Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοω οτι εψαξε για update και μου εβγαλε το μυνημα που μου εβγαζε οταν το κινητο ηταν μαμα.

Ονομα μοντελου: GT-I9000

Τρεχουσα εκδοση: PDA:JM2 / PHONE:JM1 / CSC:JM1

εχει ηδη εγκατασταθει η πιο προσφατη εκδοση στη

συνδεδεμενη συσκευη

Τωρα μολις το ξανατεσταρα

μα ναι λογικο..δεν ειναι οτι δεν θα σου δουλευει σωστα δηλαδη θα σου βγαζει οτι δεν υπαρχει update...απλως για να φλασαρεις θα πρεπει να το βγαλεις...

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μα ναι λογικο..δεν ειναι οτι δεν θα σου δουλευει σωστα δηλαδη θα σου βγαζει οτι δεν υπαρχει update...απλως για να φλασαρεις θα πρεπει να το βγαλεις...

α οκ. λαθος το ειχα στο μυαλο μου εγω τοτε. νομιζα οτι δεν θα ψαξει καν για update. sorry

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ με το καλο το φρογιο θα δοκιμασω χωρις να απεγκαταστησω κατι και προχορωντας βλεπουμε...!!! :(

οχι πρεπει πρωτα να βγαλεις το lagfix και μετα να το κανεις και αμα θες απο εκει και περα το ξαναβαζεις...

εμενα παλι γιατι μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης? εχει διαφορετικο μηνυμα δηλαδη απο του @MSis :p Edited by domigr

οχι πρεπει πρωτα να βγαλεις το lagfix και μετα να το κανεις και αμα θες απο εκει και περα το ξαναβαζεις...

ok .... ;)

LG G4

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση εχω. Περνωντας τη 2.2.1 αλλαξε το product code του κινητου από cos σε kor. Υπάρχει ιδιαίτερος λογος για επαναφορά στο αρχικο και αν ναι πως γινεται χωρις φλασαρισμα ξανα?

Ευχαριστω.

εγω δεν το εχω αλλαξει...

απο οτι καταλαβα εχει να κανει με τις ρυθμισεις των τοπικων παροχων (cosmote κτλ) για ρυθμισεις apn, mms, gprs και τα σχετικα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια για σας εκανα πατατα μαλλον πηγα να περασω το battery mod και κολλησε το κινητο μοθ ανηγη και λεει galaxy s gt-i9000 και τιποτα.τωρα?????????? παω για service? ta 3 πληκτρα δεν μου λειτουργουν HELPPPPPPPPPPPPP
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για σας εκανα πατατα μαλλον πηγα να περασω το battery mod και κολλησε το κινητο μοθ ανηγη και λεει galaxy s gt-i9000 και τιποτα.τωρα?????????? παω για service? ta 3 πληκτρα δεν μου λειτουργουν HELPPPPPPPPPPPPP

πως πηγες να το περασεις?

ποια ρομ εχεις?

Γιατι πηγες να περασεις το battery mod αφου θελει να κανεις reboot απο recovery και δεν εχεις τα 3 κουμπια?

Σελ 53 post 791 σε αυτο εδω το thread. Αν δεν δουλεψει τιποτα usb jig.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

πως πηγες να το περασεις?

ποια ρομ εχεις?

την εβαλα στην καρτα της συσκευης μου αυτο το προγραμματακη γιατι προγραμματακη ειναι μου εδειξε πιο εικονιδιο μπαταριας να βαλω και μετα εκανε ρεσταρτ αλλα τιποτα κολλησε.ρομ??? 2.1 εχω και το ειχα ροοταρυ:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

την εβαλα στην καρτα της συσκευης μου αυτο το προγραμματακη γιατι προγραμματακη ειναι μου εδειξε πιο εικονιδιο μπαταριας να βαλω και μετα εκανε ρεσταρτ αλλα τιποτα κολλησε.ρομ??? 2.1 εχω και το ειχα ροοταρυ:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ε φιλε μου δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...

μαλλον εβαλες εικονιδιο μπαταριας για αλλο firmware

προσπαθησε να επαναφερεις τα 3 κουμπια με καποιο τροπο, γιατι αλλιως πας για service

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΡΟΜ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΡΟΜ.

Το adb σου λειτουργει? Ευχησου ναι για να κανεις push το original framework και να μην μπλεξεις με αλχημειες...

ΕΝΤΙΤ: Μη γραφεις κεφαλαια

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το adb σου λειτουργει? Ευχησου ναι για να κανεις push το original framework και να μην μπλεξεις με αλχημειες...

ΕΝΤΙΤ: Μη γραφεις κεφαλαια

δεν νομιζω οτι μου λειτουργει γιατι δεν ειχα ενεργοποιηση τον εντοπισμό σφαλμάτων USB):cry::cry::cry::cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω οτι μου λειτουργει γιατι δεν ειχα ενεργοποιηση τον εντοπισμό σφαλμάτων USB):cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χθες και εγώ έτσι την πάτησα. Είχα jpu περασμένη από εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 και πέρασα το I9000XXJPU_Mode2b_update.zip . Το τηλέφωνο μετά τα logo της samsung απλώς μαυριζε και δεν έκανε τίποτα. Αποτέλεσμα ξαναφλάσαρα την JPU με τα 3button download mode. Από περιέργεια έκανα λάθος επιλογή έκδοσης μπαταρίας ή όχι. Γενικά χωρίς τα 3button download mode δεν φλασάρουμε τίποτα. Το λέω γιατί έχω καεί και χρειάστηκε να το πάω για service. Κάτι τελευταίο με αυτή την JPU μου εξαφανίζεται περιοδικά το widget της samsung feeds and updates συμβαίνει σε κανέναν άλλον?

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Χθες και εγώ έτσι την πάτησα. Είχα jpu περασμένη από εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 και πέρασα το I9000XXJPU_Mode2b_update.zip . Το τηλέφωνο μετά τα logo της samsung απλώς μαυριζε και δεν έκανε τίποτα. Αποτέλεσμα ξαναφλάσαρα την JPU με τα 3button download mode. Από περιέργεια έκανα λάθος επιλογή έκδοσης μπαταρίας ή όχι. Γενικά χωρίς τα 3button download mode δεν φλασάρουμε τίποτα. Το λέω γιατί έχω καεί και χρειάστηκε να το πάω για service. Κάτι τελευταίο με αυτή την JPU μου εξαφανίζεται περιοδικά το widget της samsung feeds and updates συμβαίνει σε κανέναν άλλον?

διαβασε εδω, απανταται το ερωτημα σου...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9759824&postcount=1127

παιδια μια ερωτηση βλεπω σε πολλους που ανεβαζουν screenshots οτι διπλα απο τις μπαρες του σηματος εχουν και την αισχυ σε dbm πως θα το κανω αυτο?
υπογραφή εκτός ορίων

1) Είχα contacts / calendar / tasks συγχρονισμένα με gmail. Έκανα backup στον Η/Υ μου όλα τα αρχεία μου. Έκανα backup apps + data με Titanium Backup και στο τέλος έκανα επαναφορά όσες εφαρμογές ήθελα πάλι με restore από Titanium, αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγό του kalpik. Επίσης έκανα copy τον φάκελο /efs και με *#06# στον dialer σημείωσα το ΙΜΕΙ της συσκευής μου.

2) Ακολούθησα προσεχτικά τον οδηγό του Darky για clean install

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την χρήση του odin βοήθησε ο πιο αναλυτικός οδηγός του tyxerakias.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε τον συνδυασμό των 3 κουμπιών, ακολουθήστε τον οδηγό του tyxerakias για να τα επαναφέρετε, ειδάλλως μην επιχειρήσετε τίποτα!!!

3) Εγκατέστησα CSC το EUR από τον οδηγό του bloodrider ("AUTOMATIC" METHOD) Δεν χρειάζεται --χαλάει τις ρυθμίσεις της darky's v5.2--, η οποία όταν πατάω στον dialer *#272*IMEI# βλέπω ότι by default έχει Sales Code: EUR (σ.σ. παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι είναι ΟΚ)

4) Εγκατέστησα ελληνικό swype από τον οδηγό του Tom_82

Εναλλακτικά: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9690370&postcount=534

5) Έβαλα gmail να συγχρονίσει τα δεδομένα μου από το google στο κινητό, επανέφερα με titanium όσες εφαρμογές ήθελα, και έκανα όλες τις παραμετροποιήσεις, καθώς και bump charge (αφού ξεφόρτισε στο 5%, το φόρτισα στο 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το άνοιξα, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει πάλι 100%) και battery stats reset (μπήκα με συνδυασμό 3 κουμπιών σε cwm -> advanced -> battery stats reset).

Έχω πρόβλημα με το σημείο (3), δηλ με την αλλαγή csc από KOR σε EUR. Επαναλαμβάνω ότι αφού εγκατέστησα την Darky's v5.2 Gingerbread Edition XXJPU ακολούθησα το παρακάτω για αλλαγή csc:

"AUTOMATIC" METHOD: (Thanks for Richthofen, for this info!)

1. First, get the right folder for your country (available at the bottom of this topic or else ask me) and copy it to /system/csc.*

2. After, check your IMEI with this code on the dialer, *#06#, and save it as you'll need.

3. Then, type on the dialer, *#272*???????????????# (??????????????? it's your IMEI, it must have 15 digits), after you can chose your CSC, then it'll reboot (it may take some time, you'll see bootloader applying the changes), you'll have to do the initial configuration and it's done!

Το πρόβλημα είναι ότι μετά την αλλαγή csc κάνει reboot και χάνονται κάποιες εφαρμογές της custom ROM και κυρίως χάνεται ο Launcher Pro και υπάρχει μόνο ο default TwLauncher!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Α) Τι ακριβώς κάνει το csc και σε τι χρησιμεύει? Γιατί πρέπει να το έχω EUR και όχι KOR?

Β) Τι συμβαίνει μετά το reboot που ακολουθεί την αλλαγή csc και έχω το προαναφερθέν πρόβλημα?

Γ) Υπάρχει λύση για να μην χάνεται ο Launcher Pro ή για να τον επαναφέρω?

ΥΓ: Αυτό το πρόβλημα το έχω στο κινητό φίλου. Στο δικό μου κινητό, έβαλα την darky's JPU, άλλαξα csc, έμφάνισε το πρόβλημα, ξαναέβαλα από πάνω την darky's JPU και πλέον έχω sales code EUR παρότι το EUR δεν υπάρχει στο /system/csc !!! Αντιθέτως στο κιν του φίλου, όταν ξαναβάζω από πάνω την darky's JPU το sales code αλλάζει σε KOR ...έχω μπερδευτεί!!!

Έχω πρόβλημα με το σημείο (3), δηλ με την αλλαγή csc από KOR σε EUR. Επαναλαμβάνω ότι αφού εγκατέστησα την Darky's v5.2 Gingerbread Edition XXJPU ακολούθησα το παρακάτω για αλλαγή csc:

Το πρόβλημα είναι ότι μετά την αλλαγή csc κάνει reboot και χάνονται κάποιες εφαρμογές της custom ROM και κυρίως χάνεται ο Launcher Pro και υπάρχει μόνο ο default TwLauncher!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Α) Τι ακριβώς κάνει το csc και σε τι χρησιμεύει? Γιατί πρέπει να το έχω EUR και όχι KOR?

Β) Τι συμβαίνει μετά το reboot που ακολουθεί την αλλαγή csc και έχω το προαναφερθέν πρόβλημα?

Γ) Υπάρχει λύση για να μην χάνεται ο Launcher Pro ή για να τον επαναφέρω?

ΥΓ: Αυτό το πρόβλημα το έχω στο κινητό φίλου. Στο δικό μου κινητό, έβαλα την darky's JPU, άλλαξα csc, έμφάνισε το πρόβλημα, ξαναέβαλα από πάνω την darky's JPU και πλέον έχω sales code EUR παρότι το EUR δεν υπάρχει στο /system/csc !!! Αντιθέτως στο κιν του φίλου, όταν ξαναβάζω από πάνω την darky's JPU το sales code αλλάζει σε KOR ...έχω μπερδευτεί!!!

οταν αλλαζεις csc κανει hard reset το μηχανημα κανει καποια προγραμματα που δεν ανηκουν στο λειτουργικο στη περιπτωση αυτη ο launcher pro

δε χρησιμευει πουθενα παρα μονο στα apn

για να τον επαναφερεις απλα ξαναεγκατεστησε τον

δε χρησιμευει πουθενα παρα μονο στα apn
εννοείς το csc EUR?

Στο δικό μου κινητό, έβαλα την darky's JPU, άλλαξα csc, έμφάνισε το πρόβλημα, ξαναέβαλα από πάνω την darky's JPU και πλέον έχω sales code EUR παρότι το EUR δεν υπάρχει στο /system/csc !!! Επίσης, παρότι το κιν είναι σε wind και δουλεύει μια χαρά, το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είναι άδειο. EINAI OK??? ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ?

εννοείς το csc EUR?

Στο δικό μου κινητό, έβαλα την darky's JPU, άλλαξα csc, έμφάνισε το πρόβλημα, ξαναέβαλα από πάνω την darky's JPU και πλέον έχω sales code EUR παρότι το EUR δεν υπάρχει στο /system/csc !!! Επίσης, παρότι το κιν είναι σε wind και δουλεύει μια χαρά, το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είναι άδειο. EINAI OK??? ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ?

Αν ειχες eur θα ειχες και το apn. Μαλλον καποιο μπερδεμα θα εγινε. Μπαινεις κανονικα στο internet με 3g? Αν ισχυει αυτο που λεω δεν θα μπορεις να μπεις (γιατι δεν εχεις eur), αρα θα πρεπει να περασεις χεροκινητα τα apn.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν ειχες eur θα ειχες και το apn. Μαλλον καποιο μπερδεμα θα εγινε. Μπαινεις κανονικα στο internet με 3g? Αν ισχυει αυτο που λεω δεν θα μπορεις να μπεις (γιατι δεν εχεις eur), αρα θα πρεπει να περασεις χεροκινητα τα apn.
Ναι μπαίνω κανονικά αλλά όπως είπα το Wireless and Network -> Mobile Networks -> Access Point Names είναι άδειο!!! Να το αφήσω ως έχει ή να το περάσω χειροκίνητα??? Δεν θέλω να πειράξω κάτι που δουλεύει, αλλά θα κάνω ότι μου πείτε αν είστε σίγουροι :-)

Καλησπέρα!

Το τηλέφωνό μου ήρθε με XWJM2. Έχω περάσει την JPU και πάνω από αυτήν πέρασα την Darky's 5.2 . Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην original?

Μερσί

Πάνος

Zuratharamon @ ibizamania.gr

.:Puritanical Euphoric Misanthropia:.

.:Its all about free thought, beauty and sodomy:.

Καλησπέρα!

Το τηλέφωνό μου ήρθε με XWJM2. Έχω περάσει την JPU και πάνω από αυτήν πέρασα την Darky's 5.2 . Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην original?

Μερσί

Πάνος

NAI με odin εφόσον λειτουργούν τα 3 κουμπιά! Διάβασε το πρώτο post του tyxerakias στο παρόν thread. Δίνει αναλυτικές οδηγίες.

• The topic was unlocked