mitsos1 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Οκ παιδια σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 δεν είναι κακή αλλά καλύτερα 2.2.1 αν θες μια ποιο σταθερή έκδοση πως το brickares με μια εφαρμογή ; απίστευτο -.- Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μολις περασα μια μ......α εφαρμογη και brickαρα το Galaxy S παλι και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειχα κανει backup σε τιποτα... Με βλεπω να περναω την 2.3.3 ειναι καλη? Edit: Η εφαρμογη λεγεται Anim Mod... Γενικα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι με εφαρμογες που πειραζουν το framework... Πολλοι την εχουν πατησει ετσι... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Στην MIUI 2.3.3_v1.4.8 RC4b το κινητο φορτιζει μεχρι 97% ?!?!?! οσο αφορα την ρομ σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο απο οσο ξερουμε αλλα μεχρι να την συνηθίσεις χανεσε λιγο μεσα στο μενου...αφη πολυ καλη και αμμεση...!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλημερα.Μια παρατηρηση που εκανα στην ginger η οποια ειναι απο τις ευχαριστες βελτιωσεις. Ειδα οτι,σε οσες εφαρμογες εκανα install-unistall,κατα την απεγκατασταση της εφαρμογης διαγραφεται πλεον και ο φακελος της απο το dbdata που εως τωρα (μεχρι και την τελευταια 2.2.1) παρεμενε εκει και σε πολλους που εβαζαν-εβγαζαν πολλες εφαρμογες διογκωνε τον φακελο δημιουργωντας μελλοντικα διαφορα προβληματα (ειχα βαρεθει να σβηνω φακελους με τον root explorer). Καλα το πανε!!! :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μολις περασα μια μ......α εφαρμογη και brickαρα το Galaxy S παλι και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειχα κανει backup σε τιποτα... Με βλεπω να περναω την 2.3.3 ειναι καλη? Edit: Η εφαρμογη λεγεται Anim Mod... Πηγες να αλλαξεις τα effects ε? Ετσι την ειχα πατησει και εγω με την συγκεκριμενη και μπορω να πω πως γενικα ειμαι προσεκτικος! Παντως μετα το φλασαρισμα και αφου εχουμε φορτωσει τις εφαρμογες μας (και δουμε πως η ρομ λειτουργει οκ βεβαια) καλο ειναι να παιρνουμε nandroid. Οποτε αν γινει η στραβη απλως επαναφερουμε το backup :) Καλη ειναι η 2.3.3 αλλα ξεκινα απο 2.2.1 Βασικα ποια ρομ ειχες? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 μιας και μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το multiling keyboard ειπα να βαλω το ελληνικο Samsung keypad 2.2.1 από την ολλανδική JS3...ο root explorer ομως δεν με αφηνει να διαγραψω ή να μετακινησω τα /system/lib/libXt9core.so και /system/lib/libdhwr.so...because the file system is read-only...καμια λυση...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια μια ερωτηση οταν παω να ρυθμισω την ενταση των πολυμεσων μου παιζει ενα τραγουδι που λεει το εξης take the love with me the earth is shinny bright το εβαλα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα μπορειτε να μου πειτε πως θα το βρω μεσα στο κινητο? αν υπαρχει? πηγα με root explorer στο system/media αλλα δεν υπαρχει πως ειναι δυνατον να παιζει και να μην υπαρχει πουθενα? παιδια ρωτησα και σε αλλο φορουμ και ενα παιδι το επιβεβαιωσε εκανε και σε αυτο το ιδιο πραγμα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλημερα παιδια,θελω να περασω την 2.2.1 js8 και ενω κανω τα βηματα του οδηγου του τυχερακια στην πρωτη σελιδα χωρις να κανω τα βηματα του re-partition επειδη εχω τα 3 κουμπια και εχω κανει επισημες αναβαθμισεις μονο.Δεν παταω στο pit.Οταν παταω και ανοιγω pda και τα υπολοιπα τικαρονται τα κουτακια αλλα δεν βγαζει διπλα στο pda και στα αλλα τα ονοματα των αρχειων που ανοιξα.Τι παιζει αραγε; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) μιας και μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το multiling keyboard ειπα να βαλω το ελληνικο Samsung keypad 2.2.1 από την ολλανδική JS3...ο root explorer ομως δεν με αφηνει να διαγραψω ή να μετακινησω τα /system/lib/libXt9core.so και /system/lib/libdhwr.so...because the file system is read-only...καμια λυση...; Πανω δεξια εχει ενα κουμπακι R/O. Πατα το /και θα δειξει R/W. Μετα θα μπορεσεις να το διαγραψεις :) Edited April 9, 2011 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Στην MIUI 2.3.3_v1.4.8 RC4b το κινητο φορτιζει μεχρι 97% ?!?!?! οσο αφορα την ρομ σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο απο οσο ξερουμε αλλα μεχρι να την συνηθίσεις χανεσε λιγο μεσα στο μενου...αφη πολυ καλη και αμμεση...!!! ε καλα μονο σε αυτη το εχεις δει αυτο με το 97%??? :lol::lol::lol: Καλημερα παιδια,θελω να περασω την 2.2.1 js8 και ενω κανω τα βηματα του οδηγου του τυχερακια στην πρωτη σελιδα χωρις να κανω τα βηματα του re-partition επειδη εχω τα 3 κουμπια και εχω κανει επισημες αναβαθμισεις μονο.Δεν παταω στο pit.Οταν παταω και ανοιγω pda και τα υπολοιπα τικαρονται τα κουτακια αλλα δεν βγαζει διπλα στο pda και στα αλλα τα ονοματα των αρχειων που ανοιξα.Τι παιζει αραγε; :blink: δεν καταλαβα τι λες... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια ρωτησα και σε αλλο φορουμ και ενα παιδι το επιβεβαιωσε εκανε και σε αυτο το ιδιο πραγμα Επιβεβαιωνω και εγω. Παντως δεν ειναι σε μορφη ogg. Κατεβασα μια κουζινατη ρομ, την αποσυμπιεσα σε εναν φακελο, εψαξα για ogg files, τα βρηκα ολα, τα ακουσα ενα προς ενα, αλλα δεν βρηκα αυτο που ακουγεται στις ρυθμισεις... Weird :ninja: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Πανω δεξια εχει ενα κουμπακι R/O. Πατα το /και θα δειξει R/W. Μετα θα μπορεσεις να το διαγραψεις :) σε ευχαριστω πολυ Πετρο :) edit: μολις το ορισω σαν μεθοδο εισαγωγης κανει δονησεις και μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο...:mad: Edited April 9, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ε καλα μονο σε αυτη το εχεις δει αυτο με το 97%??? :lol::lol::lol: δεν καταλαβα τι λες... Στην πρωτη σελιδα εχει οδηγο φλασαρισματος με 2 βηματα δεν κανω το 1 με repartition και παω στο δευτερο που πας κατευθειαν αν ερχεσαι απο κατωτερη ρομ.Το αλλο θεμα που εγραψα ειναι πως κανω ανοιγμα τα αρχεια της js8 οπως λεει ο οδηγος και δειχνει το βιντεο.Μεσα στο odin τικαρονται τα κουτακια διπλα στο pda και στα αλλα οταν κανω ανοιγμα ομως δεν βγαζει διπλα στα πεδια ουτε το ονομα ουτε κατι αλλο ειναι κενα.Αυτο μαλλον ειναι το προβλημα,τι εκανα λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ε καλα μονο σε αυτη το εχεις δει αυτο με το 97%??? :lol::lol::lol: NAI σε ολες μπορει να εφτανε μεχρι εκει περιπου αλλα οταν αναβες το κινητο μετα εφτανε ΠΑΝΤΑ στο 100%... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια για'σας μηπως ξερει κανεις που να βρω το λινκ του xda για να κανω ροοτ σε CF-root για 2,3,3 gingerbread.xxjvk για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδια για'σας μηπως ξερει κανεις που να βρω το λινκ του xda για να κανω ροοτ σε CF-root για 2,3,3 gingerbread.xxjvk για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 edit: μολις το ορισω σαν μεθοδο εισαγωγης κανει δονησεις και μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο...:mad: Γι'αυτο δεν εχω ιδεα καθως δεν το χρησιμοποιω, αλλα (νομιζω πως) υπαρχει ενα αρχειο του Αλεξανδρου για να το περασεις. Εκτος αν αναφερεσαι στο συγκεκριμενο αρχειο, οποτε wait for Alex :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γι'αυτο δεν εχω ιδεα καθως δεν το χρησιμοποιω, αλλα (νομιζω πως) υπαρχει ενα αρχειο του Αλεξανδρου για να το περασεις. Εκτος αν αναφερεσαι στο συγκεκριμενο αρχειο, οποτε wait for Alex :) ναι σε αυτο αναφερομαι...:O Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ευχαριστω glaks1973,αυτο το λινκ { File Type: zip CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.0-CWM3RFS.zip (6.70 MB, 3012 views)} κανει? και αν ναι πρεπει να βγαλω τη sim και sd card η δεν θα χανονται τα στοιχεια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ευχαριστω glaks1973,αυτο το λινκ { File Type: zip CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.0-CWM3RFS.zip (6.70 MB, 3012 views)} κανει? και αν ναι πρεπει να βγαλω τη sim και sd card η δεν θα χανονται τα στοιχεια μου?ναι αυτο ειναι και οχι,δεν χρειαζεται να βγαλεις τιποτα,φλασαρεις κανονικα με odin (δεν τον προλαβαινουμε τον Chainfire με τα cd-root που βγαζει συνεχεια για την jvk) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 σε ευχαριστω πολυ Πετρο :) edit: μολις το ορισω σαν μεθοδο εισαγωγης κανει δονησεις και μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο...:mad: Kάτι δεν έκανες σωστά, μπορείς βήμα-βήμα να πεις τί έκανες; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Kάτι δεν έκανες σωστά, μπορείς βήμα-βήμα να πεις τί έκανες; 1. Διαλέξτε για μέθοδο εισαγωγής το Swype. 2. Σβήστε το υπάρχον Samsung keypad με το Titanium backup (κάντε πρώτα ένα backup για σιγουριά). 3. Mε το root explorer, σβήστε τα /system/lib/libXt9core.so και /system/lib/libdhwr.so (για σιγουριά, αντί να τα σβήσετε μεταφέρετέ τα στην sdcard, και αν δεν πάει κάτι καλά, τα ξαναβάζετε και κάνετε ένα restore του app με το titanium). 4. Με τον root explorer, κάντε R/W τον φάκελο /system (το κουμπί πάνω να γράφει 'mount R/O'). 4. Από το παρόν zip, αντιγράψτε αυτούσιο όλο το φάκελο T9DB στο /system, ώστε να έχετε μετά το φάκελο /system/T9DB/. 5. Αντιγράψτε το AxT9IME.apk στο φάκελο /system/app . 6. Aντιγράψτε τα libXt9core.so και libdhwr.so στο /system/lib 7. Εκτελέστε το AxT9IME.apk με το root explorer από το φάκελο /system/app. Θα πει ότι είναι εφαρμογή συστήματος, δεχτείτε. 7. Κάντε reboot το τηλέφωνο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) 1. Διαλέξτε για μέθοδο εισαγωγής το Swype. 2. Σβήστε το υπάρχον Samsung keypad με το Titanium backup (κάντε πρώτα ένα backup για σιγουριά). 3. Mε το root explorer, σβήστε τα /system/lib/libXt9core.so και /system/lib/libdhwr.so (για σιγουριά, αντί να τα σβήσετε μεταφέρετέ τα στην sdcard, και αν δεν πάει κάτι καλά, τα ξαναβάζετε και κάνετε ένα restore του app με το titanium). 4. Με τον root explorer, κάντε R/W τον φάκελο /system (το κουμπί πάνω να γράφει 'mount R/O'). 4. Από το παρόν zip, αντιγράψτε αυτούσιο όλο το φάκελο T9DB στο /system, ώστε να έχετε μετά το φάκελο /system/T9DB/. 5. Αντιγράψτε το AxT9IME.apk στο φάκελο /system/app . 6. Aντιγράψτε τα libXt9core.so και libdhwr.so στο /system/lib 7. Εκτελέστε το AxT9IME.apk με το root explorer από το φάκελο /system/app. Θα πει ότι είναι εφαρμογή συστήματος, δεχτείτε. 7. Κάντε reboot το τηλέφωνο. Αν έχεις το αρχικό original firmware, σβήσε το AxT9IME.odex από το /system/app και είσαι έτοιμος. Σόρρυ για την παράλειψη. (Aφού το σβήσεις κάνε reboot) Edited April 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Στην πρωτη σελιδα εχει οδηγο φλασαρισματος με 2 βηματα δεν κανω το 1 με repartition και παω στο δευτερο που πας κατευθειαν αν ερχεσαι απο κατωτερη ρομ.Το αλλο θεμα που εγραψα ειναι πως κανω ανοιγμα τα αρχεια της js8 οπως λεει ο οδηγος και δειχνει το βιντεο.Μεσα στο odin τικαρονται τα κουτακια διπλα στο pda και στα αλλα οταν κανω ανοιγμα ομως δεν βγαζει διπλα στα πεδια ουτε το ονομα ουτε κατι αλλο ειναι κενα.Αυτο μαλλον ειναι το προβλημα,τι εκανα λαθος; τα επιλεγεις τα αρχεια και δεν σου τα εμφανιζει στο πεδιο διπλα??? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts