OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Εάν τελικά χρειαστεί, ΠΡΙΝ περάσεις την JPU, wipe data, + wipe dalvik cache. Το cachemate αδειάζει όλες τιs cache (με αυτό το έκανα εγώ) οπότε δοκίμασε να αδειάσεις και ότι έχεις να κάνει με gmail, gtalk κτλ. Εάν και πάλι δεν σου δουλέψει κάνε ένα login στο gtalk. Did that too (GTalk login). Δεν έπιασε. Οπότε δεν βλέπω άλλη λύση. Βέβαια, όπως είπα Reset to Factory Defaults δεν μ' αφήνει να κάνω μέσα από το τηλέφωνο. Το Wipe Dalvik Cache είναι επιλογή στο Recovery Mode? ΥΓ. Ως τώρα δεν έχω βρει μοτίβο λειτουργίας. Μια μπαίνει στο Download Mode, μια όχι. Κάνοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα. Πάντως, αν μπει μία φορά, μετά μπαίνει εύκολα κάθε φορά. Αν παρεμβληθεί κάποιο Reboot ή απόπειρα για Recovery Mode... Φτου κι από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 δοκιμασα να βαλω lagfix στην 2.2.1 απλα και μονο εγκυκλοπαιδικα και δεν μου το δεχεται με τιποτα, λετε να εχει βγει αλλο lagfix για την 2.2.1? Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Το 2.2 ακομα το περιμενουμε. Lagfix θα πρεπει να βαλεις αν θες να πηγαινει το κινητο "σφαιρα". Root χρειαζεται για το market enabler. Αν εχεις υπομονη περιμενε να δεις και το Nexus S το οποιο θα φοραει μαμα την 2.3! επειδή μαρέσει περισσότερο εμφανισιακά το galaxy s λέω να πάω σε αυτό.αλλά τη πρέπει να προσέξω για την αγορά του? κάτι διαβάζω ότι σε μερικά δεν δουλέβει το 3 button combo? έβαλα και αγγελία που ζητάω ένα galaxy s.... αυτή η Darky's ROM πρέπει να είναι αμαρτία ε?.... (είναι ήδη rooted?)με βολέβουν απίστευτα οι 4 ίντες σε σχέση με του iphone... ίσως μου λήψει λίγο η ανάλυση αλλά στα βίντεο και φωτό καμία σχέση! επίσης για να ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα σχετικά με το android το να κάνεις root είναι κάτι σαν jailbrake? και αντί για installous έχεις το market enabler? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 δοκιμασα να βαλω lagfix στην 2.2.1 απλα και μονο εγκυκλοπαιδικα και δεν μου το δεχεται με τιποτα, λετε να εχει βγει αλλο lagfix για την 2.2.1? ποιο lagfix δοκιμασες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 επειδή μαρέσει περισσότερο εμφανισιακά το galaxy s λέω να πάω σε αυτό.αλλά τη πρέπει να προσέξω για την αγορά του? κάτι διαβάζω ότι σε μερικά δεν δουλέβει το 3 button combo? έβαλα και αγγελία που ζητάω ένα galaxy s.... αυτή η Darky's ROM πρέπει να είναι αμαρτία ε?.... (είναι ήδη rooted?)με βολέβουν απίστευτα οι 4 ίντες σε σχέση με του iphone... ίσως μου λήψει λίγο η ανάλυση αλλά στα βίντεο και φωτό καμία σχέση! επίσης για να ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα σχετικά με το android το να κάνεις root είναι κάτι σαν jailbrake? και αντί για installous έχεις το market enabler? στη θεση σου θα περιμενα το νεξους ς με τα ιδια χαρακτηριστικα με το γαλαξια αλλα χωρις ραδιο με ψευτοφλας στη καμερα και το βασικοτερο υπερ του αμεση υποστηριξη απο γοογλε γιατι η σαμμυ ειναι γτπκ το ρουτ ειναι σαν το jailbrake δινει δικαιωματα αντμιν στο λειτουργικο το market enabler απλα σου δινει το δικαιωμα να αγοραζεις εφαρμογες απο το μαρκετ τπτ παραπανω και κατι αλλο για οσους βαλαν την 2.2.1 εχετε δουλεψει καθολου χωρις lagfix?εγω που τη φοραω ελεω darky 5.2 το εβγαλα τελειως το lag fix η συσκευη πεταει χωρις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ποιο lagfix δοκιμασες? Δοκιμασα το OCLF 2.3 Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 επειδή μαρέσει περισσότερο εμφανισιακά το galaxy s λέω να πάω σε αυτό.αλλά τη πρέπει να προσέξω για την αγορά του? κάτι διαβάζω ότι σε μερικά δεν δουλέβει το 3 button combo? έβαλα και αγγελία που ζητάω ένα galaxy s.... αυτή η Darky's ROM πρέπει να είναι αμαρτία ε?.... (είναι ήδη rooted?)με βολέβουν απίστευτα οι 4 ίντες σε σχέση με του iphone... ίσως μου λήψει λίγο η ανάλυση αλλά στα βίντεο και φωτό καμία σχέση! επίσης για να ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα σχετικά με το android το να κάνεις root είναι κάτι σαν jailbrake? και αντί για installous έχεις το market enabler? Ναι σε καποια παρτιδα το 3 button δε δουλευει. Προσωπικα δεν εβαλα custom rom, ειμαι με την official 2.1 και μαλιστα τωρα που περιμενουμε το 2.2 εχω βγαλει και το lagfix. Το να κανεις root ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια.. μαλιστα υπαρχουν νομιζω και εφαρμογες που το κανουν. Προσωπικα εκανα root απο τον οδηγο του Tyxerakias τον οποιο θα βρεις στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 στη θεση σου θα περιμενα το νεξους ς με τα ιδια χαρακτηριστικα με το γαλαξια αλλα χωρις ραδιο με ψευτοφλας στη καμερα και το βασικοτερο υπερ του αμεση υποστηριξη απο γοογλε γιατι η σαμμυ ειναι γτπκ το ρουτ ειναι σαν το jailbrake δινει δικαιωματα αντμιν στο λειτουργικο το market enabler απλα σου δινει το δικαιωμα να αγοραζεις εφαρμογες απο το μαρκετ τπτ παραπανω και κατι αλλο για οσους βαλαν την 2.2.1 εχετε δουλεψει καθολου χωρις lagfix?εγω που τη φοραω ελεω darky 5.2 το εβγαλα τελειως το lag fix η συσκευη πεταει χωρις αυτο χμμμ και το αντίστοιχο installous πιο είναι? ;) ανάλογα την τιμή που θα έχει το nexus s,θα το κοιτάξω.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Δοκιμασα το OCLF 2.3 στο xda διαβασα οτι καποιοι εβαλαν το voodoo και δουλεψε μια χαρα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 στο xda διαβασα οτι καποιοι εβαλαν το voodoo και δουλεψε μια χαρα... θα το δοκιμασω τωρα και θα σου πω!! απο το μαρκετ θα το βρω? Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 θα το δοκιμασω τωρα και θα σου πω!! απο το μαρκετ θα το βρω? http://project-voodoo.org/ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 χμμμ και το αντίστοιχο installous πιο είναι? ;) ανάλογα την τιμή που θα έχει το nexus s,θα το κοιτάξω.... δε παιζει απ οσο ξερω installous στο ανδροιδ απλα βρισκεις-αγοραζεις και σε () και εκτος την εφαρμογη τη κατεβαζεις και την κανεις εγκατασταση απλα και γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) http://project-voodoo.org/ μου δινει στο σαιτ την 5 μεσο odin αλλα μετα πως θα κανω undo lag fix? Edited December 11, 2010 by agnadi Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 στο μαρκετ μου δινει την 1 ενω στι σαιτ την 5 μεσο odin αλλα μετα πως θα κανω undo lag fix? ψαξε λιγο στο site που σου εστειλα, 5 καρτελες εχει και γραφει τα παντα μην τα θελετε ολα ετοιμα... δεν σου εχει μονο την μεθοδο με odin, εχει και οδηγιες για περασμα μεσω recovery mode Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ψαξε λιγο στο site που σου εστειλα, 5 καρτελες εχει και γραφει τα παντα μην τα θελετε ολα ετοιμα... δεν σου εχει μονο την μεθοδο με odin, εχει και οδηγιες για περασμα μεσω recovery mode επεισης να διαβαζεις και πως βγαινει οτι βαζουμε στη συσκευη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 χμμμ και το αντίστοιχο installous πιο είναι? ;) ανάλογα την τιμή που θα έχει το nexus s,θα το κοιτάξω.... Μην μπερδεύεσαι με το ios. Η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών είναι free. Δεν υπάρχει installus ή αντίστοιχο και δεν χρειάζεται να υπάρχει (για την ακρίβεια υπάρχει αλλά ποτέ δεν δούλεψε σωστά δεν μπορώ να γράψω το όνομα εδώ). To market enabler απλά θα σου δώσει την δυνατότητα να βλέπεις τις paid εφαρμογές κάτι που δεν μπορούμε τώρα λόγο region. Για nexus S πρέπει να περιμένεις σίγουρα 1-1,5 μήνα και τιμή arround 600€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ψαξε λιγο στο site που σου εστειλα, 5 καρτελες εχει και γραφει τα παντα μην τα θελετε ολα ετοιμα... δεν σου εχει μονο την μεθοδο με odin, εχει και οδηγιες για περασμα μεσω recovery mode σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 και κατι αλλο για οσους βαλαν την 2.2.1 εχετε δουλεψει καθολου χωρις lagfix?εγω που τη φοραω ελεω darky 5.2 το εβγαλα τελειως το lag fix η συσκευη πεταει χωρις αυτο Aυτο ειναι το καλο με αυτην την ΡΟΜ. Δεν χρειαζεται lagfix γιατι δεν εχει lag to be fixed :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 στην eclair με το gps fix (gps conf) αργει λιγο μονο την πρωτη φορα που θα ενεργοποιηθει το gps,απο εκει και περα κλειδωνει ακαριαια ασχετα αν το ειχες ανοιξει προηγουμενως στην αθηνα και μετα στην θεσ/νικη.Δοκιμασα για λιγες μερες την JPA και εκει οντως ειχε προβλημα,δεν κλειδωνε με τιποτα,ξαναγυρισα στην JM5 που ειχα,εβαλα το fixaki και ξανακλειδωνει σφαιρα!!! Δεν εχω βαλει gps fix...και εχω xxjm1 Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Τελικά μπαίνω πλέον κάθε φορά σε Download Mode, οπότε αποφάσισα να ξαναπεράσω την JPU, αυτή την φορά από το link που δίνει ο Darkyy στο θέμα του για την 5.2 στους XDA και όχι μόνο πέρασε με την πρώτη, αλλά δεν είχαμε κανένα can't access, can't mount, δουλεύει άψογα προς το παρόν, το Market λειτουργεί επίσης, οπότε συνεχίζω κανονικά. Έχω περάσει το CF-Root. Και πάλι, σειρά έχουν τα CWM, circle battery mod, ελληνικό swype και όλα υπέροχα. Ευχαριστώ άπαντες για την διάθεση, την προθυμία και τις συμβουλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Δεν εχω βαλει gps fix...και εχω xxjm1 ισως να μην κανει και τιποτα τελικα το fix και να ειναι η ιδεα μου οτι το βοηθαει,παντως δουλευει αψογα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 εγω θελω να ρωτησω για τη jpu περα απο ολα αυτα που εχουν ηδη απαντηθει ειναι αν αλλαζουν τα βασικα οι βασικες λειτουργιες του τηλεφωνου οποως το εχουμε συνηθησει (συγκεκριμενα εχω eclairaki xwjm5 ) δηλαδη η μπαρα απο πανω, οι εφαρμογες που ηδη υπηρχαν προεγκατεστημενες, τα ρολογια, τα ξυπνητηρια, τα livewallpapers,ο dialer,οτροπος που φαινονται οι επαφες, το ραδιοφωνακι,τα μηνυματα, καταλαβαινετε τι εννοω ......τα απλα πραγματακια..... υγ. εχω ριξει πολυ διαβασμα για τα φλασαρισματα εχω και μια σχετικη επαφη (απο winmobile ερχομαι ....) και εχω αρχισει να γουσταρω και να ψηνομαι να βαλω το χερακι μου .....καταλαβαινετε...... υγ1. περιμενω και το jiggaki ..... υγ2. εχει και η γυναικα μου καλο πιστολακι ....... Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Τελικά μπαίνω πλέον κάθε φορά σε Download Mode, οπότε αποφάσισα να ξαναπεράσω την JPU, αυτή την φορά από το link που δίνει ο Darkyy στο θέμα του για την 5.2 στους XDA και όχι μόνο πέρασε με την πρώτη, αλλά δεν είχαμε κανένα can't access, can't mount, δουλεύει άψογα προς το παρόν, το Market λειτουργεί επίσης, οπότε συνεχίζω κανονικά. Έχω περάσει το CF-Root. Και πάλι, σειρά έχουν τα CWM, circle battery mod, ελληνικό swype και όλα υπέροχα. Ευχαριστώ άπαντες για την διάθεση, την προθυμία και τις συμβουλές. κατσε ρε συ για να βαλεις την darky δεν βαζεις πρωτα το cwm? επισης η darky ειναι prerooted που σημαινει οτι δεν θελει ρουτ @dodo80s η jpu 2.2.1 στο μενου και τα σχετικα ειναι ιδια με ολες τις 2.2 το πιστολακι ισως σου χρειαστει:lol: Edited December 11, 2010 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 η darky 5.2 είναι καλύτερη αρκετά της 4.2 ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 κατσε ρε συ για να βαλεις την darky δεν βαζεις πρωτα το cwm? επισης η darky ειναι prerooted που σημαινει οτι δεν θελει ρουτ Καλά τα λες, απλώς εγώ δεν θέλω να βάλω την Darky 5.2 Θέλω την JPU, στην οποία στηρίζεται η darky, οπότε ο άνθρωπας δίνει και στο thread για τις ROM του τα αρχεία για JPU κτλ κτλ. Επίσης, ο ίδιος λέει πως για την ROM του, υπάρχουν 2 τρόποι να περαστεί. Μία πάνω απ' την υπάρχουσα ROM και μία Clean Install. Οπότε, για την δεύτερη περίπτωση σου λέει να περάσεις πρώτα την JPU, να κάνεις re-partition στο Odin, να περάσεις CWM κι από εκεί να περάσεις την 5.2 ROM του. :D Ουφ, πολύ διάβασμα τις τελευταίες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts