Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα. Μια χαρη θελω. Ειμαι σε gsm και γενικα το search δεν βολευει καθολου αυτην την στιγμη, αλλα ειμαι σιγουρος πως αυτο που θα ρωτησω εχει απαντηθει, οποτε αν μπορει καποιος ας μου κανει μια υποδειξη.

Λοιπον περασα την JPU σε μια φιλη. Ολα πηγαν καλα. Αλλα δεν μπορει να κατεβασει τιποτα απο το market. Δειχνει downloading με το εικονιδιο στην μπαρα αλλα δεν εχει προοδο. Και καποια στιγμη κανει fc το market.

Δεν της εβαλα root γιατι δεν το χρειαζεται και γενικα η συσκευη ειναι πεντακαθαρη γιατι καναμε hard reset. Clear cache επιλογη δεν εχει στο manage applications για το market.

Εχουμε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και πως διορθωνεται? Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε τετοιο θεμα και δεν ξερω τι παιζει...

clear data και επανεκκίνηση δοκίμασες;

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχω μπριζωθεί τώρα να δοκιμάσω κι εγώ το 7.7 του darky, να υποθέσω αυτό γίνεται μέσω odin;

θα έχει αισθητές διαφορές με την 2.2.1 που έβαλα προχθές;

Mεσω CWM γινεται.

Μια βδομαδα που εχω τη συσκευη, δεν εχω βαλει καμια official :p, αλλα απο αυτα που εχω δει εχει αρκετες διαφορες :)

Mεσω CWM γινεται.

Μια βδομαδα που εχω τη συσκευη, δεν εχω βαλει καμια official :p, αλλα απο αυτα που εχω δει εχει αρκετες διαφορες :)

Αν σου είναι εύκολο, κάποιο λινκ να κατεβάσω το CWM;

και πως το δουλεύουμε;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Αν σου είναι εύκολο, κάποιο λινκ να κατεβάσω το CWM;

και πως το δουλεύουμε;

Αν εχεις 3 button combo ακολουθησε πιστα τις παρακατω οδηγιες....τιποτε αλλο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

Edited by sakiss

Και κατι ακομα, σε περιπτωση που βγει το mms app

Στο dialer το εικονιδιο του φακελου(μηνυματα)τουλαχιστον σε μενα με συνδεει απ ευθειας με handcent sms

Συνταρακτικες διαφορες η daeky 7, 7 με ρην 6 δεν εχει πολλες, εκτος το flash addiction

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

clear data και επανεκκίνηση δοκίμασες;

Δεν πατιεται το clear data λεει. Δεν το εχω και μπροστα μου γμτο. Μαλλον θα χρειαστει περισσοτερο ψαξιμο απ'ο,τι υπολογιζα. Θενξ παντως :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλημερα εκανα root (z4root) και κατεβασα την εφαρμογη RYANZ (oneclick lag fix). Εκανα τα παντα και οταν εκανε reboot ξεκινησε σαν να ειχα κανει hard reset. Ετσι ειναι το λογικο να γινει ?
smartphone madness:)

Παιδια καλημερα. Μια χαρη θελω. Ειμαι σε gsm και γενικα το search δεν βολευει καθολου αυτην την στιγμη, αλλα ειμαι σιγουρος πως αυτο που θα ρωτησω εχει απαντηθει, οποτε αν μπορει καποιος ας μου κανει μια υποδειξη.

Λοιπον περασα την JPU σε μια φιλη. Ολα πηγαν καλα. Αλλα δεν μπορει να κατεβασει τιποτα απο το market. Δειχνει downloading με το εικονιδιο στην μπαρα αλλα δεν εχει προοδο. Και καποια στιγμη κανει fc το market.

Δεν της εβαλα root γιατι δεν το χρειαζεται και γενικα η συσκευη ειναι πεντακαθαρη γιατι καναμε hard reset. Clear cache επιλογη δεν εχει στο manage applications για το market.

Εχουμε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και πως διορθωνεται? Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε τετοιο θεμα και δεν ξερω τι παιζει...

Clear cache από: market, gtalk, gmail και εάν δεν μπει πάλι, login στο gtalk.

Εάν μπαίνεις από 3g δοκίμασε και αυτό:

Go to Menu -> Settings -> Wireless & networks -> Mobile networks -> Access Point Names and tap on the selected APN. Erase proxy number from it. Save. Restart.

Edited by Stinger

Clear cache από: market, gtalk, gmail και εάν δεν μπει πάλι, login στο gtalk.

Εάν μπαίνεις από 3g δοκίμασε και αυτό:

Go to Menu -> Settings -> Wireless & networks -> Mobile networks -> Access Point Names and tap on the selected APN. Erase proxy number from it. Save. Restart.

Παλι τιποτα. 3G δεν παιζει, θελω να κατεβασει το apn backup για να κανει restore. Δεν πρεπει να ειναι προβλημα συνδεσης γιατι μπαινει κανονικα στο μαρκετ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Darky v7.7

Eχω επιλεξει EN (UK) και στο Swype παλι UK αλλα μπορω να το αλλαζω σε GR οταν στελνω sms.....γιατι στα sms που στελνω τα γραμματα εμφανιζονται στον παραληπτη σε ερωτηματικα ?

Στην τελευταια εκδοση εχει βαλει default messaging το Gosms.

Darky v7.7

Eχω επιλεξει EN (UK) και στο Swype παλι UK αλλα μπορω να το αλλαζω σε GR οταν στελνω sms.....γιατι στα sms που στελνω τα γραμματα εμφανιζονται στον παραληπτη σε ερωτηματικα ?

Please διάβασε τους οδηγούς για νέους χρήστες στο αντίστοιχο θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

- Alex

Darky v7.7

Δοκίμασε στα settings του default messaging να βάλεις Αυτόματο σαν επιλογή ή unicode

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Please διάβασε τους οδηγούς για νέους χρήστες στο αντίστοιχο θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Ναι ρε συ το διαβασα.Αλλα εμενα στο Text Settings->Select Input Method μου βγαζει μονο Swype και Android Keyboard επιλογη....οχι auto.Ισως ειναι θεμα της Dakry αυτο.

Ναι ρε συ το διαβασα.Αλλα εμενα στο Text Settings->Select Input Method μου βγαζει μονο Swype και Android Keyboard επιλογη....οχι auto.Ισως ειναι θεμα της Dakry αυτο.

Έλα που δεν το διάβασες... δεν έχει καμία σχέση με το πληκτρολόγιο αυτό, είναι στις επιλογές μηνυμάτων... άνοιξε τη μαμίσια εφαρμογή μηνύματα, και πήγαινε options, settings. Εκεί είναι η επιλογή για auto ή unicode.

Παλι τιποτα. 3G δεν παιζει, θελω να κατεβασει το apn backup για να κανει restore. Δεν πρεπει να ειναι προβλημα συνδεσης γιατι μπαινει κανονικα στο μαρκετ.

Πέτρο υποψιάζομαι ότι δεν έκανες σωστά την αναβάθμιση... πάτησες repartition? Ποιά αρχεία χρησιμοποίησες;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Alex καλή χρονιά, σε ποια ρομ είσαι τώρα; Απορώ πως αντιστέκεσαι ακόμα και δεν έχεις βάλει καμιά darky...lol

Edit

Και για όσους ενδιαφέρονται και τους αρέσει το μπλε, δείτε αυτό...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880902&page=16

Στο ποστ 159 στο τέλος έχει download ένα εκπληκτικό theme με πολύ όμορφα animations που πάνε πολύ ειδικά με την ρομ του darky!

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Γεια σας παιδια, εχω την 5.6 του νταρκυ, για να βαλω την 7.7, να την περασω απο πανω με cmd, κανοντας πρωτα wipe reset kai cache, or να βαλω την Jm8 και μετα την 7.7 οπως ειχα βαλει την 5.6 και μου δουλευαν ολα τελεια. Τo lagfix δεν το εχω πειραξει καθολου, οπως ηταν απενεργοποιημενο απο αρχη. Ευχαριστω, καλη χρονια σε ολους!

Γεια σας παιδια, εχω την 5.6 του νταρκυ, για να βαλω την 7.7, να την περασω απο πανω με cmd, κανοντας πρωτα wipe reset kai cache, or να βαλω την Jm8 και μετα την 7.7 οπως ειχα βαλει την 5.6 και μου δουλευαν ολα τελεια. Τo lagfix δεν το εχω πειραξει καθολου, οπως ηταν απενεργοποιημενο απο αρχη. Ευχαριστω, καλη χρονια σε ολους!

Πέρασε άφοβα μέσω cwm την no wipe και αν δεις ότι έχεις κολλήματα στους εφαρμογές σου τότε μόνο δοκίμασε την wipe ρομ..

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Γιατί να μην τις περνάμε? Αφου μπαίνει σαν update η no-wipe έκδοση και παίζει μαμιόντας :) Εγώ πάντως από την 7,0 και μετά αναβαθμίζω έτσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Οταν περασες απο πανω απλως πεταξες το zip του Darky v7.7 στην internal sd και εκανες install zip from sd->choose a zip to apply απο CWM?...κατι τετοιο πηγα να κανω αλλα μου εβγαζε να κανω install την 7.6 λες και την 7.7 δεν την εβλεπε.:wacko:

@Τyxerakias :O:O

Edited by sakiss

Οταν περασες απο πανω απλως πεταξες το zip του Darky v7.7 στην internal sd και εκανες install update->choose a zip to apply απο CWM?...γιατι κ εγω αυτο πηγα να κανω αλλα μου εβγαζε να κανω install την 7.6 λες και την 7.7 δεν την εβλεπε.

@Τyxerakias :O:O

Αυτή είναι η σωστή μέθοδος..

Μήπως είχες αφήσει και το zip της 7.6 στην internal sd και έβλεπε αυτό;

Sent from Galaxy !

Αντώνης

καλημερα εκανα root (z4root) και κατεβασα την εφαρμογη RYANZ (oneclick lag fix). Εκανα τα παντα και οταν εκανε reboot ξεκινησε σαν να ειχα κανει hard reset. Ετσι ειναι το λογικο να γινει ?

Nαι μεχρι το reboot οκ. Μετα τι εννοεις σαν να ειχες κανει hard reset? Σου εσβησε δεδομενα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αυτή είναι η σωστή μέθοδος..

Μήπως είχες αφήσει και το zip της 7.6 στην internal sd και έβλεπε αυτό;

Sent from Galaxy !

Στην internal το ειχα σβησει γιατι το ειδα μιας και πεταξα εκει την v7.7....αλλα κοιταζοντας και την extrnal sd δεν ξερω πως αλλα το v7.6 υπηρχε και εκει με ενα update zip.Απο την external δεν το ειχα σβησει.Tespa με την no wipe σου δουλευουν ολα απροβληματιστα?...λογικα αν εχεις περασει αυτην δεν πρεπει να εχεις το bug με το battery icon οταν φορτιζει :p

Στην internal το ειχα σβησει γιατι το ειδα μιας και πεταξα εκει την v7.7....αλλα κοιταζοντας και την extrnal sd δεν ξερω πως αλλα το v7.6 υπηρχε και εκει με ενα update zip.Απο την external δεν το ειχα σβησει.Tespa με την no wipe σου δουλευουν ολα απροβληματιστα?...λογικα αν εχεις περασει αυτην δεν πρεπει να εχεις το bug με το battery icon οταν φορτιζει :p

Δεν την έχω βάλει, είμαι ακόμα στην 7 γιατί δουλεύει μια χαρά και ακόμα δεν έχω δει κάτι που θα με κάνει να φλασαρω κάτι άλλο lol

Sent from Galaxy !

Αντώνης

παιδεια μια διευκρινιση οταν λεμε hard reset ενοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ετσι δεν ειναι?

παιδεια μια διευκρινιση οταν λεμε hard reset ενοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ετσι δεν ειναι?

ναι :) :p:p

Έλα που δεν το διάβασες... δεν έχει καμία σχέση με το πληκτρολόγιο αυτό, είναι στις επιλογές μηνυμάτων... άνοιξε τη μαμίσια εφαρμογή μηνύματα, και πήγαινε options, settings. Εκεί είναι η επιλογή για auto ή unicode.

Πέτρο υποψιάζομαι ότι δεν έκανες σωστά την αναβάθμιση... πάτησες repartition? Ποιά αρχεία χρησιμοποίησες;

Δεν νομιζω να φταιει αυτο, βασικα χρησιμοποιησα τα ιδια αρχεια που εχω περασει και σε μενα, και το repartition ηταν τικαρισμενο.

Απο την αλλη να πηγε κατι στραβα στην διαδικασια απο random λογους δεν το πιστευω...

Σκεφτομαι να της πω να κανει root και να εγκαταστησει παλι το μαρκετ (την νεα εκδοση), αλλα και παλι δεν νομιζω πως ειναι ο,τι λογικοτερο, ειναι σαν να κανεις εγχειριση για να βγαλεις ενα δοντι που ποναει και δεν ξερω κι αν θα δουλεψει...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The topic was unlocked