Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια καταλαβα θα γινω ροοτ :p απο οτι καταλαβα εχω το 2.1 μου λεει και ενα update 1 διπλα δεν ξερω αν εχει βγει πιο καινουργιο :p οποτε ποιον τροπο ροοτ να κανω καλυτερα?τον πρωτο η τον δευτερο??

Ο πρώτος δουλεύει μια χαρά για το Eclair που έχεις.

- Alex

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραια θα το κανω αργοτερα...οταν το κανω θα χασω οτι εχω στην μνημη τηλεφωνου??

ωραια θα το κανω αργοτερα...οταν το κανω θα χασω οτι εχω στην μνημη τηλεφωνου??

Please διάβασε το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα πάλι. Όχι δε θα χάσεις απολύτως τίποτα.

- Alex

εκανα την διαδικασια...μου εβγαλε στο κινητο το εικονιδιο δικαιωματα...στο apps δεν εχει κατι...στο log αμα πατησω λεει η εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκητα...και τα settings δουλευουν...ειναι ολα οκ?? Edited by domigr

εκανα την διαδικασια...μου εβγαλε στο κινητο το εικονιδιο δικαιωματα...στο apps δεν εχει κατι...στο log αμα πατησω λεει η εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκητα...και τα settings δουλευουν...ειναι ολα οκ??

Nαι είναι όλα ok. Όταν βάλεις κάτι που θέλει root και το επιτρέψεις, θα δουλέψει και το log.

- Alex

το oclf δουλεύει με το froyo;

υπάρχει lagfix γενικότερα;

Edited by zavarakatranemia

sorry που επιμένω, το oclf δουλεύει με το froyo;

Δουλεύει ναι. Το αν θα δεις τεράστια διαφορά ή όχι, είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως δεν το έχω βάλει και είμαι ευχαριστημένος. Αν θες δοκίμσε και πες μας.

- Alex

το oclf δουλεύει με το froyo;

υπάρχει lagfix γενικότερα;

η διαδικασια για το lagfix δουλευει, για το root οχι

οποτε πρεπει να το κανεις πρωτα root και μετα να περασεις το lagfix

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

λοιπον να ξαναεπιστρεψω τωρα στo θεμα του autokiller

2 μερες ειχα παει σε ενα χωριο οπου δεν ειχα ιντερνετ και ψαχουλευα το κινητο μου ολη μερα και εχω να ρωτησω 2 πραγματακια

βρηκα οτι στην εφαρμογη oclf υπαρχει μια επιλογη που λεγεται alter minfree, η οποια στην περιγραφη παρομοιαζεται με την εφραμγοφη autokiller, μου προτεινε εκει περα καποια πραγματακια, τα εβαλα και εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα

και τωρα θελω να ρωτησω, διαφερει πολυ το autokiller απο το minfree ωστε να δοκιμασω και το πρωτο η να μεινω στο δευτερο?

τελος υπαρχει περιπτωση με το minfree η με το autokiller να καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια η ακομη και με το lagfix του oclf?

ευχαριστω :)

λοιπον να ξαναεπιστρεψω τωρα στo θεμα του autokiller

2 μερες ειχα παει σε ενα χωριο οπου δεν ειχα ιντερνετ και ψαχουλευα το κινητο μου ολη μερα και εχω να ρωτησω 2 πραγματακια

βρηκα οτι στην εφαρμογη oclf υπαρχει μια επιλογη που λεγεται alter minfree, η οποια στην περιγραφη παρομοιαζεται με την εφραμγοφη autokiller, μου προτεινε εκει περα καποια πραγματακια, τα εβαλα και εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα

και τωρα θελω να ρωτησω, διαφερει πολυ το autokiller απο το minfree ωστε να δοκιμασω και το πρωτο η να μεινω στο δευτερο?

τελος υπαρχει περιπτωση με το minfree η με το autokiller να καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια η ακομη και με το lagfix του oclf?

ευχαριστω :)

Το ιδιο πραγμα κανουν και οι δυο. Απλως νομιζω πως το minfree δεν κρατα τις τιμες μετα απο επανεκινηση. Παλιοτερα σιγουρα, δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει αυτο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το ιδιο πραγμα κανουν και οι δυο. Απλως νομιζω πως το minfree δεν κρατα τις τιμες μετα απο επανεκινηση. Παλιοτερα σιγουρα, δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει αυτο.

να σαι καλα ρε Πετρο

εχει μια επιλογη που οταν την τικαρεις κρατα τις επιλογες και μετα το reboot

αυτο για την αυτονομια ξερεις τιποτα?

να σαι καλα ρε Πετρο

εχει μια επιλογη που οταν την τικαρεις κρατα τις επιλογες και μετα το reboot

αυτο για την αυτονομια ξερεις τιποτα?

Eσυ την τικαρεις, αυτη δεν παιρνει απο τικ :lol:

Οχι για την αυτονομια δεν εχω ιδεα, αλλα (λογικα) δεν πρεπει να επηρεαζει καθως το μονο που κανει ειναι να αλλαζει τις default τιμες.. Αν και σ'αυτο θα πρεπει να απαντησει ο Αντωνης (TonyK) που εχει εμπειρια με το προγραμμα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eσυ την τικαρεις, αυτη δεν παιρνει απο τικ :lol:

Οχι για την αυτονομια δεν εχω ιδεα, αλλα (λογικα) δεν πρεπει να επηρεαζει καθως το μονο που κανει ειναι να αλλαζει τις default τιμες.. Αν και σ'αυτο θα πρεπει να απαντησει ο Αντωνης (TonyK) που εχει εμπειρια με το προγραμμα.

οχι ρε την τικαρεις μια χαρα

και μετα αμα κανεις επανεκκινηση μολις φορτωνει τα δεδομενα κτλ γραφει οτι το oclf απεκτησε δικαιωματα super user, οποτε φανταζομαι θα λειτουργει :)

έκανα root με το z4root..

έβαλα και το lagfix καλού κακού..

πάντως ενώ μέχρι τώρα όλα είναι πολύ smooth, μου κολλάει πάρα πολύ στη λίστα κλήσεων..

μιλάμε καθυστερεί κανα δύο δευτερόλεπτα να κάνει register τη κίνηση που του κάνω με το δάχτυλο μου..

επιπλέον, κάνει σαν να μπερδεύεται με τις εικόνες τον επαφών. είτε δε βγαίνει τίποτα (μαύρο) είτε μερικές φορές μπερδεύει εικόνες τον επαφών μεταξύ τους..

μήπως έγινε καμία στραβή με την επαναφορά από το titanium;

να σημειώσω ότι το κάνει μόνο στη λίστα κλήσεων αυτό..

στο κατάλογο των επαφών όπου και πάλι εμφανίζει τις εικόνες τους, όλα είναι μία χαρά

σε όλο το υπόλοιπο λειτουργικό όλα είναι πολύ καλά μέχρι τώρα

φιλε μου προσπαθω αλλα δεν γινεται κανω κατι λαθος? μπορεις να με βοηθησης εαν θεσ βεβαια.ευχαριστω πολυυ και μιλαω παραπανω για το recovery mode me to adb.γραφω στο start.. run.. cmd μου εμφανιζει το μαυρο πλαισιο και εκει γραφω cd 'c:\adb ολο αυτο? αν ναι δεν γινεται κατι .σορρυ που ειμαι λιγο σκραπας αλλα θα ηθελα να μαθω εαν μπορεις να μου πεις..thankssssssssssssssssssssss Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα , μαλλον θα ξαναρθω εδω μεχρι το 2011 , να ρωτησω η διαδικασια του ροοτ εχει ευκολυνει καθολου η ακομα περιπλοκη ειναι οπως την θυμαμαι , το ιδιο ισχυει και για το φλασαρισμα και περασμα του lagfix

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

έκανα root με το z4root..

έβαλα και το lagfix καλού κακού..

πάντως ενώ μέχρι τώρα όλα είναι πολύ smooth, μου κολλάει πάρα πολύ στη λίστα κλήσεων..

μιλάμε καθυστερεί κανα δύο δευτερόλεπτα να κάνει register τη κίνηση που του κάνω με το δάχτυλο μου..

επιπλέον, κάνει σαν να μπερδεύεται με τις εικόνες τον επαφών. είτε δε βγαίνει τίποτα (μαύρο) είτε μερικές φορές μπερδεύει εικόνες τον επαφών μεταξύ τους..

μήπως έγινε καμία στραβή με την επαναφορά από το titanium;

να σημειώσω ότι το κάνει μόνο στη λίστα κλήσεων αυτό..

στο κατάλογο των επαφών όπου και πάλι εμφανίζει τις εικόνες τους, όλα είναι μία χαρά

σε όλο το υπόλοιπο λειτουργικό όλα είναι πολύ καλά μέχρι τώρα

αυτα σου τα κανει μολις το εκανες ρουτ και του περασες το lagfix?

ποιο lagfix του περασεις?

Παιδια καλησπερα , μαλλον θα ξαναρθω εδω μεχρι το 2011 , να ρωτησω η διαδικασια του ροοτ εχει ευκολυνει καθολου η ακομα περιπλοκη ειναι οπως την θυμαμαι , το ιδιο ισχυει και για το φλασαρισμα και περασμα του lagfix

δεν υπαρχει τιποτα πιο απλο,υποθεση μερικων κλικ.

προσωπικα το θεωρω ευκολη εως γελοια διαδικασια τοσο το ρουτ, οσο και αλλαγη ρομ

δες στην πρωτη σελιδα του hacks n roots τον οδηγο του τυχερακια

εχεις τον συνδυασμο των 3 κουμπιων?

αυτα σου τα κανει μολις το εκανες ρουτ και του περασες το lagfix?

ποιο lagfix του περασεις?

βασικά μου το έκανε μόλις έκανα restore με το titanium, και έτσι επανήλθε και το ιστορικό κλήσεων που είχα πριν βάλω το froyo.. υποψιάστηκα μήπως προκάλεσε αυτό κάποιο πρόβλημα (δηλαδή μήπως -λέμε τώρα- το froyo καταγράφει διαφορετικά τις κλήσεις)..

Στη συνέχεια έκανα update τις εφαρμογές μου, από το market, χρησιμοποιώντας τη καινούργια επιλογή "Εγκατάσταση όλων".. Η αλήθεια είναι ότι η λειτουργικότητα της συγκεκριμένης επιλογής με προβλημάτισε λίγο, αφού βάζει να κατέβουν και να εγκατασταθούν όλες οι εφαρμογές που έχουν update ταυτόχρονα, γονατίζοντας το κινητό..

Μετά από λίγο το κινητό crashαρε για πρώτη φορά αφότου το πήρα :p

Μετά από το reboot όμως λύθηκαν και τα προβλήματα στη λίστα κλήσεων :happy:

Τώρα και αυτή απολαμβάνει τη smoothness του υπόλοιπου κινητού

εγω αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι μετα το φλασαρισμα παρολο που του ειχα κανει πριν το φλασαρισμα wipe data,θελει και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,βγαζει αισθητη διαφορα ταχυτητας στην συνεχεια. Edited by truckman

οχι ρε την τικαρεις μια χαρα

και μετα αμα κανεις επανεκκινηση μολις φορτωνει τα δεδομενα κτλ γραφει οτι το oclf απεκτησε δικαιωματα super user, οποτε φανταζομαι θα λειτουργει :)

Ναι το τικ μπαινει, αλλα θελει να το ενεργοποιησεις παλι μετα το reboot :lol:

Δοκιμασε να το ανοιξεις και θα δεις πως θα εχει τις παλιες τιμες. Εκτος αν το αλλαξαν.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λοιπόν το κινητό κάνει κάτι περίεργα κολλήματα όπου κάτσει, και ταυτόχρονα το watchdog (μετράει κατανάλωση cpu) βαράει συναγερμό για μία Linux process "kswapd0" η οποία φτάνει κάτι 50-60% κατανάλωση επεξεργαστή...

Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα για το τι κάνει, έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κολλάει το κινητό στον browser ή στη λίστα κλίσεων, μετά από λίγο βλέπω το kswapd0 να καταναλώνει το μισό επεξεργαστή

Λοιπόν το κινητό κάνει κάτι περίεργα κολλήματα όπου κάτσει, και ταυτόχρονα το watchdog (μετράει κατανάλωση cpu) βαράει συναγερμό για μία Linux process "kswapd0" η οποία φτάνει κάτι 50-60% κατανάλωση επεξεργαστή...

Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα για το τι κάνει, έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κολλάει το κινητό στον browser ή στη λίστα κλίσεων, μετά από λίγο βλέπω το kswapd0 να καταναλώνει το μισό επεξεργαστή

Λοιπον παιζει να φταει το backup. Περασες μονο τις εφαρμογες ή και τις ρυθμισεις της συσκευης?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λοιπον παιζει να φταει το backup. Περασες μονο τις εφαρμογες ή και τις ρυθμισεις της συσκευης?

και τις ρυθμίσεις..

επειδή και εγώ αυτό φοβάμαι, θα περιμένω να δω αύριο πώς θα πάει, και αν επιμένει το πρόβλημα θα το ξαναφλασάρω...

απλά ήλπιζα να μη χάσω call logs κλπ

• The topic was unlocked