Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι έτσι είναι το πρόγραμμα. Μπορείς μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος να το αλλάξεις αυτό, αλλά δεν το συνιστά ο κατασκευαστής :)

Σωστός το βρήκα..

Και κάτι ακόμα..

αν θελήσω να το φλασάρω με νέα έκδοση (π.χ 2.2.1) χρειάζεται να βγάλω το root?

Αν όχι το root παραμένει και μετά το φλασάρισμα ή πάλι απ'την αρχή;;

Lagfix έτσι κι αλλιώς δεν έχω..

Επίσης στο post σου λές ότι άν θελήσουμε να βγάλουμε το root πρέπει να σβήσουμε τα αρχεία su κλπ;;

Πώς θα τα σβήσουμε αυτά;

οχι ολα καλα πηγαν τις τελευταιες τιμες μονο μπορεις να αλλαξεις...τι firmware εχεις και εβαλες autokiller??

2.2 επίσημο.. :worry:

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστός το βρήκα..

Και κάτι ακόμα..

αν θελήσω να το φλασάρω με νέα έκδοση (π.χ 2.2.1) χρειάζεται να βγάλω το root?

Αν όχι το root παραμένει και μετά το φλασάρισμα ή πάλι απ'την αρχή;;

Lagfix έτσι κι αλλιώς δεν έχω..

Επίσης στο post σου λές ότι άν θελήσουμε να βγάλουμε το root πρέπει να σβήσουμε τα αρχεία su κλπ;;

Πώς θα τα σβήσουμε αυτά;

Με adb σβήνονται, ακριβώς όπως τα εγκατέστησες... είχα γράψει και τις οδηγίες σε παλιότερο ποστ...

Δε χρειάζεται να βγάλεις το root στην αναβάθμιση, αλλά δε θα δουλεύει μετά, και θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία.

- Alex

2.2 επίσημο.. :worry:

οκ γιατι αν ειχες 2.2.1 δεν χρειαζεται το autokiller...;) αν και πιστευω ουτε με την 2.2 χρειαζεται...

οκ γιατι αν ειχες 2.2.1 δεν χρειαζεται το autokiller...;) αν και πιστευω ουτε με την 2.2 χρειαζεται...

Το θέμα είναι ότι η 2.2 σέρνεται..

Κωνσταντίνος

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Το θέμα είναι ότι η 2.2 σέρνεται..

καμια ρομ δεν σερνεται :p εκανες την αναβαθμιση σε 2.2??μετα εκανες hard reset??

Με adb σβήνονται, ακριβώς όπως τα εγκατέστησες... είχα γράψει και τις οδηγίες σε παλιότερο ποστ...

Δε χρειάζεται να βγάλεις το root στην αναβάθμιση, αλλά δε θα δουλεύει μετά, και θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία.

Αν και όποτε μπορέσεις θα ήθελα ένα link του post σου για την διαδικασία διαγραφής για να το βάλω στους σελιδοδείκτες..

Thanks για όλα πάντως, κάνεις πολύ καλή δουλειά.

Κωνσταντίνος

καμια ρομ δεν σερνεται :p εκανες την αναβαθμιση σε 2.2??μετα εκανες hard reset??

Ναι εννοείται..

Στην αρχή βέβαια δεν είχα κάνει hard reset και τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα..

Μετά έκανα και είδα ναι μεν κάποια βελτίωση αλλά μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια..

Για να σου δώσω να καταλάβεις παώ να κάνω ένα γρήγορο "δεξια-αριστερά" στις σελίδες των εφαρμογών και το βλέπεις και "κολλάει" κάτι που δεν έζησα με το 3gs..

Δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο, η ρομ ή εγώ αλλά έχω λιγάκι απογοητευτεί..

Και δεν είναι ωραίο να πετάγομαι συνέχεια στο φορουμ για απορίες κάθε λίγο και λιγάκι γιατί είναι ενοχλητικό.

Κωνσταντίνος

Ναι εννοείται..

Στην αρχή βέβαια δεν είχα κάνει hard reset και τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα..

Μετά έκανα και είδα ναι μεν κάποια βελτίωση αλλά μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια..

Για να σου δώσω να καταλάβεις παώ να κάνω ένα γρήγορο "δεξια-αριστερά" στις σελίδες των εφαρμογών και το βλέπεις και "κολλάει" κάτι που δεν έζησα με το 3gs..

Δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο, η ρομ ή εγώ αλλά έχω λιγάκι απογοητευτεί..

Και δεν είναι ωραίο να πετάγομαι συνέχεια στο φορουμ για απορίες κάθε λίγο και λιγάκι γιατί είναι ενοχλητικό.

αυτο το ελαφωρς σκαλωμα που λες στις σελιδες με τις εφαρμογες το κανει οταν εχεις ωρα να περιηγηθεις στις σελιδες...πχ ανοιγεις το τηλ και πας να περιηγηθεις στις σελιδες με τις εφαρμογες αμα πας να αλλαξεις σελιδα θα σκαλωσει λιγο αλλα στα επομενα αλλαγματα δεν θα το κανει..αυτο δεν φτιαχνει με autokiller παντως ουτε με κατι αλλο...παντως δεν ειναι τοσο εκνευριστικο γιατι το κανεις μονο στην πρωτη αλλαγη...στην 2.2.1 παντως δεν υπαρχει τοσο εντονα...και εγω 3gs ειχα πριν και αυτο που παραδεχομαι στο ios ειναι οτι δεν κολλαει πουθενα:p

Edited by domigr

αυτο το ελαφωρς σκαλωμα που λες στις σελιδες με τις εφαρμογες το κανει οταν εχεις ωρα να περιηγηθεις στις σελιδες...πχ ανοιγεις το τηλ και πας να περιηγηθεις στις σελιδες με τις εφαρμογες αμα πας να αλλαξεις σελιδα θα σκαλωσει λιγο αλλα στα επομενα αλλαγματα δεν θα το κανει..αυτο δεν φτιαχνει με autokiller παντως ουτε με κατι αλλο...παντως δεν ειναι τοσο εκνευριστικο γιατι το κανεις μονο στην πρωτη αλλαγη...στην 2.2.1 παντως δεν υπαρχει τοσο εντονα...και εγω 3gs ειχα πριν :p

Δεν ξέρω ρε φίλε Λεωνίδα(?? αν είδα καλά), μάλλον θα βάλω την 2.2.1 μπάς και γίνει λίγο καλύτερο..

Όντως κολλάει στην αρχή μόνο, αλλά συτό το κάνει σχεδόν σε όλα, μηνύματα, επαφές κλπ

Απλά περίμενα μπας και βγεί άμεσα η official 2.2.1 για να μην κάνω μαϊμουδιές.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Κωνσταντίνος

Δεν ξέρω ρε φίλε Λεωνίδα(?? αν είδα καλά), μάλλον θα βάλω την 2.2.1 μπάς και γίνει λίγο καλύτερο..

Όντως κολλάει στην αρχή μόνο, αλλά συτό το κάνει σχεδόν σε όλα, μηνύματα, επαφές κλπ

Απλά περίμενα μπας και βγεί άμεσα η official 2.2.1 για να μην κάνω μαϊμουδιές.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

βαλε την ολλανδικη xwjs3 αμα θες απο την πρωτη σελιδα διαβαζοντας βεβαια πολυ καλα τις οδηγιες...και οταν βγει 2.2.1 ελληνικη βαζεις εκεινη...τα ιδια πραγματα θα ειναι απλως τωρα θα χασεις την εγγυηση αν βαλεις την ολλανδικη αλλα πραγματικα θα χαρεις το τηλεφωνο...

βαλε την ολλανδικη xwjs3 αμα θες απο την πρωτη σελιδα διαβαζοντας βεβαια πολυ καλα τις οδηγιες...και οταν βγει 2.2.1 ελληνικη βαζεις εκεινη...τα ιδια πραγματα θα ειναι απλως τωρα θα χασεις την εγγυηση μονο αυτο....

Θα χάσω την εγγύηση όπως και να 'χει ή όταν περάσω την ελληνική την ξαναέχω την εγγύηση;

Αν βάλω την ολλανδική τώρα θα "βλέπει" μέσω kies μετά την official;

Κωνσταντίνος

Θα χάσω την εγγύηση όπως και να 'χει ή όταν περάσω την ελληνική την ξαναέχω την εγγύηση;

Αν βάλω την ολλανδική τώρα θα "βλέπει" μέσω kies μετά την official;

οταν ξαναβαλεις ελληνικη θα εχεις κανονικα...οχι δεν θα την βλεπει οταν βγει αλλα δεν ειναι τιποτα η διαδικασια που θα πρεπει να κανεις για να την δει οταν βγει..υποθεση 1λεπτου...;)

οταν ξαναβαλεις ελληνικη θα εχεις κανονικα...οχι δεν θα την βλεπει οταν βγει αλλα δεν ειναι τιποτα η διαδικασια που θα πρεπει να κανεις για να την δει οταν βγει..υποθεση 1λεπτου...;)

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ. :)

Κωνσταντίνος

Έχω την ολλανδική xwjs3 εδώ και μια βδομάδα και όλα πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα το πρωί. Ξαφνικά λοιπόν ενώ το φόρτιζα το βράδυ για να είναι έτοιμο το πρωί που ήθελα να πάω ταξίδι, καθώς το αποσύνδεσα από το φορτιστή άρχισε να χτυπάει δονήσεις σε όλα τα προγράμματα, έκανα επανεκίνηση τα ίδια, wipe data τα ίδια, μέχρι που έκανα τελικά factory reset, και άντε πέρνα τα όλα από την αρχή. Τι έφταιξε δεν ξέρω. Μου έφαγε μια ώρα... καθυστέρησα για να το στρώσω τελικά εντάξει αλλά έμεινα με την απορία, τί έφταιξε τελικά;

εγω νομιζω παντως πως για τα σκαλωματα στις σελιδες φταει ο μαμα launcher διοτι αν βαλεις καποιον αλλο το κινητο φυσαει , τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει....

Παιδια ριξτε μια ματια εδω http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm, βγηκε JS3 νεα με ΡΙΤ 803

καλησπερα παιδια :) ειδα οτι βγηκε αυτη εδω I9000XWJS3_XEN...τι ακριβως ειναι???

Δεν είναι καινούρια, απλά είναι σε 3 αρχεία, όπως έχει βγει εδώ και καιρό στο XDA και έχω ποστάρει και στην πρώτη σελίδα... το 803.pit όμως είναι ενδιαφέρον. Δεν ξέρω γιατί το έδωσαν με 803.

Επίσης το PDA είναι low, που σημαίνει ότι περιέχει και bootloaders, και μπορεί να χάσεις τα 3 κουμπιά. Δε θα διακινδύνευα να φλασάρω αυτή την έκδοση, μάλιστα η Samsung δεν έχει βγάλει ποτέ firmware με 803.pit, δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτοί στη Samfirmare. Εκεί και το JPO το έχουν με 803, εvώ η Samsung το έβγαλε με 512. Η διαφορά είναι 10MB μεταξύ /system και /dbdata, που δε χρειάζεται στην JS3 όπως έχουμε δει. Ο οδηγός για την JS3 λοιπόν παραμένει αυτός στο πρώτο post, αν κάποιος θέλει να πειραματιστεί όμως, ελεύθερα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ρε παιδια στην διαδικασια του calibration της μπαταριας , οταν εκλεισα και ξαναανοιξα το τηλεφωνο ειχε χαθει απο την οθονη το ενα απο τα 4 στανταρ εικονιδια ( τηλ/νο , επαφες , μηνυματα , ιντερνετ ). Πως μπορω να το ξαναβαλω στη θεση του ? :(
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ρε παιδια στην διαδικασια του calibration της μπαταριας , οταν εκλεισα και ξαναανοιξα το τηλεφωνο ειχε χαθει απο την οθονη το ενα απο τα 4 στανταρ εικονιδια ( τηλ/νο , επαφες , μηνυματα , ιντερνετ ). Πως μπορω να το ξαναβαλω στη θεση του ? :(

Χλωμο να εγινε λογω της διαδικασιας.

Ανοιξε το app drawer (εκει που βλεπεις τις εφαρμογες σου δηλαδη), πατα το αριστερο κουμπακι (οκ, ας μην ειμαστε πρωτογονοι, τα κουμπια ειναι αφης οποτε μην το πατησεις, αγγιξε το :p), επιλεξε edit, βρες το εικονιδιο που λειπει και τοποθετησε το (drag) στην θεση του :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χλωμο να εγινε λογω της διαδικασιας.

Ανοιξε το app drawer (εκει που βλεπεις τις εφαρμογες σου δηλαδη), πατα το αριστερο κουμπακι (οκ, ας μην ειμαστε πρωτογονοι, τα κουμπια ειναι αφης οποτε μην το πατησεις, αγγιξε το :p), επιλεξε edit, βρες το εικονιδιο που λειπει και τοποθετησε το (drag) στην θεση του :)

Δεν εχει επιλογη edit μονο επεξεργασια και προβολη λιστας

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν εχει επιλογη edit μονο επεξεργασια και προβολη λιστας

Επεξεργασια λοιπον ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επεξεργασια λοιπον ;)

Ο.Κ Ευχαριστω

Να ρωτησω και κατι αλλο , τωρα που το εβαλα κατω στη μπαρα εφυγε απο τον πινακα με τις εφαρμογες . Υπαρχει τροπος να το ξαναβαλω για να το εχω και στη μπαρα και στις εφαρμογες οπως παλια ? Τα μηνυματα ηταν το εικονιδιο .

Edited by potokis
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο.Κ Ευχαριστω

Να ρωτησω και κατι αλλο , τωρα που το εβαλα κατω στη μπαρα εφυγε απο τον πινακα με τις εφαρμογες . Υπαρχει τροπος να το ξαναβαλω για να το εχω και στη μπαρα και στις εφαρμογες οπως παλια ? Τα μηνυματα ηταν το εικονιδιο .

Δε μπορεί να είναι και στη μπάρα και στις εφαρμογές. Σίγουρα θυμάσαι καλά; Μπορεί να ήταν σε μία από τις home screens, αλλά όχι στις εφαρμογές...

- Alex

Δε μπορεί να είναι και στη μπάρα και στις εφαρμογές. Σίγουρα θυμάσαι καλά; Μπορεί να ήταν σε μία από τις home screens, αλλά όχι στις εφαρμογές...

Τελικα δεν ηταν κι αδικα ξαναφλασαρα ,μαλλον με μπερδεψε το κενο που δημιουργηθηκε στις εφαρμογες οταν το τραβηξα κατω .:wacko:

ΓΙΑΝΝΗΣ

Για να κανω wipe battery πρεπει να ειναι το κιν. σε recovery2e ; Ή δεν ειναι απαραιτητο;

Ακομα δεν τα καταφερα να το κανω 2e :wacko:

edit-Παιζει σημαντικο ρολο αν ειναι φορτισμενο το κινητο και αν ναι τι κινδυνοι υπαρχουν;

Edited by bodo
bodo

• The topic was unlocked