QTiVoCo Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Εγώ το δικό μου το έχω σε ημιofficial :p κατάσταση... επειδή δεν ήθελα/βαριόμουν να εγκαθιστώ ξανά προγράμματα από την αρχή, μετά από την εγκατάσταση της αναβάθμισης στην Ελληνική JPH, πήρα την απόφαση και πέρασα μόνο τον Speedmod Kernel K13C και ενεργοποίησα μόνο το ext4 στο data. Από τότε που το έχω κάνει, είναι ταχύτατο, χωρίς lags, προβλήματα μνήμης και γενικά τίποτα αρνητικό δε παίζει... οπότε περιμένω τη 2.3 και ίσως τότε να κάνω το μεγάλο βήμα. Υ.Γ. Έχω κάνει και μια μικρή παρασπονδία... μετά το touchwiz, πήγα σε adw και τώρα εδώ και λίγες μέρες έχω τον launcher 7, που όλως περιέργως μου άρεσε... ντροπή :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) εβαλα το πληκτρολογιο πριν λιγο,δουλεψε για λιγο στις εναλλαγες γλωσσας και μετα φρικαρισε,μενει στα αγγλικα οσο κι αν επιλεγω τα ελληνικα ακυρο,του εκανα επανεκινηση και εστρωσε Edited March 31, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Υ.Γ. Έχω κάνει και μια μικρή παρασπονδία... μετά το touchwiz, πήγα σε adw και τώρα εδώ και λίγες μέρες έχω τον launcher 7, που όλως περιέργως μου άρεσε... ντροπή :O περα απο την πλακα ειναι αρκετα ωραιος διαφορετικος απο τους υπολοιπους :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Υ.Γ. Έχω κάνει και μια μικρή παρασπονδία... μετά το touchwiz, πήγα σε adw και τώρα εδώ και λίγες μέρες έχω τον launcher 7, που όλως περιέργως μου άρεσε... ντροπή :O πραγματι αψογος ο launcer 7...και που να δεις το spb shell 3d...συγκλονιστικο!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια απο το ψεχνανισμα που εχω κανει στο κινητο μου, απο την μερα που το αγορασα, και χρησιμοποιωντας τουλαχιστον 4 εφαρμογες που κανουν Monitoring ωστε να κοιταζω τι τρωει την μπαταρια, η μεγαλυτερη καταναλωση στο κινητο μας προερχεται απο το swype !!!! καρατσεκαρισμενο !!!! την ρουφαει την μπαταρια !!!! δοκιμαστε να γραψετε συνεχεια ενα κειμενο για 10 λεπτα, και πειτε μου ποσο % επεσε η μπαταρια. προχτες εγραψα 7-8 απαντησεις εδω στο Myphone απο το tapatalk, ενω ημουν εκτος σπιτιου με χρηση 3g, και η μπαταρια επεσε 8-10% αν θυμαμαι καλα !!!! δοκιμαστε να γραψετε για 5 λεπτα συνεχομενα ενα κειμενο και πειτε μου ποσο % θα κατεβει η μπαταριουλα σας !!!! Tony ποιά έκδοση έχεις; Ενα θεματακι που προεκυψε το απογευμα οταν και πηγα να εγκαταστησω το Gingerbread πληκτρολογιο που εδωσε ο Alex λιγα ποστ πιο πισω..... Αντι να μου εγκαταστησει το Ελληνικο που εδωσε ο Alex μου απεγκατεστησε και το μαμισιο που ειχε μεσα........ Μπορει καποιος να μου το δωσει ή εστω καποιο λινκ να το κατεβασω (το Ελληνικο εννοειτε) γιατι αυτο απο το Zip παραπανω δε μου το εγκαθιστα με τιποτα.... Alex τα φωτα σου.... Ευχαριστω. Ναι αφού είναι το ίδιο όνομα, προφανώς, αντικαθιστά το μανίσιο. Κοίτα στο πρώτο θέμα του οδηγού για νέους χρήστες, έχει link για το Φρόγιο ελληνικό αν θες να το ξαναβάλεις Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Tony ποιά έκδοση έχεις; Έχω την 2.6.47.11856. Αυτή που είχες φτιάξει τότε που βάλαμε την jpy με τις 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά). Έχεις κάποια καλύτερη που να μην έχει τόση κατανάλωση ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Έχω την 2.6.47.11856. Αυτή που είχες φτιάξει τότε που βάλαμε την jpy με τις 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά). Έχεις κάποια καλύτερη που να μην έχει τόση κατανάλωση ? Nαι, την έκανα upload το πρωί, κοίτα 2-3 σελίδες πίσω. Νομίζω ότι είναι καλύτερη σ'αυτό το θέμα. Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Nαι, την έκανα upload το πρωί, κοίτα 2-3 σελίδες πίσω. Νομίζω ότι είναι καλύτερη σ'αυτό το θέμα. Το swype.apk που έχει εμένα μέσα στο /system/app είναι 3.023.428 byte. Αυτό που έδωσες είναι πιο μικρό ? Σβήνω το δικό μου swype.apk και απλά αντιγράφω το δικό σου και κάνω reboot και είμαι οκ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Το swype.apk που έχει εμένα μέσα στο /system/app είναι 3.023.428 byte. Αυτό που έδωσες είναι πιο μικρό ? Σβήνω το δικό μου swype.apk και απλά αντιγράφω το δικό σου και κάνω reboot και είμαι οκ? Edit: Αν δεν θέλω να το κάνω με adb, μπορώ να κάνω τα βήματα και με τον root explorer σωστά ? Σβήνω τα swype.apk, swype.odex και lib.... Και μετά αντιγράφω τα καινούργια στις θέσεις τους, σωστά ? Αν κάνω απευθείας αντιγραφή και overwrite (αντί για διαγραφή πρώτα), το ίδιο δεν είναι ? Όχι είναι πιο μεγάλο γιατί έχει παραπάνω γλώσσες, αλλά χωράει. Γράψε και το libSwypeCore.so στο /system/lib, δεν είναι το ίδιο με το παλιό. Αν έχεις CWM μπορείς να το κάνεις απευθείας τώρα με μια κίνηση... Όχι δεν είναι το ίδιο γιατί δεν έχει τα ίδια permissions, αλλά έχουμε δει πολλές φορές ότι δουλεύει και με άλλον owner και permissions, oπότε πιστεύω θα είσαι οκ και με το root explorer. Α ρε Αντουάν καθηγητής πληροφορικής και να φοβάσαι το command line... ντροπή :p Nαι αν κάνεις οverwrite είναι το ίδιο. Α και στην περίπτωσή σου δε θα βρεις odex. Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Τέλεια !!!! Αν δεν θέλω να το κάνω με adb, μπορώ να κάνω τα βήματα και με τον root explorer σωστά ? Σβήνω τα swype.apk, swype.odex και lib.... Και μετά αντιγράφω τα καινούργια στις θέσεις τους. Αν σβήσω το odex και απλά κάνω τα άλλα 2 αρχεία απευθείας αντιγραφή και overwrite (αντί για διαγραφή πρώτα), το ίδιο δεν είναι ? Κάτι κάτι άλλο. Τις εντολές που έγραψες για το adb, δεν μπορεί κάποιος να τις γράψει και σε κάποιον terminal στο galaxy (εκτός φυσικά τα δύο πρώτα βήματα που κάνουν push) ? Edit : Διάβασα την απάντηση σου παραπάνω.με κάλυψες !!!! Πες μου μόνο αυτό για τον terminal που ρωτάω :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Τέλεια !!!! Αν δεν θέλω να το κάνω με adb, μπορώ να κάνω τα βήματα και με τον root explorer σωστά ? Σβήνω τα swype.apk, swype.odex και lib.... Και μετά αντιγράφω τα καινούργια στις θέσεις τους. Αν σβήσω το odex και απλά κάνω τα άλλα 2 αρχεία απευθείας αντιγραφή και overwrite (αντί για διαγραφή πρώτα), το ίδιο δεν είναι ? Κάτι κάτι άλλο. Τις εντολές που έγραψες για το adb, δεν μπορεί κάποιος να τις γράψει και σε κάποιον terminal στο galaxy (εκτός φυσικά τα δύο πρώτα βήματα που κάνουν push) ? Στα μισά απάντησα από πάνω γιατί είχες κάνει πριν edit. Όσο για το adb, φυσικά και ισχύουν όλες και σε terminal emulator όπως είπες... μόνο που εκεί το mount θα θέλει και ένα κόμμα μετά το remount (αντί για το space που έχω στο adb): mount -o remount,rw /system Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 πειράζει που διαβάζω αυτά που γράφετε και τα μπερδεύω με κινέζικα ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Α ρε Αντουάν καθηγητής πληροφορικής και να φοβάσαι το command line... ντροπή :p Όχι μόνο δεν φοβάμαι το command line αλλά μου αρέσει κιόλας :). Άλλωστε όπως σου είπα το root το έκανα με τον χειροκίνητο τρόπο που έχεις γράψει. σε ρώτησα για το terminal και τον root explorer γιατί είμαι στο κρεβάτι και η γυναίκα μου κοιμάται δίπλα. Αν σηκωθώ να πάω στο σαλόνι να ανοίξω υπολογιστή θα με καταλάβει και ποιος την ακούει :D :D :D :D Θα το κάνω τώρα με root explorer και αν δεν γίνει θα γράψω τις εντολές μέσω terminal. Many thanks :) πειράζει που διαβάζω αυτά που γράφετε και τα μπερδεύω με κινέζικα ; Όταν εσύ γράφεις για τις custom rom και όλα τα καλούδια και με μπερδεύεις, εγώ τι να πω ? Χα χα χα Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Όχι μόνο δεν φοβάμαι το command line αλλά μου αρέσει κιόλας :). Άλλωστε όπως σου είπα το root το έκανα με τον χειροκίνητο τρόπο που έχεις γράψει. σε ρώτησα για το terminal και τον root explorer γιατί είμαι στο κρεβάτι και η γυναίκα μου κοιμάται δίπλα. Αν σηκωθώ να πάω στο σαλόνι να ανοίξω υπολογιστή θα με καταλάβει και ποιος την ακούει :lol: :lol: :lol: Θα το κάνω τώρα με root explorer και αν δεν γίνει θα γράψω τις εντολές μέσω terminal. Many thanks :) Χαχα οκ πάσο, ξέρω ακριβώς τί περνάς. Αν θες να είσαι πλήρης, κάνε το copy με το root explorer, και με το terminal κάνε τα chown και chmod, τις 4 γραμμές δηλαδή, ενώ έχεις τον root explorer ανοιχτό στο background με mount R/W. Έτσι θα τα συνδυάσεις όλα και θα περάσεις και απαρατήρητος :lol: πειράζει που διαβάζω αυτά που γράφετε και τα μπερδεύω με κινέζικα ; 我爱中国人 , 你好吗, 再见! Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 我爱中国人 , 你好吗, 再见! Πσσσσσσ...μα τι αίγλη που έχει πια αυτό το thread. Ακόμα και κινέζικα έχουμε. :D :D. Αύριο θα σας γράψω έναν οδηγό στα κινέζικα για το πως να φτάσετε το κινητό σε 5 μέρες αυτονομία, και αν καταλάβετε τίποτα να μου τρυπήσετε τη μύτη !! Χα χα χα χα :D :D Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 我爱中国人 , 你好吗, 再见! http://translate.google.gr/translate_t?q=%E6%88%91%E7%88%B1%E4%B8%AD%E5%9B%BD%E4%BA%BA+,+%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E5%90%97,+%E5%86%8D%E8%A7%81!&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=el&tab=wT#zh-CN|el|%E6%88%91%E7%88%B1%E4%B8%AD%E5%9B%BD%E4%BA%BA%20%2C%20%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E5%90%97%2C%20%E5%86%8D%E8%A7%81! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) http://translate.google.gr/translate_t?q=%E6%88%91%E7%88%B1%E4%B8%AD%E5%9B%BD%E4%BA%BA+,+%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E5%90%97,+%E5%86%8D%E8%A7%81!&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=el&tab=wT#zh-CN|el|%E6%88%91%E7%88%B1%E4%B8%AD%E5%9B%BD%E4%BA%BA%20%2C%20%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E5%90%97%2C%20%E5%86%8D%E8%A7%81! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Το επιπεδο εχει ξεφυγει...:wacko:su -k tailer35 Edited April 1, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 λοιπον μολις δοκιμασα και το gps απο περιεγεια με τη miui περιμενα 5 δευτερολεπτα τιποτα, λεω δεν προκειται να κλειδωσει στον αιωνα των απαντα (πολλες πειραγμενες ρομς που ειχα δοκιμασει ειχαν προβλημα) και πριν περασουν συνολικα 10 δευτερολεπτα κλειδωσε μονομιας 11 ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ!!! ναι καλα ακουσατε 11! δεν εχω δει ποτε μου πανω απο 9 ακομη και στο χωριο μου, και ολα αυτα στο μπαλκονι μου στο κεντρο του Ηρακλειου ενταξει δεν ξερω τι να πω :D:D:D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 nice billy :) εγώ πάντως θα σου έλεγα να κάνεις και άλλα τεστάκια μιας και είναι με τις ώρες του το gps :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 nice billy :) εγώ πάντως θα σου έλεγα να κάνεις και άλλα τεστάκια μιας και είναι με τις ώρες του το gps :p ρε συ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! το δοκιμασα και τωρα και κλειδωσε οταν ημουν ακομη μεσα στο δωματιο, πριν βγω στο μπαλοκονι... :blink: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 είδες άμα ακούς τον salie :) και καλά οτι είμαι γνώστης χουχου, δεν ξέρω εγώ το gps το χρησιμοποιώ σπάνια ως ποτέ οπότε σε αυτό το θέμα πραγματικά είμαι αρχάριος ποια ρομ/modem είναι καλά :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 είδες άμα ακούς τον salie :) και καλά οτι είμαι γνώστης χουχου, δεν ξέρω εγώ το gps το χρησιμοποιώ σπάνια ως ποτέ οπότε σε αυτό το θέμα πραγματικά είμαι αρχάριος ποια ρομ/modem είναι καλά :lol: καλα και εγω μην νομιζεις, δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα απλα καθε ρομ που βαζω θελω να δω τι μπορει να κανει και τι οχι στα παντα :D δυστυχως αυριο ομως θα την αποχαιρετησω αν και θα βγει νεα εκδοση miui, θελει λιιιιιγη δουλεια ακομη για να καταληξω σε αυτην, στο μελλον σιγουρα θα την ξαναβαλω η αυτη η την cm7 οταν με το καλο ολοκληρωθει προς το παρων με βλεπω με jvk :D καληνυχτες :zzz: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 καλα και εγω μην νομιζεις, δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα απλα καθε ρομ που βαζω θελω να δω τι μπορει να κανει και τι οχι στα παντα :D δυστυχως αυριο ομως θα την αποχαιρετησω αν και θα βγει νεα εκδοση miui, θελει λιιιιιγη δουλεια ακομη για να καταληξω σε αυτην, στο μελλον σιγουρα θα την ξαναβαλω η αυτη η την cm7 οταν με το καλο ολοκληρωθει προς το παρων με βλεπω με jvk :D καληνυχτες :zzz: ειναι επειδη ολοι οι δορυφοροι ειναι στραμενοι τωρα προς λιβυη μερια εβαλα την darky v10 rc3 χτες το βραδυ μεχρι στιγμης εχω εξαιρετικες εντυπωσεις και ιδιαιτερα για την γκαλερυ στο οποιο δε περιμενω πια οταν ανοιγω φακελο με φωτος να δειξει ολες τις φωτογραφιες τις εχει εκει ετοιμες περισσοτερα αυριο μετα απο τα πουσαρισματα σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) καλησπερα φιλε μου, μιας και διαβασα οτι εχεις θετικη αποψη για την εφαρμογη droidwall οσο αφορα την αυτονομια, την εγκατεστησα κι'εγω για να την δοκιμασω. μπορεις να μου πεις : 1) χρησιμοποιεις την black list η την white list ? 2) αν καποια εφαρμογη την εχεις αποκλεισει απο το να χρησιμοποιει το 3g Και το wifi, ακομα και οταν την ανοιξεις εσυ, παλι δεν θα εχει προσβαση στο ιντερνετ ? 3) ποιες εφαρμογες εχεις αποκλεισει ? αν μπορεις να μου γραψεις μια λιστα θα με διευκολυνες :). ευχαριστω εκ'των προτερων :). Ανέβασα screenshots για να τα δεις. 1)Έχω black list. 2) Όχι , δεν έχει πρόσβαση, η εφαρμογή καταλαβαίνει πως στην συσκευή δεν υπάρχει σύνδεση δεδομένων 3) Ανέβασα στο dropbox screenshots γιατί βαριέμαι να γράφω :) goo.gl/bX2y9 Edited April 1, 2011 by voltaire Ξέχασα το λινκ :) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Λιγο προσοχη ομως με τις συστεμικες εφαρμογες γιατι αν blockαρατε καποιες θα εχετε προβληματα με τις κλησεις και γενικα τον dialer :) (Θα προτεινα white list ωστε ολες οι νεες εφαρμογες να ειναι blocked εκτος αν θελουμε εμεις να "βγουν" στο net. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts