saliez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 γιαυτόν μιλάω, ευχαριστώ για το hint θα το ψάξω :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Η 3.1 του Juwe είναι εκπληκτική! Το κινητό μου πλέον είναι πλήρες :D Έχουν εξαλειφθεί όλες οι ελλείψεις του. Πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω ξανά rom, αλλά το ξέρω ότι θα δελεαστώ :D Συνιστάται ανεπιφύλακτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 πολύ ποιο εύκολο αλλά εάν δεν ξέρεις καλύτερα να μην ασχοληθείς με τις 2.3.3. γιατι να μην ασχοληθω? μου αναβεις πιο πολυ τα αιματα τωρα......:p:lol: Η 3.1 του Juwe είναι εκπληκτική! Το κινητό μου πλέον είναι πλήρες :D Έχουν εξαλειφθεί όλες οι ελλείψεις του. Πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω ξανά rom, αλλά το ξέρω ότι θα δελεαστώ :D Συνιστάται ανεπιφύλακτα!!! υπαρχει καποιος οδηγος για αυτην τη Juwe(εστω και με pm) με αναλυτικες οδηγιες οπως της πρωτης σελιδας...? δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει καρφωθει στο μυαλο να την βαλω....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 αν μπορεί καποιος να μου το επιβεβαιώσει, νομίζω οτι έχει καταπληκτικό σημα με την juwe 3.1 σε σχέση με 2.2.1 roms και η ομιλία είναι πεντακάθαρη. Η ιδέα μου είναι?Οχι δεν ειναι η ιδεα σου,το ειχα αναφερει σε review που ειχα κανει οταν εβαλα την 2.3.3,και δεν οφειλεται στην juwe 3.1,ειναι θεμα της ginger που βασιζεται η ρομ που εβαλες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Είναι εφαρμογές που έχουν γραφτεί και υποστηρίζουν το μεγαλύτερο lcd pixel density που έχουν καταφέρει να ξεζουμίσουν κάποιοι από τις 4" (κυρίως) οθόνες. Γενικώς, δεν μπορώ να πω ότι βλέπεις κάποια τρελλή διαφορά, διότι το μέγεθος του panel είναι μικρό, απλώς όσες εφαρμογές είναι multi dpi, ακόμα κι αν χρησιμοποιείς εσύ κάποιο αλλαγμένο pixel resolution setting, θα στις εμφανίζει σωστά, ενώ ανά περιπτώσεις θα τις εμφάνιζε με κομμένο κάδρο, παράγωνα κτλ κτλ Ελπίζω να σε κάλυψα! :) Afaik η καθε android συσκευη εχει διαφορετικο dpi οποτε multi κανει για ολες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τhanks guys με καλυψατε :) @freddaras http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672 Εδω ειναι το θεμα της Rom. Βασικα ειναι οντως πανευκολο να την βαλεις, αλλα αφου εισαι στην αρχη ακομα, θα προτεινα να μεινεις λιγο με 2.2.1 :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδες ευχαριστω ολους για την βοηθεια... τωρα που ξεκινησα δεν εχω σταματημο....:lol::lol: μολις περασα την ΧWJS8 και μου γυρισε την γλωσσα ουτε και εγω ξερω σε τι(νομιζω γερμανικα)....:lol: που ακριβως στο περιπου ειναι στις ρυθμισεις η αλλαγη γλωσσας.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδες ευχαριστω ολους για την βοηθεια... τωρα που ξεκινησα δεν εχω σταματημο....:lol::lol: μολις περασα την ΧWJS8 και μου γυρισε την γλωσσα ουτε και εγω ξερω σε τι(νομιζω γερμανικα)....:lol: που ακριβως στο περιπου ειναι στις ρυθμισεις η αλλαγη γλωσσας.....??? Ολλανδικα ειναι :lol: Πατα το αριστερο κουμπακι και επιλεξε την πεμπτη επιλογη απο το τελος. Μετα την πρωτη. http://www.youtube.com/watch?v=RO9QYyRib5k Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) παιδες ευχαριστω ολους για την βοηθεια... τωρα που ξεκινησα δεν εχω σταματημο....:lol::lol: μολις περασα την ΧWJS8 και μου γυρισε την γλωσσα ουτε και εγω ξερω σε τι(νομιζω γερμανικα)....:lol: που ακριβως στο περιπου ειναι στις ρυθμισεις η αλλαγη γλωσσας.....???ολλανδικα ειναι,βρες το εικονιδιο με τις ρυθμισεις (μπλε γραναζακι),το πατας,σκρολαρεις λιγο πιο κατω απο τη μεση μεχρι να δεις ενα εικονιδιο ασπρο,πατησε το και απο το μενου που θα ανοιξει πατα την πρωτη επιλογη,θα σου ανοιξει η λιστα με τις γλωσσες edit: με προλαβε ο Πετρος,η εξυπηρετηση εδω ειναι ακαριαια!!!! :lol: Edited April 5, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 οκ παιδια thanks....:lol::lol: τα καταφερα την αλλαξα....:lol: την κραταω για λιγο την ΧWJS8 και μετα αν προλαβω για σημερα παω...για....την...Juwe :lol: να ειστε καλα ολοι εδω μεσα.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά καλησπέρα μόλις brickara το κινητό και μου βγαζει μονο αυτο http://img228.imageshack.us/img228/8420/hum1e0.jpg Μονο με jig κάνω δουλειά τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 wellcome to the club andrea και εγώ εχω δει αυτήν την οθόνη τα 3 κουμπάκια σου δουλεύουνε ; (volume down + home button + power button) εάν δεν σου δουλεύουνε μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις μπαταρία κτλπ αλλά κατα 99% θα χρειαστείς jig. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά καλησπέρα μόλις brickara το κινητό και μου βγαζει μονο αυτο http://img228.imageshack.us/img228/8420/hum1e0.jpg Μονο με jig κάνω δουλειά τώρα? Αν σου λειτουργει ο συνδυασμος των τριων κουμπιων, βγαλε μπαταρια, βαλε παλι μπαταρια και πατα (με κλειστη συσκευη) Volume Down + Home + Power και θα σε βγαλει σε Download mode απ'οπου θα μπορεσεις να φλασαρεις παλι. Τι επιχειρησες να κανεις? Μην αγχωνεσαι παντως, και εγω την εχω δει 2-3 φορες την εικονα. ΕΝΤΙΤ: Προλαβε ο Αλεκος! :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Πριν μου δούλευαν κανονικά τώρα όμως όχι, με το που πατάω τα 3 κουμπιά για download mode μου βγάζει αυτό Κανένας με jig Πάτρα? Edit:Άκυρο μπήκα download mode άπλα δεν πρέπει να πάτησα καλά τα κουμπιά γιατί έτρεμαν λίγο τα χεριά μου :P Kernel πήγα να περάσω, μπορεί να μπει κανένας chat να ρωτήσω? Edited April 5, 2011 by andreas7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πριν μου δούλευαν κανονικά τώρα όμως όχι, με το που πατάω τα 3 κουμπιά για download mode μου βγάζει αυτό Κανένας με jig Πάτρα? Αν δεν βρεις παντως καποιον που να εχει στην πατρα μπορεις να παραγγειλεις ή να σε βοηθησω να φτιαξεις μεσο skype...Το εχω επιχειρησει και τα καταφερα. Υ.Γ. Δοκιμασε να βγαλεις για κανα λεπτο την μπαταρια και να ξανα δοκιμασεις τα 3 κουμπια... EDIT:Δεν προλαβα να δω την απαντηση σου... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Edit:Άκυρο μπήκα download mode άπλα δεν πρέπει να πάτησα καλά τα κουμπιά γιατί έτρεμαν λίγο τα χεριά μου :P Χαχα, τέλος καλό όλα καλά. Και για καλό και για κακό, κόψε τους καφέδες! Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όλα καλά τελικά flashara 2.3.3 πάλι.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά και ιδιαίτερα τον tailer35 για την παρέα στο chat. Μια ερώτηση ακόμα για όσους δοκίμασαν την juwe 3.1 Εδώ έγινε το fail σε έμενα 6) Flash any Speedmod kernel with odin(repartition and auto-reboot are UNTICK) έβαλα τον k13d, το .tar με odin Τι έγινε λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όλα καλά τελικά flashara 2.3.3 πάλι.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά και ιδιαίτερα τον tailer35 για την παρέα στο chat. Μια ερώτηση ακόμα για όσους δοκίμασαν την juwe 3.1 Εδώ έγινε το fail σε έμενα 6) Flash any Speedmod kernel with odin(repartition and auto-reboot are UNTICK) έβαλα τον k13d, το .tar με odin Τι έγινε λάθος? Απο οτι εψαξα λενε πως εχει συμβει και σε αλλους και απλα ξαναφλασαρεις τον kernel σαν pda με untick re-partitiοn και auto-reboot..Τωρα ενας θεος ξερει...:wacko: Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 tailer σε δασκάλεψα και βοηθάς κόσμο τώρα ; :p ανδρέα γιατί θες να βάλεις 2.3.3 ; έχουνε ακόμα προβλήματα σταθερότητας άποψη μου. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 tailer σε δασκάλεψα και βοηθάς κόσμο τώρα ; :p ανδρέα γιατί θες να βάλεις 2.3.3 ; έχουνε ακόμα προβλήματα σταθερότητας άποψη μου. :p Ποτε δεν το αρνηθηκα!!Οτι μπορω κανω...Τωρα ειναι αργα εχει ηδη μπει... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όλα καλά τελικά flashara 2.3.3 πάλι.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά και ιδιαίτερα τον tailer35 για την παρέα στο chat. Μια ερώτηση ακόμα για όσους δοκίμασαν την juwe 3.1 Εδώ έγινε το fail σε έμενα 6) Flash any Speedmod kernel with odin(repartition and auto-reboot are UNTICK) έβαλα τον k13d, το .tar με odin Τι έγινε λάθος? Λοιπον απλα και κατανοητα: Φλασαρεις τον Speedmod kernelk13d με τον τροπο που το εκανες και εχοντας το autoreboot ατικαριστο(sic)... κατοπιν και χωρις να κανεις τιπτε αλλο αποσυνδεεις το κινητο απο το PC και χωρις να το κλεισεις (ενω δηλ ειναι ακομα με το ανθρωπακι που σκαβει) πατας vol.up - Home - Power button ταυτοχρονα και χωρις να τα αφησεις περιμενεις να μπεις σε Recovery Mode. Μετα φλασαρεις την Rom που θες και περιμενεις να ανοιξει το κινητο..... (μην τρομαξεις αν μετα το Reboot αν βαζεις την JUWE σου κανει κατι περιεργους θορυβους.......χαχαχαχαχαχαχαχα ειναι απο το lagfix που περναει......) Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @saliez Είχα 2 εβδομάδες να κάνω flash και λέω δεν την βάζω για δοκιμή :p @gnkgr Αυτό έκανα ακριβώς αλλά... θα δοκιμάσω άλλη μια φορά αύριο και αν brickarei πάλι θα κάνω αυτό που λέει ο tailer35.Διαφορετικά cf-root για cwm και συνεχίζω από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 έχω την εντύπωση οτι η CWM του CFROOT δεν είναι συμβατή με τις 2.3.3 ρομς γιαυτό όλοι γράφουνε στις οδηγίες τον speedmod. Anyways... απλά έτυχε, εγώ με αυτόν(speedmod-kernel-k13c-500hz.tar) έχω βάλει τις ρομς και δεν είχα πρόβλημα αν και υποψιάζομαι οτι δεν πρέπει να παίζει ρόλο η έκδοση του speedmod. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλα ενταξει μολις ειδα κατι με την simply 2.7 και τα πηρα πραγματικα, ετσι... κατεβασα το asphalt να τεσταρω λιγο το κινητο να δω και με την μνημη πως τα παει ανοιξα το asphalt παταω το κεντρικο πληκτρο (για να αφησω ενεργη την εφαρμογη), ανοιγω το angry birds παταω το κεντρικο πληκτρο, ανοιγω και τον browser παταω παλι το κεντρικο πληκτρο... παω να επιστρεψω στο asphalt, με βγαζει παλι απο την αρχη η εφαρμογη!!! :shock: ε λεω δεν πειραζει, θα ξαναδοκιμασω, ανοιγω το asphalt παλι, ανοιγω και το angry birds αυτα τα 2 μονο, παω να επιστρεψω στο asphalt παλι μου την ειχε κλεισει να σημειωσω οτι τρεχω και τον gb launcher και θελει απο μονο του 20-30mb ειπαμε καλο ειναι να εχουμε υψηλη μνημη για να τρεχει καλα το κινητο, αλλα οχι να κλεινει και την δευτερη εφαρμογη που ανοιγουμε, τελειως κιολας!!! :angry: αυριο παω για στοκ μου φαινεται js8 η zsjpk θυμαμαι παλια με τις στοκ ρομς ανοιγα εφαρμογες πολλες, οσες ειχα, και καποιες μεν φαινοταν απο το task killer οτι τερματιζοταν, αλλα απλα ετρεχαν στο παρακσκηνιο, σχεδον αδρανοποιημενες αλλα μολις τις επανεφερες ερχοταν στο σημειο που τις ειχες αφησει, οχι σαν και τωρα που τις κλεινει τελειως!!! Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ας βοηθησει καποιος,για να περασουμε ελληνικη XWJPH οπως λεει στο πρωτο post με odin βαζουμε μονο pda και τελος.Ομως εκει που την κατεβασα απο το σημειο που δινει ο φιλος μεσα δεν περιλαμβανει pda οπως στην js8 για να κανω επιλογη ,αλλα 5 αλλα αρχεια:cache.rfs - factoryfs.rfs - modem.bin - param.lfs - zimage.Tωρα τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κατεβασες λαθος αρχειο, ειτε το λινκ ειναι λαθος κανονικα ειναι 3 αρχεια μερικες φορες 2 αλλα καμια σχεση με αυτα γιατι θες να βαλεις την jph ; @suspect21 νομιζω ειναι εξυπναδα αυτων που φτιαχνουν την ρομ για να φενεται ποιο γρηγορη.. γιατι δεν βαζεις autokiller να βαλεις τις δικες σου ; ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts