Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχει βγει επίσημη 2.3 ? Γενικά 2.3 δεν βάζετε ? Γιατί?

και επίσης τι παίζει με τα kernels

3 μήνες έχω να το πειράξω και έχει αλλάξει τελείως το τοπίο

Kill with Power !!!

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχει βγει επίσημη 2.3 ? Γενικά 2.3 δεν βάζετε ? Γιατί?

και επίσης τι παίζει με τα kernels

3 μήνες έχω να το πειράξω και έχει αλλάξει τελείως το τοπίο

Εχει κυκλοφορησει μια leaked beta 2.3 με πολλα προβληματα και ασταθης, οποτε ειναι προφανες γιατι δεν βαζει κανεις. Τωρα για τους κερνελ τι να σου πω, γινεται χαμος κυκλοφορουν αρκετοι με τα μεινεκτηματα και πλεονεκτηματα του ο καθενας. Ριξε καμια ματια στο xda με λεξεις κλειδια custom kernel, supercurio voodoo, speedmod κλπ. Χαμος με λιγα λογια

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Έχει βάλεi κανείς αυτή την ROM Darky's v9.4 Extreme Edition - Stable? Γνώμες?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Την έβαλα εγώ την Darky 9.4 με speedmod, ενώ προηγουμένως είχα 9.3 με voodoo

Γενικά δεν παρατηρώ διαφορές στην ταχύτητα, αλλά μπορώ να πω πως έχει αρκετά μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μπαταρίας...

Και το χειρότερο απο όλα, δεν επαναφέρει τα angry birds απο το titanium backup :@

Γενικά δεν παρατηρώ διαφορές στην ταχύτητα, αλλά μπορώ να πω πως έχει αρκετά μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μπαταρίας...

Και το χειρότερο απο όλα, δεν επαναφέρει τα angry birds απο το titanium backup :@

προς το καλυτερο η το χειροτερο?

δοκιμασε να το επναφερεις αφου κανεις unmount την εξωτερικη καρτα αμα εχεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδιά το titanium backup έχει θέμα με είτε με την ρομ του δαρκυ η με το voodoo kernel

σας το λέω εγγυημένα

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Λοιπον, οτι ρυθμιση και αν δοκιμασα στο screen off το τηλ κολλαει μετα απο καποια ωρα. το εβαλα και σε screen off 200-400 conservative και παλι κολλαει. θα το κρατησω σκετο εντελως χωρις κανενα προφιλ και αν δεν δω διαφορα, αυριο θα φαει ξηλωμα. αλλωστε δεν μου ειχε κατσει καλα και απο την πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα πριν κανα δυο μηνες.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παιδιά αν θέλετε σταθερή custom js8 βάλτε την 1.9 του juwe, την έχω καμιά βδομάδα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Παιδιά αν θέλετε σταθερή custom js8 βάλτε την 1.9 του juwe, την έχω καμιά βδομάδα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Sent from our Galaxy ...

βάλε και τα fugufugufugu tweaks tony :p

η τα έχεις βάλει ήδη ;

το σίγουρο είναι οτι η juwe μπορεί να χαρακτηριστεί με το ρητό "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"

το σίγουρο είναι οτι η juwe μπορεί να χαρακτηριστεί με το ρητό "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"

τι εννοεις με αυτο?

σιγουρα δεν ειναι η πιο ελαφρια...

έχει μετρημένα 3rd party apps, νομίζω μόνο το sgs tools και δεν έχει όλη την σαβούρα της samsung :p

γενικά στην ρομ βλέπεις μόνο μαύρο γκρι, απορώ που δεν έβαλαν κανάν μαύρο bootloader :p

βάλε και τα fugufugufugu tweaks tony :p

η τα έχεις βάλει ήδη ;

Τα fugu τα έχω μέσα από τότε που βγήκανε lol..από την ρομ λείπουν όντως κάποιες σαβούρες, από θέματα παίρνει τα πάντα (έχω δοκιμάσει 5, 6} και με τον kernel του damian (αυτή έρχεται με speedmod) δουλεύει τέλεια...δείτε λίγο στο thread του juwe, τα σχόλια είναι πολύ καλά, γενικότερα σε ότι βγάζει...εγώ πάντως κόλησα σε αυτή την ρομ και περιμένω πια να βγει κάνα gigiboom της προκοπής

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Εχει κυκλοφορησει μια leaked beta 2.3 με πολλα προβληματα και ασταθης, οποτε ειναι προφανες γιατι δεν βαζει κανεις.

Η ginger του Juwe είναι πολύ καλή μου τρέχουν όλα και είναι superfast. Απλά έχει λίγο διαδικασία μέχρι να την περάσεις 1η φορά. Είμαι κατενθουσιασμένος δεν πάω με τίποτα πίσω σε froyo! :cool:

παιδια μια ερωτηση εσβησα τα battery stats το εβαλα να φορτισει αλλα πριν τελειωσει η φορτιαση η αδερφη μου το εβγαλε απο τον φορτιστη μετα το ξαναβαλε αμεσως δεν το ανοιξε λετε να υπαρξει προβλημα με το καλιμπραρισμα της μπαταριας?
υπογραφή εκτός ορίων

Η ginger του Juwe είναι πολύ καλή μου τρέχουν όλα και είναι superfast. Απλά έχει λίγο διαδικασία μέχρι να την περάσεις 1η φορά. Είμαι κατενθουσιασμένος δεν πάω με τίποτα πίσω σε froyo! :cool:

Θεωρησα οτι ο φιλος ρωτουσε για επισημη απο την samsung.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θεωρησα οτι ο φιλος ρωτουσε για επισημη απο την samsung.

Την επίσημη-beta δεν την εψαξα καθόλου, ίσως, για να το λες και δεδομένου ότι είναι απείραχτη beta να έχει αρκετα bugs.

Την επίσημη-beta δεν την εψαξα καθόλου, ίσως, για να το λες και δεδομένου ότι είναι απείραχτη beta να έχει αρκετα bugs.

αφού και η juwe στην leaked είναι βασισμένη, δεν γίνεται σίγουρα έχει bugs

καμία custom 2.2 δεν συγκρινόταν με την ομαλότητα της jpu

σαν τώρα το θυμάμαι ! τώρα το αν είσαι ενθουσιασμένος με την 2.3 και σου φένονται όλα ρόδινα είναι άλλο θέμα :D

πως περναω μια custom rom?υπαρχει καποιος οδηγος;

Την περνας μετα απο πολυ διαβασμα στο xda. Για την καθε μια υπαρχουν και οι αντιστοιχες οδηγιες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αποφάσισα να βάλω την Juwe's ROM 1.9, θα ήθελα κάποιος να μου πει την διαφορά της wipe εγκατάστασης και της no wipe εγκατάστασης. Για ποιο λόγο γίνεται η κάθε μια?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

KoΈχει script για αυτόματο wipe (data+cache). Εγώ πάντα με wipe κάνω flash. Ότι και να βάλω. Το κάνω και χειροκίνητα, μαζί και με format system.

Παρακολουθώ την juwe 2.5.1 και όλοι ομολογούν πως είναι η καλύτερη ginger επι του παρόντος.

Όσον αφορά τις froyo, δοκιμάστε παρακαλώ τον συνδυασμό instanity+damiangto(δεν μου αρέσει καθόλου ο super optimized kernel)+black android theme(πολύ λιτό, αλλά σε σχέση με άλλα "βαριά" θέματα, φαίνεται να δίνει ένα κλικ ομολότητας στην rom, αν και το default της rom είναι πάλι λιτό, και ίσως προτιμητέο).

Έχει μόνο τα απαραίτητα, ούτε καν gallery έχει, όλα τα apps της samsung τα βάζει κανείς μέσα απο το nitrality app που περιλαμβάνει μέσα η rom. Δίνει και μερικά επιπλέον zips όπως αυτό για το gingerbread keyboard.

Η αγαπημένη μου ήταν η simply λόγω ταχύτητας, μηδενικών προβλημάτων και ομορφιάς, αλλά τώρα η insanity είναι λίγο γρηγορότερη (μετρήσιμη διαφορά, με ρολόι :), λίγα δευτερόλεπτα σε μερικές δουλειές...) και πολύ σταθερή, κυρίως όπως είπα της απλότητάς της.

Τώρα ψάχνω για κανένα theme να δοκιμάσω αν αλλάζει καθόλου η ταχύτητα, αυτό που μου αρέσει είναι το honeytheme (αυτό μονταρισμένο έχει η simply), αλλά έχει μερικά προβληματάκια σε μερικά popups που δεν φαίνεται το κείμενο, κατα τ' άλλα είναι πολύ σπουδαία προσπάθεια).

Edit: βρήκα και θεμα, το crysis,πολυ καλό.

Δοκιμάστε τον συνδυασμό παιδιά. Πάει πολύ καλά το κινητό. Και μια συμβουλή,στο cwm οτι αλλαγή κάνουμε,φλασάρισμα ή αλλαγή filesystem πχ,επανεκκίνηση,και ξανά εκκίνηση σε recovery. Οχι φλασάρισμα rom,kernel,theme,addons κτλ μονομιάς συνεχόμενα,γιατί μετά δεν θα ξεκινάει πιθανότατα,αλλά με reboot system ενδιάμεσα.

οντως για την insanity εχω ακουσει πολυ καλα λογια κυριως για την ταχυτητα της...

εγω εχω την darky 9.3 με τον ultimate kernel 1.2 rc2, πραγματικα ποσο πιο γρηγορα μπορει να παει?

απο θεμα εμφανισης πως παει? εχει αυτα τα εφετζιδικα transitions οπως του darky? θεμα?

Και μια συμβουλή,στο cwm οτι αλλαγή κάνουμε,φλασάρισμα ή αλλαγή filesystem πχ,επανεκκίνηση,και ξανά εκκίνηση σε recovery. Οχι φλασάρισμα rom,kernel,theme,addons κτλ μονομιάς συνεχόμενα,γιατί μετά δεν θα ξεκινάει πιθανότατα,αλλά με reboot system ενδιάμεσα.

φλας ρομ απο cwm

φλας τα fugu tweaks

reboot σε download φλας τον κερνελ και ολα κομπλε

συμφωνω αλλα μαλλον ειναι θεμα εξοικειωσης

btw εχω σταματησει να βγαζω τα lagfix αναμεσα απο φλασαρισματα και ειναι οκ, το ολο κολπο ειναι factory reset/wipe cache/wipe dalvik

και φυσικα τα φλασαρισματα με την σωστη σειρα...

εκτος αμα εισαι ο πανος/red εκει αλλαζουν τα ποσοστα επιτυχιας :D

Sent from my GT-I9000

αφού και η juwe στην leaked είναι βασισμένη, δεν γίνεται σίγουρα έχει bugs

καμία custom 2.2 δεν συγκρινόταν με την ομαλότητα της jpu

σαν τώρα το θυμάμαι ! τώρα το αν είσαι ενθουσιασμένος με την 2.3 και σου φένονται όλα ρόδινα είναι άλλο θέμα :D

Κοίτα ψέματα δεν λέω :D Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι κάτι μικρούς λόξιγκες κάποιες φορές φορτώνοντας κάτι ή επιστρέφοντας πίσω στο home, ένα μικρό σπασιματάκι στην κίνηση. Κατα τ'άλλα δεν έχω fc, όλα τα comm δουλεύουν άψογα και από apps ό,τι έτρεχα σε froyo τρέχει και σε ginger. Δεν τη λέω καν beta :rolleyes: για μένα έχει ό,τι περιμένω από μια official. :cool:

Edited by Jonous

• The topic was unlocked