Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια μια πρωινη απορια...

παρατηρησα οτι το κατω μερος του volume κουμπιου(volume down) ειναι ελαχιστα πιο πεταχτο απο οτι το (volume up).Φαινεται ετσι λογο της θηκης ή εγω του εχω βγαλει τα ματια εξω?

Στο δικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και τα δύο είναι το ίδιο και όχι πεταχτά. Μάλλον ότι του έχεις πιει λίγο το αίμα : lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν για την μπαταρία δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το HSDPA για 1-2 μέρες... Εγώ είδα τεράστια διαφορά. Αρκεί βέβαια να μην χρειάζεσαι γρήγορο ιντερνετ συνεχώς και να μην έχεις wifi.

I9000XFJS2 γνωριζει κανεις για αυτη την ρομ ? ειναι η ποιο νεα στο samfirmware και ποια χωρα βαζουμε στο kiepatcher για να την περασουμε

I9000XFJS2 γνωριζει κανεις για αυτη την ρομ ? ειναι η ποιο νεα στο samfirmware και ποια χωρα βαζουμε στο kiepatcher για να την περασουμε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3493001#post3493001

Είναι για τις "Eastern Europe" χώρες.

- Alex

Δεν μπερδεύω καθόλου το unix με τα windows, γιατί το main λειτουργικό είναι Debian Gnu/Linux και έχω ασχοληθεί αρκετά με το administration σε server.

Στο Linux μου δείχνει κανονικά όση μνήμη έχει το hardware . Το android είναι Linux based, όποτε δεν νομίζω να έχουν διαφορά σε αυτό. Ακόμα και αν τερματίσω όλες τις εφαρμογές του android δεν έχω 300mb ελεύθερα , ούτε καν 200mb. Για να αποδείξω και αυτό που λέω θα παραθέσω την εντολή free σε Linux και σε Android.

Free σε Linux που έχει σαν hardware 4gb ram και βλέπει στο total όντος 4gb ram

total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:       4061212    1060012    3001200          0     107984     265976
-/+ buffers/cache:     686052    3375160
Swap:      3124600          0    3124600

Free σε Android που θεωρητικά εχει 512mb ram αλλα στο total έχει 311mb ram

total         used         free       shared      buffers
 Mem:       311348       265576        45772            0         7344
Swap:            0            0            0
Total:       311348       265576        45772

Η πιο λογική απάντηση μου φαίνεται αυτή του ότι χρησιμοποιήτε αυτή που λείπει από τα γραφικά.

To linux οπως και το android, αλλα και το αγαπημενο (:lol:) ios ειναι unix based. Παμε αλλο ενα παραδειγμα για να καταλαβεις οτι το τηλ εχει κανονικα 512 ram αλλα και γιατι το λειτουργικο "βλεπει" αρκετα λιγοτερη απο την ονομαστικη. Θα εχεις δει φανταζομαι ειδικοτερα σε καποια laptops τεχνολογιες οπως η turbocache (της nvidia αν δε με απατα η μνημη μου) που μπορεις να ορισεις μεσω bios το ποσοστο ram που θες να δεσμευτει απο το κυκλωμα της καρτας γραφικων. Εστω οτι σε ενα συστημα με 2gb ram δεσμευεις τα 512 της συνολικης ram του μηχανηματος, στην επομενη επαννεκινηση ακομα και μεσα στις πληροφοριες συστηματος, η και με την εντολη free μεσα σε περιβαλλον linux αν προτιμας, η διαθεσιμη συνολικη ram συστηματος πεφτει στο 1,5gb μιας και τα 512 τα κανει χρηση shared η καρτα γραφικων. Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το galaxy. Περι των 170mb (εξαρταται απο το kernel καθε φορα) ειναι shared απο τη συνολικη ram του συστηματος σε gpu, radio (δεν αναφερομαι στα fm), kai camera.

παιδιά, υπάρχει darky's ελληνική;

Φυσικα, η γνωστη δαρκυ΄ς η αλλιως σκοτεινοτατη.:p

Αν αναφερεσαι στο αν εχει Ελληνικη γλωσσα εντος μενου, πλητρολογιο swype κτλ ναι εχει και υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα.

καλησπερα

σημερα μου κανει κατι κουλα με doc 9.1.4 μου κανει fc στο phone κλεινει κλησεις και αντε παλι απο την αρχη ψαχνει σημα

το χει συναντησει κανεις ξανα?

καλησπερα

σημερα μου κανει κατι κουλα με doc 9.1.4 μου κανει fc στο phone κλεινει κλησεις και αντε παλι απο την αρχη ψαχνει σημα

Οχι χρησιμοποιω την κουζινα απο τοτε που πηρα το τηλ και ουδεποτε αντιμετώπισα τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις κανει εγκατασταση καποιον task/auto killer?

Οχι χρησιμοποιω την κουζινα απο τοτε που πηρα το τηλ και ουδεποτε αντιμετώπισα τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις κανει εγκατασταση καποιον task/auto killer?

οχι θα το ξερα

απλα σημερα με το που αλλαξα ενα θεμα αρχισε να τα κανει τα κουλα

οχι θα το ξερα

απλα σημερα με το που αλλαξα ενα θεμα αρχισε να τα κανει τα κουλα

Το theme που φλασαρες ειναι συμβατο με το js3 framework που χρησιμοποιει ως βαση η 9.1.4?

Το theme που φλασαρες ειναι συμβατο με το js3 framework που χρησιμοποιει ως βαση η 9.1.4?

ω βεβαια που λεει και ο πρεκας

και για να ειμαι και σιγουρος ξαναπερασα την non wipe μετα που εχω παντα στη καρτα για ωρα αναγκης αλλα μια απο τα ιδια

ευχαριστώ. μήπως ξέρει κανείς αυτήν την δακρυ'ς που θα την βρω κιολας.

αξιζει τον κόπο η εγκατάσταση; είναι γρήγορη και τεριαστή με το ν γαλαξια ή όχι;

τα themes που εχει στη κουζινα δεν ειναι ολα συμβατα με την js3?

καλησπερα

Ποτέ!

Μια από τα ίδια (από τότε που βγήκε το kitchen)

ω βεβαια που λεει και ο πρεκας

και για να ειμαι και σιγουρος ξαναπερασα την non wipe μετα που εχω παντα στη καρτα για ωρα αναγκης αλλα μια απο τα ιδια

Καλύτερα να περνάς themes που έχουν δοκιμαστεί στο εκάστοτε custom που έχεις, αλλιώς γίνεσαι εσύ ο beta tester και τα αποτελέσματα που γράφεις :)

Φυσικα και ειναι, απλα δε μπορω να μυρισω τα νυχια μου που βρηκες το theme, μιας και δε το ανεφερες ποτε. :p

Δοκιμασε να κανεις ενα wipe davlik μεσω CWM μηπως και στρωσει, και γενικα να προτιμας παντα τις wipe εκδοσεις. Επισης ειναι ατοπο να εχεις μονιμα μια nonwipe εκδοση για λογους ασφαλειας στην sd μιας και αν θα παρουσιαστει το προβλημα το πιο πιθανο ειναι να συνεχιζει να το αναπαραγει. Το backup των εφαρμογων/ρυθμισεων ειναι κυριολεκτικα δουλεια μερικων δεπτερολεπτων με Titanium, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην προτιμας μια ολοκαθαρη εγκατασταση rom.

Ναι αλλα εκανες αυτη την ερωτηση:

Χωρις να εχεις αναφερεις πιο πριν καμμια αλλη λεπτομερεια,

και σου απαντησα βαση αυτης. Ανουσιο δεν ειναι καθολου. Δεν μπορει να ξερει κανεις πιο ειναι το επιπεδο του καθε χρηστη. (να δεις μ@κ@κιες που εχω κανει αποφασιζοντας να φλασαρω 5 το ξημερωμα μετα απο ξιδια :lol: ) Οσο πιο πολλες λεπτομερειες δινεις τοσο αποφευγουμε αυτονοητες ερωτησεις με αποτελεσμα γρηγοροτερη λυση στο προβλημα.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι ειναι η κουζίνα που λέτε;

Τεσσερα εις τον αριθμο ματια (σε πιο συγχρονες εκδοσεις κυκλοφορουν και ως κεραμικες) με αυτονομο φουρνο διπλων αντιστασεων καθως και προαιρετικη λειτουργια με αερα. :p

Πιο απλα ξεκινα το διαβασμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703

Edited by amdnikos

Ναι αλλα εκανες αυτη την ερωτηση:

Χωρις να εχεις αναφερεις πιο πριν καμμια αλλη λεπτομερεια,

και σου απαντησα βαση αυτης. Ανουσιο δεν ειναι καθολου. Δεν μπορει να ξερει κανεις πιο ειναι το επιπεδο του καθε χρηστη. (να δεις μ@κ@κιες που εχω κανει αποφασιζοντας να φλασαρω 5 το ξημερωμα μετα απο ξιδια :lol: ) Οσο πιο πολλες λεπτομερειες δινεις τοσο αποφευγουμε αυτονοητες ερωτησεις με αποτελεσμα γρηγοροτερη λυση στο προβλημα.

Τεσσερα εις τον αριθμο ματια (σε πιο συγχρονες εκδοσεις κυκλοφορουν και ως κεραμικες) με αυτονομο φουρνο διπλων αντιστασεων καθως και προαιρετικη λειτουργια με αερα. :p

Πιο απλα ξεκινα το διαβασμα.

αυτο δε θα το κανα ποτε ξανα μια φορα τη πατησα και εμεινα μεχρι τις 7μιση ξυπνιος μετα απο λαθος φλασαρισμα και 8μιση σηκωθηκα για δουλεια

τεσπα θα δουμε τι θα βγει τωρα αλλη μια φορα απο τη κατσαρολα

Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζεται. Απλα μην το βγαλουν πριν τις 4-3 ρε γμτ γιατι παει η εξεταστικη...Και δεν με παιρνει αλλο!!!!:O

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

λοιπον εχω κανει αναβαθμιση κι εχω βαλει την 2,2.

οι εντυπωσεις ετσι κι ετσι καθως το κινητο πολυ συχνα δε δουλευει και τοσο σταθερα.

κανει μικρα κολληματα,οχι επανεκιννησεις.

τι πρεπει να κανω για να το ξεπερασει αυτο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The topic was unlocked