Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή τη στιγή είμαι με Juwe's v1.9(wiped)

αλλά με speedmod k13d

και modem BUJP5 αντί για το JQ1.

Πριν ήμουν με Juwe's 1.5 + DamianGTO. ΟΚ, σφαιράτος ο πυρήνας αλλά δεν έχει το smoothness του speedmod.

Η ταχύτητα του speedmod ενθουσιάζει στην αρχή αλλά μετά κουράζει(όσο και αν ακούγεται κουλό).

Ελπίζω ο συνδυασμός Juwes v1.9(JS8 Wiped) + BUJP5 Vodafone modem + speedmod-kernel-k13d-500hz να αποδώσει τα μέγιστα! :)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φλας ρομ απο cwm

φλας τα fugu tweaks

reboot σε download φλας τον κερνελ και ολα κομπλε

συμφωνω αλλα μαλλον ειναι θεμα εξοικειωσης

btw εχω σταματησει να βγαζω τα lagfix αναμεσα απο φλασαρισματα και ειναι οκ, το ολο κολπο ειναι factory reset/wipe cache/wipe dalvik

και φυσικα τα φλασαρισματα με την σωστη σειρα...

εκτος αμα εισαι ο πανος/red εκει αλλαζουν τα ποσοστα επιτυχιας :D

Sent from my GT-I9000

:blink:Κακοηθειες των γνωστων-αγνωστων:ninja:

Περα απο την πλακα ο Αλεκος ο ανωνυμος εχει ενα δικιο, αν και αποδειχτηκε οτι για τα τελευταια στραβοπατηματα δεν εφταιγε η γκαντεμια μου, αλλα ηταν γενικοτερο προβλημα σε ολους.:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

οντως για την insanity εχω ακουσει πολυ καλα λογια κυριως για την ταχυτητα της...

εγω εχω την darky 9.3 με τον ultimate kernel 1.2 rc2, πραγματικα ποσο πιο γρηγορα μπορει να παει?

απο θεμα εμφανισης πως παει? εχει αυτα τα εφετζιδικα transitions οπως του darky? θεμα?

Οι περισσότεροι εκεί απο darky ήταν και έκατσαν στην insanity. Κάνε ένα backup, και δοκίμασέ την. Το default είναι αρκετά λιτό αλλά με κάποιες καλές μικροαλλαγές. Δες πρώτα με αυτό το θέμα. Και μετά φλάσαρε το crysis revolution, δεν ξέρω αν κάνει το κινητό λίγο πιο αργό, δεν μπόρεσα να δω διαφορά, αλλά είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Transitions τα ενεργοποιείς εσύ μετά απο τις ρυθμίσεις...

φλας ρομ απο cwm

φλας τα fugu tweaks

reboot σε download φλας τον κερνελ και ολα κομπλε

συμφωνω αλλα μαλλον ειναι θεμα εξοικειωσης

btw εχω σταματησει να βγαζω τα lagfix αναμεσα απο φλασαρισματα και ειναι οκ, το ολο κολπο ειναι factory reset/wipe cache/wipe dalvik

και φυσικα τα φλασαρισματα με την σωστη σειρα...

εκτος αμα εισαι ο πανος/red εκει αλλαζουν τα ποσοστα επιτυχιας :D

Sent from my GT-I9000

Και εγώ όταν μεταβαίνω απο custom σε custom δεν είδα πρόβλημα ποτέ μη αλλάζοντας το fs. Αλλά φλασάρεις τον kernel στο τέλος γι' αυτό δεν σου εμφάνισε πρόβλημα. Και αν φλασάρω καμιά rom που έχει kernel ο οποίο by default αλλάζει το filesystem (πχ σε ext4 ενώ θέλω ext2), επιλέγω να μη το μετατρέψει, γιατί οι περισσότεροι δίνουν επιλογή.

Εγώ είχα δοκιμάσει να τα κάνω όλα απο cwm ως εξής:

rom->kernel->theme->addons και μετά reboot και δε δούλεψε. Καπάκι έκανα format system+data+cache και έκανα reboot ανάμεσα στα βήματα και όλα καλά. Νομίζω μετά απο kernel θέλει reboot system (ούτε καν reboot recovery).

Ακόμα, ο nitr8 που βγάζει την insanity, λέει πρώτα φλασάρισμα της rom, επανεκκίνηση, και μετά ξανά σε recovery για φλασάρισμα του gingerbread keyboard πχ ή των άλλων addon που δίνει. Νομίζω το λέει επειδή μαζί με την rom φλασάρεται kernel που στο reboot αλλάζει το filesystem σε ext4. Άρα αν είναι να αλλαχτεί ο Kernel μετά απο μια rom θέλει reboot. Εκτός και αν γνωρίζοντας οτι αλλάζει, απο πάνω βάζεις αυτόν που είχες πριν (ακόμα και απο cwm) και μετά κάνεις reboot όπως είπες. Άρα θα αλλάξει μόνο το system.

Edited by flik

Για να είμαι σίγουρος...Κατέβασα τα ζιπ damian gto 1.2 cwm και simply multy csc 2.7 wipe και τα πέρασα και τα δύο στην εσωτερική sd του κινητού.

Εχω recovery 2e και cwm περασμένα στο κινητό. δουλεύει ο συνδιασμός για download mode

και το recovery mode(πανω,κεντρικο,power)... να μπω από εκεί και να περάσω πρώτα τον kernel και μετά την rom ή κάνω κάτι λάθος?

Edited by ntragas

Και η sinply τον ultimate kernel εχει,αλλά παλιότερη έκδοση νομίζω, την rc4.

Μπες σε cwm, φλάσαρε την wipe έκδοση της ρομ, και μετά κάνε reboot system. Μετά ξαναμπες σε recovery, και φλάσαρε τον 1.2 final. Αν δεν θες να αλλάξεις τίποτα στον Kernel, δηλαδή να κάνεις lagfix ή να κάνεις undervoltage, μένεις έτσι και κάνεις reboot system και είσαι οκ.

Αν θες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του kernel οπως undervoltage, μην το κάνεις καπάκι μετα το φλασάρισμα του kernel, κάνε πρώτα reboot to recovery για να διαβάσει τον νέο kernel και απο εκεί άλλαξε ότι θες και κάνεις reboot.

Αν φλασάρεις πρώτα τον kernel και μετά την rom, η rom θα φλασάρει την έκδοση rc4. Όχι οτι είναι κακή, αλλά δεν είναι η final.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by flik

Δηλαδή το πρώτο βήμα που έχει στις οδηγίες δεν χρειάζεται?που λέει οτι πρώτα βάζεις kernel και μετά περνάς την rom.Απλά τρέχω το zip και βάζει απο μόνο του τον utlimate...

και απλά μετά περνάω εγώ την νέα έκδοση του...

Αυτό είναι φαντάζομαι για όσους δεν έχουν root, άρα με έναν kernel μπαίνει και η 2e recovery. Εσύ έχεις ήδη cwm, οπότε μπορείς να φλασάρεις την rom.

H simply έχει τον damian rc1, άρα όποτε τη φλασάρεις μπαίνει ο rc1. Άρα κάνεις ένα reboot και μετά ξανά σε recovery για να φλασάρεις και τον νέο kernel 1.2 gold.

οταν φλασαρω doc ZSJPJ v10 WIPE μου πεταει συνεχεια android.process.media και δεν μπορεσα να βρω λυση καμια ..οποτε γυρισα στην XWJS8 v9.9.5 WIPE και ολα καλα..!!!
LG G4

παιδια ο kernel που εβγαλε ο darky τι λεει? ειναι καλυτερος απο του Damian?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια ανεξαρτητου ROM ποια αρχειακια με addons,tweaks,speeds κλπ. μπορουμε να βαλουμε?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Official Gingerbread is out!

http://dl.dropbox.com/u/17017945/Phone/JVK/Screens/build%20info.png

Αρχισανε τα οργανα μαγκες!!!

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Official Gingerbread is out!

http://dl.dropbox.com/u/17017945/Phone/JVK/Screens/build%20info.png

Αρχισανε τα οργανα μαγκες!!!

ΑΠΟ που μπορουμε να δουμε εαν ειναι διαθεσιμη...????:X

LG G4

Το βράδυ @ rom-kitchen :D (εαν δεν έχει τίποτα τραγικά bugs :) ) Gingerbread flashing tonight :P

Περιμενουμε για τα πρωτα φλασαρισματα/εντυπωσεις λοιπον:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ΑΠΟ που μπορουμε να δουμε εαν ειναι διαθεσιμη...????:X

Can not do that, the source to the full rom is sensitive. The supplier will loose his account if samsung find out.

The kitchen strips out the id so that the way for now.

This is final. if you dont like it: WAIT for the official

Να γιατί δεν φαίνεται ακόμα...

Τα παραπάνω τα γράφει ο doc...

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

What What What ?

τι χάνω... καλά ρε σχολιάζω το ipad2 και το χ10 και εδώ γίνονται τα αίσχη ;;;

κουζίνα ο ένας επίσημη ο άλλος ...

Σήμερα που έχω κοινωνικές υποχρεώσεις όλη μέρα βρήκατε;;;;;

όσοι φλασάρουν οτι φλασάρουν ενημερώνουν or i kill ya

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

What What What ?

τι χάνω... καλά ρε σχολιάζω το ipad2 και το χ10 και εδώ γίνονται τα αίσχη ;;;

κουζίνα ο ένας επίσημη ο άλλος ...

Σήμερα που έχω κοινωνικές υποχρεώσεις όλη μέρα βρήκατε;;;;;

όσοι φλασάρουν οτι φλασάρουν ενημερώνουν or i kill ya

χαχα don't worry θα υπάρξουν πολλοι...

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

ελα ρε γμτ,το πρωι φλασαρα js8 deodexed,παλι ξανα μανα απο την αρχη? θα τρελαθουμε εντελως???http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19245&stc=1&d=1301142358

και εγω την νεα doc ...και σταματησα τωρα την εγκατασταση εφαρμοφων...οποτε περιμενουμε το βραδακι..?!?!?!?!?!
LG G4

τωρα που το κινητο μου κανει συνεχεια επανεκινησεις πρεπει να φλασαρω παλι? εχω την 2.2.1 ...υπαρχει καμια καλυτερη και ποιο σταθερη για να περασω?????

Παιδια εχω την 2.2.1 με ροοτ και δεν μπορω να περασω το clockworkmod απο τκ ρομ μανατζερ.μου δειχνει οτι το περναει αλλα οταν μπω σε recovery δεν βρισκω την επιλογη για να περασω την ρομ.και πανω πανω μ λεει οτι ειμαι σε recovery3e δεν επρεπε να ειμαι σε recovery2e;μια βοηθεια γιατι το παλευω μερες κ ειμαι ετοιμος να το πεταχω

αυτη τη 2.3.3 απο τη φωτο που ειναι στο τοπικ του doc βασιζεται στη JVK...

που την βρηκαν αυτη την εκδοση?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

αυτη τη 2.3.3 απο τη φωτο που ειναι στο τοπικ του doc βασιζεται στη JVK...

που την βρηκαν αυτη την εκδοση?

Φαίνεται πως είναι official από το anysvcmobile , που είναι το site υποστήριξης των samsung service centers η κάτι τέτοιο.

Λέγεται πως θα είναι η πρώτη επίσημη ginger για το sgs.

Μέλος της kitchen είπε πως στέλνοντας την συσκευή για αναβάθμιση στην Sammy λογικά θα γυρίσει πίσω με αυτή την έκδοση... (προφανώς είναι τόσο σίγουρος πως θα είναι η επίσημη )

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

• The topic was unlocked