VOYAGER13 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το oclf το είχες βγάλει πριν κάνεις αναβάθμιση; Sent from my own Galaxy Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εγώ προχτές αποφάσισα να αναβαθμίσω το Galaxy μου στo νέo ελληνικo Froyo 2.2. JPH αν θυμάμαι καλά, από την παλιά JG της cosmote, χρησιμοποιώντα το registry patch του KIES. Πριν ξεκινήσω να σημειώσω ότι το κινητό είχε το OCLF και ήταν root, αλλά τραβούσε τεράστιο lag, αρκετών δευτερολέπτων σε πολλές εφαρμογές και στο dialer. ΕΠίσης τώρα τελευταία η μπαταρία με νορμάλ χρήση (30λεπτά ομιλία την ημέρα, 1-2 ώρες wifi και μερικά λεπτά 3G, wallpaper απλό και περίπου 7-8 σελίδες με εφαρμογές) έφτανε από το πρώι μέχρι το βράδυ γύρω στο 20-30%... Λοιπόν πριν κάνω την αναβάθμιση κάνω και ένα full backup με το Titanium pro. Προχωρώ στην αναβάθμιση σε 2.2. όλα καλά και οι εφαρμογές άθικτες. Αποφασίζω να κάνω και ένα hard reset έτσι για το καλό. Κάπου εδώ αρχίζουν όμως τα προβλήματα. 1ον. Το Ζ4root δε δουλεύει με τίποτα για να γίνω root. Με πετάει έξω κάνοντας 3 γρήγορες δονήσεις. Επίσης όταν απενεργοποιώ το κινητό μετά από λιγο κάνει μια ακόμα δόνηση... Τεσπά, κάνω root με το superoneclick και όλα καλά. 2ον. Περνώ ξανά το titanium pro και κάνω full restore. Από δώ και πέρα έχω πλέον περισσότερα προβλήματα. Ορισμένες εφαρμογές κολλάνε και βγαίνουν κάνοντας 1-2 δονήσεις και με μήνυμα ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει (π.χ τα αρχεία μου, διαχείριση εργασιών, συλλογή κλπ). Επίση μερικές φορές κολά και κάνει συνεχόμενα restart μόνο του.... Η μπαταρία έχει χειροτερέψει. Το βράδυ το άφησα με 20+% και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μόνο του..!!. Τι με συμβουλέυετε; Να γυρίσω σε 2.1; Να ξαναπεράσω την 2.2 JPH; Να πάω σε άλλην; Να κάνω ένα νέο hard reset και σετάρισμα από την αρχή χωρίς backup restore;; Να πάω την μπαταρία για αλλαγή;;; Thanks για οποιαδήποτε βοήθεια! Για αρχη κανε ενα hard reset και μην επαναφερεις τις ρυθμισεις, αλλα μονο τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους. Εχουν αναφερθει προβληματα κατα την επαναφορα ρυθμισεων απο 2.1 σε 2.2. Η μπαταρια δεν νομιζω να σχετιζεται με τα υπολοιπα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το oclf το είχες βγάλει πριν κάνεις αναβάθμιση; Sent from my own Galaxy το lagfix ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εγώ προχτές αποφάσισα να αναβαθμίσω το Galaxy μου στo νέo ελληνικo Froyo 2.2. JPH αν θυμάμαι καλά, από την παλιά JG της cosmote, χρησιμοποιώντα το registry patch του KIES. Πριν ξεκινήσω να σημειώσω ότι το κινητό είχε το OCLF και ήταν root, αλλά τραβούσε τεράστιο lag, αρκετών δευτερολέπτων σε πολλές εφαρμογές και στο dialer. ΕΠίσης τώρα τελευταία η μπαταρία με νορμάλ χρήση (30λεπτά ομιλία την ημέρα, 1-2 ώρες wifi και μερικά λεπτά 3G, wallpaper απλό και περίπου 7-8 σελίδες με εφαρμογές) έφτανε από το πρώι μέχρι το βράδυ γύρω στο 20-30%... Λοιπόν πριν κάνω την αναβάθμιση κάνω και ένα full backup με το Titanium pro. Προχωρώ στην αναβάθμιση σε 2.2. όλα καλά και οι εφαρμογές άθικτες. Αποφασίζω να κάνω και ένα hard reset έτσι για το καλό. Κάπου εδώ αρχίζουν όμως τα προβλήματα. 1ον. Το Ζ4root δε δουλεύει με τίποτα για να γίνω root. Με πετάει έξω κάνοντας 3 γρήγορες δονήσεις. Επίσης όταν απενεργοποιώ το κινητό μετά από λιγο κάνει μια ακόμα δόνηση... Τεσπά, κάνω root με το superoneclick και όλα καλά. 2ον. Περνώ ξανά το titanium pro και κάνω full restore. Από δώ και πέρα έχω πλέον περισσότερα προβλήματα. Ορισμένες εφαρμογές κολλάνε και βγαίνουν κάνοντας 1-2 δονήσεις και με μήνυμα ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει (π.χ τα αρχεία μου, διαχείριση εργασιών, συλλογή κλπ). Επίση μερικές φορές κολά και κάνει συνεχόμενα restart μόνο του.... Η μπαταρία έχει χειροτερέψει. Το βράδυ το άφησα με 20+% και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μόνο του..!!. Τι με συμβουλέυετε; Να γυρίσω σε 2.1; Να ξαναπεράσω την 2.2 JPH; Να πάω σε άλλην; Να κάνω ένα νέο hard reset και σετάρισμα από την αρχή χωρίς backup restore;; Να πάω την μπαταρία για αλλαγή;;; Thanks για οποιαδήποτε βοήθεια! Καταρχας το lagfix το απενεργοποιησες πριν περασεις την καινουργια ρομ? Απο κει και περα σιγουρα κατι παει στραβα στο κινητο σου με τοσα force closes και reboots. Για αρχη σιγουρα κανε ενα hard reset και δες πως θα παει. Αν συνεχισουν τα θεματακια ξαναπερνας την JPH, αν κι εγω θα προτεινα να πας κατευθειαν σε 2.2.1 εκτος αν θελεις βεβαια να εισαι εντος εγγυησης (η οποια χανεται αμεσως με πειραγματα και root). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Και εγώ προτείνω hard reset , format την εσωτερική sd αφού πάρεις backup ότι χρειάζεσαι και στήσιμο από την αρχή χωρίς επαναφορά backup εάν θες επίσημη ελληνική ρομ .Εννοείται ότι και εγώ προτείνω jpy 2.2.1 και μόνο superoneclick root για να ησυχάσεις απο ρομ.Για 2.1 ούτε λόγος. Sent from my own Galaxy Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 1ον. Το Ζ4root δε δουλεύει με τίποτα για να γίνω root. Με πετάει έξω κάνοντας 3 γρήγορες δονήσεις. Επίσης όταν απενεργοποιώ το κινητό μετά από λιγο κάνει μια ακόμα δόνηση... Τεσπά, κάνω root με το superoneclick και όλα καλά. 2ον. Περνώ ξανά το titanium pro και κάνω full restore. Από δώ και πέρα έχω πλέον περισσότερα προβλήματα. Ορισμένες εφαρμογές κολλάνε και βγαίνουν κάνοντας 1-2 δονήσεις και με μήνυμα ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει (π.χ τα αρχεία μου, διαχείριση εργασιών, συλλογή κλπ). Επίση μερικές φορές κολά και κάνει συνεχόμενα restart μόνο του.... Η μπαταρία έχει χειροτερέψει. Το βράδυ το άφησα με 20+% και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μόνο του..!!. Τι με συμβουλέυετε; Να γυρίσω σε 2.1; Να ξαναπεράσω την 2.2 JPH; Να πάω σε άλλην; Να κάνω ένα νέο hard reset και σετάρισμα από την αρχή χωρίς backup restore;; Να πάω την μπαταρία για αλλαγή;;; Thanks για οποιαδήποτε βοήθεια! 1) Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η JPH έχει πρόβλημα με το z4root... υπάρχουν και εναλλακτικές 2) Προφανώς και είναι αυτονόητο ότι δε μπορείς να κάνεις full restore τα πάντα από 2.1 σε 2.2, είναι άλλη έκδοση, δεν έχουν γραφτεί όλα τα προγράμματα για την 2.2... ειδικά τα προγράμματα συστήματος, αν τα κάνεις restore στη 2.2 από backup της 2.1 θα crashάρουν... μόνο τα προγράμματα που εγκατέστησες εσύ κάνεις restore, και κάποια data από τα προγράμματα συστήματος. Αν έκανες τα πάντα restore, ξαναπέρνα τη rom από την αρχή. Όσο για τη δόνηση αφού κλείσει, το κάνει σε όλα τα Froyo. Μόνο μετά τη δόνηση έχει κλείσει τελείως. Τέλος η μπαταρία, θέλει 4-5 κυκλους να έρθει στα ίσα της... αν και τα δικά σου προβλήματα μάλλον οφείλονται στο total restore. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Darkys v8.0 :p:p:p:p (Πλεον εκτος απο wipe και no wipe μας δινει και μια τριτη εκδοση την v8.0 slim που ειναι κατι σαν stock android χωρις περιττα καλουδια. Version 8.0 is a highly polished ROM built with R64's excellent theming skills. Fixed the battery icon [everything is perfect now] Replaced Kernel with Advanced Voodoo 5 Final v69.3 [stable // no OC] Sharpness Fix [fonts are sharper] Extra Tweaks [improved performance] Better Memory Management [less RAM hungry] Kernel Tweaks for better GPS [improved speed & accuracy] Lagfix still disabled [easier updates & less problems] Full BLN Support [ready to use out of the box] Reworked the whole theme [fixed a lot of bugs, improved the look] // say thanks to R64! Much sexier Dropdown-Menu [more transparent] Modded some Samsung Apps [Gingerbread Look] Themed Phone Dialer [matches the 2.3 look] Modded Epic lockscreen [changed colours to match the theme] Changed music background and controls [Grey background instead of purple and buttons glow orange, not blue anymore] Modded Tabs in Samsung Apps to fit the Gingerbread Theme [clean] Changed Contacts image [Fits better with the theme now] Changed the SMS Notification Icons [now 2.3 Look] Fixed the progress-bar [now orange] Fixed the loading-bars [smoother animation] Fixed the Contact Icon Borders [Aspect Ratio now correct] Other changes Changed Android Version to 2.3.1 [just accept it as it is] Fixed order in SMS / MMS App [modded by darkyy] Added the latest BLN App [backLightNotifications] Added Slim Version [officially supported by darkyy] Removed most Samsung Bloatware Removed all LiveWallpapers Removed all Launchers except the Gingerbread Launcher Removed all extra fonts Removed all extra wallpapers Removed all extra icons Removed some extra apps like the MIUI-MusicPlayer etc. Removed other bloating stuff Cleaned up other unnecessary files http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εγώ προχτές αποφάσισα να αναβαθμίσω το Galaxy μου στo νέo ελληνικo Froyo 2.2. JPH αν θυμάμαι καλά, από την παλιά JG της cosmote, χρησιμοποιώντα το registry patch του KIES. Πριν ξεκινήσω να σημειώσω ότι το κινητό είχε το OCLF και ήταν root, αλλά τραβούσε τεράστιο lag, αρκετών δευτερολέπτων σε πολλές εφαρμογές και στο dialer. ΕΠίσης τώρα τελευταία η μπαταρία με νορμάλ χρήση (30λεπτά ομιλία την ημέρα, 1-2 ώρες wifi και μερικά λεπτά 3G, wallpaper απλό και περίπου 7-8 σελίδες με εφαρμογές) έφτανε από το πρώι μέχρι το βράδυ γύρω στο 20-30%... Λοιπόν πριν κάνω την αναβάθμιση κάνω και ένα full backup με το Titanium pro. Προχωρώ στην αναβάθμιση σε 2.2. όλα καλά και οι εφαρμογές άθικτες. Αποφασίζω να κάνω και ένα hard reset έτσι για το καλό. Κάπου εδώ αρχίζουν όμως τα προβλήματα. 1ον. Το Ζ4root δε δουλεύει με τίποτα για να γίνω root. Με πετάει έξω κάνοντας 3 γρήγορες δονήσεις. Επίσης όταν απενεργοποιώ το κινητό μετά από λιγο κάνει μια ακόμα δόνηση... Τεσπά, κάνω root με το superoneclick και όλα καλά. 2ον. Περνώ ξανά το titanium pro και κάνω full restore. Από δώ και πέρα έχω πλέον περισσότερα προβλήματα. Ορισμένες εφαρμογές κολλάνε και βγαίνουν κάνοντας 1-2 δονήσεις και με μήνυμα ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει (π.χ τα αρχεία μου, διαχείριση εργασιών, συλλογή κλπ). Επίση μερικές φορές κολά και κάνει συνεχόμενα restart μόνο του.... Η μπαταρία έχει χειροτερέψει. Το βράδυ το άφησα με 20+% και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μόνο του..!!. Τι με συμβουλέυετε; Να γυρίσω σε 2.1; Να ξαναπεράσω την 2.2 JPH; Να πάω σε άλλην; Να κάνω ένα νέο hard reset και σετάρισμα από την αρχή χωρίς backup restore;; Να πάω την μπαταρία για αλλαγή;;; Thanks για οποιαδήποτε βοήθεια! 1) Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η JPH έχει πρόβλημα με το z4root... υπάρχουν και εναλλακτικές 2) Προφανώς και είναι αυτονόητο ότι δε μπορείς να κάνεις full restore τα πάντα από 2.1 σε 2.2, είναι άλλη έκδοση, δεν έχουν γραφτεί όλα τα προγράμματα για την 2.2... ειδικά τα προγράμματα συστήματος, αν τα κάνεις restore στη 2.2 από backup της 2.1 θα crashάρουν... μόνο τα προγράμματα που εγκατέστησες εσύ κάνεις restore, και κάποια data από τα προγράμματα συστήματος. Αν έκανες τα πάντα restore, ξαναπέρνα τη rom από την αρχή. Όσο για τη δόνηση αφού κλείσει, το κάνει σε όλα τα Froyo. Μόνο μετά τη δόνηση έχει κλείσει τελείως. Τέλος η μπαταρία, θέλει 4-5 κυκλους να έρθει στα ίσα της... αν και τα δικά σου προβλήματα μάλλον οφείλονται στο total restore. Με πρόλαβε ο Άλεξ τα είπε όλα :p Αυτό που θα σου προτείνω εγώ να κάνεις για να αναβαθμίσεις όσο το δυνατόν ανώδυνα είναι: 1.Hard reset 2. Περνάς το rom από την αρχή 3. Restore από Titanium ΜΟΝΟ ότι εφαρμογή λείπει (έχει batch restore missing apps+data) 4. Βλέπεις τι ακριβώς σου λείπει ακόμα και το περνάς χειροκίνητα Όπως πολύ σωστά είπε ο Alex (Tyxerakias) το πρόβλημα το προκαλούν εφαρμογές συστήματος που γίνονται Restore πάνω σε νεότερες εκδόσεις τους. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Με πρόλαβε ο Άλεξ τα είπε όλα :p Αυτό που θα σου προτείνω εγώ να κάνεις για να αναβαθμίσεις όσο το δυνατόν ανώδυνα είναι: 1.Hard reset 2. Περνάς το rom από την αρχή 3. Restore από Titanium ΜΟΝΟ ότι εφαρμογή λείπει (έχει batch restore missing apps+data) 4. Βλέπεις τι ακριβώς σου λείπει ακόμα και το περνάς χειροκίνητα Όπως πολύ σωστά είπε ο Alex (Tyxerakias) το πρόβλημα το προκαλούν εφαρμογές συστήματος που γίνονται Restore πάνω σε νεότερες εκδόσεις τους. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω νέο hard reset και να περάσω χειροκίνητα κάποια πράματα (ούτως ή άλλως τα απαραίτητα δεν ήταν και τόσα πολλά). Αν δεν κάτσει καλά ξαναπερών τη rom. Πάντως backup είχα κάνει μόνο τα missing+data ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω νέο hard reset και να περάσω χειροκίνητα κάποια πράματα (ούτως ή άλλως τα απαραίτητα δεν ήταν και τόσα πολλά). Αν δεν κάτσει καλά ξαναπερών τη rom. Πάντως backup είχα κάνει μόνο τα missing+data ... Να προτεινω κι εγω κατι που εμενα με γλυτωνει απο το στησιμο ξανα των ρομ. Πρεπει να ειμαστε root και να εχουμε περασει το clockwork mode recovery. Αυτο μας δινει μια δυνατοτητα backup restore ολοκληρης της μνημης ρομ. Σωζει αρχειο 1 γιγα περιπου για μια εικονα στην εσωτερικη sd. Αλλαζουμε ενα θεμα και κρασαρε το κινητο μας μεσα σε πεντε γυρισαμε σε προηγουμενη κατασταση χωρις να εχει χαθει η παραμικρη μας ρυθμιση. Αυτο λειτουργει εννοειται κι απο διαφορετικες ρομ π.χ. jpy με jph, φτανει να ξαναπερασουμε το clockwork mode recovery. Ισως κάποια στιγμή καλό θα ηταν να γραφτει ενας οδηγος γι αυτο. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Να προτεινω κι εγω κατι που εμενα με γλυτωνει απο το στησιμο ξανα των ρομ. Πρεπει να ειμαστε root και να εχουμε περασει το clockwork mode recovery. Αυτο μας δινει μια δυνατοτητα backup restore ολοκληρης της μνημης ρομ. Σωζει αρχειο 1 γιγα περιπου για μια εικονα στην εσωτερικη sd. Αλλαζουμε ενα θεμα και κρασαρε το κινητο μας μεσα σε πεντε γυρισαμε σε προηγουμενη κατασταση χωρις να εχει χαθει η παραμικρη μας ρυθμιση. Αυτο λειτουργει εννοειται κι απο διαφορετικες ρομ π.χ. jpy με jph, φτανει να ξαναπερασουμε το clockwork mode recovery. Ισως κάποια στιγμή καλό θα ηταν να γραφτει ενας οδηγος γι αυτο. Sent from my GT-I9000 Σωστος ο φιλος απλα εγω να σημειωσω οτι ολη αυτη η διαδικασια γινεται μεσω της εφαρμογης ROΜ manager Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ποιος από εδώ πέρα κάνει comments στο facebook techblog για τον γαλαξία;; αυτή τη στιγμή λέω! Who! έβαλε κανείς την 8 του darky να τον ρωτήσω κάτι; pm me. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 βγηκε και darky 8???χαχα τωρα το ειδα :p πραγματικα ελεος :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Λεωνιδα ο τυπος δεν κοιμαται πλεον πιστευω:p Δεν πειραζει καποια στιγμη θα βγαλει την ultimate και θα σταματησει. Τοτε μονο θα δοκιμασω. Απλα να πω για μια ακομη φορα για καποιους νεους που ενδεχομενως διαβαζουν, οτι δεν συμφωνω με την αλογιστη χρηση φλασαρισματος, οπως γινεται τελευταια με τις rom του darky, για πολλους και διαφορους λογους. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 βγηκε και darky 8???χαχα τωρα το ειδα :p πραγματικα ελεος :pΗ 8 αξιζει οσο καμια αλλη...απο την 7 και μετα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω διαφορα στην ταχυτητα...σπερνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Απλα να πω για μια ακομη φορα για καποιους νεους που ενδεχομενως διαβαζουν, οτι δεν συμφωνω με την αλογιστη χρηση φλασαρισματος, οπως γινεται τελευταια με τις rom του darky, για πολλους και διαφορους λογους. δεν φλασάρεις, απλά το κουμπώνεις από την CWM σαν update package κάτι σαν μικρό update. βέβαια εσύ έχεις και εμπειρία αλλά δεν πιράζει μωρέ άστους να φλασάρουνε, μέχρι να φάνε το τουβλάκι τους :) ΦΥσικά είμαι ένας από αυτούς, υγεία πάνω από'λα!! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 δεν φλασάρεις, απλά το κουμπώνεις από την CWM σαν update package κάτι σαν μικρό update. βέβαια εσύ έχεις και εμπειρία αλλά δεν πιράζει μωρέ άστους να φλασάρουνε, μέχρι να φάνε το τουβλάκι τους :) ΦΥσικά είμαι ένας από αυτούς, υγεία πάνω από'λα!! Nαι οκ, το λεω 'φλασαρισμα' σαν γενικοτερο ορο. Δεν ειναι θεμα εμπειριας, απλα το λεω γιατι μπορει καποιος που τωρα πηρε το κινητο να πλακωθει στα custom και λογω βιασυνης να εχουμε μετα δραματα. Ειναι και αλλοι οι λογοι μου βεβαια, αλλα οκ δεν ειναι του παροντος. Στην τελικη ο καθενας κανει οτι θελει με τη συσκευη του, εδω απλα κουβεντα κανουμε:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 δεν φλασάρεις, απλά το κουμπώνεις από την CWM σαν update package κάτι σαν μικρό update. βέβαια εσύ έχεις και εμπειρία αλλά δεν πιράζει μωρέ άστους να φλασάρουνε, μέχρι να φάνε το τουβλάκι τους :) ΦΥσικά είμαι ένας από αυτούς, υγεία πάνω από'λα!! saliez για πες μας τις εντυπωσεις σου απτην "κουζινα" Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 saliez για πες μας τις εντυπωσεις σου απτην "κουζινα" πολύ κομπλέ, έχει και μερικές επιλογούλες για modem θέλει λίγο παραπάνω γνώσεις για να επιλέξεις σωστά κάτι σαν την official είναι απλά χωρίς τις βλακειούλες της samsung μεγαλο αρνητικό είναι οτι δεν πέρνει themes doc > darky πάντως σε θέμα σταθερότητας σίγουρα.. ετοιμάζομαι πάντως να βάλω την darky8 για να μη σου λέω ψέματα. ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 1. Έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που ο Darky βγάζει ασταμάτητα νέες versions της ROM του (σ.σ. με όχι και τόσο σημαντικές βελτιώσεις από version σε version) είναι ότι έχει γλυκαθεί από τα donations και προσπαθεί να διατηρεί το thread του ψηλά και ανταγωνιστικά προς doc. Δεν είναι κακό αφού δεν απαιτεί χρήματα, είναι πρωτίστως εθελοντής και πρέπει να τον ευχαριστούμε για αυτό, αλλά η τακτική του είναι λάθος αφού σύντομα κουράζει τον κόσμο που δεν έχει διάθεση να περνάει κάθε 2-3 μέρες σε νέο version... 2. Επιλογή μου είναι να εγκαθιστώ νέο version της Darky's ROM με 4-5 μέρες καθυστέρηση, και μόνο όταν κρίνω ότι έχει κάνει σημαντικό βήμα από την προηγούμενη version, προκειμένου να έχει σταθεροποιηθεί. Τελευταία μάλιστα με no-wipe και πάει μια χαρά. 3. Ως ROM είναι σταθερότατη, πλήρης, και πανεύκολη στην εγκατάσταση ...να διαβάζεις τις οδηγίες. Ως εκ' τούτου είμαι πιστός Darkιστής τους τελευταίους 2-3 μήνες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Να προτεινω κι εγω κατι που εμενα με γλυτωνει απο το στησιμο ξανα των ρομ. Πρεπει να ειμαστε root και να εχουμε περασει το clockwork mode recovery. Αυτο μας δινει μια δυνατοτητα backup restore ολοκληρης της μνημης ρομ. Σωζει αρχειο 1 γιγα περιπου για μια εικονα στην εσωτερικη sd. Αλλαζουμε ενα θεμα και κρασαρε το κινητο μας μεσα σε πεντε γυρισαμε σε προηγουμενη κατασταση χωρις να εχει χαθει η παραμικρη μας ρυθμιση. Αυτο λειτουργει εννοειται κι απο διαφορετικες ρομ π.χ. jpy με jph, φτανει να ξαναπερασουμε το clockwork mode recovery. Ισως κάποια στιγμή καλό θα ηταν να γραφτει ενας οδηγος γι αυτο. Sent from my GT-I9000 Σωστό απλά για κάποιο λόγο από προσωπική εμπειρία και λόγω συχνών flash μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο παρελθόν στην επαναφορά (όχι δεν έκανα κάτι λάθος :) ). Οπότε Titanium με προώθηση σε dropbox και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σωστος ο φιλος απλα εγω να σημειωσω οτι ολη αυτη η διαδικασια γινεται μεσω της εφαρμογης ROΜ manager Ναί γίνεται, αλλά γίνεται και όπως περιγράφει ο φίλος από πάνω. Είναι γνωστό ως Nandroid backup :) Λεωνιδα ο τυπος δεν κοιμαται πλεον πιστευω:p Δεν πειραζει καποια στιγμη θα βγαλει την ultimate και θα σταματησει. Τοτε μονο θα δοκιμασω. Απλα να πω για μια ακομη φορα για καποιους νεους που ενδεχομενως διαβαζουν, οτι δεν συμφωνω με την αλογιστη χρηση φλασαρισματος, οπως γινεται τελευταια με τις rom του darky, για πολλους και διαφορους λογους. Να συμπληρώσω πως άσχετα με τους λόγους σου σαν hardware δεν υπάρχει κανένα θέμα. Βαράτε αβέρτα. δεν φλασάρεις, απλά το κουμπώνεις από την CWM σαν update package κάτι σαν μικρό update. βέβαια εσύ έχεις και εμπειρία αλλά δεν πιράζει μωρέ άστους να φλασάρουνε, μέχρι να φάνε το τουβλάκι τους ΦΥσικά είμαι ένας από αυτούς, υγεία πάνω από'λα!! Nαι οκ, το λεω 'φλασαρισμα' σαν γενικοτερο ορο. Δεν ειναι θεμα εμπειριας, απλα το λεω γιατι μπορει καποιος που τωρα πηρε το κινητο να πλακωθει στα custom και λογω βιασυνης να εχουμε μετα δραματα. Ειναι και αλλοι οι λογοι μου βεβαια, αλλα οκ δεν ειναι του παροντος. Στην τελικη ο καθενας κανει οτι θελει με τη συσκευη του, εδω απλα κουβεντα κανουμε:) Εάν κάνεις του κεφαλιού σου το τουβλάκι θα το πάρεις ακόμα και αν φλασάρεις 1 φορά το 3μηνο. :) πολύ κομπλέ, έχει και μερικές επιλογούλες για modem θέλει λίγο παραπάνω γνώσεις για να επιλέξεις σωστά κάτι σαν την official είναι απλά χωρίς τις βλακειούλες της samsung μεγαλο αρνητικό είναι οτι δεν πέρνει themes doc > darky πάντως σε θέμα σταθερότητας σίγουρα.. ετοιμάζομαι πάντως να βάλω την darky8 για να μη σου λέω ψέματα. ;) Μια χαρά παίρνει themes!.... Απλά δεν στο κάνει genarate με τι μία το Kitchen χρειάζεται να το περάσεις μόνος μετά. Όπως έκανες και στα υπόλοιπα ρομς μέχρι τώρα.. 1. Έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που ο Darky βγάζει ασταμάτητα νέες versions της ROM του (σ.σ. με όχι και τόσο σημαντικές βελτιώσεις από version σε version) είναι ότι έχει γλυκαθεί από τα donations και προσπαθεί να διατηρεί το thread του ψηλά και ανταγωνιστικά προς doc. Δεν είναι κακό αφού δεν απαιτεί χρήματα, είναι πρωτίστως εθελοντής και πρέπει να τον ευχαριστούμε για αυτό, αλλά η τακτική του είναι λάθος αφού σύντομα κουράζει τον κόσμο που δεν έχει διάθεση να περνάει κάθε 2-3 μέρες σε νέο version... 2. Επιλογή μου είναι να εγκαθιστώ νέο version της Darky's ROM με 4-5 μέρες καθυστέρηση, και μόνο όταν κρίνω ότι έχει κάνει σημαντικό βήμα από την προηγούμενη version, προκειμένου να έχει σταθεροποιηθεί. Τελευταία μάλιστα με no-wipe και πάει μια χαρά. 3. Ως ROM είναι σταθερότατη, πλήρης, και πανεύκολη στην εγκατάσταση ...να διαβάζεις τις οδηγίες. Ως εκ' τούτου είμαι πιστός Darkιστής τους τελευταίους 2-3 μήνες :-) Το σωστότερο ποστ που διάβασα σήμερα! Αυτό που με χαλάει στις Darky είναι πως είναι γεμάτες με πράγματα που δεν χρειάζομαι. Αυτό το διόρθωσε πρόσφατα με τις Slim εκδόσεις του. Anyway όσο αυτοί οι 2 τύποι "κοντράροντε" ας πούμε κερδισμένοι είμαστε εμείς :D Καλημέρα, πάλι έκθεση έγραψα :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Η 8 αξιζει οσο καμια αλλη...απο την 7 και μετα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω διαφορα στην ταχυτητα...σπερνει!! Ετοιμαζομαι και εγω σιγα σιγα! Θα το φλασαρω με την μια αμεσως μολις το παρω! :D Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ρε παιδια καθε φορά που βγαίνει καινούργια Darky λετε οτι είναι η πιο γρήγορη και οτι θερίζει. Ποσο πια το βελτιώνει :p . Το κινητό πρέπει να εχει γίνει PC . Πάντως τόσες εκδόσεις σε τόσες λίγες μέρες δεν είναι και οτι το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλημερα, χθες εκανα ενα φορματ την σδ και περασα την wipe 8 slim.πολυ γρηγορη,ολακαλα,εκτος απο την καταναναλωση μπαταριας...βλεπω οτι σε 4 ωρες απο τη στιγμη που το φορτισα,επεσε στο 78% χωρις να ασχολουμαι μαζι του.στα στατς με δειχνει 6% οτι εφαγε σε κατασταση αναμονης,απο το..ραδιο!εχω απενεργοποιησει wifi οταν ειναι σε αναμονη,εχω κανει update την γκαλερυ και εχω καλιμπραρει και την μπαταρια...εχετε καμια ιδεα; Υ.Γ. Οταν το χρησημοποιω δε,βγαζει με το ζορι 6-8 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ρε παιδια καθε φορά που βγαίνει καινούργια Darky λετε οτι είναι η πιο γρήγορη και οτι θερίζει. Ποσο πια το βελτιώνει :p . Το κινητό πρέπει να εχει γίνει PC . Πάντως τόσες εκδόσεις σε τόσες λίγες μέρες δεν είναι και οτι το καλύτερο... Έγω προσωπικά κάνω ενημέρωση σε κάθε ακέραιη έκδοση. Είχα 6.0 , μετά 7.0 και σήμερα έβαλα την 8.0 Παρακολουθώ τις εξελήξεις σχεδόν κάθε μέρα , αλλά δεν υπήρχε σπουδαίος λόγος για αναβάθμιση μέχρι τώρα. Τώρα που άλλαξε κέρνελ και υποστηρίζει BLN , αξίζει τον κόπο. ( αν και πάλι κάτι τρέχει με τον κέρνελ , αλλά όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι τώρα ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts