτες; "2560,4096,6144,17408,19456,23552" , θα χρειαστεί να πειράξεις και τις 3 πρώτες που δεν σε αφήνει(έχει επιλογή που σου δίνει άδεια)

truck θέλει κάποιες συγκεκριμένες τιμές ο autokiller στην 2.3.3 δεν είναι οι default τιμές strict κτλπ..

τις έχει αναφέρει ο darky και όταν είχα διάφορες 2.3.3 με αυτές τις τιμές δεν κόμπλαρε το κινητό, χωρίς αυτές ξέρω φθάνει χαμηλή τιμή η μνήμη και σέρνεται μέχρι να αποφασίσει ποιες εφαρμογές θα κλείσει

μισό να τις βρω... -.-

νάτες; "2560,4096,6144,17408,19456,23552" , θα χρειαστεί να πειράξεις και τις 3 πρώτες που δεν σε αφήνει(έχει επιλογή που σου δίνει άδεια)

Τις εχω δοκιμασει ρε Αλεκο,μου τις ειχες ξαναδωσει πριν καμια εβομαδα,ενταξει δεν εχει σκαλωματα με αυτες αλλα αποκεφαλιζει οτι βρει μπροστα του γμτ κι οχι τιποτα αλλο αλλα την κανω κεφι την ginger

Παιδιά όσοι έχετε την Criskelo έχετε boot sound?

Κάτι ακόμα, πήγα να κάνω upgrade τον touchwiz από το sgs tools και δεν πέρασε, μου έβγαλε error για το busybox.

Κατέβασα το busybox installer και μου έλεγε ότι το κινητό δεν είναι nand unlocked, τι παίζει?

@truckman

καλή φάση :)

σόρι.. απλά παίζω την κασέτα μου και εγώ... ναι οτι τις αποκεφαλίζει δεν το είχα πολυπροσέξει γιατί δεν μου άρεσε καμία 2.3.3 με βάση την leaked της samsung :O

πάντως η cyanogen να δεις multitasking που έχει... 100mb μόνιμα, πέφτει στα 45... και δεν μασάει μία, άλλο πράγμα να το ακούς και άλλο να το βλέπεις :)

αλλά δεν την συνιστώ, η μπαταρία της έχει μεγάλο θέμα :p

Παιδιά όσοι έχετε την Criskelo έχετε boot sound?

Κάτι ακόμα, πήγα να κάνω upgrade τον touchwiz από το sgs tools και δεν πέρασε, μου έβγαλε error για το busybox.

Κατέβασα το busybox installer και μου έλεγε ότι το κινητό δεν είναι nand unlocked, τι παίζει?

Προφανως εχει τον κερνελ του chain fire,εχει αφαιρεσει τον boot sound για να κερδισει χωρο στο συστημα για τα υπολοιπα που περναει το cf-root

edit @saliez οταν βγει official απο τη σαμυ και δωσουν τον κωδικα,απο εκει και περα πιστευω θα δουμε ωραιες καταστασεις!!

Edited by truckman

• The topic was unlocked