Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβαζεις το rom manager απο το μαρκετ και στο κανει αυτο εγκατασταση..

απλα για να στο κανει θα πρεπει να εχεις recovery2e για να κανει install insigned update.

Και πως μπορουμε να εχουμε recovery2e;;;;;;

Τι ειναι προγραμμα; το κατεβαζουμε απο το market;

Λιγο σπρωξιμο εδω ρε παιδια............

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει οδηγίες για εγκατάσταση και στο πρώτο μήνυμα, που φαίνεται δε διαβάζει κανένας...

- Alex

οπως ειπε και ο αλεξ οδηγιες υπαρχουν στην πρωτη σελιδα για το recovery2e..

rom manager ειναι ενα προγραμματακι που προσφερει πολλα συν οτι σου βαζει στην sdcard ενα update.zip και κανει εγκαταστηση το CWM που μεσω αυτου κανεις install οτι zip θες με οτι ονομα..

Antonis..

κατεβαζεις το rom manager απο το μαρκετ και στο κανει αυτο εγκατασταση..

απλα για να στο κανει θα πρεπει να εχεις recovery2e για να κανει install insigned update.

Ωραίος! σε ευχαριστώ πολύ! θα περάσω το 2e στο σπίτι το βράδυ και θα δοκιμάσω την τελευταία darky καθώς και κάποιες "κουζινάτες" περισσότερο από περιέργεια θέλω να το κάνω :p , είμαι με την Js7 και το κινητό πάει σφαίρα

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω τώρα κάτι και εγώ που δεν το βρίσκω στη πρώτη σελίδα, και μάλλον έχω κάνει "πατάτα" :lol:

Πέρασα σύμφωνα με τον οδηγό μια custom rom (πρώτη φορά), για την ακρίβεια την darky's v9.3 αλλά δεν πρόσεξα στο odin ότι δεν ήταν τσεκαρισμένο το repartition :wacko:.

Βέβαια πρός ώρας όλα δουλεύουν καλά...αλλά άν θελήσω να το διορθώσω αυτό, πως γίνεται;;;:O

Xiaomi Mi5 White 32GB

Αν χρησιμοποιείς το repartition σημαίνει πως χρειάζεσαι και ένα pit αρχείο που δηλώνει πως θα χωριστούν τα διαμερίσματα στον δίσκο του κινητού.

Έτσι υπάρχουν δύο κατανομές, απο δύο .pit, το 812, και το 512.pit.

Το repartition είναι χρήσιμο μόνο όταν πρέπει να αλλάξεις απο 812 πχ σε 512. Εσύ κατα 99% είχες 512 πριν. Άρα είναι άχρηστο εφόσον η darky θέλει 512.

Αν χρησιμοποιείς το repartition σημαίνει πως χρειάζεσαι και ένα pit αρχείο που δηλώνει πως θα χωριστούν τα διαμερίσματα στον δίσκο του κινητού.

Έτσι υπάρχουν δύο κατανομές, απο δύο .pit, το 812, και το 512.pit.

Το repartition είναι χρήσιμο μόνο όταν πρέπει να αλλάξεις απο 812 πχ σε 512. Εσύ κατα 99% είχες 512 πριν. Άρα είναι άχρηστο εφόσον η darky θέλει 512.

Ήμουν με μαμα ρομ και η συγκεκριμένη του darky είχε αρχείο .pit.....:O

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Στο πρώτο post του topic λέει ποιες roms έχουν 512 partiton table, άρα ούτως ή άλλως δεν θα το χρειαζόσουν. Κάποιες eclair έχουν μόνο 812, δε θυμάμαι ποιες. Όλες οι froyo επίσημα έχουν 512, σύμφωνα με το πρώτο post.

Όπως κατάλαβες, όντως, δεν έχουν όλες οι roms τις unlock screens. Και μερικές που τις έχουν, δεν έχουν και τις 5. Συνήθως αναγράφεται στο thread του theme.

Επίσης όντως δεν κάνουν όλα τα θέματα για όλες τις roms. Αλλά τα περισσότερα κάνουν για τις JSx. Backup λοιπόν πρωτού φλασάρετε ένα θέμα, ειδικά αν δεν έχει δοκιμαστεί απο κάποιον άλλο σε μια συγκεκριμένη rom.

Βρε εσυ δικιο εχεις :lol:

Αλλα εβαζα παντα Doc και Lite Blue theme. Παντα μεχρι την JS5 ειχα και τις 5 screens. Βαζω προχθες την Doc JS7 και το ιδιο theme. Και δεν ειχε τις 5 οθονες. Αυτοματως μπερδευτηκα γιατι δεν εβρισκα για ποιον λογο ο Doc ή ο δημιουργος του θεματος να βγαλει απλα τις 5 οθονες :lol:

Ακομα δεν εχω καταληξει βεβαια για το ποιος πηρε την πρωτοβουλια, αλλα αλλαζοντας theme (NeonGT), ολα οκ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ρε συ Stormy, βάλε Juwentus 1.5.5 με Damian 1.1 να βρεις την υγειά

και άσε τα κουζινομαγειρέματα! :)

Πάντως στείλε ένα mail στον Stefunel για το θέμα με τις Unlock screens.

Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω τώρα κάτι και εγώ που δεν το βρίσκω στη πρώτη σελίδα, και μάλλον έχω κάνει "πατάτα" :lol:

Πέρασα σύμφωνα με τον οδηγό μια custom rom (πρώτη φορά), για την ακρίβεια την darky's v9.3 αλλά δεν πρόσεξα στο odin ότι δεν ήταν τσεκαρισμένο το repartition :wacko:.

Βέβαια πρός ώρας όλα δουλεύουν καλά...αλλά άν θελήσω να το διορθώσω αυτό, πως γίνεται;;;:O

καλησπερα

δε νομιζω να περασες την 9.3 με οντιν εφ οσον δεν την εχει βγαλει ο νταρκυ ετσι αλλα την 9.2 με οντιν

δε νομιζω να ειμαι λαθος αλλα αν ειμαι σορρυ

και κατι ακομα

οσοι χρησιμοποιητε ultimate kernel,battery stats κραταει η τα σβηνει σε καθε reboot οπως κανει σε μενα?

Edited by mantzaros

καλησπερα

δε νομιζω να περασες την 9.3 με οντιν εφ οσον δεν την εχει βγαλει ο νταρκυ ετσι αλλα την 9.2 με οντιν

δε νομιζω να ειμαι λαθος αλλα αν ειμαι σορρυ

Όχι έχεις δίκιο...πέρασα πρώτα αυτή που έδινε με την 9.2 αλλά μετά αντι να περάσω το resurrection.zip που είχε μέσα ο φάκελος πέρασα την 9.3.....

Αλλάζει κάτι με αυτό;;;;:confused:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Όχι έχεις δίκιο...πέρασα πρώτα αυτή που έδινε με την 9.2 αλλά μετά αντι να περάσω το resurrection.zip που είχε μέσα ο φάκελος πέρασα την 9.3.....

Δηλ περασες την 9.2 με οντιν,και μετα την 2.3 πως την περασες;με οντιν η με cwr,χρησιμοποιησες το darkyrom configurator καθολου;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

όχι, αλλά συγνώμη για να καταλάβω...

τώρα τι πρόβλημα έχεις; :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλησπέρα παιδιά..

Παρακολουθώ εδώ και καιρό λόγω δουλειών διακριτικά τα νέα για το γαλαξία μας. Εγώ από την μέρα που πέρασα την js5 δεν ξαναψάχτηκα για να φλασάρω πάλι κάτι αλλά τώρα με την js7 το σκέφτομαι..

Πάντως κάτι άκουσα οτι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα δοθεί 2.3.. Όχι βέβαια για Ελλάδα αλλά όσο υπάρχει Αλέξης, Παναγιώτης,Αντώνης και κάποιοι άλλοι και όσο υπάρχει odin πάντα ελπίζουμε..:rolleyes:

Όσον αφορά τον flash, εγώ τρεις φορές που δοκίμασα το browsing από τότε που τον έβαλα είδα σαφή διαφορά προς το καλύτερο..

Γενικώς, όσο περνάει ο χρόνος και με τις νέες rom που βγαίνουν αρχίζουμε θα έλεγα να βλέπουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Galaxy που τόσο χαντακωμένο ήταν από την μηδαμινή ελληνική υποστήριξη της Sammy..

Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς στον Πάρη...

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Πέρασα από τον φάκελο την base rom με odin αλλά μετά δεν πέρασα το resurrection.zip γιατι καταλάθος είχα περάσει ολόκληρο τον φάκελο (με odin αρχεια pit κλπ..) οπότε δεν το έβρισκε....

Τώρα με τι τρόπο μπήκα να το περάσω δεν θυμάμαι σίγουρα :O το μόνο που θυμάμαι είναι οτι όταν δεν έβρισκε το zip και του έκανα επανεκκίνηση έμπαινε συνέχεια σε recovery mode οπότε του πέρασα το 9.3.zip που είχα περάσει σωστά και το έβρισκε...

Τώρα αν τα σκ.....α δεν ξέρω για αυτο ρωτάω..και κυρίως γιατί όταν πέρασα την base rom την πέρασα χωρίς να έχω τσεκάρει το repartition.....:(

Xiaomi Mi5 White 32GB

Πέρασα από τον φάκελο την base rom με odin αλλά μετά δεν πέρασα το resurrection.zip γιατι καταλάθος είχα περάσει ολόκληρο τον φάκελο (με odin αρχεια pit κλπ..) οπότε δεν το έβρισκε....

Τώρα με τι τρόπο μπήκα να το περάσω δεν θυμάμαι σίγουρα :O το μόνο που θυμάμαι είναι οτι όταν δεν έβρισκε το zip και του έκανα επανεκκίνηση έμπαινε συνέχεια σε recovery mode οπότε του πέρασα το 9.3.zip που είχα περάσει σωστά και το έβρισκε...

Τώρα αν τα σκ.....α δεν ξέρω για αυτο ρωτάω..και κυρίως γιατί όταν πέρασα την base rom την πέρασα χωρίς να έχω τσεκάρει το repartition.....:(

με λίγα λόγια αυτοσχεδίασες αλλά έκανες πολύ σωστά :)

τέλος καλά όλα καλά, αλλά την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πειράξεις το κινητό σου συνιστώ να διαβάσεις καλύτερα τις οδηγίες, η να ρωτήσεις εμένα που όπως είπε και ο παραπάνω είμαι ο expert :ninja:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

τέλος καλά όλα καλά, αλλά την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πειράξεις το κινητό σου συνιστώ να διαβάσεις καλύτερα τις οδηγίες, η να ρωτήσεις εμένα που όπως είπε και ο παραπάνω είμαι ο expert :ninja:

οποτε καλα το καταλαβα και γω οτι αυτοσχεδιασε χαχαχαχα

γεια σου ρε νιντζα

τελικα με τον ultimate ξερει κανεις αν κραταει battery stats?

ρωταω γιατι μετα απο reboot τα χανει μηπως ειναι μονο σε μενα

Εννοείται ότι αυτοσχεδίασα και σκέψου ότι ήταν η πρώτη μου επαφή με custom rom...

αλλά αφού τέλος καλό όλα καλά :lol:

Εννοείτε ότι θα ρωτήσω επόμενη φορά αν και δεν νομίζω ότι θα μείνω και πολύ με τον γαλαξία...πάω για LG optimus 2x....το λιχουδιάζω σαν τρελλή :drool:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Noobaki εισαι αλλα δεν θες να το χωνεψεις...:shifty:

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

... Εγώ από την μέρα που πέρασα την js5 δεν ξαναψάχτηκα για να φλασάρω πάλι κάτι αλλά τώρα με την js7 το σκέφτομαι..

Πάντως κάτι άκουσα οτι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα δοθεί 2.3.. Όχι βέβαια για Ελλάδα αλλά όσο υπάρχει Αλέξης, Παναγιώτης,Αντώνης και κάποιοι άλλοι και όσο υπάρχει odin πάντα ελπίζουμε..:rolleyes:

Όσον αφορά τον flash, εγώ τρεις φορές που δοκίμασα το browsing από τότε που τον έβαλα είδα σαφή διαφορά προς το καλύτερο..

Γενικώς, όσο περνάει ο χρόνος και με τις νέες rom που βγαίνουν αρχίζουμε θα έλεγα να βλέπουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Galaxy που τόσο χαντακωμένο ήταν από την μηδαμινή ελληνική υποστήριξη της Sammy..

Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς στον Πάρη...

την καλησπερα μου κι απο εμενα,καλα εισαι φιλε μου?:)

αν βαρεθηκες με την js5,βουρ για js7,μην περιμενεις τιποτα τρελες διαφορες αλλα ειναι καλυτερη και γρηγοροτερη,περισσοτερο για να..βρισκομαστε σε δουλεια!!:lol::lol:

την καλησπερα μου κι απο εμενα,καλα εισαι φιλε μου?:)

αν βαρεθηκες με την js5,βουρ για js7,μην περιμενεις τιποτα τρελες διαφορες αλλα ειναι καλυτερη και γρηγοροτερη,περισσοτερο για να..βρισκομαστε σε δουλεια!!:lol::lol:

Πάρη το σκέφτομαι αλλά αν ισχύει αυτό που άκουσα λέω να περιμένω να βάλω την 2.3. Όχι τίποτα άλλο αλλά ποιος ξεκινάει πάλι να σετάρει το κινητό από την αρχή, πέρασμα εφαρμογών, αρχείων και δε συμαζεύεται, θέλω μια μέρα ολόκληρη για να το ξαναστήσω όπως το έχω το κινητό. Δεν είμαι και εξοικιωμένος με το Titanium ( όσον αφορά το backup των εφαρμογών ) και αν φλασάρω πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή και καταλαβαίνεις τη δουλειά θα ανοίξω...

Γιαυτό λέω να βάλω κατευθείαν Ginger εκτός αν μέχρι 15 Απριλίου (μέχρι τότε έχω βάλει διορία) δεν έχει βγει κάτι σε αυτήν. Τότε θα προχωρήσω στην js7 ή σε κάποια νεώτερη της αν έχει βγει τότε.:cool:

Δημήτρης

LUCAS HOOD

• The topic was unlocked