Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω τάμπλετ (το πρώτο μου) σκέφτηκα το συγκεκριμένο. Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας? αν ξέρετε κάποιον που να το έχει πάρει? πως σας φαίνεται για τα λοιπά χαρακτηριστικά του? αυτά που θυμάμαι είναι ότι έχει μπρος πίσω κάμερα, 16GB ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, 512ΜΒ RAM και κοστίζει 99Ε.

Ψάξτε το κι εσείς και πείτε μου αν αξίζει, κι αν όχι τι προτείνετε εσείς?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αφού ψάχνετε απο ελλάδα μόνο γιατί δεν κοιτάτε κανενα λίγο καλύτερης μάρκας ... κάπου είδα που διαφήμιζαν το lenovo A1000 με 135-6 ευρώ

Καλησπερα.Οντας ασχετος θα ηθελα γνωμες για αγορα tablet που θα λειτουργει και σαν τηλεφωνο και σαν gps.Ευχαριστω.

Καλησπερα.Οντας ασχετος θα ηθελα γνωμες για αγορα tablet που θα λειτουργει και σαν τηλεφωνο και σαν gps.Ευχαριστω.

7άρι ;

Δεν εχω προβλημα με τις ιντσες αλλα με τα λεφτα:lol:Το πολυ 200-220 euros.

http://www.orientdeal.com/goopad-mini-7-3g-plus-7-inch-3g-quad-core-mtk8389-hd-1280x800-ips-compass-8g-gps-wcdma-3g-tablet-pc.html

καλησπερα παιδια. καιρο παρακολουθω το site και ειπα να γράψω και γω με την σειρά μου. ειδα μια διαφημίσει στο mediamarkt για το tablet TOSHIBA AT300-103. αξίζει να το αγοράσω μια και πάει και με άτοκες δόσεις? το εχει κανενα μελος?

Παιδιά ποια η γνώμη σας για το freelander px2 http://www.geekbuying.com/item/Freelander-PX2-MTK8389-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-3G-Phone-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-1G-8G-317437.html ; o 8389 ειναι ο αντιστοιχος 6589 των κινητών;

Παιδιά ποια η γνώμη σας για το freelander px2 http://www.geekbuying.com/item/Freelander-PX2-MTK8389-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-3G-Phone-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-1G-8G-317437.html ; o 8389 ειναι ο αντιστοιχος 6589 των κινητών;

Καλό είναι για φθηνό, ναι είναι ο 6589 προσαρμοσμένος για τάμπλετ

Γνωριζει καποιος να πει αν ειναι αξιοπιστο το tablet και το site;

Καιρός να κάνω και εγώ την ερώτηση μου...Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα tablet με το οποίο να μπορώ να βλέπω ταινίες, εντάξει κλασσικά σερφάρισμα, αλλά και να το χρησιμοποιώ και σαν μίνι υπολογιστή γράφοντας κείμενα με κάποιο πληκτρολόγιο. Τι διάσταση προτείνετε και ποιο μοντέλο μέχρι 250ε?

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Γνωριζει καποιος να πει αν ειναι αξιοπιστο το tablet και το site;

αφού στο λέω γω, είναι.

Καιρός να κάνω και εγώ την ερώτηση μου...Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα tablet με το οποίο να μπορώ να βλέπω ταινίες, εντάξει κλασσικά σερφάρισμα, αλλά και να το χρησιμοποιώ και σαν μίνι υπολογιστή γράφοντας κείμενα με κάποιο πληκτρολόγιο. Τι διάσταση προτείνετε και ποιο μοντέλο μέχρι 250ε?
Pipo M6 rk3188 ή Cube U30gt2. Oι 9.7" εξυπηρετούν καλύτερα σε σερφάρισμα και γράψιμο κειμένου πιστεύω, αλλά πήγαινε σ ένα μαγαζί καλύτερα και δοκιμασε και τις 2 διαστάσεις να δεις τι προτιμάς

Καλησπερα σας ψαχνω για tablet, δεν ειχα ποτε στο παρελθον κατι τετοιο βεβαια στον χωρο του android εχω εμπειρια. δεν ξερω σε τι πρεπει να καταλειξω ειμαι αναμεσα σε 8-9 θελω να το χρεισιμοποιησω και ως πλοηγηση (με ενσωματομενο δεκτη-wifi hotspot-η με bluetooth gps) θελω να ειναι 4πυρινο και να εχει 2g-16g οι λυσεις που εχω στο μυαλο μου ειναι της pipo και της cube (Pipo M7Pro εχει ενσωματομενο gps αλλα οριακα για τα χρηματα που διαθετω της cube κοιταω το u39gt και το u35gt2) θεωρω οτι η cube ειναι μια αρκετα οικονομικη λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ποιοτηκα καλη, οσο για την pipo εχω διαβασει τα καλυτερα (wifi μπαταρια παρελκομενα) αλλα ψαχνω να βρω κατι πιο οικονομικο σε αυτα τα specs. τι επιλογες εχω στα 140 ευρω για να αποφυγω την αγορα του Pipo M7Pro που κανει 180, ευχαριστω πολυ.

παιδια τα φωτα σας : Ποιο είναι το φθηνοτερο 9.7" οπωσδήποτε με ips οθονη και τουλαχιστον rk3066; το θελω κυριως για reader!!!

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παιδια τα φωτα σας : Ποιο είναι το φθηνοτερο 9.7" οπωσδήποτε με ips οθονη και τουλαχιστον rk3066; το θελω κυριως για reader!!!

Ployer MOMO11 Speed

Επειδή έχω μείνει πίσω στα 4πυρηνα μετά το 2πυρηνο Ν101 που πήρα πέρυσι:

Ποια είναι λιγότερο προβληματικά μοντέλα στις 10 ίντσες, με 2gb Ram?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή έχω μείνει πίσω στα 4πυρηνα μετά το 2πυρηνο Ν101 που πήρα πέρυσι:

Ποια είναι λιγότερο προβληματικά μοντέλα στις 10 ίντσες, με 2gb Ram?

Cube U30gt2

Cube U30gt2

Έχει δοκιμαστεί από αρκετούς;

Δεν έχει τα γνωστά θέματα των Cube με wi-fi κλπ;

Custom roms παίζουν;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι καλύτερο ή εξίσου καλό με το Chuwi v88 στις 8 ίντσες;

pipo u8 και το vido/yuandao mini one , πάντως περιμένω το pipo u8 , οπότε μπορώ να γράψω κανα δυο πραγματάκια όταν θα έρθει ...

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 ενας φιλος μου αγορασε αυτο το ταμπλετ αλλα λογο οτι δεν του αρεσει το android μου το πουλαει καινουριο(στα 120) αξηζει για αγορα?

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 ενας φιλος μου αγορασε αυτο το ταμπλετ αλλα λογο οτι δεν του αρεσει το android μου το πουλαει καινουριο(στα 120) αξηζει για αγορα?

υπάρχουν πολύ καλύτερα γενικά και απο ελλάδα και απο εξωτερικό ... για παράδειγμα βρίσκεις με κανα 70 απο κίνα και να πετάει ...

υπάρχουν πολύ καλύτερα γενικά και απο ελλάδα και απο εξωτερικό ... για παράδειγμα βρίσκεις με κανα 70 απο κίνα και να πετάει ...

ευχαριστω πολυ

Αν είχε 1GB RAM και τον διπύρηνο mtk6577 θ άξιζε, αυτό το πολύ 90€, αν δεν σε νοιαζει να χει 3G και GPS, τότε δεν αξιζει ούτε 60

Καλημερα . Ψαχνω για ταμπλετ 8'' ,οθονη μεγαλυτερη αναλυση απο 1280 (retina ?) , 4πυρηνο , gps και 2gb ram . Ζηταω πολλα ? ειμαι κατοχος ενος ainol fire