Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το απίστευτο είναι που όλοι βασίζονται στο τι θα δείξει το quadrant :):)

Βοηθαει στην μεταβαση απο ROM σε αλλη ROM ή σε αλλαγη Kernel, παντα βεβαια στην ιδια συσκευη και αναλογως τι αλλαγες κανεις.

Μπορεις πολυ ευκολα να το ξεγελασεις, οποτε δεν εχει ιδιαιτερη σημασια και δεν θα πρεπει να το παιρνει ο κοσμος σαν μετρο συγκρισης συσκευων :)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια επειδη τωρα βαζω την darky 7 θελω να μου πειτε κατι.Εκει στο site λεει το βημα 7ο αυτο (JUST DO THIS STEP IF YOU HAVE FORCE CLOSES OR OTHER PROBLEMS!).Αυτο το κανεις αν σου κολλαει το κινητο???

Κοντορεβυθούλη, πριν αφορήσεις, οπως και να το κανεις ειναι ενα μετρο συγκρισης το quadrant- έστω σε σχέση με πριν. Δεν λεμε να βασισθεις πληρως σε αυτό αλλά σου δείχνει έστω και κάτι σαν benchmark.

Παρεπιπτοντως 1605 δειχνει τώρα.

Αλλα το σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά το πόσο γρήγορο έγινε ακόμα και η ευκολία χρήσης του

θα παιξω λιγο ακομα και θα σας πω και εγω

αλλα ειλικρινά με την gingerbread και με αλλες αναβαθμίσεις δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ακόμα καλύτερο μπορεί να γίνει (αν τις βγάλουν για το galaxy)

τσιλας δεν ειναι ανάγκη να το κάνεις, καντο μονο αν δεις οτι δεν προχωράει η αναβάθμιση (πραγμα σπάνιο)

α πρεπει να σας πω καποια στιγμη τι μου ειπαν οταν γυρισε το κινητο απ το σερβις...παρ ότι vodafone αφενώς ήταν undbranded αφετέρου μου άλλαξαν rom τελείως, ειχε προβλημα η συγκεκριμένη παρτίδα...

θα τα γραψω αναλυτικα στο άλλο thread του γαλαξια

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

παιδια επειδη τωρα βαζω την darky 7 θελω να μου πειτε κατι.Εκει στο site λεει το βημα 7ο αυτο (JUST DO THIS STEP IF YOU HAVE FORCE CLOSES OR OTHER PROBLEMS!).Αυτο το κανεις αν σου κολλαει το κινητο???

Ναι, αν καποια/ες εφαρμογες κολανε και σε πεταει συνεχεια στην Home screen κλπ.

Ναι, αν καποια/ες εφαρμογες κολανε και σε πεταει συνεχεια στην Home screen κλπ.

Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να τυχει αυτο?Εχει τυχει σε κανεναν?

Βοηθαει στην μεταβαση απο ROM σε αλλη ROM ή σε αλλαγη Kernel, παντα βεβαια στην ιδια συσκευη και αναλογως τι αλλαγες κανεις.

Μπορεις πολυ ευκολα να το ξεγελασεις, οποτε δεν εχει ιδιαιτερη σημασια και δεν θα πρεπει να το παιρνει ο κοσμος σαν μετρο συγκρισης συσκευων :)

δεν διαφωνώ αλλά αν παρακολουθήσεις λίγο και στο xda (δεν αναφέρομαι στο ποστ του mylogic_x , γενικά μιλάω) θα δεις ότι για το quadrant υπάρχουν ποστ του στυλ μου βγάζει 1700 ενώ πρίν 1680 γιατί ; οπότε πιστεύω ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με το πρόγραμμα

π.χ. στην 2.2.1 (jpx , jpy ) υπάρχει λόγος να μπει Lagfix ή απλά το βάζουν για να αυξηθεί το σκορ του quadrant ;

Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να τυχει αυτο?Εχει τυχει σε κανεναν?

Αν ακολουθησεις τις οδηγιες οχι.

Αλλα πολυ δεν διαβαζουν τις οδηγιες ή δεν τις καταλαβαινουν και κατηγορουν την ROM, την Samsung και τον αναδρομο Ερμη... :ninja:

δεν διαφωνώ αλλά αν παρακολουθήσεις λίγο και στο xda (δεν αναφέρομαι στο ποστ του mylogic_x , γενικά μιλάω) θα δεις ότι για το quadrant υπάρχουν ποστ του στυλ μου βγάζει 1700 ενώ πρίν 1680 γιατί ; οπότε πιστεύω ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με το πρόγραμμα

π.χ. στην 2.2.1 (jpx , jpy ) υπάρχει λόγος να μπει Lagfix ή απλά το βάζουν για να αυξηθεί το σκορ του quadrant ;

Το lagfix αλλαζει το filesystem απο rfs σε ext4. Το οτι το quadrant βγαζει μεγαλυτερο σκορ σιγουρα ειναι θετικο. Αν αρχισεις και φορτωνεις την rom σε 100+ apps, βαριες εφαρμογες κλπ την διαφορα θα την δεις και στην πραξη, ειδικα στις roms που εχουν κανει optimization στο ext4.

Αν ακολουθησεις τις οδηγιες οχι.

Αλλα πολυ δεν διαβαζουν τις οδηγιες ή δεν τις καταλαβαινουν και κατηγορουν την ROM, την Samsung και τον αναδρομο Ερμη... :ninja:

και κατι αλλο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανω καμια βλακεια..οταν λεει αυτο (you may have to do the "Apply update.zip" twice for ClockworkMod Recovery to show up) σημαινει οτι πρεπει να το τρεξω 2 φορες αν δεν μπει???

και 2ον αυτο (use volume keys/rocker to move up and down, and the POWER Button to select) παταω κ τα 2 volume keys και το home ετσι???

Σορρυ αν σας επριξα αλλα δεν θελω να παει κατα στραβα..

το external sd αναφερεται πλεον στην εξωτερικη καρτα

το LOST.DIR δεν ξερω τι κανει, αλλα μου εμφανιζεται σε ολες τις 2.2 που εχω βαλει οποτε δεν το πειραζω, και παντα ειναι κενος ο φακελος, δηλαδη δεν περιεχει κατι μεσα που σημαινει οτι δεν πιανει και χωρο οποτε δεν ενοχλει :)

απο λιγο που ειδα εχει να κανει κατι με τη συμβατοτητα σε mac os αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως...

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου...

Λοιπον ας πω και εγω τις εντυπωσεις μου απτην v7 που εβαλα εχτες το βραδυ.

Το κινητο είναι πραγματικα γρηγορο(ειδικα σε συγκριση με 2.1 χωρις lagfix που εζησα ξανα εχτες για λιγα λεπτα πριν περασω την v7)...

Κανενα προβλημα ακομα,περα απτο ποσοστο τις μπαταριας που μολις εβγαζες τον φορτιστη πηγαινε στο 98% αμεσως...

Κανοντας calibrate την μπαταρια καταφερα και το ποσοστο αυτο πηγε στο 99%

Θα ξαναπροσπαθησω να calibraρω και ελπιζω να παει επιτελους 100%

Μια ερωτηση...Πως μπορουμε να δουμε το gingerbread style launcher?Εγω επελεξα στην αρχή Launcher Pro...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

και κατι αλλο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανω καμια βλακεια..οταν λεει αυτο (you may have to do the "Apply update.zip" twice for ClockworkMod Recovery to show up) σημαινει οτι πρεπει να το τρεξω 2 φορες αν δεν μπει???

και 2ον αυτο (use volume keys/rocker to move up and down, and the POWER Button to select) παταω κ τα 2 volume keys και το home ετσι???

1)αυτο ακριβως σημαινει...Αν μπει θα το καταλαβεις...Αν και λογικα δεν θα μπει αμεσως...

2)Σου λεει οτι στο clockworkmod recovery για να πας πανω κατω στο μενου χρησιμοποιεις το volume button και για να επιλεξεις οτι θες το power button...

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Παλικαρια καλημερα και καλοριζικο το 2.2 σε οσους αναβαθμιστηκαν επισημως :).

το γραφω κι'εδω οπως το εγραψα και στο θεμα της αναβαθμισης της Ελληνικης 2.2.

1) στην γυναικας το galaxy εχω την JPA. το τηλεφωνο το εχω αγορασει οπως ξερετε απο τον φιλο Κωστα (Te-Salat), και οταν το πηρα μου ειχε περασει ο Κωστας την 2.2 που ειχε βγει για τις σκανδιναβικες χωρες, τοτε με το Kies hack.

Το κινητο το εχω συνδεσει με το Kies πριν καμια εβδομαδα και μου εδωσε κανονικα την αναβαθμιση σε JPA, την οποια και περασα.

Τωρα για να περασω την Ελληνικη 2.2 μιας και θελει να εχει Ελληνικο swype, μπορω να την περασω μεσω του kies hack που λετε ?

2) εγω με την jg1 να την περασω μεσω kies patch ? τιιιι λετε ?

Παναγιωτη ?? Αλεξανδρε ? Πετρο ? Βασιλη ???

τωρα εχω βαλει το titanium να κανει full backup και περιμενω να μου πειτε :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πατας το Volume UP ταυτοχρονα με το Home και το Power Button μεχρι να ανοιξει.

Μετα επιλεγεις το update.zip. Tην πρωτη φορα θα κανει restart και ξαναμπει(ς) στο ιδιο μενου, ξανα update.zip και πλεον θα εισαι σε CWM.

Mε την πρυποθεση οτι εχεις 2e recovery και οχι 3e.

1)αυτο ακριβως σημαινει...Αν μπει θα το καταλαβεις...Αν και λογικα δεν θα μπει αμεσως...

2)Σου λεει οτι στο clockworkmod recovery για να πας πανω κατω στο μενου χρησιμοποιεις το volume button και για να επιλεξεις οτι θες το power button...

αα δεν θα μπει αμεσως εε???καταλαβα θα τα διαλυσω ολα...λογικα αυτο θα το καταλαβω αν το βαλω και μετα το boot δεν μπει σε clockworkmod recovery?

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου...

Λοιπον ας πω και εγω τις εντυπωσεις μου απτην v7 που εβαλα εχτες το βραδυ.

Το κινητο είναι πραγματικα γρηγορο(ειδικα σε συγκριση με 2.1 χωρις lagfix που εζησα ξανα εχτες για λιγα λεπτα πριν περασω την v7)...

Κανενα προβλημα ακομα,περα απτο ποσοστο τις μπαταριας που μολις εβγαζες τον φορτιστη πηγαινε στο 98% αμεσως...

Κανοντας calibrate την μπαταρια καταφερα και το ποσοστο αυτο πηγε στο 99%

Θα ξαναπροσπαθησω να calibraρω και ελπιζω να παει επιτελους 100%

Μια ερωτηση...Πως μπορουμε να δουμε το gingerbread style launcher?Εγω επελεξα στην αρχή Launcher Pro...

To θεμα με το % της μπαταριας λυνεται μετα απο 3-4 φορτισεις και reset τα statistics.

Εχει το app Home Switcher για να διαλεξεις.

Το lagfix αλλαζει το filesystem απο rfs σε ext4. Το οτι το quadrant βγαζει μεγαλυτερο σκορ σιγουρα ειναι θετικο. Αν αρχισεις και φορτωνεις την rom σε 100+ apps, βαριες εφαρμογες κλπ την διαφορα θα την δεις και στην πραξη, ειδικα στις roms που εχουν κανει optimization στο ext4.

δεν είπα το αντίθετο (και το ξέρω πως λειτουργεί το lagfix) απλά λέω ότι από ένα σημείο και μετά έχει γίνει το θέμα "βάζω lagfix γιατί το quadrant μου βγάζει μεγαλύτερο νούμερο" χωρίς ένα μεγάλο ποσοστό (γνώμη μου) των χρηστών να καταλαβαίνουν διαφορά στην χρήση του κινητού (δεν μιλάω για 2.1, μιλάω για 2.2.1)

δεν είπα το αντίθετο (και το ξέρω πως λειτουργεί το lagfix) απλά λέω ότι από ένα σημείο και μετά έχει γίνει το θέμα "βάζω lagfix γιατί το quadrant μου βγάζει μεγαλύτερο νούμερο" χωρίς ένα μεγάλο ποσοστό (γνώμη μου) των χρηστών να καταλαβαίνουν διαφορά στην χρήση του κινητού (δεν μιλάω για 2.1, μιλάω για 2.2.1)

Size DOES matter! :p

Για τον ιδιο λογο δεν κανουν και overclock ?? ;)

αα δεν θα μπει αμεσως εε???καταλαβα θα τα διαλυσω ολα...λογικα αυτο θα το καταλαβω αν το βαλω και μετα το boot δεν μπει σε clockworkmod recovery?

τπτ δεν θα διαλυσεις,απλα μπορει να κανεις 2 φορες apply::update.zip

Μην φοβασε...Ειναι ολα τοσο απλα!

Follow me

Θέλω να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω κάποιο μαγαζί στην αθήνα που να έχει usb jig το χρειάζομαι για μια φίλη !

Λίγο offtopic :P

Όποιος ξέρει pm me

και εγω το θελω για τον αδελφο μου που το αγορασε εχθες......και δεν εχει τον συνδυασμο....οποιος εχει και δεν το θελει ή το πουλαει ..pm....

LG G4

Πέρασα κι εγώ την v7 του darky.θετικές εντυπώσεις προς το παρον. Το προβλημα της ταπετσαριας που αναφερεται παραπάνω το έχω κι εγώ και δεν λύθηκε με το sgstools. Την 7 την πέρασα πάνω από jpx που πιο πριν είχα jpu. Αν θέλω να περάσω jpu ή jpa μπορω πάνω απο την 7 βασει του οδηγου του τυχερακια με κανα repartition checked ή επειδή τώρα έχω ext4 θα κάνω μαμακια. Εννοειται δεν εχω ενεργοποιησει καποιο lagfix την αφησα την 7 οπως καθησε.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

SGS Battery Icon Mod2

Αλλαγη στο εικονιδιο της μπαταριας:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870

Δουλευει μεχρι κ την v.7 Darkyy's

- Πώς επαναφέρουμε το 2e recovery στο Froyo.

- Aντίγραψε όλο το φάκελο recovery που είναι μέσα στον φάκελο xbin μέσα στο /sdcard/recovery2e, στον /system/xbin/

(cp -r /sdcard/recovery2e/xbin/recovery /system/xbin/)

Χρόνια πολλά σε όλους

Έχω περάσει το Froyo και προσπαθώ να επιστρέψω σε 2e recovery από 3e που είναι τώρα.

Έχω πρόβλημα στο παραπάνω copy/paste και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... στο paste μου λέει ότι η μνήμη είναι full! πως γίνεται αυτό μετά απο format..είναι σίγουρα άδεια.

Τα φώτα σας ... και καλές γιορτές! :)

Παλικαρια καλημερα και καλοριζικο το 2.2 σε οσους αναβαθμιστηκαν επισημως :).

το γραφω κι'εδω οπως το εγραψα και στο θεμα της αναβαθμισης της Ελληνικης 2.2.

1) στην γυναικας το galaxy εχω την JPA. το τηλεφωνο το εχω αγορασει οπως ξερετε απο τον φιλο Κωστα (Te-Salat), και οταν το πηρα μου ειχε περασει ο Κωστας την 2.2 που ειχε βγει για τις σκανδιναβικες χωρες, τοτε με το Kies hack.

Το κινητο το εχω συνδεσει με το Kies πριν καμια εβδομαδα και μου εδωσε κανονικα την αναβαθμιση σε JPA, την οποια και περασα.

Τωρα για να περασω την Ελληνικη 2.2 μιας και θελει να εχει Ελληνικο swype, μπορω να την περασω μεσω του kies hack που λετε ?

2) εγω με την jg1 να την περασω μεσω kies patch ? τιιιι λετε ?

Παναγιωτη ?? Αλεξανδρε ? Πετρο ? Βασιλη ???

τωρα εχω βαλει το titanium να κανει full backup και περιμενω να μου πειτε :).

Αντωνη σταματα να σκεφτεσαι και ορμα στο Kies Patch φιλε μου και αστο να κανει την δουλεια του :lol: :lol: Χανεις με την jg1, mark my words :D

Να σου πω, την 2.2 λες να περασεις με το patch ή την 2.2.1?

Αν περναει με patch (δεν το εχω ψαξει), πηγαινε κατευθειαν στην δευτερη και δεν θα χρειαστει να ασχοληθεις ξανα. Βασικα κανε το ιδιο και στην γυναικα σου και περασε της το swype μετα...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χρόνια πολλά σε όλους

Έχω περάσει το Froyo και προσπαθώ να επιστρέψω σε 2e recovery από 3e που είναι τώρα.

Έχω πρόβλημα στο παραπάνω copy/paste και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... στο paste μου λέει ότι η μνήμη είναι full! πως γίνεται αυτό μετά απο format..είναι σίγουρα άδεια.

Τα φώτα σας ... και καλές γιορτές! :)

Με το root explorer, κάνε mount r/w τον φάκελο /system (το κουμπάκι μετά θα λέει mount R/O)

• The topic was unlocked