argam Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μια κουβεντα θα πω λογω πειρας απο το προηγουμενο μου android και τα πολλα φλασαρισματα που ειχα κανει..με αυτες τις custom rom το κινητο θα ειναι παντα <ποτε ο γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κ@λ@ς του πονει>,παντα θα υπαρχει ενας λογος να το ψαχνεται γιατι δεν τρεχει,γιατι κολαει γιατι,γιατι,γιατι!!!εργοστασιακη ρομ και ελαφριες κ ασφαλεις πινελιες παιδια γιατι μια ζωη στο προβλημα θα ειστε (γνωμη μου παντα και συγχωρεστε με για αυτα). Ακριβως φιλε μου, με την ελληνικη froyo που μας εδωσε ο tyxerakias με το απλο oclf και ποτε πια κανενα προβλημα αλλα και χαιρομαι το κινητο. Απο τον Ιουλιο εχω κανει πανω απο 30 φλασαρισματα, ελεος πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 πριν εβγαζε κοντα στο 850 και τωρα βγαζει περιπου 2100... δεν 8α επρεπε να ετρεχε πιο γρηγορα? δεν 8α επρεπε να εβλεπα εστω και μια μικρη διαφορα στην γρηγοραδα του? βασικα για να μην μπερδευεστε ολοι με τα lagfix, αυτο που κανει στην ουσια το lagfix ειναι να αλλαζει το συστημα αρχειων του partition που μπαινουν οι εφαρμογες σε ενα που επιτρεπει πιο γρηγορη αναγνωση εγγραφη. αυτο σημαινει οτι το κινητο σου με lagfix θα ειναι πιο γρηγορο στο να κανει εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων (ειδικα των μεγαλων εφαρμογων, εκει φαινεται πιο πολυ η διαφορα πχ 100mb+) και θα ανοιγει τις εφαρμογες πιο γρηγορα απο οτι ενα αλλο χωρις lagfix (και αυτο μονο την πρωτη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη μετα απο reboot) γιατι αμα την φορτωση την εφαρμογη στην μνημη και μετα πας να την ξανα ανοιξεις, τοτε την ανοιγει κατευθειαν, στον ιδιο χρονο δηλαδη που την ανοιγει ενα κινητο με lagfix. αυτη ειναι η διαφορα του lagfix μην περιμενετε κατι παραπανω. αν δεν ειστε ψειρες η αν δεν εχετε 2 galaxy s διπλα διπλα ειναι πολυ πιθανο να μην καταλαβετε καμια απολυτος διαφορα αναμεσα σε lagfix και χωρις lagfix. βασικα απο οτι εχω καταλαβει το ψειριζουμε πολυ το θεμα και αυτο δεν κανει καθολου καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 αλεξ με ξεχασες?ειμαι με το κντ στο χερι .... εχω κολησει με το emulator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 αλεξ με ξεχασες?ειμαι με το κντ στο χερι .... εχω κολησει με το emulator Δε σε ξέχασα, σου είπα να κατεβάσεις το terminal emulator, τί εννοεις not found, που σου το γράφει αυτό και σε ποιό σημείο; Πρέπει να είσαι λίγο πιο σαφής... :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δε σε ξέχασα, σου είπα να κατεβάσεις το terminal emulator, τί εννοεις not found, που σου το γράφει αυτό και σε ποιό σημείο; Πρέπει να είσαι λίγο πιο σαφής... :) στην οθονη του terminal emulator εγραψα τη πρωτη γραμμη οπως την εχεις μετα δοκιμασα με κενα αλλα και παλι τπτ ισως κατι να καταφερα βρηκα μια λυση στο xda και με ενα φλασαρισμα μεσω odin απο ενα ζιπ αρχειο που ειχε περασα το 2e recovery αν επιτρεπεται να βαλω λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 στην οθονη του terminal emulator εγραψα τη πρωτη γραμμη οπως την εχεις μετα δοκιμασα με κενα αλλα και παλι τπτ ισως κατι να καταφερα βρηκα μια λυση στο xda και με ενα φλασαρισμα μεσω odin απο ενα ζιπ αρχειο που ειχε περασα το 2e recovery αν επιτρεπεται να βαλω λινκ Ναι γίνεται και με το odin, αλλάζοντας το kernel, αν θες δώσε link. Απλά με τη μέθοδο που έδωσα εγώ δεν αλλάζει κάτι στο τηλέφωνο και δε χρειάζεσαι odin... Τί εννοείς με κενά; Έχει κενά η γραμμή. ln (κενό) -s (κενό) /system/xbin/su (κενό) /system/bin/su busybox (κενό) --install (κενό)-s (κενό) /system/xbin Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ναι γίνεται και με το odin, αλλάζοντας το kernel, αν θες δώσε link. Απλά με τη μέθοδο που έδωσα εγώ δεν αλλάζει κάτι στο τηλέφωνο και δε χρειάζεσαι odin... Τί εννοείς με κενά; Έχει κενά η γραμμή. ln (κενό) -s (κενό) /system/xbin/su (κενό) /system/bin/su busybox (κενό) --install (κενό)-s (κενό) /system/xbin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 χωρις repartition απλα στο pda βαζεται το αρχειο που αντιστοιχει στη ρομ σας και το φλασαρεται με οντιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 χωρις repartition απλα στο pda βαζεται το αρχειο που αντιστοιχει στη ρομ σας και το φλασαρεται με οντιν Ναι εντάξει αυτό είναι παλιό, και κάνει root το κινητό... Δεν το έχω βάλει στο πρώτο θέμα γιατί εξαρτάται πολύ από τη rom που έχεις και όλοι κάνουν λάθος και φλασάρουν άσχετα. Αλλά αυτό όπως είπα αλλάζει το kernel, και δεν ήθελα να το κάνω εγώ, γιατί έχω τη συσκευή μου επίσημη. Απλά φαίνεται ότι το z4root που ο RyanZA άλλαξε τον τόπο που μπαίνουν τα su κτλ για να είναι συμβατό με όλα τα android, δημιουργεί πρόβλημα στο recovery και σε άλλα πράγματα που υποθέτουν ότι το su και busybox είναι στο xbin. Tέλος πάντων αφού το έλυσες έτσι οκ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 βασικα για να μην μπερδευεστε ολοι με τα lagfix, αυτο που κανει στην ουσια το lagfix ειναι να αλλαζει το συστημα αρχειων του partition που μπαινουν οι εφαρμογες σε ενα που επιτρεπει πιο γρηγορη αναγνωση εγγραφη. αυτο σημαινει οτι το κινητο σου με lagfix θα ειναι πιο γρηγορο στο να κανει εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων (ειδικα των μεγαλων εφαρμογων, εκει φαινεται πιο πολυ η διαφορα πχ 100mb+) και θα ανοιγει τις εφαρμογες πιο γρηγορα απο οτι ενα αλλο χωρις lagfix (και αυτο μονο την πρωτη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη μετα απο reboot) γιατι αμα την φορτωση την εφαρμογη στην μνημη και μετα πας να την ξανα ανοιξεις, τοτε την ανοιγει κατευθειαν, στον ιδιο χρονο δηλαδη που την ανοιγει ενα κινητο με lagfix. αυτη ειναι η διαφορα του lagfix μην περιμενετε κατι παραπανω. αν δεν ειστε ψειρες η αν δεν εχετε 2 galaxy s διπλα διπλα ειναι πολυ πιθανο να μην καταλαβετε καμια απολυτος διαφορα αναμεσα σε lagfix και χωρις lagfix. βασικα απο οτι εχω καταλαβει το ψειριζουμε πολυ το θεμα και αυτο δεν κανει καθολου καλο Πολύ σωστά, τις τελευταίες μέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από kernels, συνδιασμούς κλπ...αυτή την στιγμή είμαι ΧΩΡΙΣ lagfix (κάτι που συνιστά και ο ίδιος) στον 9ka 500 hz του hardcore μόνο με τα tweaks του στο on χωρίς lagfix και το κινητό δουλεύει μια χαρά..περιμένω να δοκιμάσω και το voodoo όταν βγει και μετά θα καταλήξω στον πιο "ήρεμο" συνδιασμό για το κινητό..όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ...αν δεν ειστε ψειρες η αν δεν εχετε 2 galaxy s διπλα διπλα ειναι πολυ πιθανο να μην καταλαβετε καμια απολυτος διαφορα αναμεσα σε lagfix και χωρις lagfix... Δεν είναι ακριβώς έτσι: Άλλο πράγμα είναι να πατάς contacts ή να πατάς να προσθέσεις αποδέκτη σε sms ή ... (πολλά ακόμη) ... και να ανοίγει / αποκρίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου (σ.σ. όπως όλα τα φυσιολογικά κινητά) και άλλο τις μισές φορές να αποκρίνεται μετά από 1 ή 2 ή 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι lag και το έζησα έντονα μετά από λίγες ημέρες χρήσης με την default eclair (2.1) rom της ελληνικής samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δεν είναι ακριβώς έτσι: Άλλο πράγμα είναι να πατάς contacts ή να πατάς να προσθέσεις αποδέκτη σε sms ή ... (πολλά ακόμη) ... και να ανοίγει / αποκρίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου (σ.σ. όπως όλα τα φυσιολογικά κινητά) και άλλο τις μισές φορές να αποκρίνεται μετά από 1 ή 2 ή 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι lag και το έζησα έντονα μετά από λίγες ημέρες χρήσης με την default eclair (2.1) rom της ελληνικής samsung. Ακριβως! Συμφωνω απολυτα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolobaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 χωρις ροοτ θα μπορω να κανω download apps απο το net κ να τα περναω στο κινητο?? σορρυ απλα ειμαι πολυ new στο θεμα toy galaxy :/..και επιδη φοβαμε μην to brickaro λεω να αφησω την ρομ που εχει απο την μανα του τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 χωρις ροοτ θα μπορω να κανω download apps απο το net κ να τα περναω στο κινητο?? σορρυ απλα ειμαι πολυ new στο θεμα toy galaxy :/..και επιδη φοβαμε μην to brickaro λεω να αφησω την ρομ που εχει απο την μανα του τι λετε? Nαι το root δεν εχει σχεση με το Jailbreak, απλως σου δινει το δικαιωμα προσβασης σε ολα τα αρχεια του λειτουργικου της συσκευης. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolobaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 αρα πρεπει να κανω jailbreak?πως γινετε? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Kατάφερα επιτέλους κοιτώντας μέσα στα αρχεία του JPA να πάρω αυτά που χρειάζονται για το Samsung keypad και να το περάσω το τηλέφωνό μου που έχει JPO :) Για όσους δεν έχουν το ελληνικό Froyo, και τους λείπει το Samsung keypad, ορίστε: http://www.multiupload.com/60PRYA36UD Δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει σε Éclair, αν δοκιμάσετε πάντως κάντε πρώτα τα απαραίτητα backups. μου κολαει στο 4 βημα. 4. Με τον root explorer, κάντε R/W τον φάκελο /system (το κουμπί πάνω να γράφει 'mount R/O'). ενω γραφει 'remount r/o' και αριστερα δειχνει οτι ειναι rw , το κουμπακι του remount δεν κανει τιποτα και ετσι δεν με αφηνει να αντιγραψω κανενα αρχειο.. καμια ιδεα...?:( Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 αρα πρεπει να κανω jailbreak?πως γινετε? :/ Καμια σχεση. Οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα εσυ. Τις περνας στο κινητο και τις τρεχεις :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μου κολαει στο 4 βημα. 4. Με τον root explorer, κάντε R/W τον φάκελο /system (το κουμπί πάνω να γράφει 'mount R/O'). ενω γραφει 'remount r/o' και αριστερα δειχνει οτι ειναι rw , το κουμπακι του remount δεν κανει τιποτα και ετσι δεν με αφηνει να αντιγραψω κανενα αρχειο.. καμια ιδεα...?:( Ποιά έκδοση του root explorer έχεις; Η τελευταία 2.12.4 δουλεύει κανονικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Δεν είναι ακριβώς έτσι: Άλλο πράγμα είναι να πατάς contacts ή να πατάς να προσθέσεις αποδέκτη σε sms ή ... (πολλά ακόμη) ... και να ανοίγει / αποκρίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου (σ.σ. όπως όλα τα φυσιολογικά κινητά) και άλλο τις μισές φορές να αποκρίνεται μετά από 1 ή 2 ή 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι lag και το έζησα έντονα μετά από λίγες ημέρες χρήσης με την default eclair (2.1) rom της ελληνικής samsung. δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο και να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν επηρεαζετε και απο το lagfix. αν οι επαφες δεν αποθηκευονται στο partition που αλλαζει απο το lagfix τοτε δεν εχει καμια βαση αυτο που αναφερεις. αν παλι ειναι σε αυτο το partition τοτε πασο. παντως παρεα με 2 φιλαρακια πριν αρκετο καιρο καναμε το εξης τεστ. βαλαμε 3 galaxy s με eclair διπλα διπλα. το ενα με voodoo lagfix το αλλο με oclf το αλλο χωρις lagfix. οπως ειπα και πριν, η μονη διαφορα που υπηρχε ηταν οτι αυτα που ειχαν το lagfix καναν απεγκατασταση εφαρμογων αστραπιαια σε αντιθεση με το τριτο κινητο που δυσταζει για 1-2 δευτερολεπτα. Η εγκατασταση των τεραστιων εφαρμογων ηταν πιο γρηγορη και τελος την πρωτη φορα που θα ανοιγες καποιο μεγαλο παιχνιδι που εχει πολυ πραμα να φορτωσει, τα κινητα με lagfix εμπαιναν στο παιχνιδι και επαιζες την ωρα που το τριτο εκανε ακομα loading. αν εκλεινες το παιχνιδι και το ξανα ανοιγες ολα τα κινητα μπαινανε ταυτοχρονα στο παιχνιδι. ποτε το κινητο μου δεν εκανε 2-3 δευτερολεπτα να μπει σε επαφες και μηνυματα ασχετα με το αν ειχε lagfix η οχι. πιο πιθανο μου φαινεται να φορας προβληματικη ρομ και να εχεις τετοια προβληματα παρα να φταιν τα lagfix εγω οταν πηρα το κινητο ειχε την jg1 και ηταν τοσο αθλια η ρομ που το κινητο ηθελα να το πουλησω μετα απο 3 μερες χρησης. ολα ειχαν προβληματα δεν δουλευε τιποτα σωστα και συνεχεια κολλουσε ελε'ι'να οι διαφορες μεταξυ oclf και voodoo απο την εμπειρια μου φαινοταν σε βαθος χρονου στο κατα ποσο smooth ηταν το κινητο και οχι οτι το ενα ηταν πιο γρηγορο απο το αλλο. τελος αυτο που καταλαβα δοκιμαζοντας ολα τα lagfix που υπαρχουν μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο πιθανο ειναι να σου δημιουργησουν προβλημα (μετα απο 2-3 η και περισσοτερες μερες χρησης) παρα να κανουν τοσο καλο οσο και η φημη που υπαρχει για αυτα. πλεον ειμαι χωρις κανενα απολυτως lagfix και ειμαι μια χαρα. (ουτε θελω να θυμαμαι πως πηγαινε το κινητο μου με το τελευταιο lagfix που δοκιμασα, overkill jfs με bind data false) ολα αυτα τα λεω με καλη διαθεση ωστε να βγουν οσοι περισσοτεροι γινεται και να συμφωνησουν η διαφωνησουν για να παρουμε μια ιδεα ολοι μας για το ποσο καλο η κακο κανει τελικα το lagfix στο κινητο μας Edited November 28, 2010 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο και να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν επηρεαζετε και απο το lagfix. αν οι επαφες δεν αποθηκευονται στο partition που αλλαζει απο το lagfix τοτε δεν εχει καμια βαση αυτο που αναφερεις. αν παλι ειναι σε αυτο το partition τοτε πασο. παντως παρεα με 2 φιλαρακια πριν αρκετο καιρο καναμε το εξης τεστ. βαλαμε 3 galaxy s με eclair διπλα διπλα. το ενα με voodoo lagfix το αλλο με oclf το αλλο χωρις lagfix. οπως ειπα και πριν, η μονη διαφορα που υπηρχε ηταν οτι αυτα που ειχαν το lagfix καναν απεγκατασταση εφαρμογων αστραπιαια σε αντιθεση με το τριτο κινητο που δυσταζει για 1-2 δευτερολεπτα. Η εγκατασταση των τεραστιων εφαρμογων ηταν πιο γρηγορη και τελος την πρωτη φορα που θα ανοιγες καποιο μεγαλο παιχνιδι που εχει πολυ πραμα να φορτωσει, τα κινητα με lagfix εμπαιναν στο παιχνιδι και επαιζες την ωρα που το τριτο εκανε ακομα loading. αν εκλεινες το παιχνιδι και το ξανα ανοιγες ολα τα κινητα μπαινανε ταυτοχρονα στο παιχνιδι. ποτε το κινητο μου δεν εκανε 2-3 δευτερολεπτα να μπει σε επαφες και μηνυματα ασχετα με το αν ειχε lagfix η οχι. πιο πιθανο μου φαινεται να φορας προβληματικη ρομ και να εχεις τετοια προβληματα παρα να φταιν τα lagfix εγω οταν πηρα το κινητο ειχε την jg1 και ηταν τοσο αθλια η ρομ που το κινητο ηθελα να το πουλησω μετα απο 3 μερες χρησης. ολα ειχαν προβληματα δεν δουλευε τιποτα σωστα και συνεχεια κολλουσε ελε'ι'να οι διαφορες μεταξυ oclf και voodoo απο την εμπειρια μου φαινοταν σε βαθος χρονου στο κατα ποσο smooth ηταν το κινητο και οχι οτι το ενα ηταν πιο γρηγορο απο το αλλο. τελος αυτο που καταλαβα δοκιμαζοντας ολα τα lagfix που υπαρχουν μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο πιθανο ειναι να σου δημιουργησουν προβλημα (μετα απο 2-3 η και περισσοτερες μερες χρησης) παρα να κανουν τοσο πολυ καλο οση η φημη που υπαρχει για αυτα. πλεον ειμαι χωρις κανενα απολυτως lagfix και ειμαι μια χαρα. (ουτε θελω να θυμαμαι πως πηγαινε το κινητο μου με το τελευταιο lagfix που δοκιμασα, overkill jfs με bind data false) ολα αυτα τα λεω με καλη διαθεση ωστε να βγουν οσοι περισσοτεροι γινεται και να συμφωνησουν η διαφωνησουν για να παρουμε μια ιδεα ολοι μας για το ποσο καλο η κακο κανει τελικα το lagfix στο κινητο μας Θα συμφωνησω. Εχω βαλει ο,τι lagfix εχει βγει αν και μοναχα στην Doc ρομ, και καταληγω πως η μονη βελτιωση ειναι αυτη που λες. Οταν ειχα το Overkill αν και μου εδινε την εντυπωση του super fast, μου εδινε επισης και μια αισθηση μη σταθεροτητας που με ανησυχουσε. Οχι πως μου ειχε κολλησει ή οτιδηποτε, απλως δεν εμοιαζε φυσιολογικα ομαλη η περιηγηση στα μενου κλπ. Τωρα εχω βγαλει το lagfix (στην ιδια ρομ) και μπορω να πω πως δεν βλεπω διαφορες. Δεν καθισα να το ψαξω βεβαια αλλα δεν παρατηρω κατι ενοχλητικο που να με κανει να πω "πρεπει να βαλω το φιξ να δω αν θα..." Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) ειχα την 2.12.2 και γιαυτο δεν εκανε τιποτε... μολις εβαλα την 2.12.14 ολα καλα.. πλεον εχω το ελληνικο πληκτρολογιο της samsung! σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...! Υ.Γ. αν το εχεις περασει και εσυ το πληκτρολογιο μπορεις να δεις αν σου βγαζει στις "ρυθμισεις" ολες τι επιλογες; δεν μου βγαζει τις επιλογες για το αν θελω δονηση, η ηχο κ.λ.π. και ισως να μην βγαζει και μερικες αλλες που ειχε αλλα δεν τις θυμαμαι.. Edited November 29, 2010 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 εφταιγε τελικα o root explorer. ολα καλα.. ευχαριστω! Υ.Γ. αν το εχεις περασει και εσυ το πληκτρολογιο μπορεις να δεις αν σου βγαζει στις "ρυθμισεις" ολες τι επιλογες; δεν μου βγαζει τις επιλογες για το αν θελω δονηση, η ηχο κ.λ.π. και ισως να μην βγαζει και μερικες αλλες που ειχε αλλα δεν τις θυμαμαι.. Nαι δεν έχει δόνηση. Που βασικά το θεωρώ καλό γιατί πάντα την απενεργοποιούσα :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Nαι δεν έχει δόνηση. Που βασικά το θεωρώ καλό γιατί πάντα την απενεργοποιούσα :p βασικα εμενα εχει και τα 2, και δονηση και ηχο.:rolleyes: εγω απο την αλλη απενεργοποιουσα παντα τον ηχο που δυστηχως εχει σε εμενα, και μαλλον δεν μπορω να τον βγαλω..:( Edited November 29, 2010 by berkous Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 βασικα εμενα εχει και τα 2, και δονηση και ηχο.:rolleyes: εγω απο την αλλη απενεργοποιουσα παντα τον ηχο που δυστηχως εχει σε εμενα, και μαλλον δεν μπορω να τον βγαλω..:( Αν δεις στις ρυθμίσεις/ήχοι, έχει επιλογή και για δόνηση και για ήχο.. απλά δεν είναι στα settings του πληκτρολογίου Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos278 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ολες οι μεγαλες αποριες μου ερχονται βραδιατικα εχω το iphone4 και το galaxy s και χαζευα στο youtube και ανακαλυψα κατι περιργα για αλλαγη os και αναρωτιομουν ποσο ευκολο θα ηταν κατι τετοιο? ποσο επικυνδυνο και αν τελικα θα ξιζε τον κοπο? γιατι ειναι παραλογο να μην μπορεις να αλαξεις os στο κινητο σου δηλαδη απαγορευται να ειμαι λατρης galaxy s harware και καθολου του android καποιος φιλος εχει επιχειρησει κατι τεοιο να μας δωσει τα φωτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ολες οι μεγαλες αποριες μου ερχονται βραδιατικα εχω το iphone4 και το galaxy s και χαζευα στο youtube και ανακαλυψα κατι περιργα για αλλαγη os και αναρωτιομουν ποσο ευκολο θα ηταν κατι τετοιο? ποσο επικυνδυνο και αν τελικα θα ξιζε τον κοπο? γιατι ειναι παραλογο να μην μπορεις να αλαξεις os στο κινητο σου δηλαδη απαγορευται να ειμαι λατρης galaxy s harware και καθολου του android καποιος φιλος εχει επιχειρησει κατι τεοιο να μας δωσει τα φωτα του? δεν ξερω αν γινεται, αλλα θα γινεται σιγουρα στο μελλον... ηδη τα iphone και ορισμενα winmo μπορουν να παρουν android, ωστοσο υπαρχουν πολλα προβληματα συμβατοτητας γιατι καθε συσκευη εχει σχεδιαστει να τρεχει με το εκαστοτε λειτουργικο πχ αν βαλεις το N8 να τρεξει την foryo το πιθανοτερο ειναι να μην μπορει να το σηκωσει, γιατι εχει χαμηλη συχνοτητα ο επεξεργαστης του περα απο αυτο υπαρχουν πολλα ακομη προβληματα στην μπαταρια, σε διαφορα κουμπια και σε λειτουργιες οποτε ειμαστε ακομη μακρια απο την αλλαγη λειτουρικου χωρις "απωλειες" :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts