sakiss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Xαρη στον Stinger ειδα και εγω το φως το αληθινο:p....φλασαρα σε kitchen rom με τον super duper speedato και χωρις bugs K12I kernel.Tωρα δοκιμαζω τα themes...αν δεν μου αρεσει καποιο θα ξαναγυρισω σε darky αλλα παντα με speedmode K12I kernel!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Πέτρο μην κουράζεσαι έχω την λύση (μου έχει τύχει και μένα αλλά και σε άλλους). Δεν έκατσα να το εντοπίσω πότε εμφανίζεται αλλά η λύση είναι απλή. Με root explorer διαγράφεις: /dbdata/databases/com.fede.launcher ;) και μετά σου κρατάει settings κανονικά. Δεν είναι πρόβλημα του Kitchen πρώτη φορά μου εμφανίστηκε σε Darky's. Αργκκκ και το ελεγα πως επρεπε να ρωτησω πρωτα εδω :p Σε ευχαριστω ρε φιλε, παω να ξαναφλασαρω :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Πέτρο μην κουράζεσαι έχω την λύση (μου έχει τύχει και μένα αλλά και σε άλλους). Δεν έκατσα να το εντοπίσω πότε εμφανίζεται αλλά η λύση είναι απλή. Με root explorer διαγράφεις: /dbdata/databases/com.fede.launcher ;) και μετά σου κρατάει settings κανονικά. Δεν είναι πρόβλημα του Kitchen πρώτη φορά μου εμφανίστηκε σε Darky's. Για οσους ενδιαφερονται, το ιδιο παθαινει και το adwlauncher ex 1.1(πηγα να το βαλω σημερα λογω του προβληματος μου με τον launcherpro) Οσοι ειχατε βαλει την ν.1.0 μεσα στο database και προς το τελος εχει ενα αναλογο αρχειο με adw μεσα.Διαγραψτε το και πλεον ο 1.1 δεν πεταει το changelog καθε φορα που πας να αλλαξεις κατι στις ρυθμισεις.. Παρεμπιπτόντως, αν ο adwlauncher ex ειχε τα widgets του pro θα ηταν ο καλυτερος ολων(αποψη μου) Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Xαρη στον Stinger ειδα και εγω το φως το αληθινο:p....φλασαρα σε kitchen rom με τον super duper speedato και χωρις bugs K12I kernel.Tωρα δοκιμαζω τα themes...αν δεν μου αρεσει καποιο θα ξαναγυρισω σε darky αλλα παντα με speedmode K12I kernel!!! ειδα οτι βγηκε και TEST version: K12J-T1 (4-Jan-2011)...???!!! Εναλα τωρα την speedmod-kernel-k12i-500hz σε darky 8.0 και δειχνει στο Quadrant 940 απο 1050 που εδειχνε με Advanced Voodoo 5 Final v69.3... εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη..??? Edited January 7, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Για οσους ενδιαφερονται, το ιδιο παθαινει και το adwlauncher ex 1.1(πηγα να το βαλω σημερα λογω του προβληματος μου με τον launcherpro) Οσοι ειχατε βαλει την ν.1.0 μεσα στο database και προς το τελος εχει ενα αναλογο αρχειο με adw μεσα.Διαγραψτε το και πλεον ο 1.1 δεν πεταει το changelog καθε φορα που πας να αλλαξεις κατι στις ρυθμισεις.. Παρεμπιπτόντως, αν ο adwlauncher ex ειχε τα widgets του pro θα ηταν ο καλυτερος ολων(αποψη μου) Ναι συμφωνώ αλλά και το scrolling μου φαίνεται και ποιο smooth ρε γμτ στον LP.. (λές να'ναι επειδή τον αγόρασα? :lol:) ειδα οτι βγηκε και TEST version: K12J-T1 (4-Jan-2011)...???!!! Ε συνέχεια βγαίνουν updates.. εάν δεν θέλεις να γίνεις beta tester, περίμενε την Stable. Επίσης καλό θα είναι να κοιτάς και το changelog να δείς τι διαφορά έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ειδα οτι βγηκε και TEST version: K12J-T1 (4-Jan-2011)...???!!! Εναλα τωρα την speedmod-kernel-k12i-500hz σε darky 8.0 και δειχνει στο Quadrant 940 απο 1050 που εδειχνε με Advanced Voodoo 5 Final v69.3... εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη..??? Για να δεις αλλαγη εκει πρεπει να βαλεις lagfix. δεν φταει ο kernel αλλα το rfs(το ext4 δινει μεγαλα σκορ) Βασικα αν δεν εχεις προβλημα μην δινεις σημασια.. Ημουν κι εγω φαν του ext4 και του μεγαλου quadrant αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω:) το rfs ηταν προβλημα στην eclair αλλα πλεον στην 2.2.1 ειναι μια χαρα και μαλλον το ext4(lagfix) πιο πολυ κακο(μπαταρια) παρα καλο κανει.. Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Για να δεις αλλαγη εκει πρεπει να βαλεις lagfix. δεν φταει ο kernel αλλα το rfs(το ext4 δινει μεγαλα σκορ) Βασικα αν δεν εχεις προβλημα μην δινεις σημασια.. Ημουν κι εγω φαν του ext4 και του μεγαλου quadrant αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω:) το rfs ηταν προβλημα στην eclair αλλα πλεον στην 2.2.1 ειναι μια χαρα και μαλλον το ext4(lagfix) πιο πολυ κακο(μπαταρια) παρα καλο κανει.. ναι σωστα το quadrant να μην ειναι αντικειμενικο....ισως καλυτερα μικροτερη ενδειξη και πιο σταθερη...!!! και στην darky 8.0 δεν νομιζω να χρειαζεται lagfix...???!??!?! Επίσης καλό θα είναι να κοιτάς και το changelog να δείς τι διαφορά έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους..εχεις δικιο..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεται lagfix o Darky, το Galaxy S πετάει ακόμη και με 15 apps ανοιχτά. Ένα με το δάχτυλο και τη σκέψη πραγματικά. Μακάρι να βγάλουν τόσο efficient λύσεις και για το Galaxy Tab σύντομα :) Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεται lagfix o Darky, το Galaxy S πετάει ακόμη και με 15 apps ανοιχτά. Ένα με το δάχτυλο και τη σκέψη πραγματικά. Μακάρι να βγάλουν τόσο efficient λύσεις και για το Galaxy Tab σύντομα :) και απο οτι διαβαζω η Super Optimized Kernel δεν καθεται ...καλα ....στη darky....οποτε θα περασω καλυτερα...την Advanced Voodoo 5 Final v69.2...κατι ξερει παραπανω ο darky....:D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 και απο οτι διαβαζω η Super Optimized Kernel δεν καθεται ...καλα ....στη darky....οποτε θα περασω καλυτερα...την Advanced Voodoo 5 Final v69.2...κατι ξερει παραπανω ο darky....:D Μια χαρά της καθόταν ανέκαθεν :happy: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 και απο οτι διαβαζω η Super Optimized Kernel δεν καθεται ...καλα ....στη darky....οποτε θα περασω καλυτερα...την Advanced Voodoo 5 Final v69.2...κατι ξερει παραπανω ο darky....:D Ρε παιδια μην βαζετε τιποτα εξτρα και μην πειραζετα το τηλεφωνο σας . Εβδομαδες τωρα λενε τοσοι φιλοι εδω μεσα οτι δεν χρειαζετε lagfix η αλλαγη kernel η οτιδηποτε . Το μονο που καταφερνετε ειναι να δημιουργειτε συνεχεια προβληματα και να ψαχνεται για λυσεις .Περαστε μια του Darky η οποια αλλη θελεται αλλα καθιστε λιγες μερες να σταθεροποιηθει και μετα αλλαξτε την αμα δεν σας κανει. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βασίλη παίζουν κάπου short notes για το πως περνάμε νέο custom kernel σε custom ROM (πχ Darky's)? Συγγνώμη αλλά είμαι εξαιρετικά πηγμένος και ότι χρόνος έχω είναι συνήθως μετά τις 12 το βράδυ όπου τα λάθη παρανομέυουν εξαιτίας της κούρασης :( Πόσο μάλλον που τώρα το fun μου είναι διπλό (S και Tab μαζί, χαμός :) ) Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Πέτρο μην κουράζεσαι έχω την λύση (μου έχει τύχει και μένα αλλά και σε άλλους). Δεν έκατσα να το εντοπίσω πότε εμφανίζεται αλλά η λύση είναι απλή. Με root explorer διαγράφεις: /dbdata/databases/com.fede.launcher ;) και μετά σου κρατάει settings κανονικά. Δεν είναι πρόβλημα του Kitchen πρώτη φορά μου εμφανίστηκε σε Darky's. +1 Και είχα φάει τον κόσμο μια βδομάδα για να βρω τη λύση. Thanks Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μια χαρά της καθόταν ανέκαθεν :happy: αυτο το αρχειο (S_scripts.zip)που εχει στην σελιδα του πως το τρεχει..??? και επισης δεν ειδα που εχει την 4_6_2 STABLE για download..??? μεχρι για 4_6_1 εχει..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βασίλη παίζουν κάπου short notes για το πως περνάμε νέο custom kernel σε custom ROM (πχ Darky's)? Συγγνώμη αλλά είμαι εξαιρετικά πηγμένος και ότι χρόνος έχω είναι συνήθως μετά τις 12 το βράδυ όπου τα λάθη παρανομέυουν εξαιτίας της κούρασης :( Πόσο μάλλον που τώρα το fun μου είναι διπλό (S και Tab μαζί, χαμός :) ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 Attached Files speedmod-kernel-source-k10k-for-developers.zip (2.88 MB, 458 views) speedmod-kernel-source-k12h-for-developers.zip (3.02 MB, 296 views) speedmod-kernel-k12i-500hz.zip (5.49 MB, 1103 views) speedmod-kernel-k12i-500hz-CWM.zip (5.66 MB, 2001 views) speedmod-kernel-source-k12i-for-developers.zip (3.04 MB, 115 views) Κατεβαζεις το zip για CWM το πετας στην internal sd και μεσω CWM το κανεις install....οπως εκανες και με το zip του Darky. Aλλα γιατι βαζετε Darky?...καλυτερα kitchen rom να επιλεξεις εσυ τι θελεις μεσα και στο τελος του πετας και το theme του Darky. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9957802&postcount=300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 Attached Files speedmod-kernel-source-k10k-for-developers.zip (2.88 MB, 458 views) speedmod-kernel-source-k12h-for-developers.zip (3.02 MB, 296 views) speedmod-kernel-k12i-500hz.zip (5.49 MB, 1103 views) speedmod-kernel-k12i-500hz-CWM.zip (5.66 MB, 2001 views) speedmod-kernel-source-k12i-for-developers.zip (3.04 MB, 115 views) Κατεβαζεις το zip για CWM το πετας στην internal sd και μεσω CWM το κανεις install....οπως εκανες και με το zip του Darky. Aλλα γιατι βαζετε Darky?...καλυτερα kitchen rom να επιλεξεις εσυ τι θελεις μεσα και στο τελος του πετας και το theme του Darky. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9957802&postcount=300 Άλλα έλεγες το πρωί! Μήπως σου άλλαξε κάποιος την γνώμη? :lol: Ευχαριστημένος btw? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ναι συμφωνώ αλλά και το scrolling μου φαίνεται και ποιο smooth ρε γμτ στον LP.. (λές να'ναι επειδή τον αγόρασα? :lol:) Ε συνέχεια βγαίνουν updates.. εάν δεν θέλεις να γίνεις beta tester, περίμενε την Stable. Επίσης καλό θα είναι να κοιτάς και το changelog να δείς τι διαφορά έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους.. Βασιλη αυτο δουλεψε στις ρυθμισεις, αλλα τωρα με βγαζει στον απλο pro παλι και οχι στον Plus. Παρατηρω οτι το theme του απλου εχει μεινει απο την αλλη jpy αρα και κατι αλλο πρεπει να διαγραψω και δεν ξερω τι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Άλλα έλεγες το πρωί! Μήπως σου άλλαξε κάποιος την γνώμη? :lol: Ευχαριστημένος btw?Μονο ευχαριστημενος?Μιλαμε σε σχεση με την Kernel του Darky αυτη τις ριχνει ανετα 2 καροτσες :p (πολυ smooth και κυριως φορτωνει τα παντα πολυ πιο γρηγορα)....και το καλυτερο απ ολα θα ηρεμησει το κινητο με τα wipe και τα no wipe καθε τρεις και λιγο απο τα φλασαρισματα με τις rom....απλως θα περναω απο πανω τους καινουριους kernel οταν γινονται stable καθως και τα theme....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μονο ευχαριστημενος?Μιλαμε σε σχεση με την Kernel του Darky αυτη τις ριχνει ανετα 2 καροτσες :p (πολυ smooth και κυριως φορτωνει τα παντα πολυ πιο γρηγορα)....και το καλυτερο απ ολα θα ηρεμησει το κινητο με τα wipe και τα no wipe καθε τρεις και λιγο απο τα φλασαρισματα με τις rom....απλως θα περναω απο πανω τους καινουριους kernel οταν γινονται stable καθως και τα theme....:happy: Έχω Darky 8.0 Slim και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο smooth μπορεί να γίνει! Είναι απλά τέλειο, πολύ γρήγορο και με ένα υπέροχο dark theme. Όχι πως δεν θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο βέβαια :lol: υγ: άτιμο MyPhone και XDA, πάει ξανακόλλησα το μικρόβιο του flashing :lol::lol::lol: Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βασιλη αυτο δουλεψε στις ρυθμισεις, αλλα τωρα με βγαζει στον απλο pro παλι και οχι στον Plus. Παρατηρω οτι το theme του απλου εχει μεινει απο την αλλη jpy αρα και κατι αλλο πρεπει να διαγραψω και δεν ξερω τι. Δεν τον ξηλώνεις εντελώς? Και σβήσε πάλι μέσα στο /dbdata αυτά που είπαμε ποιο πάνω. Το Plus αγορασμένο? Εάν ναι πας στο unlock βάζεις το code σου και τέλος :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 μετά την 2.2.1 και εγκατάσταση του swype όλα πήγαν ρολόι. Έλα όμως μετά απο μία επανεκκίνηση στο swype βγάζει error. προσπαθεί να το εκκινήσει μάλλον, αλλα μάταια. Το πρόβλημα σταματάει όταν θα πάω system/app/swype και θα το ξανα εγκαταστήσω. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? όχι οτι είναι κάτι σοβαρό αλλα ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 μετά την 2.2.1 και εγκατάσταση του swype όλα πήγαν ρολόι. Έλα όμως μετά απο μία επανεκκίνηση στο swype βγάζει error. προσπαθεί να το εκκινήσει μάλλον, αλλα μάταια. Το πρόβλημα σταματάει όταν θα πάω system/app/swype και θα το ξανα εγκαταστήσω. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? όχι οτι είναι κάτι σοβαρό αλλα ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει αργότερα. Άντε γιατί έχω κέφια που είναι Παρασκευή αν και το έχουμε ξαναδώσει, ξέχνα ότι swype περνούσες μέχρι τώρα, ότι ρομ και να βάλεις, με ή χωρίς swype περνάς αυτό απόCWM και τέλος Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Χμμ περίεργο.. ροοτ έχεις? Ναι εχω root. Οντως ειναι πολυ περιεργο, το εσβησα και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια μου κανει. Δε βαριεσαι θα ζησω και χωρις το setcpu. :p Απλα κριμα γιατι φανηκε να εξοικονομει αρκετη ενεργεια σε σενα... Άντε γιατί έχω κέφια που είναι Παρασκευή αν και το έχουμε ξαναδώσει, ξέχνα ότι swype περνούσες μέχρι τώρα, ότι ρομ και να βάλεις, με ή χωρίς swype περνάς αυτό απόCWM και τέλος Με αυτον τον τροπο μου ειχε δουλεψει αψογα οταν ειχα την darky! Οταν περασα την official 2.2.1 μετα την εγκατασταση του με τον τροπο αυτο μου πεταγε error και ανγκαστηκα να ξαναφλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ναι εχω root. Οντως ειναι πολυ περιεργο, το εσβησα και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια μου κανει. Δε βαριεσαι θα ζησω και χωρις το setcpu. :p Απλα κριμα γιατι φανηκε να εξοικονομει αρκετη ενεργεια σε σενα... Με αυτον τον τροπο μου ειχε δουλεψει αψογα οταν ειχα την darky! Οταν περασα την official 2.2.1 μετα την εγκατασταση του με τον τροπο αυτο μου πεταγε error και ανγκαστηκα να ξαναφλασαρω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, το τηλέφωνό μου είχε official μόνο την πρώτη μέρα που αγοράστηκε :) Το screenoff Προφιλ στο Setcpu κάνει μεγάλη διαφορά σε όποιον το έχει βάλει (αν προσέξεις τα ποστς ;)) οπότε για μένα αν θες ψάξου! Η βάλε doc's kitchen που την φτιάχνεις όπως θες εσύ να τελειώνεις... :) Πολύ κοντά σε stock έκδοση χωρίς bloatware και περιττά apps! Θες theme? περνάς δεν θες? το αφήνεις έτσι :) Οι επιλογές πολλές! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Πέτρο μην κουράζεσαι έχω την λύση (μου έχει τύχει και μένα αλλά και σε άλλους). Δεν έκατσα να το εντοπίσω πότε εμφανίζεται αλλά η λύση είναι απλή. Με root explorer διαγράφεις: /dbdata/databases/com.fede.launcher ;) και μετά σου κρατάει settings κανονικά. Δεν είναι πρόβλημα του Kitchen πρώτη φορά μου εμφανίστηκε σε Darky's. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έφτιαξα και το droidstats που δεν κρατούσε ρυθμίσεις. Stinger τρομερή η βοήθεια σου , το είχα μεγάλο καημό τις τελευταίες μέρες ! Btw χωρίς να το ξέρω ακολουθώ και εγώ όλα τα σημεία για την μπαταρία και όντως κάνει καλή δουλειά. *Για τα app που καίνε πολύ μπαταρία , καλή δουλειά κάνει και το power tutor. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts