Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κανα-δυό πράγματα γιατί θέλω να περάσω το speedmod λόγω του τεράστιου προβλήματος με την κατανάλωση μπαταρίας του wifi, αλλά δεν ξέρω καθόλου από kernel και τέτοια.

1. Έχω js3 stock και ενεργοποιημένο το σύστημα των 3 πλήκτρων. Χρειάζομαι κάτι άλλο ή προχωράω απλώς με τις οδηγίες του odin; Κάπου διάβασα στους οδηγούς ότι η Froyo έχει καινούρια version του συστήματος των 3 πλήκτρων που δεν δέχεται ανυπόγραφα αρχεία. Με επηρεάζει εδώ ή όχι;

2. Το speedmod γράφει στις οδηγίες κάποια πράγματα σχετικά με lagfix και επάρκεια μνήμης συστήματος για να λειτουργήσει το lagfix. Εγώ lagfix δεν έχω βάλει ούτε θέλω. Το speedmod εμπεριέχει lagfix, και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να το ενεργοποιήσω; Αν όχι, χρειάζεται να ασχοληθώ με την μνήμη του συστήματος;

3. Αν, ο μη γένοιτο, μπρικάρω το τηλέφωνο, μπορώ παρ' όλα αυτά να συνδεθώ μέσω odin για να ξαναφορτώσω το js3 σύμφωνα με τον οδηγό του πρώτου post και να ξαναγυρίσω όπως είμαι σήμερα;

1. Kαλά διάβασες, χρειάζεσαι το recovery2e, αλλά αν περάσεις μέσω odin τη rom, νομίζω το περιέχει ούτως ή άλλως. Οπότε δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.

2. Οχι

3. Ναι

- Alex

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γενικα απο την εμπειρια σας αξιζει καποιος να βαλει theme ?η εχουν κολληματα με βασικες λειτουργιες?

Ενας απ'τους βασικους λογους που εχω βαλει theme ειναι για να ξεφορτωθώ το default lock screen της samsung! :p Αλλα δοκιμασε καποια αμα θες δεν ειναι κατι δυσκολο ουτε επικυνδινο φτανει παντα να διαβασεις και να ακολουθεις της οδηγιες.

Να ρωτήσω κανα-δυό πράγματα γιατί θέλω να περάσω το speedmod λόγω του τεράστιου προβλήματος με την κατανάλωση μπαταρίας του wifi, αλλά δεν ξέρω καθόλου από kernel και τέτοια.

1. Έχω js3 stock και ενεργοποιημένο το σύστημα των 3 πλήκτρων. Χρειάζομαι κάτι άλλο ή προχωράω απλώς με τις οδηγίες του odin; Κάπου διάβασα στους οδηγούς ότι η Froyo έχει καινούρια version του συστήματος των 3 πλήκτρων που δεν δέχεται ανυπόγραφα αρχεία. Με επηρεάζει εδώ ή όχι;

2. Το speedmod γράφει στις οδηγίες κάποια πράγματα σχετικά με lagfix και επάρκεια μνήμης συστήματος για να λειτουργήσει το lagfix. Εγώ lagfix δεν έχω βάλει ούτε θέλω. Το speedmod εμπεριέχει lagfix, και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να το ενεργοποιήσω; Αν όχι, χρειάζεται να ασχοληθώ με την μνήμη του συστήματος;

3. Αν, ο μη γένοιτο, μπρικάρω το τηλέφωνο, μπορώ παρ' όλα αυτά να συνδεθώ μέσω odin για να ξαναφορτώσω το js3 σύμφωνα με τον οδηγό του πρώτου post και να ξαναγυρίσω όπως είμαι σήμερα;

1) Νομιζω οτι η js3 εχει 3d recovery (αυτο το βλεπεις αφου μπεις σε recovery mode, το γραφει πανω πανω) και αν θες να βαλεις στο κινητο σου πχ μια custom rom πρεπει να γυρισεις σε 2d recovery που επιτρεπει ανυπογραφα αρχεια. Αν δε σκοπευεις να κανεις κατι τετοιο τοτε δεν εχει σημασια.

2) Ναι το speedmode σου δινει τη δυνατοτητα ΑΝ θες να κανεις lagfix μεσω CWM recovery. Απ'τη στιγμη που δε προκειτε να κανεις δε σε απασχολει.

3) Εξαρταται τις εννοεις μπρικαρω.:p

Αν κολησει στην αρχικη οθονη και σου λειτουργει ο συνδυασμος των 3πληκτρων τοτε ναι μπαινεις σε download mode και ολα κομπλε.

Αν για καποιο λογο με το μπρικαρισμα δε λειτουργει ο συνδυασμος τοτε ισως σε βοηθησει ενα usb jig να μπεις σε download mode.

Απ'την αλλη μπορει να μη μπορεις να κανεις τιποτα και να πας κατεθυειαν για σερβις...

1. Αναφέρεσαι στην recovery 3e του froyo η οποία σε αντίθεση με την 2e του eclair δεν εγκαθιστά ανυπόγραφα update.zip. Αυτό στην παρούσα φάση θα σε απασχολούσε μόνο αν ήθελες να περάσεις τον speedmod μέσω cwm. Αφού θα τον περάσεις με odin αυτό δεν σε ενδιαφέρει.

2. Το lagfix στον speedmod ενεργοποιείται από το μενού του μόνο από δική σου επιλογή. Αφού δεν το θες δεν το ενεργοποιείς και δεν ασχολείσαι με την μνήμη.

3. Αν μπορείς να μπεις σε download mode ναι, γιατί όχι.

Με πρόλαβε το μισό forum

...

Μάκης

Πολύ προθυμία για απαντήσεις βλέπω, ώρα για Chat room? :lol::p

Και για να μην είμαι εντελώς Offtopic, υπάρχει νέος παίχτης στους custom kernels που μας έρχεται κατευθείαν από την χώρα που βγαίνει το sgs (Κορέα).

Το λινκ για τον κέρνελ του είναι αυτό, τον παρακολουθώ στενά έχει κάποια νέα πράγματα να προσφέρει (Onenand lagfix) και είναι πολύ δημοφιλής στην χώρα του.

Μόλις θεωρήσω πως είναι αρκετά ώριμος για δοκιμή θα τον περάσω και θα ποστάρω συμπεράσματα!

Edited by Stinger

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Το πρόβλημα με το wifi battery drain δεν ξέρω αν λύνεται απόλυτα με το speedmod. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι με ανοιχτό το wifi μπορώ και παρακολουθώ την μπαταρία να πέφτει (κυριολεκτικά γιατί χάνει με απίστευτο ρυθμό), ενώ πριν τη froyo δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ πρόβλημα γιατί το είχα και το bt και το wifi ανοιχτό 24-7 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία. Εξ ου και η προσφυγή στο speedmod επειδή διάβασα ότι λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλιώς άλλο πρόβλημα δεν έχω, αντίθετα η js3 είναι, μέχρι τώρα, εξαιρετική
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Το πρόβλημα με το wifi battery drain δεν ξέρω αν λύνεται απόλυτα με το speedmod. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι με ανοιχτό το wifi μπορώ και παρακολουθώ την μπαταρία να πέφτει (κυριολεκτικά γιατί χάνει με απίστευτο ρυθμό), ενώ πριν τη froyo δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ πρόβλημα γιατί το είχα και το bt και το wifi ανοιχτό 24-7 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία. Εξ ου και η προσφυγή στο speedmod επειδή διάβασα ότι λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλιώς άλλο πρόβλημα δεν έχω, αντίθετα η js3 είναι, μέχρι τώρα, εξαιρετική

Αν θες να δοκιμάσεις τους wifi drivers μόνο, δε χρειάζεται να αλλάζεις kernel, απλά πέρνα τους με το χέρι... 3 αρχεία είναι..

- Alex

Δυο ερωτησεις :

1)Το Power Saving Mode στα display settings τι ακριβως κανει και συνισταται να το εχουμε ενεργοποιημενο?

2) Συμφωνα με τον οδηγο περι μπαταριας, οταν φλασαρουμε συχνα καλο ειναι να σβηνουμε τους φακελους :

dbdata/databases/com.android.providers.media

dbdata/databases/com.cooliris.media

Εγω αυτους τους 2 φακελους, εκτος απο αυτη την τοποθεσια, τους εχω και στη /sdcard/Android/data με διαφορετικα περιεχομενα απο την αλλη τοποθεσια. Να τους σβησω και απο εκει?

Εεειιι ψιτ :D

Εσείς με darky 9.0.2 έχετε αυτά τα θεματάκια? (κυρίως το 1ο και 2ο, το 3ο το εχω και σε js3)

Thanks!

Ειι ψιτ η 9.0.2 του Darky δεν λεει ακομα.Η 8.1 ηταν καλη.Εγω φλασαρισα του ιταλου sconcau τη rom και ειναι μια χαρα.Ουτε κοληματα προς το παρον και δεν χρειαζεται και θεμα,ειναι απο μονη της μια χαρα και τρεχει με speedmod K12o 500hz.:up::clap::superman:

ξεκιναω την διαδικασια αναβαθμισης σε 2.2 κρατησα τα backup μου.τσεκαρα τα παντα τρια κουμπια adb, εκανα τον συγχρονισμο τω επαφων με το gmail, θα κανω και τα ρεσετ μου πριν και ξεκιναω

Παιδιά είμαι με Darky v.9.0.1 και speedmode k12q όλα τρέχον ρολόι μέχρι στιγμής εκτός από 2 μικρά θέματα.

Το 1ο είναι ότι το setcpu χάνει συνέχεια τις ρυθμίσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και έτσι είμαι αναγκασμένος να του δίνω επανειλημμένος πρόσβαση root.

Και το 2 είναι το transfer speed όταν προσπαθώ να περάσω αρχεία στο κινητό μέσω usb. Στην κυριολεξία σέρνεται 120KB/s σχεδόν μισή ώρα για να περάσω αρχείο 150MB.

Thanks in advance για τα replies σας!

η διαδικασια αναβαθμισης σε 2.2 ολοκληρωθηκε

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε λιγο θα προχωρισω στο περιφιμο rooting me to super

παιδεια προεκυψε μια ερωτηση το superone click απο 1.5.5 αναβαθμιστικε στο 1.6.3.Πρεπει να κατευασω την ποιο προσφατη η αυτην που δινει ο tyxerakias δηλαδη την 1.5.5?ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

παιδεια προεκυψε μια ερωτηση το superone click απο 1.5.5 αναβαθμιστικε στο 1.6.3.Πρεπει να κατευασω την ποιο προσφατη η αυτην που δινει ο tyxerakias δηλαδη την 1.5.5?ευχαριστω εκ των προτερων

Aν βγήκε καινούρια κατέβασε αυτή. Αν και το link έδειχνε στο σωστό σημείο, το ανανέωσα. Επίσης φαίνεται ότι ο τύπος έφτιαξε κάποια προβλήματα που είχε με το busybox... μπορεί και να δουλεύει τώρα. Εγώ πάντως εξακολουθώ να συνιστώ τη "χειροκίνητη" μέθοδο για root, αν δε δουλεύει το superoneclick παρακαλώ γράψτε σ'αυτόν όχι σε μένα :P

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αν θες να δοκιμάσεις τους wifi drivers μόνο, δε χρειάζεται να αλλάζεις kernel, απλά πέρνα τους με το χέρι... 3 αρχεία είναι..

Αλεξανδρε εχεις δοκιμασει εσυ κατι τετοιο και αξιζει ? γιατι εγω αλλο κερνελ σκεφτομαι να αλλαξω για το wifi πιο πολυ.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αλεξανδρε εχεις δοκιμασει εσυ κατι τετοιο και αξιζει ? γιατι εγω αλλο κερνελ σκεφτομαι να αλλαξω για το wifi πιο πολυ.

Ναι το δοκίμασα (είναι οι drivers της DXJPA), αλλά δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά και ξαναβαλα της JPY (που είναι ίδιοι με την JS3).

Πολύ προθυμία για απαντήσεις βλέπω, ώρα για Chat room? :lol::p

Το tinychat room είναι πια μόνιμα ανοιχτό, το link είναι http://www.tinychat.com/myphonesgs , για όποιον θέλει άμεση βοήθεια (αν είμαστε online :p)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εαν στην διαρκεια της διαδικασιας του root με το superoneclick 1.6.3 κατι δεν παει καλα και αντιμετοπισω προβλημα απλα βγαζω το καλωδιο και την μπαταρια και ειναι σαν να μην εκανα ποτε την διαδικασια?

2) Συμφωνα με τον οδηγο περι μπαταριας, οταν φλασαρουμε συχνα καλο ειναι να σβηνουμε τους φακελους :

dbdata/databases/com.android.providers.media

dbdata/databases/com.cooliris.media

καλα ειναι πριν φλασαρουμε να κανουμε κι ενα format στην sd και να αποφυγουμε κι αυτα που ρωτας και πολλα αλλα προβληματα που γινονται <κληρονομια> στην καινουρια ρομ αλλα δυστυχως πολλοι δεν το κανουν και μετα γεμιζει το φορουμ με <θεματα>!!!

τελικα με το superoneclick 1.6.3 αλλα και με το 1.5.5 δεν βλεπω φως ενω τα κατεβαζει στην αποσυμπιεση μου βγαζει προβλημα αλλα και οταν παταω στο superoneclick.exe ξαναβγαζει προβλημα και δεν γινεται τιποτα

τελικα με το superoneclick 1.6.3 αλλα και με το 1.5.5 δεν βλεπω φως ενω τα κατεβαζει στην αποσυμπιεση μου βγαζει προβλημα αλλα και οταν παταω στο superoneclick.exe ξαναβγαζει προβλημα και δεν γινεται τιποτα

απο που το κατεβαζεις?τωρα μολις κατεβασα το 1.6.3 και δουλευει μια χαρα

απο που το κατεβαζεις?τωρα μολις κατεβασα το 1.6.3 και δουλευει μια χαρα

απο το xda το κατευαζω αλλα στην αποσυμπιεση μου βγαζει οτι παρουσιαστικε ενα σφαλμα

ακυρο επρεπε να απονεργοποιησω το kaspersky και εγηνε η διαδικασια αλλα οταν ετρεξα το root μου εβγαλε: Waiting for device...

error: more than one device and emulator

FAILED

απο το xda το κατευαζω αλλα στην αποσυμπιεση μου βγαζει οτι παρουσιαστικε ενα σφαλμα

για πηγαινε εδω και κατεβασε το 1.6.3 και εδω το 1.5.5, ειναι δοκιμασμενα

για πηγαινε εδω και κατεβασε το 1.6.3 και εδω το 1.5.5, ειναι δοκιμασμενα

φιλε truckman εγραψες πραγματικα ολα κομπλε ευχαριστω για να δουμε τωρα πως θα λειτουργισει

edit:απο σημερα ειμαι 2.2 και root τωρα για να φανταστω αν θελω για λογους εγγυησης να βγαλω το root ξανακανω την διαδικασια και αντι για root παταω unroot ετσι δεν ειναι?

Edited by artemios

φιλε truckman εγραψες πραγματικα ολα κομπλε ευχαριστω για να δουμε τωρα πως θα λειτουργισει

edit:απο σημερα ειμαι 2.2 και root τωρα για να φανταστω αν θελω για λογους εγγυησης να βγαλω το root ξανακανω την διαδικασια και αντι για root παταω unroot ετσι δεν ειναι?

σωστα.τελικα με το 1.6.3 το εκανες?

ναι με το 1.6.3
αν δοκιμασεις εφαρμογες οπως titanium η sgs tools,βαλε μια φωνη αν θελεις να μας πεις αν δουλευει σε αυτη την εκδοση το busybox γιατι στην 1.5.5 υπηρχε ενα θεματακι με αυτο.

• The topic was unlocked