Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια εχω προβλημα με τη συγκεκριμενη μεθοδο. ειχα κανει το samsung galaxy s 2.2 root με τη συγκεκριμενη μεθοδο και μετα λογο καπιου προβληματος που ειχα με το lag fix εκανα εκκαθαριση του κινητου τελιως και εφυγαν ολα απο πανω οπως και το root και τωρα προσπαθησα παλι με την ιδια μεθοδο και δεν λειτουργει μενει συνεχεια σε ενα σημειο και δεν κανει τιποτα.. διαβασα αλλου και λενε να βγαλεις τη μπαταρια και να ξαναδοκιμασεις αλλα τιποτα και παλι αλλοι ειπαν οτι αν το αφησεις μονο του αρκετη ωρα παλι θα λειτουργισει αλλα παλι τιποτα... εχει κανεις καμια ιδεα??

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε απο χθες που την εχω βαλει τοχω μουρλανει το τηλεφωνο και μονο αριστες εντυπωσεις μου εχει αφησει , ειδικα το gps που κλειδωνει σε 4-5 δευτερολεπτα μεσα στο σπιτι .Ειναι πολυ σταθερη , γρηγορη , τις εχω περασει 50 εφαρμογες και δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα . Δεν χρειαζετε ουτε lagfix ουτε τιποτα . Μονο root με το CF ROOT ,του αλλαξα και το prodact code σβηνοντας τα δυο αρχειακια και τωρα ειναι COS . Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος , ειναι απροβληματιστη και πολυ γρηγορη . Μονο το circle battery που πηγα να περασω μου δημιουργησε προβλημα (πολλα force closes )και το εβγαλα . Aυτα , για οποιον θελει να την βαλει μεσω KIES την συνιστω ανεπιφυλακτα .

Φιλε μου αυτη η ρομ που λες την εβαλες μεσω του ΚΙΕΣ ? λογικα πρεπει να του εδωσες εσυ το αρχειο για να σου το φορτωσει μεσω ΚΙΕΣ ετσι ? εκτος και αν ξερεις κατι που δεν ξερω ( σιγουρο αυτο ετσι οπως το κοβω :P )

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

λοιπον,μολις περασα την jpy απο jpx.ειναι και αυτη γρηγορη και πιο σμουθ.προσπαθω να το κανω root με το one click v1.5 ενω μου βγαζει το εινονιδιο superuser δεν μπορω να τρεξω εφαρμογες που ζητανε root πχ titanium backup....μου βγαζουν μηνυμα οτι η συσκευη μου δεν ειναι root...δεν ξερω γιατι.

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα προγραμματα που κανουν root πειραζουν τον kernel

Φιλε μου το τηλεφωνο ειναι η δευτερη φορα που θα το παρω γενικως με τα ανδροειδη εχουμε μια σχεση αγαπης αν και αυτο το touchwiz στο λαιμο μου καθεται αλλα οκ με εναν αλλο lancher απο πανω θα ειμαστε κομπλε :) και οσο για την αναγνωση τα ειχα διαβασει πριν κανα δυο βδομαδες και εννοειται οτι θα τα ξαναδιαβασω πριν κανω οτιδηποτε :P

Α οκ τοτε. Στη θεση σου παντως δεν θα το αγοραζα ξανα αλλα παω πασο ο καθενας οπως θελει επενδυει...Ριξε μια ματια στους οδηγους να θυμηθεις τι παιζει και να δεις και τα καινουργια που ειναι πολλα πιστεψε με:)

γεια σας παιδια εχω προβλημα με τη συγκεκριμενη μεθοδο. ειχα κανει το samsung galaxy s 2.2 root με τη συγκεκριμενη μεθοδο και μετα λογο καπιου προβληματος που ειχα με το lag fix εκανα εκκαθαριση του κινητου τελιως και εφυγαν ολα απο πανω οπως και το root και τωρα προσπαθησα παλι με την ιδια μεθοδο και δεν λειτουργει μενει συνεχεια σε ενα σημειο και δεν κανει τιποτα.. διαβασα αλλου και λενε να βγαλεις τη μπαταρια και να ξαναδοκιμασεις αλλα τιποτα και παλι αλλοι ειπαν οτι αν το αφησεις μονο του αρκετη ωρα παλι θα λειτουργισει αλλα παλι τιποτα... εχει κανεις καμια ιδεα??

Ποια rom περασες τωρα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Α οκ τοτε. Στη θεση σου παντως δεν θα το αγοραζα ξανα αλλα παω πασο ο καθενας οπως θελει επενδυει...Ριξε μια ματια στους οδηγους να θυμηθεις τι παιζει και να δεις και τα καινουργια που ειναι πολλα πιστεψε με:)

Ποια rom περασες τωρα?

Φιλε μου ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος με τον γαλαξια ειδικα τωρα που θα το φλασαρω θα γινει κουκλι και αλλωστε δοκιμασα ολα τα high end τηλεφωνα μεχρι στιγμης και το μονο που θα ξαναπαιρνα θα ηταν ο γαλαξιας , μεχρι να ερθει ο διαδοχος του δηλαδη :P .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Γιατι θελεις να το επαναφερεις οπως ηταν εννοω?

Ποιο το προβλημα τωρα που ειναι kor?

ότι δεν ειναι ελληνικο

o root explorer από που τον κατεβασες? γιατι ουτε στο files tube ουτε στο android lib βρηκα να το κατεβασω

Vita Brevis

ότι δεν ειναι ελληνικο

o root explorer από που τον κατεβασες? γιατι ουτε στο files tube ουτε στο android lib βρηκα να το κατεβασω

ααα.Δλδ αυτο γινεται για να βλεπουμε ελληνικo menu...

μαλιστα....thx

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ααα.Δλδ αυτο γινεται για να βλεπουμε ελληνικo menu...

μαλιστα....thx

οχι δεν γινεται για να βλεπουμε ελληνικο μενου απλως για να εχουμε το product code ελληνικο τιποτα παραπανω...

οχι δεν γινεται για να βλεπουμε ελληνικο μενου απλως για να εχουμε το product code ελληνικο τιποτα παραπανω...

πρακτικα εχει καποια διαφορα ή οχι?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ότι δεν ειναι ελληνικο

βαζεις στο google applanet μπαινεις στο site κανεις εγγραφη κατεβαζεις την εφαρμογη συνδεεις το κινητο την περνας την κανεις setup και απο εκει το κατεβαζεις...:p

πρακτικα εχει καποια διαφορα ή οχι?

αμα περνας αλλες ρομ απο οτι οτι σου δινει η ελλαδα δεν εχει διαφορα...:p απλως αμα θες να το στειλεις για service θα πρεπει να εχεις μια ελληνικη ρομ με product code cos/eur και sailed code cos/eur

Φιλε μου ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος με τον γαλαξια ειδικα τωρα που θα το φλασαρω θα γινει κουκλι και αλλωστε δοκιμασα ολα τα high end τηλεφωνα μεχρι στιγμης και το μονο που θα ξαναπαιρνα θα ηταν ο γαλαξιας , μεχρι να ερθει ο διαδοχος του δηλαδη :P .

Μωρε εσυ δικιο εχεις και αφου εχεις τη δυνατοτητα καλα κανεις και το ξαναπαιρνεις. Απλα επειδη βλεπω οτι γουσταρεις τρελα να δοκιμαζεις οτι καινουργιο παιζει στη θεση σου ισως περιμενα το nexus s. Ειναι αναλογα στις αναγκες του καθενος, για καποιον που δεν δοκιμαζει κινητα και θελει κατι σταθερο σιγουρο και δοκιμασμενο θα του προτεινα το γαλαξια. Παντως οτι ξαναδιαλεγεις το γαλαξια αφου δοκιμασες και ολα τα αλλλα, λεει πολλα...Μεγεια απο την αρχη λοιπον:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ποια rom περασες τωρα?

πως βρισκω τι rom εχω?

πως βρισκω τι rom εχω?

πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο *#1234#

να ρωτησω κατι αν θελω να το φερω το κινητο οπως ηταν με το που το πηρα δηλ με JM1 και τα widget της samsung και τις φωτο ποια ρομ βαζω?

να ρωτησω κατι αν θελω να το φερω το κινητο οπως ηταν με το που το πηρα δηλ με JM1 και τα widget της samsung και τις φωτο ποια ρομ βαζω?

το ειπες και μονος σου την jm1 :p

PDA:I9000NEJP5

PHONE:I9000NEJP2

CSC:I900HCGJP5

build info : 2010.11

οκ και τι θες να σου πουμε εμεις??πρωτη φορα βλεπω αυτο το firmware...το εχεις φλασαρει?αν οχι απο που το πηρες?

PDA:I9000NEJP5

PHONE:I9000NEJP2

CSC:I900HCGJP5

build info : 2010.11

Δοκιμασε με το cf-root και το superoneclick root. Kαποιος φιλος εδωσε links λιγες σελιδες πριν.

domigr ειναι αμερικανικο αυτο το fιrmware.

Απλα φιλε apoellitsi για φλασαρισματα κλπ δεν ξερω αν ειναι καλο να κανεις. Δεν ξερω δηλάδη αν ειναι ασφαλες να περασεις ευρωπαικο πανω απο αμερικανικο ισως εχεις προβληματα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δοκιμασε με το cf-root και το superoneclick root. Kαποιος φιλος εδωσε links λιγες σελιδες πριν.

domigr ειναι αμερικανικο αυτο το fιrmware.

αυτο δεν ειναι για το samsung galaxy 3??

μετα ομως αν βγει update θα το παρω κανονικα απο kies?

φανταζομαι ναι..παντως για να εισαι σιγουρος οτι θα το παρεις μεσω kies κανε την διαδικασια που ειναι στην πρωτη σελιδα για την jm2 και να εχεις cos και product code και sailed code...

αυτο δεν ειναι για το samsung galaxy 3??

υπαρχει τροπος να βαλω καποιο ευρωπαικο ή το ελληνικο το αυθεντικο απο την samsung?μπορω?

υπαρχει τροπος να βαλω καποιο ευρωπαικο ή το ελληνικο το αυθεντικο απο την samsung?μπορω?

ο τροπος για το αυθεντικο ελληνικο και να παρεις σιγουρα update απο την ελλαδα(οταν βγει.....)ειναι αυτος που ειπα απο πανω...για οποιοδηποτε αλλο firmware δες εδω...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913

• The topic was unlocked