Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχετικα με το call recording επειδη εχασα λιγο την μπαλα.,

απλα πεταμε το update μεσα στο sgs??? το zipaki γιατι εχει μεσα 2 φακελους??

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι δεν το ξεσυμπιεζεις! Απλως το φλασαρεις μεσω cwm recovery (install zip from sdcard) αφου πρωτα το κοπιαρεις στην εσωτερικη SD. Επειτα κατεβαζεις και το δωρεαν προγραμμα allcallrecorder απο το μαρκετ και εισαι ετοιμος.

Sent from my GT-I9000

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Επειτα κατεβαζεις και το δωρεαν προγραμμα allcallrecorder απο το μαρκετ και εισαι ετοιμος.

Sent from my GT-I9000

Aυτο το step ειναι απαραιτητο? Δεν εχω το προγραμμα που λες, αλλα μου εμφανιζεται πια ενα κουμπι record οταν κανω κληση το οποιο πατησα, μου εδειξε πως ηχογραφησε και μαλιστα οταν τελειωσα την κληση εβγαλε πως εγινε αποθηκευση ενος voice.amr.

Το οποιο δεν μπορω να βρω που πηγε :p

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ξερουμε πως το απενεργοποιουμε/απεγκαθιστουμε το callrecorder αν θελησουμε?

Το δοκιμασα το allcallrecorder αλλα δε μπορουσα να παιξω αυτα που ηχογραφησα...

Tελικα το αποθηκευει στο path sdcard/sounds σε μορφη amr.

Το οποιο δεν μπορω να το αναπαραγω :p

ΕΝΤΙΤ: Τελικα γινεται κανονικα η αναπαραγωγη με τον Lithium ;)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στον φακελο allcallrecorder εχει τα αρχεια σε μορφη 3gp κι εγω τα αναπαραγω με το miui music player.

Sent from my GT-I9000

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Aυτο το step ειναι απαραιτητο? Δεν εχω το προγραμμα που λες, αλλα μου εμφανιζεται πια ενα κουμπι record οταν κανω κληση το οποιο πατησα, μου εδειξε πως ηχογραφησε και μαλιστα οταν τελειωσα την κληση εβγαλε πως εγινε αποθηκευση ενος voice.amr.

Το οποιο δεν μπορω να βρω που πηγε :p

Ξερουμε πως το απενεργοποιουμε/απεγκαθιστουμε το callrecorder αν θελησουμε?

Το δοκιμασα το allcallrecorder αλλα δε μπορουσα να παιξω αυτα που ηχογραφησα...

Tελικα το αποθηκευει στο path sdcard/sounds σε μορφη amr.

Το οποιο δεν μπορω να το αναπαραγω :p

ΕΝΤΙΤ: Τελικα γινεται κανονικα η αναπαραγωγη με τον Lithium ;)

Total Recall παιδιά, δουλεύει τέλεια, σε ρωτάει που θέλεις να αποθηκεύσει την συνομιλία και σε τι format :>

Total Recall παιδιά, δουλεύει τέλεια, σε ρωτάει που θέλεις να αποθηκεύσει την συνομιλία και σε τι format :>

Total Recall it is then! :D

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και μενα χωρις κανενα προγραμμα τα αποθηκευει στο sdcard/sounds και τα παιζει με τον default music player.

Στην αρχη δε τα αναγνωριζε και ελεγε οτι δεν υποστιριζεται.

Δοκιμασα και εγω το lithium οπως ο φιλος πιο πανω και δε καταφερα να του τα φορτωσω ωστε να τα παιξει, και στη 2η ηχογραφηση που δοκιμασα τα επαιζε κανονικα ο default...

καλημερα παιδια.πηγα να κανω σημερα το ροοτ για 2.2 με τον οδηγο του τυχερακια.ολα καλα μεχρι που κατι στραβωσε χωρις να φταει ο οδηγος( ο οποιος ειναι πολυ καλος) αλλα η βλακεια που με δερνει. λοιπον για να μπειτε στο κλιμα ολα εγιναν καλα μεχρι και την αντιγραφη του rangeagainstthecage αρχειο μεσω adb φυσικα κ μου βγηκε κανονικα το # αντι του $. το επομενο βημα ητανε να περασεις τα αλλα αρχεια μεσα στην micro sd και εδω ειναι που την πατησα.δεν με αφηνει να τα περασω γιατι μαλλον επειδη η καρτα ητανε δωρο μαζι με το mls destinator ειναι μαλλον κλειδωμενη και δεν της ειχα κανει format.το κακο ειναι οτι τωρα το galaxy laggαρει σαν τρελο και θελω τα φωτα σας ! εστειλα μηνυμα και στον alex αλλα ως λονδρεζος ειναι πρωι ακομα εκει οποτε alex οταν το δεις μην νομιζεις οτι δεν σε εμπιστευομαι απλα δεν μπορω να περιμενω θελω να το ροοταρω μιας και μπηκα στο τριπακι ! :lol::lol:

καλημερα παιδια.πηγα να κανω σημερα το ροοτ για 2.2 με τον οδηγο του τυχερακια.ολα καλα μεχρι που κατι στραβωσε χωρις να φταει ο οδηγος( ο οποιος ειναι πολυ καλος) αλλα η βλακεια που με δερνει. λοιπον για να μπειτε στο κλιμα ολα εγιναν καλα μεχρι και την αντιγραφη του rangeagainstthecage αρχειο μεσω adb φυσικα κ μου βγηκε κανονικα το # αντι του $. το επομενο βημα ητανε να περασεις τα αλλα αρχεια μεσα στην micro sd και εδω ειναι που την πατησα.δεν με αφηνει να τα περασω γιατι μαλλον επειδη η καρτα ητανε δωρο μαζι με το mls destinator ειναι μαλλον κλειδωμενη και δεν της ειχα κανει format.το κακο ειναι οτι τωρα το galaxy laggαρει σαν τρελο και θελω τα φωτα σας ! εστειλα μηνυμα και στον alex αλλα ως λονδρεζος ειναι πρωι ακομα εκει οποτε alex οταν το δεις μην νομιζεις οτι δεν σε εμπιστευομαι απλα δεν μπορω να περιμενω θελω να το ροοταρω μιας και μπηκα στο τριπακι ! :lol::lol:

Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει. Δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία του Άλεξ η εξωτερική κάρτα του mls. Η αντιγραφή των αρχείων γίνεται στην sdcard, δηλαδή την εσωτερική του τηλεφώνου, με τις εντολές adb που γράφει ο Άλεξ.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει. Δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία του Άλεξ η εξωτερική κάρτα του mls. Η αντιγραφή των αρχείων γίνεται στην sdcard, δηλαδή την εσωτερική του τηλεφώνου, με τις εντολές adb που γράφει ο Άλεξ.

εχεις δικιο το βαλα παλι πανω για να την κανω ξανα την διαδικασια αλλα οταν δινω τωρα το adb devices γραφει "list of devices attached " αλλα δεν βγαζει πλεον τα γραμματα και τα νουμερα που λεει ο οδηγος οτι πρεπει :(

ναι κ ητανε λογικο γιατι το καλωδια ειχε βγει απο την θυρα..ελεος.. για να δουμε τι θα δουμε τωρα...

λοιπον μεχρι τις πρωτες εντολες ολα καλα μου δινει το # κανω exit και με παει στο c:\adb> . απο κει και περα παω να δωσω την πρωτη εντολη "adb push jk-su /sdcard/jk-su" αλλα βγαζει "failed to copy bla bla bla ... : permision denied " .τι βλακεια κανω?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

λοιπον μεχρι τις πρωτες εντολες ολα καλα μου δινει το # κανω exit και με παει στο c:\adb> . απο κει και περα παω να δωσω την πρωτη εντολη "adb push jk-su /sdcard/jk-su" αλλα βγαζει "failed to copy bla bla bla ... : permision denied " .τι βλακεια κανω?

Έχεις βάλει το αρχείο jk-su στο directory που έχεις το adb;

Μάκης

Έχεις βάλει το αρχείο jk-su στο directory που έχεις το adb;

ναι υπαρχει και το jk-su kai to busybox kai to reageagainstthecage στον φακελο του adb κανονικα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GALAXY S RΟΟΤ(μεταχειρισμενο),ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ FLASHΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ με ασφαλη τροπο ΣΤΗΝ OFFICIAL EKDOSH 2.2 ή 2,1 eclair, το firmware που φοραει το κινητο τωρα ειναι :i9000xxjpk 2.2

Φιλικα Γιωργος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GALAXY S RΟΟΤ(μεταχειρισμενο),ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ FLASHΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ με ασφαλη τροπο ΣΤΗΝ OFFICIAL EKDOSH 2.2 ή 2,1 eclair, το firmware που φοραει το κινητο τωρα ειναι :i9000xxjpk 2.2

Φιλικα Γιωργος

Kαλημερα και μεγεια το κινητο ;) ξεκινα να διαβαζεις το πρωτο ποστ του hack and roots που εισαι τωρα και θα τα μαθεις ολα ;) μετα μπορεις να συνεχισεις στην ενοτητα οδηγους για νεους χρηστες :);)

edit:δεν πειραζει Μακη και δευτερη φορα να τα λεμε δεν ειναι κακο :P

Edited by domigr

ναι υπαρχει και το jk-su kai to busybox kai to reageagainstthecage στον φακελο του adb κανονικα

Φαίνεται περίεργο να δεις το # και να μην σου δίνει δικαίωμα αντιγραφής. Κάτι έχει κολλήσει. Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία από την αρχή του οδηγού.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GALAXY S RΟΟΤ(μεταχειρισμενο),ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ FLASHΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ με ασφαλη τροπο ΣΤΗΝ OFFICIAL EKDOSH 2.2 ή 2,1 eclair, το firmware που φοραει το κινητο τωρα ειναι :i9000xxjpk 2.2 Φιλικα Γιωργος

Καλημέρα Γιώργο :).

1) μην γράφεις με κεφαλαία. Θεωρείται ότι φωνάζεις και απαγορεύεται.

2) Διάβασε πρώτα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454#post3313454 και αν έχεις και άλλες απορίες εδώ είμαστε.

Ουπς. Με πρόλαβε ο Λεωνίδας...

Μάκης

Καλησπερα.Περασα μια rom και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ουτε στο κανονικο ουτε στο gingerbread.Aν καποιος ξερει κατι ευπροσδεκτη η βοηθει

Η rom ειναι η Sconcau extreme.

Edited by siberiantiger

Ψάξε στο market για το greek ime (input method). Είναι δωρεάν ελληνικό πληκτρολόγιο. Μετά την εγκατάσταση, πήγαινε στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσεις.

Ψάξε στο market για το greek ime (input method). Είναι δωρεάν ελληνικό πληκτρολόγιο. Μετά την εγκατάσταση, πήγαινε στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσεις.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Χρησιμο.Μηπως γνωριζεις πως μπορω να βαλω ελληνικα στο gingerbread keyboard.Στη rom του Darky το gingerbread υποστηριζε ελληνικα.

problem problem! καποια στιγμη σημερα χαθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το galaxy τοσο στην οθωνες οσο και στο μενου του στο οποιο βγαζει οτι φορνωνει συνεχεια αλλα δεν μπαινει.το εκλεισα εβγαλα και την μπαταρια μπας και αλλα τιποτα.οι επαφες και τα μηνυματα υπαρχουν κανονικα οπως και το backround αλλα οι εφαρμογες εξαφανιζολ.

Δοκίμασε κι αυτό το πρόγραμμα που δίνει η Samsung για απεγκατάσταση του Kies...

Τραγικό...

Παλεύω εδώ και μισή ώρα να σβήσω το kies και δεν μπορώ. Δοκίμασα και τον uninstaller που μου είπες αδερφέ αλλά τίποτα.

Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τον συνδυασμό των 3 κουμπιών θέλησα να ενεργοποιήσω και εδώ δε μπορώ να σβήσω καλά καλά το Kies για να περάσω τη νεότερη έκδοση μήπως και κάνω το odin να δουλέψει..:mad::mad:

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Παλεύω εδώ και μισή ώρα να σβήσω το kies και δεν μπορώ. Δοκίμασα και τον uninstaller που μου είπες αδερφέ αλλά τίποτα.

Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τον συνδυασμό των 3 κουμπιών θέλησα να ενεργοποιήσω και εδώ δε μπορώ να σβήσω καλά καλά το Kies για να περάσω τη νεότερη έκδοση μήπως και κάνω το odin να δουλέψει..:mad::mad:

Φιλε γιατι δεν κανεις τη διαδικασια σε ενα αλλο pc να ξεμπερδευεις απο αυτο και μετα περνας σκετους τους drivers. Το προγραμμα ειναι τραγικο, εχεις 3 μερες παλευεις με αυτο το θεμα. Πετα το τελειως απο το pc και μην το εγκαταστησεις ξανα. Γνωμη μου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φιλε γιατι δεν κανεις τη διαδικασια σε ενα αλλο pc να ξεμπερδευεις απο αυτο και μετα περνας σκετους τους drivers. Το προγραμμα ειναι τραγικο, εχεις 3 μερες παλευεις με αυτο το θεμα. Πετα το τελειως απο το pc και μην το εγκαταστησεις ξανα. Γνωμη μου.

Ήμουν έτοιμος να κάνω αυτό που μου προτείνεις αλλά μόλις κατάφερα να το σβήσω. Πέρασα τώρα την έκδοση 2.0. Για να δούμε τώρα θα γίνει τίποτα ή θα το σβήσω εντελώς όπως λες και δεν θα ξανασχοληθώ με kies και πράσινα άλογα.

Σήμερα κάτι πήρε το αυτί μου ή μαλλον το μάτι μου για Gingerbread μέσα στο Φλεβάρη. Λες???

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Ήμουν έτοιμος να κάνω αυτό που μου προτείνεις αλλά μόλις κατάφερα να το σβήσω. Πέρασα τώρα την έκδοση 2.0. Για να δούμε τώρα θα γίνει τίποτα ή θα το σβήσω εντελώς όπως λες και δεν θα ξανασχοληθώ με kies και πράσινα άλογα.

Σήμερα κάτι πήρε το αυτί μου ή μαλλον το μάτι μου για Gingerbread μέσα στο Φλεβάρη. Λες???

Για το Μαρτη διαβασα φιλε. Σε Αγγλια κλπ φυσικα οχι εδω περα. Εμεις κατα το καλοκαιρακι...Για δοκιμασε και πες μας αν επιασε η διαδικασια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked