dimitris15 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια ειδα οτι ο Darky στην 9.3 θα βαλει moded touchwiz εγω για να εχω το κανονικο τι πρεπει να κανω? με το root explorer επικοληση το .apk του κανονικου touchwiz? και κατι αλλο στον οδηγο του πυ ειναι για call recording ο φιλος Stinger λεει να κατεβασουμε καποιο software recording τι προτεινετε? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Εγώ πάντως είχα darky 9.1 (κομμένη στα μέτρα μου πάντα, έχει αρκετά apks που δεν θέλω), πήγα σε kitchen , δεν μου φάνηκε πιο γρήγορη, ούτε πιο αργή, μόνη αισθητή διαφορά το καλύτερο scrolling του darky. Αλλά τώρα που βλέπω το changelog του darky για την 9.3, μόλις βγει θα πάω εκεί σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Εγώ πάντως είχα darky 9.1 (κομμένη στα μέτρα μου πάντα, έχει αρκετά apks που δεν θέλω), πήγα σε kitchen , δεν μου φάνηκε πιο γρήγορη, ούτε πιο αργή, μόνη αισθητή διαφορά το καλύτερο scrolling του darky. Αλλά τώρα που βλέπω το changelog του darky για την 9.3, μόλις βγει θα πάω εκεί σίγουρα. Όταν λες scrolling που ακριβώς εννοείς ? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Εντυπώσεις απ την νεα JS5 κανεις; Τι εγινε με γνωστα προβληματα οπως μπαταρια στο 98%, gallery/battery drain, wifi κλπ; Root γινεται και σε αυτην με τους γνωστους τροπους (superoneclick κλπ); Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες δοκιμάζω την xwjs5. Πολύ καλή και γρήγορη. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια σημαντική αλλαγή από την επίσημη έκδοση για Ελλάδα 2.2 Αυτό που έχει αλλάξει αρκετά προς το χειρότερο είναι το gps. Κάνει παρά πολύ ώρα να κλειδώσει και είναι λίγο ανακριβές. Χάνει τις στροφές ( στρίβω και αυτό συνεχίζει ευθεία) και τι έχω δοκιμάσει τουλάχιστον με τρεις εφαρμογές Navigation που έχω φορτωμενες. Το επίσημο froyo έχει πολύ καλύτερο gps όπως το τσέκαρα πιο παλιά. Αν έχω καταλάβει σωστά το gps ελέγχεται από την εκάστοτε έκδοση modem (phone) για το συγκεκριμένο XXJPY. Άραγε μπορώ να βάλω το επίσημο modem (δε θυμάμαι ποιο είναι), κρατώντας τα υπόλοιπα settings της js5; Αν ναι αυτό γίνεται μέσω odin ή και μέσω recovery 2e; Θα χρειαστεί να κάνω hard reset; Ύπαρχοι κάποια άλλη εναλλακτική modem που δε θα μου δημιουργήσει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια sos,πηγα να βαλω την rom του darky,και δεν ανοιγει το κινητο,τι να κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια sos,πηγα να βαλω την rom του darky,και δεν ανοιγει το κινητο,τι να κανω? τα 3 κουμπάκια τα έχεις; είτε μπαίνεις recovery και ξαναπερνάς την darky (volume up + home + power) είτε μπαίνεις download και φλασάρεις μέσω odin (volume down + home + power) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 τα 3 κουμπάκια τα έχεις; είτε μπαίνεις recovery και ξαναπερνάς την darky (volume up + home + power) είτε μπαίνεις download και φλασάρεις μέσω odin (volume down + home + power) τα εχω τα 3 κουμπακια,αλλα δεν εβαλα την darky στην sd,δεν μου βγαινει recovery,μονο download. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 τα εχω τα 3 κουμπακια,αλλα δεν εβαλα την darky στην sd,δεν μου βγαινει recovery,μονο download. και που την έβαλες ρε παίχτη ; :) αα τώρα που το θυμήθηκα η recovery τι σου έβγαζε; cwm/3e/2e ? μπες download και φλάσαρε μέσω odin :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 και που την έβαλες ρε παίχτη ; :) αα τώρα που το θυμήθηκα η recovery τι σου έβγαζε; cwm/3e/2e ? μπες download και φλάσαρε μέσω odin :ninja: αυτο προσπαθω αλλα δεν μου βγαζει tar file. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Θα ήθελα μα θέσω άλλο ένα ζήτημα προς τους moderators του forum. Προσπαθώ να βελτιώσω τις γνώσεις μου πέρι android κτλ αλλά χάνομαι μέσα στις εκατοντάδες σελίδες των posts μέχρι να βρω ένα καλό οδηγό κάπου χαμένο ανάμεσα σε άλλες αδιάφορες αναρτήσεις. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να συγκεντρώνονται όλοι οι οδηγοί που κατά καιρούς δημοσιεύονται, σε ένα thread για να μπορούμε να τους βρίσκουμε ευκολότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 αυτο προσπαθω αλλα δεν μου βγαζει tar file. πωπω είσαι και εσύ περίπτωση ... :) τα έχει όλα τα αρχεία στην πρώτη σελίδα η βάζεις 2.1 και μετά περνάς την Darky η βάζεις 2.2.1 απευθείας και ξεμπερδεύεις κατεβάζεις οτι θες, επιλογή σου :P Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 πωπω είσαι και εσύ περίπτωση ... :) τα έχει όλα τα αρχεία στην πρώτη σελίδα η βάζεις 2.1 και μετά περνάς την Darky η βάζεις 2.2.1 απευθείας και ξεμπερδεύεις κατεβάζεις οτι θες, επιλογή σου :P κατεβαζω την 2,2,1,ανοιγω το odin και στο pda δεν μου βγαζει την εκδοση που θελω να βαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Θα ήθελα μα θέσω άλλο ένα ζήτημα προς τους moderators του forum. Προσπαθώ να βελτιώσω τις γνώσεις μου πέρι android κτλ αλλά χάνομαι μέσα στις εκατοντάδες σελίδες των posts μέχρι να βρω ένα καλό οδηγό κάπου χαμένο ανάμεσα σε άλλες αδιάφορες αναρτήσεις. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να συγκεντρώνονται όλοι οι οδηγοί που κατά καιρούς δημοσιεύονται, σε ένα thread για να μπορούμε να τους βρίσκουμε ευκολότερα; Aυτο που ζητας εχει ηδη γινει εδω και παρα πολυ καιρο και βρισκεται στην πρωτη σελιδα των thread οδηγοι για νεους χρηστες και hacks/root/βελτιωσεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 κατεβαζω την 2,2,1,ανοιγω το odin και στο pda δεν μου βγαζει την εκδοση που θελω να βαλω τα εκανες unzip τα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 τα εκανες unzip τα αρχεια? ναι τα εκανα,μετα τι κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ναι τα εκανα,μετα τι κανω? ανοιγεις το οντιν βαζεις τα αρχεια εκει που πρεπει και το πιτ πατας ρεπαρτισιον και προχωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) kabalos_1971, το πρώτο ποστ με τις οδηγίες το διάβασες; ναι το διαβασα,βαζω το cfroot μεσω του oddin,αλλα μετα οταν ανοιγω το οντιν παλι για να πατησω pda,δεν βλεπει τα αρχεια που ππρεπει να περασω γιατι? Edited February 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ναι το διαβασα,βαζω το cfroot μεσω του oddin,αλλα μετα οταν ανοιγω το οντιν παλι για να πατησω pda,δεν βλεπει τα αρχεια που ππρεπει να περασω γιατι? Που θέλεις να τα δει; Πατάς το PDA και το βρίσκεις μόνος σου εκεί που το κατέβασες. Θα είναι ένα .tar αρχείο λογικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Ας πω μια μικρη ιστοριουλα... ΠΑραγγειλα πριν καμμια 10αρια μερες ενα usb jig απτο ebay... Μετα απο 5 μερες το βρισκω στην πολυκατοικια μου τον φακελο με το jig ο οποιο ομως ειχε μια τρυπα και το usb σπασμενο εξωτερικα. Στελνω μηνυμα στον πωλητη και του λεω τι εχει γινει και μου στελνει καινουργιο... Σημερα παιρνω παλι τον φακελο και ξαναβλεπω παραβιασμενο τον φακελο και ξετυλιγμενο το bubblewrap με το οποιο το ειχε τυλιξει ο πωλητης...σχεδον ακεραιο αυτη τη φορα... Λεω,μα καλα πως γινεται αυτο?2 φορες το ιδιο πραγμα.... Κοιταω την χωρα αποστολης...και το ονομα αυτης holland.... Τα σχολια δικα σας... btw,οποιος χρειαστει jig σαλονικα μερια,ας στειλει pm Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Ας πω μια μικρη ιστοριουλα... ΠΑραγγειλα πριν καμμια 10αρια μερες ενα usb jig απτο ebay... Μετα απο 5 μερες το βρισκω στην πολυκατοικια μου τον φακελο με το jig ο οποιο ομως ειχε μια τρυπα και το usb σπασμενο εξωτερικα. Στελνω μηνυμα στον πωλητη και του λεω τι εχει γινει και μου στελνει καινουργιο... Σημερα παιρνω παλι τον φακελο και ξαναβλεπω παραβιασμενο τον φακελο και ξετυλιγμενο το bubblewrap με το οποιο το ειχε τυλιξει ο πωλητης...σχεδον ακεραιο αυτη τη φορα... Λεω,μα καλα πως γινεται αυτο?2 φορες το ιδιο πραγμα.... Κοιταω την χωρα αποστολης...και το ονομα αυτης holland.... Τα σχολια δικα σας... btw,οποιος χρειαστει jig σαλονικα μερια,ας στειλει pm Το δικό μου σχόλιο είναι ότι αν πήρες από τον bartjuhb, φταίνε τα ΕΛΤΑ ή πιό πιθανό κάποιος περίεργος γείτονας. Το παλικάρι είναι εξυπηρετικότατο και εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Anyway, καρα-οff-topic :P Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το δικό μου σχόλιο είναι ότι αν πήρες από τον bartjuhb, φταίνε τα ΕΛΤΑ ή πιό πιθανό κάποιος περίεργος γείτονας. Το παλικάρι είναι εξυπηρετικότατο και εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Anyway, καρα-οff-topic :P Μαλλον εχει να κανει με καποιον παραξενο στην πολυκατοικια του. Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις των ελεινων που ανοιγουν τα γραμματα των αλλων. Φιλε what ετσι για πλακα βαλε αυριο στην εισοδο της οικοδομης σου εναν δικο σου φακελο κλεισμενο και σφραγισμενο καλα (με γραμματοσημο :p ) και βαλε μεσα ενα χαλασμενο κομματι τυρι μαζι με το αντιστοιχο μηνυματακι γραμμενο σε ενα κομματι χαρτι.:lol: Σορρυ για το offtopic αλλα δεν αντεξα. Ετσι για να γραψω και κατι σχετικο το πηρες απο τον τυπο που λεει ο Αλεξ? Ηταν και το δικο σου σε αριστη συσκευασια και φτιαγμενο με την ιδια προσοχη οπως αυτο που εδειξε ο Αλεξ πιο παλια? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 πως μπορω να το επαναφερω τωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Το δικό μου σχόλιο είναι ότι αν πήρες από τον bartjuhb, φταίνε τα ΕΛΤΑ ή πιό πιθανό κάποιος περίεργος γείτονας. Το παλικάρι είναι εξυπηρετικότατο και εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Anyway, καρα-οff-topic :P εννοειτε οτι δεν εφταιγε το παλικαρι...Αυτος ισα ισα με εξυπηρετησε και με το παραπανω...Τους περιεργους,με τα ψαχτηρια τους απτα ελτα σκεφτομαι... Τεσπα...οχι και τοσο offtopic ομως... Δανειζω το jig σε οποιον το χρειαστει λογο προβληματων με hack/root και βελτιωσεις... :p Edit:red_herring απο αυτον το πηρα και ο τυπος ειναι εξυπηρετικοτατος και μου εστειλε την δευτερη φορα το jig με το που του ειπα τι επαθα... Edited February 14, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 πως μπορω να το επαναφερω τωρα? Τί να επαναφέρεις; Συγγνώμη φίλε μου αλλά αν δε γράψεις καθαρότερα το πρόβλημά σου δεν θα μπορέσει κανείς να σε βοηθήσει Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Τί να επαναφέρεις; Συγγνώμη φίλε μου αλλά αν δε γράψεις καθαρότερα το πρόβλημά σου δεν θα μπορέσει κανείς να σε βοηθήσει να το κανω να δουλεψει σε οποιαδηποτε εκδοση,δεν εχω τηλεφωνο,αν μπορειτε να βοηθησετε,μην μου φωναζετε....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts