TonyK Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ρε παιδια μια πρωινη απορια... παρατηρησα οτι το κατω μερος του volume κουμπιου(volume down) ειναι ελαχιστα πιο πεταχτο απο οτι το (volume up).Φαινεται ετσι λογο της θηκης ή εγω του εχω βγαλει τα ματια εξω? Στο δικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και τα δύο είναι το ίδιο και όχι πεταχτά. Μάλλον ότι του έχεις πιει λίγο το αίμα : lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Λοιπόν για την μπαταρία δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το HSDPA για 1-2 μέρες... Εγώ είδα τεράστια διαφορά. Αρκεί βέβαια να μην χρειάζεσαι γρήγορο ιντερνετ συνεχώς και να μην έχεις wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 I9000XFJS2 γνωριζει κανεις για αυτη την ρομ ? ειναι η ποιο νεα στο samfirmware και ποια χωρα βαζουμε στο kiepatcher για να την περασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 I9000XFJS2 γνωριζει κανεις για αυτη την ρομ ? ειναι η ποιο νεα στο samfirmware και ποια χωρα βαζουμε στο kiepatcher για να την περασουμε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3493001#post3493001 Είναι για τις "Eastern Europe" χώρες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Δεν μπερδεύω καθόλου το unix με τα windows, γιατί το main λειτουργικό είναι Debian Gnu/Linux και έχω ασχοληθεί αρκετά με το administration σε server. Στο Linux μου δείχνει κανονικά όση μνήμη έχει το hardware . Το android είναι Linux based, όποτε δεν νομίζω να έχουν διαφορά σε αυτό. Ακόμα και αν τερματίσω όλες τις εφαρμογές του android δεν έχω 300mb ελεύθερα , ούτε καν 200mb. Για να αποδείξω και αυτό που λέω θα παραθέσω την εντολή free σε Linux και σε Android. Free σε Linux που έχει σαν hardware 4gb ram και βλέπει στο total όντος 4gb ram total used free shared buffers cached Mem: 4061212 1060012 3001200 0 107984 265976 -/+ buffers/cache: 686052 3375160 Swap: 3124600 0 3124600 Free σε Android που θεωρητικά εχει 512mb ram αλλα στο total έχει 311mb ram total used free shared buffers Mem: 311348 265576 45772 0 7344 Swap: 0 0 0 Total: 311348 265576 45772 Η πιο λογική απάντηση μου φαίνεται αυτή του ότι χρησιμοποιήτε αυτή που λείπει από τα γραφικά. To linux οπως και το android, αλλα και το αγαπημενο (:lol:) ios ειναι unix based. Παμε αλλο ενα παραδειγμα για να καταλαβεις οτι το τηλ εχει κανονικα 512 ram αλλα και γιατι το λειτουργικο "βλεπει" αρκετα λιγοτερη απο την ονομαστικη. Θα εχεις δει φανταζομαι ειδικοτερα σε καποια laptops τεχνολογιες οπως η turbocache (της nvidia αν δε με απατα η μνημη μου) που μπορεις να ορισεις μεσω bios το ποσοστο ram που θες να δεσμευτει απο το κυκλωμα της καρτας γραφικων. Εστω οτι σε ενα συστημα με 2gb ram δεσμευεις τα 512 της συνολικης ram του μηχανηματος, στην επομενη επαννεκινηση ακομα και μεσα στις πληροφοριες συστηματος, η και με την εντολη free μεσα σε περιβαλλον linux αν προτιμας, η διαθεσιμη συνολικη ram συστηματος πεφτει στο 1,5gb μιας και τα 512 τα κανει χρηση shared η καρτα γραφικων. Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το galaxy. Περι των 170mb (εξαρταται απο το kernel καθε φορα) ειναι shared απο τη συνολικη ram του συστηματος σε gpu, radio (δεν αναφερομαι στα fm), kai camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδιά, υπάρχει darky's ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδιά, υπάρχει darky's ελληνική; Φυσικα, η γνωστη δαρκυ΄ς η αλλιως σκοτεινοτατη.:p Αν αναφερεσαι στο αν εχει Ελληνικη γλωσσα εντος μενου, πλητρολογιο swype κτλ ναι εχει και υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 καλησπερα σημερα μου κανει κατι κουλα με doc 9.1.4 μου κανει fc στο phone κλεινει κλησεις και αντε παλι απο την αρχη ψαχνει σημα το χει συναντησει κανεις ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 καλησπερα σημερα μου κανει κατι κουλα με doc 9.1.4 μου κανει fc στο phone κλεινει κλησεις και αντε παλι απο την αρχη ψαχνει σημα το χει συναντησει κανεις ξανα? Οχι χρησιμοποιω την κουζινα απο τοτε που πηρα το τηλ και ουδεποτε αντιμετώπισα τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις κανει εγκατασταση καποιον task/auto killer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Οχι χρησιμοποιω την κουζινα απο τοτε που πηρα το τηλ και ουδεποτε αντιμετώπισα τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις κανει εγκατασταση καποιον task/auto killer? οχι θα το ξερα απλα σημερα με το που αλλαξα ενα θεμα αρχισε να τα κανει τα κουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 οχι θα το ξερα απλα σημερα με το που αλλαξα ενα θεμα αρχισε να τα κανει τα κουλα Το theme που φλασαρες ειναι συμβατο με το js3 framework που χρησιμοποιει ως βαση η 9.1.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Το theme που φλασαρες ειναι συμβατο με το js3 framework που χρησιμοποιει ως βαση η 9.1.4? ω βεβαια που λεει και ο πρεκας και για να ειμαι και σιγουρος ξαναπερασα την non wipe μετα που εχω παντα στη καρτα για ωρα αναγκης αλλα μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ευχαριστώ. μήπως ξέρει κανείς αυτήν την δακρυ'ς που θα την βρω κιολας. αξιζει τον κόπο η εγκατάσταση; είναι γρήγορη και τεριαστή με το ν γαλαξια ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά το speedmod τι ακριβώς κάνει??Αν το περασω(εχω2.2.1 Ολλανδικη)θα υπάρξει κάποιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Το theme που φλασαρες ειναι συμβατο με το js3 framework που χρησιμοποιει ως βαση η 9.1.4? τα themes που εχει στη κουζινα δεν ειναι ολα συμβατα με την js3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 καλησπερα σημερα μου κανει κατι κουλα με doc 9.1.4 μου κανει fc στο phone κλεινει κλησεις και αντε παλι απο την αρχη ψαχνει σημα το χει συναντησει κανεις ξανα? Ποτέ! Οχι χρησιμοποιω την κουζινα απο τοτε που πηρα το τηλ και ουδεποτε αντιμετώπισα τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις κανει εγκατασταση καποιον task/auto killer? Μια από τα ίδια (από τότε που βγήκε το kitchen) ω βεβαια που λεει και ο πρεκας και για να ειμαι και σιγουρος ξαναπερασα την non wipe μετα που εχω παντα στη καρτα για ωρα αναγκης αλλα μια απο τα ιδια Καλύτερα να περνάς themes που έχουν δοκιμαστεί στο εκάστοτε custom που έχεις, αλλιώς γίνεσαι εσύ ο beta tester και τα αποτελέσματα που γράφεις :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 δηλαδη τα θεματα στη κουζινα ποια ειναι συμβατα?σορρυ αλλα μπερδευτηκα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 τα themes που εχει στη κουζινα δεν ειναι ολα συμβατα με την js3? Φυσικα και ειναι, απλα δε μπορω να μυρισω τα νυχια μου που βρηκες το theme, μιας και δε το ανεφερες ποτε. :p Δοκιμασε να κανεις ενα wipe davlik μεσω CWM μηπως και στρωσει, και γενικα να προτιμας παντα τις wipe εκδοσεις. Επισης ειναι ατοπο να εχεις μονιμα μια nonwipe εκδοση για λογους ασφαλειας στην sd μιας και αν θα παρουσιαστει το προβλημα το πιο πιθανο ειναι να συνεχιζει να το αναπαραγει. Το backup των εφαρμογων/ρυθμισεων ειναι κυριολεκτικα δουλεια μερικων δεπτερολεπτων με Titanium, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην προτιμας μια ολοκαθαρη εγκατασταση rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 δε το ανεφερα γιατι το θεωρω ανουσιο καθως προσεχω παντα τι περναω και αν ειναι συμβατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι ειναι η κουζίνα που λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Ναι αλλα εκανες αυτη την ερωτηση: τα themes που εχει στη κουζινα δεν ειναι ολα συμβατα με την js3? Χωρις να εχεις αναφερεις πιο πριν καμμια αλλη λεπτομερεια, και σου απαντησα βαση αυτης. Ανουσιο δεν ειναι καθολου. Δεν μπορει να ξερει κανεις πιο ειναι το επιπεδο του καθε χρηστη. (να δεις μ@κ@κιες που εχω κανει αποφασιζοντας να φλασαρω 5 το ξημερωμα μετα απο ξιδια :lol: ) Οσο πιο πολλες λεπτομερειες δινεις τοσο αποφευγουμε αυτονοητες ερωτησεις με αποτελεσμα γρηγοροτερη λυση στο προβλημα. Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι ειναι η κουζίνα που λέτε; Τεσσερα εις τον αριθμο ματια (σε πιο συγχρονες εκδοσεις κυκλοφορουν και ως κεραμικες) με αυτονομο φουρνο διπλων αντιστασεων καθως και προαιρετικη λειτουργια με αερα. :p Πιο απλα ξεκινα το διαβασμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703 Edited February 3, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ναι αλλα εκανες αυτη την ερωτηση: Χωρις να εχεις αναφερεις πιο πριν καμμια αλλη λεπτομερεια, και σου απαντησα βαση αυτης. Ανουσιο δεν ειναι καθολου. Δεν μπορει να ξερει κανεις πιο ειναι το επιπεδο του καθε χρηστη. (να δεις μ@κ@κιες που εχω κανει αποφασιζοντας να φλασαρω 5 το ξημερωμα μετα απο ξιδια :lol: ) Οσο πιο πολλες λεπτομερειες δινεις τοσο αποφευγουμε αυτονοητες ερωτησεις με αποτελεσμα γρηγοροτερη λυση στο προβλημα. Τεσσερα εις τον αριθμο ματια (σε πιο συγχρονες εκδοσεις κυκλοφορουν και ως κεραμικες) με αυτονομο φουρνο διπλων αντιστασεων καθως και προαιρετικη λειτουργια με αερα. :p Πιο απλα ξεκινα το διαβασμα. αυτο δε θα το κανα ποτε ξανα μια φορα τη πατησα και εμεινα μεχρι τις 7μιση ξυπνιος μετα απο λαθος φλασαρισμα και 8μιση σηκωθηκα για δουλεια τεσπα θα δουμε τι θα βγει τωρα αλλη μια φορα απο τη κατσαρολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πρωτο επισημο test release CM7. http://forum.cyanogenmod.com/topic/15275-gt-i9000-cyanogenmod-7-we-love-bugs-version-20110203/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πρωτο επισημο test release CM7. http://forum.cyanogenmod.com/topic/15275-gt-i9000-cyanogenmod-7-we-love-bugs-version-20110203/ Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζεται. Απλα μην το βγαλουν πριν τις 4-3 ρε γμτ γιατι παει η εξεταστικη...Και δεν με παιρνει αλλο!!!!:O Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 λοιπον εχω κανει αναβαθμιση κι εχω βαλει την 2,2. οι εντυπωσεις ετσι κι ετσι καθως το κινητο πολυ συχνα δε δουλευει και τοσο σταθερα. κανει μικρα κολληματα,οχι επανεκιννησεις. τι πρεπει να κανω για να το ξεπερασει αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts