tonysac Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Καληπέρα παίδες, είμαι custom με Doc's 9.6 και δεν έχω bootsound κατά την εκκίνηση του κινητού. Στο κλείσιμο ακούγεται κανονικά ο ήχος. Προσπάθησα να επαναφέρω τους ήχους boot μέσω SGS Tools αλλά δεν έγινε τπτ. Αν κάποιος γνωρίζει το path αλλά και το ποιό αρχείο πρέπει να αντιγράψω και που, ας μου πει. Χθες μίλησα με τον Stefunel και του ανέφερα το θέμα με το Greek Swype όταν επιλέγουμε Swype JS3, και μάλλον θα το λύσουν σύντομα! Το animation όταν ανοίγει το κινητό το έχεις; //Darky's v9.2/Steel Blue theme/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Καληπέρα παίδες, είμαι custom με Doc's 9.6 και δεν έχω bootsound κατά την εκκίνηση του κινητού. Στο κλείσιμο ακούγεται κανονικά ο ήχος. Προσπάθησα να επαναφέρω τους ήχους boot μέσω SGS Tools αλλά δεν έγινε τπτ. Αν κάποιος γνωρίζει το path αλλά και το ποιό αρχείο πρέπει να αντιγράψω και που, ας μου πει. Χθες μίλησα με τον Stefunel και του ανέφερα το θέμα με το Greek Swype όταν επιλέγουμε Swype JS3, και μάλλον θα το λύσουν σύντομα! αν εχεις καποιο custom animation εκτος απο το μαμα δεν θα βγαλεις ακρη.. εχω βαλει το boot animation του nexus το οποιο δεν εχει ηχο και προσπαθησω να βαλω ενα wav αρχειο στο path οπως ελεγαω, που δεν το θυμαμαι τωρα το path, αλλα δυστηχως δεν εβγαλα ακρη..:( Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 αν εχεις καποιο custom animation εκτος απο το μαμα δεν θα βγαλεις ακρη.. εχω βαλει το boot animation του nexus το οποιο δεν εχει ηχο και προσπαθησω να βαλω ενα wav αρχειο στο path οπως ελεγαω, που δεν το θυμαμαι τωρα το path, αλλα δυστηχως δεν εβγαλα ακρη..:( Το path είναι system-etc και εκεί βάζεις το .wav, το θέμα είναι ότι τα custom bootanimation δεν έχουν ήχο, εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κανένα, οπότε, για να παίξει πρέπει να σβήσουμε το custom bootanimation..το βήμα για να το σβήσουμε είναι, system-media, και σβήνουμε το ζιπακι του bootanimation που βρίσκεται εκεί οπότε έτσι έχουμε το original animation με ήχο //Darky's v9.2/Steel Blue theme/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Για bootsound αναφέρομαι, όχι για boot animation. Το boot animation είναι το stock της Samsung. Η ROM ειναι μαγειρεμένη μεν αλλά επέλεξα να έχει τις stock boot screens. Απλά δεν έχει ήχο. Έχω το κανονικό boot animation χωρίς όμως ήχο κατά την εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ρε παιδια,σας βλεπω που παιδευεστε με αυτες τις custom rom..μια το ενα,μια το αλλο..χαρα στο κουραγιο σας!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Με ext4 with binds...πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...??!?!?!?!:confused: Είναι -σύμφωνα με το Quadrant :P - ο ποιό γρήγορος συνδυασμός αλλα όχι και ο πιο ασφαλής απ' όσο διαβάζω.. Όσοι έχετε βάλει τη JS5, με ποιό kernel τη χρησιμοποιείτε?Απο μπαταρία πώς πάει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Για bootsound αναφέρομαι, όχι για boot animation. Το boot animation είναι το stock της Samsung. Η ROM ειναι μαγειρεμένη μεν αλλά επέλεξα να έχει τις stock boot screens. Απλά δεν έχει ήχο. Έχω το κανονικό boot animation χωρίς όμως ήχο κατά την εκκίνηση. Εφόσον έχεις το original bootanimation ψάξε στο xda για το Samsung.wav, και αφού το κατεβάσεις πέρνα το στο system-etc, μέσω του root explorer και θα είσαι οκ Edit Λάθος μου...PowerOn.wav λέγεται το original! Στείλε μου pm το email σου να στο περάσω αν θες //Darky's v9.2/Steel Blue theme/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ρε παιδια,σας βλεπω που παιδευεστε με αυτες τις custom rom..μια το ενα,μια το αλλο..χαρα στο κουραγιο σας!! Δεν θα το έλεγα παίδεμα..μάλλον η λέξη χόμπι του ταιριάζει πιο πολύ..lol //Darky's v9.2/Steel Blue theme/Speedmod Kernel K13A// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 1) Παιδιά πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να flashαρω ? 2) Αν θέλω να βάλω την 2.2.1 πρέπει να κάνω unroot πρώτα? Ευχαριστώ Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 1) Παιδιά πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να flashαρω ? 2) Αν θέλω να βάλω την 2.2.1 πρέπει να κάνω unroot πρώτα? Ευχαριστώ να διαβασεις ολη τη πρωτη σελιδα οπως και τους οδηγους για νεους και μετα ρωτας τι να φλασαρεις:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 παλαιοτερα ειχα αναφερει ενα θεμα με το gallery οτι δηλαδη οταν επελεγα κατι για φοντο το πλαισο που εβγαινε για ορισεις περιοχη ηταν οριζοντιο και οχι καθετο που επρεπε να ειναι κανονικα θα πρεπει να εγκαταστησoυμε το gallery.apk απο την 7.7 του darky. το οποιο μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω http://rapidshare.com/files/442840789/gallery_3d.rar πρεπει να ειμαστε root και θα χρειαστουμε το root explorer οι οδηγιες ειναι απο τον Darky * Navigate to your app you want to add * Longpress it and choose Copy. * Navigate to /system/app * You need to Mount R/W now, else you can't modify this directory * Delete the .apk file you're going to replace * Paste the app * Scroll to the app and longpress it, then choose Permissions * Set the permissions to 644 (set it like in the screenshots) * That's it, you may need to restart your launcher / reboot your phone to see your app.http://www.mobil-talk.de/members/dirk-m-nnigmann-albums-faq-pulsar-helix-picture541-2.jpg Το περασα το συγκεκριμενο gallery. Παλι ο αισθητηρας χρησιμοποιειται ολη την ωρα. Αρα στο σημειο αυτο δεν υπαρχει αλλαγη. Στο θεμα του ορισμου φοντου ειναι οπως και πριν (ολα οκ). Ουσιαστικα το μονο που αλλα3ε ειναι το μεγεθος του αρχειου που ειναι καμια 100αρια KBs παραπανω. Λυση με την χρηση του αισθητηρα υπαρχει? (εξαληψη του battery drain λογω του Gallery)? Αλλιως θεωρω πως ειναι ασκοπη αυτη η αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Το περασα το συγκεκριμενο gallery. Παλι ο αισθητηρας χρησιμοποιειται ολη την ωρα. Αρα στο σημειο αυτο δεν υπαρχει αλλαγη. Στο θεμα του ορισμου φοντου ειναι οπως και πριν (ολα οκ). Ουσιαστικα το μονο που αλλα3ε ειναι το μεγεθος του αρχειου που ειναι καμια 100αρια KBs παραπανω. Λυση με την χρηση του αισθητηρα υπαρχει? (εξαληψη του battery drain λογω του Gallery)? Αλλιως θεωρω πως ειναι ασκοπη αυτη η αλλαγη. Δεν είχα προσέξει αυτό με τον αισθητήρα, δε χρησιμοποιώ το Gallery συνέχεια και δε μου βγάζει καμία καταναλωση εμένα. Αν έχεις δίκιο, υποψιάζομαι ότι το παραπάνω Gallery είνα απλά ένα deodexed version του κανονικού, οπότε έχεις δίκιο δεν υπάρχει λόγος για την αλλαγή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δεν είχα προσέξει αυτό με τον αισθητήρα, δε χρησιμοποιώ το Gallery συνέχεια και δε μου βγάζει καμία καταναλωση εμένα. Αν έχεις δίκιο, υποψιάζομαι ότι το παραπάνω Gallery είνα απλά ένα deodexed version του κανονικού, οπότε έχεις δίκιο δεν υπάρχει λόγος για την αλλαγή. το ειχα παρατηρησει και εγω αυτο.. οποτε δεν με βοηθησε πουθενα... ακομα και αν δεν χρησιμοποιησα την gallery , αυτη χρησιμοποιησε συνεχεια τον αισθητηρα.. οποτε και ξαναγυρισα σε αυτην του sgs tools Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 το ειχα παρατηρησει και εγω αυτο.. οποτε δεν με βοηθησε πουθενα... ακομα και αν δεν χρησιμοποιησα την gallery , αυτη χρησιμοποιησε συνεχεια τον αισθητηρα.. οποτε και ξαναγυρισα σε αυτην του sgs tools Περίεργο που εμένα δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου τον αισθητήρα... μήπως είναι θέμα rom? (JPY). Ή μήπως φταίει που έχω το autorotate off? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Με ext4 with binds...πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...??!?!?!?!:confused: Είναι -σύμφωνα με το Quadrant :P - ο ποιό γρήγορος συνδυασμός αλλα όχι και ο πιο ασφαλής απ' όσο διαβάζω.. Όσοι έχετε βάλει τη JS5, με ποιό kernel τη χρησιμοποιείτε?Απο μπαταρία πώς πάει? :) The Lagfix Test #1. Ext2 = working great, #2. from Ext2 to Ext2 with binds = no good/ lagfix convert loop on every boot after the conversion #3. from Ext2 to Jfs no binds = first backup showed worked fine #4. from Jfs no binds to Jfs with binds = slow backup n restore but once done all is good with a little stutter here and there. #5. from Jfs with binds to Ext4 no binds = all good #6. from Ext4 to Ext4 with binds = all good xda developers:shifty: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Περίεργο που εμένα δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου τον αισθητήρα... μήπως είναι θέμα rom? (JPY). Ή μήπως φταίει που έχω το autorotate off? χμ... δεν ξερω.... παντως δεν εχω τιποτε απο αυτα.. JS3 και παντα ανοιχτο το autorotation.. παντως με την gallery του sgs tools οση ωρα χρησιμοποιεις την gallery τοση ακριβως χρησιμοποιει και τον αισθητηρα.. Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 χμ... δεν ξερω.... παντως δεν εχω τιποτε απο αυτα.. JS3 και παντα ανοιχτο το autorotation.. παντως με την gallery του sgs tools οση ωρα χρησιμοποιεις την gallery τοση ακριβως χρησιμοποιει και τον αισθητηρα.. Και γω τη js3 εχω (αυτην που δινει ο τυχερακιας). Ειχα βαλει την galery του sgstools αλλα ειχα προβλημα με την αλλαγη του background. Τωρα εχω αυτην που αναφερεται στον οδηγο της μπαταριας αλλα παλι υπαρχει προβλημα με τη χρηση του αισθητηρα. Λυση μου φαινεται δεν υπαρχει. Αν θελω να γυρισω πισω σε αυτην την εκδοση του galery που ερχεται με την js3 ακολουθω τα βηματα που μας εδωσε ο τυχερακιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 λοιπον,εχω θεμα με την μπαταρια. βλεπω σε αλλους οτι κραταει 2-3 μερες.εμενα ουτε μερα δε βγαζει. εχω περασει 2.2.1 και Oneclick root. εχω βαλει το tuxility,εχω κανει καποιες ρυθμισεις ωστε να μην εχω απωλειες απο εφαρμογες που τρεχουν στην οθονη. μονο set cpu δεν εχω κανει και δε θα κανω. καπου διαβασα οτι η 2.2.1 εχει μεγαλο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας οταν εχουμε ενεργοποιημενο το wifi.και δηλαδη που χρησιμοποιω πολυ συχνα. τι μπορω να κανω.κατι διαβασα για kernel ομως δεν ξερω πως να τον περασω απλα και δεν ξερω ποιος ειναι κι ο καλυτερος για το θεμα της μπαταριας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Την καλησπερα μου παιδια , τωρα ετοιμαζομαι να περασω την 9.2 του δαρκυ και αυτη τη φορα θα βαλω του speedmod τον κερνελ παντως το αστειο ειναι οτι τωρα που ηρθα στα χανια το ασυρματο δικτυο λειτουργει ρολοι τι στο καλο γινεται ? :lol::lol: Να ρωτησω βλεπω αρκετα παιδια εδω μεσα να εχουν βαλει μεσα θεματακια πανω στην ρομ του δαρκυ και ηθελα να ρωτησω που τα βρισκεται και πως τα περνατε λιγο που εψαξα στο xda χαθηκα πραγματικα :wacko: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 λοιπον,εχω θεμα με την μπαταρια. βλεπω σε αλλους οτι κραταει 2-3 μερες.εμενα ουτε μερα δε βγαζει. εχω περασει 2.2.1 και Oneclick root. εχω βαλει το tuxility,εχω κανει καποιες ρυθμισεις ωστε να μην εχω απωλειες απο εφαρμογες που τρεχουν στην οθονη. μονο set cpu δεν εχω κανει και δε θα κανω. καπου διαβασα οτι η 2.2.1 εχει μεγαλο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας οταν εχουμε ενεργοποιημενο το wifi.και δηλαδη που χρησιμοποιω πολυ συχνα. τι μπορω να κανω.κατι διαβασα για kernel ομως δεν ξερω πως να τον περασω απλα και δεν ξερω ποιος ειναι κι ο καλυτερος για το θεμα της μπαταριας. αν δεν κάνω λάθος ! wifi driver = XXX modem αυτό που μπαίνει στην phone επιλογή του Odin δηλαδή εάν το ψάξεις μπορείς να φλασάρεις αυτά που εσύ νομίζεις καλύτερα αλλά εγώ σου προτείνω σαν λύση την κουζίνα του Doc έχει αρκετές επιλογές και λέει ποια είναι καλά για την μπαταρία. Πάντως μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές, wifi/3g = battery killers και όσοι λένε για 2-3 μέρες δεν κάθονται με τις ώρες στο wifi :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 αν δεν κάνω λάθος ! wifi driver = XXX modem αυτό που μπαίνει στην phone επιλογή του Odin δηλαδή εάν το ψάξεις μπορείς να φλασάρεις αυτά που εσύ νομίζεις καλύτερα αλλά εγώ σου προτείνω σαν λύση την κουζίνα του Doc έχει αρκετές επιλογές και λέει ποια είναι καλά για την μπαταρία. Πάντως μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές, wifi/3g = battery killers και όσοι λένε για 2-3 μέρες δεν κάθονται με τις ώρες στο wifi :) παντως 1-2 ωρες την μερα μπαινω με wifi. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 λοιπον,εχω θεμα με την μπαταρια. βλεπω σε αλλους οτι κραταει 2-3 μερες.εμενα ουτε μερα δε βγαζει. εχω περασει 2.2.1 και Oneclick root. εχω βαλει το tuxility,εχω κανει καποιες ρυθμισεις ωστε να μην εχω απωλειες απο εφαρμογες που τρεχουν στην οθονη. μονο set cpu δεν εχω κανει και δε θα κανω. καπου διαβασα οτι η 2.2.1 εχει μεγαλο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας οταν εχουμε ενεργοποιημενο το wifi.και δηλαδη που χρησιμοποιω πολυ συχνα. τι μπορω να κανω.κατι διαβασα για kernel ομως δεν ξερω πως να τον περασω απλα και δεν ξερω ποιος ειναι κι ο καλυτερος για το θεμα της μπαταριας. αν δεν κάνω λάθος ! wifi driver = XXX modem αυτό που μπαίνει στην phone επιλογή του Odin δηλαδή εάν το ψάξεις μπορείς να φλασάρεις αυτά που εσύ νομίζεις καλύτερα αλλά εγώ σου προτείνω σαν λύση την κουζίνα του Doc έχει αρκετές επιλογές και λέει ποια είναι καλά για την μπαταρία. Πάντως μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές, wifi/3g = battery killers και όσοι λένε για 2-3 μέρες δεν κάθονται με τις ώρες στο wifi :) παιδια εγω εχω stock js3 και μου βγαζει 3-3.5 μερες με 4-5 ωρες browsing συνολικα με wifi Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) παντως 1-2 ωρες την μερα μπαινω με wifi. μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό του stinger το ποιο εύκολο πάντως είναι battery calibration imho άδεισμα μπαταρίας γέμισμα μπαταρίας με κλειστό κινητό όταν γεμίσει μπαίνεις CWM --> delete battery stats αδείαζεις την μπαταρία(πέφτει πολύ γρήγορα) και στο επόμενο γέμισμα είσαι κομπλέ editzz παιδια εγω εχω stock js3 και μου βγαζει 3-3.5 μερες με 4-5 ωρες browsing συνολικα με wifi καλά η js3 μου άφησε πραγματικά τις χειρότερες εντυπώσεις, μάλλον γιατι την σύγκρινα με την jpu/y / darky ~ αλλά από τότε που έμαθα το καλιμπράρισμα της μπαταρίας δεν είχα παράπονο τουλάχιστον σε αυτό το θέμα Edited February 12, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 καλά η js3 μου άφησε πραγματικά τις χειρότερες εντυπώσεις, μάλλον γιατι την σύγκρινα με την jpu/y / darky ~ αλλά από τότε που έμαθα το καλιμπράρισμα της μπαταρίας δεν είχα παράπονο τουλάχιστον σε αυτό το θέμα σε τι καταλαβες οτι υστερει η js3 σε σχεση με αυτες που εχεις αναφερει? ps δεν εχω ακολουθησει τον οδηγο του φιλου stinger σχετικα με τις συχνοτητες χρονισμου της cpu για εξοικονομιση μπαταριας Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 σε τι καταλαβες οτι υστερει η js3 σε σχεση με αυτες που εχεις αναφερει? ps δεν εχω ακολουθησει τον οδηγο του φιλου stinger σχετικα με τις συχνοτητες χρονισμου της cpu για εξοικονομιση μπαταριας καταρχάς μου έβγαζε κάποια άνευ προηγουμένου error! και τα είχα κάνει όλα το vplayer που είναι για Flv έτρωγε μονίμως crash ανά 2-3 αρχεία το market στα downloads ήταν λίγο 50/50 να κατέβει η να βγάλει error και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι μπορεί να είμαι προκατειλημένος κιόλας γιατί απεχθάνομαι τον touchwiz την lockscreen και πολλά άλλα μαμίσια πράγματα της Samsung ~ btw ούτε εγώ έχω ακολουθήσει αυτά για τις συχνότητες χρονισμού Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts