domigr Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 αντε σιγα σιγα να βγαινει και 2.2.1 σε xw...:p:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Α ναι Πετρο δεν το ηξερα. Ειχα την εντυπωση οτι απο τη στιγμη που δεν bootαρει το κινητο δεν αναγνωριζεται απο το adb. Δηλαδη αν καποιος δεν εχει τα 3 κουμπια και μπει στο download mode μεσω adb, αν παει κατι στραβα στο flashing και κολλαει στην αρχικη οθονη με τα γραμματα η στο S, λες οτι θα αναγνωριστει κανονικα απο το adb ωστε να ξαναμπεις σε download (αφου ειναι ηδη ενεργοποιημενο το debugging απο πριν)? Ειδικα για περιπτωσεις bad flash μαλλον χλωμο να λειτουργησει. Αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω που θα βοηθουσε (δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στο θεμα adb βεβαια). Εκει που βοηθαει σιγουρα ειναι σε περιπτωσεις περιεργου mod (βλ. λαθος battery mod ή κατι αλλο αναλογο). Αν αντικατασταθουν καποια αρχεια και τελικα δεν bootαρει η συσκευη, απλως μπορεις να πεταξεις παλι μεσα τα original αρχεια και να το επαναφερεις χωρις flash ή wipe. Σε μενα εχει λειτουργησει ετσι, σε περιπτωση που ο υπολογιστης δεν εβρισκε το mass storage. Καπου στο πρωτο θεμα το ειχα ποσταρει μαλιστα, αν το βρω θα κανω παραθεση :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ειδικα για περιπτωσεις bad flash μαλλον χλωμο να λειτουργησει. Αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω που θα βοηθουσε (δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στο θεμα adb βεβαια). Εκει που βοηθαει σιγουρα ειναι σε περιπτωσεις περιεργου mod (βλ. λαθος battery mod ή κατι αλλο αναλογο). Αν αντικατασταθουν καποια αρχεια και τελικα δεν bootαρει η συσκευη, απλως μπορεις να πεταξεις παλι μεσα τα original αρχεια και να το επαναφερεις χωρις flash ή wipe. Σε μενα εχει λειτουργησει ετσι, σε περιπτωση που ο υπολογιστης δεν εβρισκε το mass storage. Καπου στο πρωτο θεμα το ειχα ποσταρει μαλιστα, αν το βρω θα κανω παραθεση :D Θα βοηθουσε προφανως καποιον που δεν εχει τα 3 κουμπια κι εχει κολλησει στο αρχικο boot με τα γραμματα και το S. Επειδη ομως δεν λειτουργει γιαυτο και ολος ο ντορος για το usb jig, καταλαβες γιατι μου φανηκε παραξενο? Μιλαμε μαλλον για ιδια περιπτωση βλαβης, δηλαδη να μην bootαρει το κινητο και να κολλαει στο αρχικο logo, η οποια ομως προερχεται απο διαφορετικη αιτια. Στη δικια σου περιπτωση δουλεψε και ειναι καλη πληροφορια που ενδεχομενως να βοηθησει πολυ λαο, αλλα στην περιπτωση που η ζημια γινει στο flashing δεν νομιζω να δουλεψει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά....Έχω unbranded το galaxy και το kies δεν μου βγάζει αναβάθμιση....Εαν μέσω του kies registry patcher περασω product code το VGR δηλαδή της Voda θα πάνε όλα καλά και θα με αναβαθμίσει; Σημειωτέον ότι το έκανα μέχρι το σημείο στο οποίο όντως μου επιτρέπει να κάνω την αναβάθμιση και κόλωσα για αυτό σας ρωτάω... Απαντήστε γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Θα βοηθουσε προφανως καποιον που δεν εχει τα 3 κουμπια κι εχει κολλησει στο αρχικο boot με τα γραμματα και το S. Επειδη ομως δεν λειτουργει γιαυτο και ολος ο ντορος για το usb jig, καταλαβες γιατι μου φανηκε παραξενο? Μιλαμε μαλλον για ιδια περιπτωση βλαβης, δηλαδη να μην bootαρει το κινητο και να κολλαει στο αρχικο logo, η οποια ομως προερχεται απο διαφορετικη αιτια. Στη δικια σου περιπτωση δουλεψε και ειναι καλη πληροφορια που ενδεχομενως να βοηθησει πολυ λαο, αλλα στην περιπτωση που η ζημια γινει στο flashing δεν νομιζω να δουλεψει. Aααα τωρα καταλαβα τι εννοεις. :) Ημουν και στο Μετρο :lol: Παντως ναι, αν λειτουργουσε εκει θα ηταν αψογο... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά....Έχω unbranded το galaxy και το kies δεν μου βγάζει αναβάθμιση....Εαν μέσω του kies registry patcher περασω product code το VGR δηλαδή της Voda θα πάνε όλα καλά και θα με αναβαθμίσει; Σημειωτέον ότι το έκανα μέχρι το σημείο στο οποίο όντως μου επιτρέπει να κάνω την αναβάθμιση και κόλωσα για αυτό σας ρωτάω... Απαντήστε γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί..... ασχολήσου και βάλε την 2.2.1 που πραγματικά φυσάει ! αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εγώ είναι άμα παίζει stock froyo lockscreen/gingerbread stock lock screen για JPU Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) δε χρειαζεται να προσεξεις κατι ειναι σουπερ αυτη η ρομ τη φοραω και γω βεβαια το σκορ που εβγαλες ειναι γιατι ειναι ενεργοποιημενο το voodo lagfix να το ξερεις να σου πω, εχεις προβλημα με την συνδεση με το pc (ειναι κανενα bug της rom)? δεν μου βλεπει την συσκευη το pc μου δεν αντιδρα ,ουτε καν το χαραχτηριστικο θορυβο κανει :blink: παρεπιπτοντος μας εμεινε αμανατι το destinator που δεν τρεχει καθως και το copilot igo και aura τρεχουν κανονικα Edited December 19, 2010 by milena03 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 να σου πω, εχεις προβλημα με την συνδεση με το pc (ειναι κανενα bug της rom)? δεν μου βλεπει την συσκευη το pc μου δεν αντιδρα ,ουτε καν το χαραχτηριστικο θορυβο κανει :blink: παρεπιπτοντος μας εμεινε αμανατι το destinator που δεν τρεχει καθως και το copilot igo και aura τρεχουν κανονικα η jpu εχει προβλημα συνδεσης με το κιες και κατα συνεπεια με τον υπολογιστη και σε αυτην στηριζεται η darky 5.6 βεβαια αν το βαλεις να ειναι συσκευη αποθηκευσης ο γαλαξιας το βλεπει κανονικα εγω περασα απο πανω τον speedmod kernel για να γλιτωσω ολο αυτο εξαλου δε το χρειαζοταν το voodo lagfix και γενικα δε χρειαζεται lagfix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παίδες ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό θα καταφέρω να περάσω την 2.2.1; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=818556 Εμένα που πλέον δουλεύει το 3 button combination, αγνοώ το Block 1 σωστά; @cyberpop Αυτός ο οδηγός μιλάει για 2.2. Εμείς τι αλλάζουμε για να πάμε στην 2.2.1 κατευθείαν; Ή πρέπει πρώτα να πάω στην 2.2 και μετά κάνω upgrade μέσω Kies στην 2.2.1; Λίγο φως για να μη κάνουμε καμιά πατατιά και τρέχουμε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) αδερφια για αυτους που εχουν θεμα με τα αγγλικα και μπερδευονται και ψαχνονται να περασουν jpu και ψαχνουν για οδηγους κλπκλπκλπ υπαρχει αυτο το βιντεακι - οδηγος που εφτιαξαν τα παιδια και μας λυνει τα χερια :):):) οσο αφορα το πληκτρολογιο κανω clopy-paste το post του vraptis114 n 1609 απο το hacks/root/βελτιωσεις Παιδια μολις εβαλα ελληνικο swype στην JPU, πρωτα πρεπει να ειστε ρουτ και να εχετε τον root explorer. Επειτα κατεβαζουμε το http://dl.dropbox.com/u/9582411/swype/jpm-russian.zip, εχει μεσα τρια αρχεια οπου τα περναμε σε ενα φακελο του galaxy. Eπειτα μεσω root explorer σβηνουμε τα swype.apΚ and Swype.odex απο το system/app και το libSwypeCore.so απο το system/lib και κανουμε reboot. Μετα βαζουμε μεσω root explorer (αυτα που κατεβασαμε) τα swype.apΚ και Swype.odex στο system/app και το libSwypeCore.so στο system/lib και κανουμε reboot. Mετα κατεβαζουμε το http://uploading.com/files/c59bf8ef/..._WVGA.apk.html το κανουμε instal, μετα reboot kαι θα εχουμε ελληνικο swype, εμενα μου δουλεψε μια χαρα, ελπιζω και σε σας. Edited December 19, 2010 by dodo80s για to swype στη jpu Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 να σου πω, εχεις προβλημα με την συνδεση με το pc (ειναι κανενα bug της rom)? δεν μου βλεπει την συσκευη το pc μου δεν αντιδρα ,ουτε καν το χαραχτηριστικο θορυβο κανει :blink: παρεπιπτοντος μας εμεινε αμανατι το destinator που δεν τρεχει καθως και το copilot igo και aura τρεχουν κανονικα εμενα παντως μια χαρα τρεχει το copilot με τη jpu 2.2.1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Μόλις βγήκε το chainfire για JPX που το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί σου βάζει και 2e recovery...Τώρα μόλις φτιάχνω και batterymod Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εγω το γυρισα σε xeu,νομιζω και τα υπολοιπα παιδια που την περασαν αυτο εκαναν .για πληκτρολογιο θα σου προτεινα να βαλεις το smartkeyboard pro,ειναι πολυ καλο και πληρως παραμετροποιησιμο,αυτο εβαλα τωρα και εβγαλα το htc ime τελικα εσβησα με το root explore τα δυο αρχειακια που ελεγε ο φιλος στα προηγουμενα ποστ,και αφου ειχα το backup αρχειο,και ολα καλα εκανα επανεκινηση και μου γυρισε στην κατασταση που ηταν πριν κανω root.εγω το ειχα αγορασει απο vodafone και εχει ενα vgr...κατι,δεν θυμαμαι καλα τωρα.... οσο για το πληκτρολογιο εκανα εγκατασταση το swype με τα ελληνικα,οπως παλι καποιος φιλος ειχε γραψει σε πιο παλια ποστ. το μονο προβλημα ειναι οτι στο samsung apps μου βγαζει 7 apps,δεν μου βγαζει τα καινουργια οπωε το kies air,ενω πριν μου τα εδινε κανονικα...εχω κανει επανεκινησεις το τηλ αλλα τιποτα...δεν ξερω τι μπορει να φταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 το μονο προβλημα ειναι οτι στο samsung apps μου βγαζει 7 apps,δεν μου βγαζει τα καινουργια οπωε το kies air,ενω πριν μου τα εδινε κανονικα...εχω κανει επανεκινησεις το τηλ αλλα τιποτα...δεν ξερω τι μπορει να φταει υπομονη... φναταζομαι τα δινουν σε διαφορετικες περιοχες με διαφορετικη σειρα, και εμεις τα περνουμε αναλογα την ρομ που φοραμε που υποδηλωνει και αυτη με τη σειρα της διαφορετικη περιοχη και εγω ειχα αυτη την ανησυχια με τη jpu 2.2.1 αλλα χθες μπηκα παλι στο samsung apps και μου εβγαλε μια νεα εφαμρογη αν και βλακιουλα, και επισης σημερα μου εγινε αναβαθμιση στο market αυτοματα οποτε ολα καλα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=874123 δοκιμαστε το αλλαζει το σκιν στον dialer και το κανει διαφανο πολυ ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Επιτελους επανεφερα κι εγω επιτυχως το συνδυασμο των 3 πληκτρων ξανα στο κινητο μετα το service. Χρησιμοποιησα το φοβερο fixακι του RazvanG απο το xda, το οποιο μπορει να γινεται μεν πανευκολα και γρηγορα, αλλα θελει οπως και ολα πολυ προσοχη.:) Ωρες ωρες πραγματικα σκεφτομαι τι τυχη θα ειχε η συσκευη χωρις αυτη την υποστηριξη που απολαμβανει απο την κοινοτητα του xda... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Επιτελους επανεφερα κι εγω επιτυχως το συνδυασμο των 3 πληκτρων ξανα στο κινητο μετα το service. gogo Jpu ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 και πριν πω καληνυχτα ο νταρκυ ετοιμασε την jpx λογικα θα την ανεβασει σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μολις περασα και εγω την I9000XXJPU ## 512.PIT Version 2.2.1 , οσο προλαβα να δοκιμασω μερικες εφαρμογες το κινητο πεταει και το gps κλειδωνει ποιο γρηγορα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μολις περασα και εγω την I9000XXJPU ## 512.PIT Version 2.2.1 , οσο προλαβα να δοκιμασω μερικες εφαρμογες το κινητο πεταει και το gps κλειδωνει ποιο γρηγορα τωρα. γιατί την JPU και όχι την JPX; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 γιατί την JPU και όχι την JPX; και γιατι την jpx και οχι την jpu? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 3 ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΓΙΑ RECOVERY ΚΑΙ DOWNLOAD MODE ΣΤΟ SAMSUNG GT I9000 GALAXY S ΜΕ FIX APPLY Λοιπόν επειδή είδα ότι το ζήτησαν αρκετά άτομα από εδώ μέσα, είπα να γράψω έναν οδηγό για την επαναφορά του μαγικού συνδυασμού των 3 πλήκτρων σύμφωνα με το φοβερό fix του RazvanG απο το xda. Ουσιαστικα προκειται για μια μεταφραση ενος μερους του οδηγου στα ελληνικα και τιποτα παραπανω, επομενως ολο το credit πηγαινει σε αυτον. Ελεγχος συμβατοτητας συσκευης με το συγκεκριμενο fix Προαπαιτουμενο ειναι φυσικα να ειναι η συσκευη σας rooted. Για το πως γινεται αυτο ανατρεχουμε στον οδηγο του Tyxerakia στο θεμα Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Βημα 1 - Κατεβαζουμε τον XVI32 Hex Editor απο εδω http://www.chmaas.handshake.de/delphi/freeware/xvi32/xvi32.htm Βημα 2 - Πρεπει να "τραβηξουμε" το αρχειο bml1.dump απο το κινητο στον υπολογιστη μας για να διαβασουμε την πληροφορια που θα μας δειξει αν το τηλεφωνο ειναι συμβατο με το fix. Μπορουμε να το κανουμε απευθειας απο το κινητο η απο τα Windows. Android - Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε την εφαρμογη Terminal Emulator απο το Market. Τρεχουμε την εφαρμογη και γραφουμε: su (θα εμφανιστει στην οθονη του κινητου το γνωστο superuser request οπου παταμε "accept/επετρεψε") και μετα γραφουμε dd if=/dev/block/bml1 of=/sdcard/bml1.dump Το αρχειο εχει πλεον αντιγραφει στο root της internal sdcard Windows - Ανοιγουμε απο την εναρξη-->βοηθηματα μια γραμμη εντολων (το γνωστο μαυρο παραθυρο οπου δινουμε εντολες). Πρεπει να εχουμε εγκαταστησει το adb στον υπολογιστη μας και να εχουμε μια βασικη ιδεα του πως λειτουργει. Περισσοτερα στον οδηγο του Tyxerakia στο θεμα Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S το οποιο βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 Βαζουμε το τηλεφωνο σε debugging mode για να δουλεψει με το adb. Αυτο γινεται πηγαινοντας ρυθμισεις - εφαρμογες - αναπτυξη - εντοπισμος σφαλματων (τικαρουμε εκει). Μολις συνδεσουμε το τηλ με το usb θα εμφανιστει επανω αριστερα ενα κοκκινο τριγωνακι. Αφου βρισκομαστε ηδη στη γραμμη εντολων στο directory του adb γραφουμε τα εξης: adb shell su (θα εμφανιστει στην οθονη του κινητου το γνωστο superuser request οπου παταμε "accept/επετρεψε"). dd if=/dev/block/bml1 of=/sdcard/bml1.dump Το αρχειο εχει πλεον αντιγραφει στο root της internal sdcard Στο σημειο αυτο παραθετω ενα ενδιαμεσο βημα που δεν το γραφει στον οδηγο και το δανειστηκα απο τον οδηγο του Tyxerakia. Γραφουμε exit 2 φορές, ώστε να βγουμε παλι στα windows. (στο C:\...>) . Eκεί γραφουμε adb pull /sdcard/bml1.dump, και θα αντιγραφεί στο φάκελο του adb στον υπολογιστή μας το αρχειο bml1.dump. Ξεσυνδεουμε το τηλέφωνο. Βημα 3 - Πηγαινουμε στον Hex Editor (XVI32) που κατεβασαμε στο Βημα 1, και τον κανουμε unzip σε ένα φάκελο. Στη συνεχεια εκτελουμε το xvi32.exe, πηγαινουμε File και μετα Open, βρισκουμε το bml1.dump που μόλις εχουμε σωσει στο φάκελο του adb. Παταμε Search, Find, διαλεγουμε το "Text string", και γραφουμε OFNI, και τελος παταμε OK. Στο δεξί παράθυρο τώρα, εκεί που βρήκε το OFNI, κοιταμε αμέσως μετα τι γραφει. Για να ειναι συμβατη η συσκευη μας με το fix πρεπει να γραφει "!@" ακριβως οπως φαινεται στην εικονα που επισυναπτεται http://img840.imageshack.us/i/20101219173838.jpg/ Εαν ΔΕΝ γραφει !@ και αντι αυτου γραφει "x0" ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ γιατι θα ΜΠΡΙΚΑΡΟΥΜΕ το τηλεφωνο μας και θα τρεχουμε για service!!!!! Aν το τηλεφωνο μας ειναι συμβατο συνεχιζουμε παρακατω: Βημα 4 - Κατεβαζουμε το fix του RazvanG απο εδω http://www.multiupload.com/6EJ3OV0YIJ Βημα 5 - Μετονομαζουμε το αρχειακι που μολις κατεβασαμε σε Update.zip και το τοποθετουμε στο root της εσωτερικης sdcard του τηλεφωνου μας. Βημα 6 - Βαζουμε το τηλεφωνο σε debugging mode (αν και πρεπει ηδη να ειναι εκει απο τα προηγουμενα βηματα) και το συνδεουμε στον υπολογιστη μας. Βημα 7 - Κατεβαζουμε το adbRecovery.zip απο εδω http://www.multiupload.com/8SQL77YL3N και αφου το κανουμε unzip σε ενα φακελο τρεχουμε το Recovery.bat Το κινητο θα bootαρει σε recovery mode. ΠΡΟΣΟΧΗ Για να συνεχισουμε θα πρεπει το κινητο μας να μπαινει στο recovery mode 2e (Android 2.1). Εαν ειμαστε σε froyo το κινητο λογικα θα εχει το recovery mode 3e στο οποιο το fix ΔΕΝ λειτουργει. Αν θελουμε να επαναφερουμε το recovery 2e ακολουθουμε τον οδηγο του Tyxerakia απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Βημα 8 - Αφου το κινητο βρισκεται στο recovery mode 2e πηγαινουμε προς τα κατω με το volume down στην επιλογη apply sdcard; update.zip και παταμε το home button για επιβεβαιωση. Αυτο ηταν! Το κινητο θα κανει τα δικα του, θα δειτε και μια μπαρα απο κατω που θα γεμιζει και μετα θα κανει reboot. Πλεον η λειτουργια των 3 πληκτρων εχει επανελθει και μπορειτε να μπειτε με τα 3 κουμπια στα recovery και download mode. Πρεπει να γραψετε τις εντολες σωστα για να γινουν ολα οπως πρεπει. Τις εντολες τις μετεφερα με copy/paste για να ειμαι σιγουρος οτι τις μετεφερα ακριβως οπως ειναι γραμμενες στους οδηγους. Η διαδικασια συμφωνα με τον RazvanG ειναι 110% ασφαλης, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει κατι να παει στραβα απο δικο μας λαθος. Αν καθως διαβαζετε διαπιστωσετε πως δεν κατανοειτε κατι η σας φαινονται βουνο ολα αυτα, αφηστε το στην ακρη και χαρειτε το κινητο σας οπως ειναι!! Ο οδηγος αυτος ειναι απλα μια μεταφραση ενος τμηματος του οδηγου του RazvanG απο το xda ο οποιος βρισκεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698 μαζι με πολλες αλλες πληροφοριες. Αν γνωριζετε καλα αγγλικα σας παραπεμπω εκει. Επισης εχω προσθεσει κομματια απο οδηγο του συμφορουμιτη Tyxerakia για να γινει καλυτερα κατανοητος ο οδηγος (εγω τουλαχιστον αυτη τη διαδικασια ακολουθησα). Αρα ολα τα credits πηγαινουν σε RazvanG και Tyxerakia. Εννοειται πως για οτιδηποτε παει στραβα δεν φερω καμια ευθυνη καθως τα πειραγματα στο κινητο ειναι μια καθαρα προσωπικη υποθεση του καθενος. Οτι κανετε το κανετε με δικη σας ευθυνη!! Εγω απλα μετεφρασα απο τον αυθεντικο οδηγο!!! Edited December 20, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 παιδια τρεχω την jpa μαζι με super optimized kernel + universal lagfix θελω να ρωτησω το εξης για να επιστρεψω στο stock kernel της jpa θα φλασαρω μονο το pda χωρις repartition η πρεπει να φλασαρω κανονικα απο την αρχη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 και γιατι την jpx και οχι την jpu? θεωρητικά δεν έχουν διαφορές αλλά μόνο και μόνο που η jpx είναι official (μέσω kies) ενώ η jpu leaked (beta πες) πιστεύω είναι ένας λόγος :) Εκτός αν έβαλες καμιά darky (η άλλη custom) και δεν υπάρχει ακόμα σε jpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παναγιώτη είσαι σούπερ φιλαράκι !!!! Όλοι εδώ μέσα λιθαράκι λιθαράκι έχουμε χτίσει μία μικρή κοινότητα με απίστευτη δύναμη και μία πολύ καλή παρέα. Ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Με την δική σου άδεια και αν το θέλεις φυσικά, θα ήθελα να ανεβάσω τον οδηγό στο blog μου για να υπάρχει κι' αυτός εκεί και να τα έχουμε όλα μαζεμένα. Εννοείται ότι θα γράφει ότι ο οδηγός είναι δικός σου.Ούτως η άλλως όταν ανεβάζω κάτι που δεν το έχω γράψει εγώ, πάντα αναφέρω τον δημιουργό :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts