leasedline Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα μια πρόταση για ένα tablet το οποίο θα πάει για δώρο. Ένας φίλος με "εξουσιοδότησε" να του βρω, για να το κάνει δώρο στην γυναίκα του. Απαιτήσεις : ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, 3g, Skype, Browsing, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Πολύ βασικά πράγματα δηλαδή, ούτε παιχνίδια, ούτε δοκιμές με rom κ.τ.λ Budget 80 +/- €. Όσο αφορά τις ίντσες, το μεγαλύτερο δυνατό σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ. το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα για μένα είναι cube talk 8x αλλά στις 8'' (το νέο μοντέλο με 3g & hdmi) Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η light ορισμένες φορές δεν περιέχει το original κουτί και είναι σε μια συσκευασία πολύ ανθεκτική. H standard στο στέλνει όπως είναι με το κουτί του. Στην προκειμένη περίπτωση έμενα μου ήρθε με το κουτί γιατί είναι πολύ μικρό και στιβαρό.. αν δεν σε ενδιαφέρει η original συσκευασία επιλέγεις το light. Και στο Το2c ένα κινητό που πήρα σε ρώταγε με συσκευασία ή χωρίς.. Ok κατανοητό....... βίντεο τράβηξες καθόλου? Εντυπώσεις ? Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει για την κόρη μου και όπως καταλαβαίνεις τα βασικά δεδομένα είναι βίντεο και φωτό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Ok κατανοητό....... βίντεο τράβηξες καθόλου? Εντυπώσεις ? Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει για την κόρη μου και όπως καταλαβαίνεις τα βασικά δεδομένα είναι βίντεο και φωτό Καλημέρα Βίντεο ένα μικρό κλιπακι τράβηξα αξιοπρεπές θα το έλεγα. Και εγώ για την κόρη μου το πήρα αλλά το χρησιμοποιώ αρκετά και εγώ όταν το κύριο ταβλετ είναι κατειλημμένο από την γυναίκα.. Η μικρή ενθουσιασμένη γιατί είναι σβέλτο και δεν κολλάει καθόλου. Εχθές του έβαλα και Asphalt 8 και τo έπαιζε άριστα.. Άλλαξα και launcher (Smart Launcher) όχι γιατί είχα πρόβλημα απλά με εξυπηρετεί αφάνταστα.. Κούμπωσα και μια 32 με παιδικά Ebooks και Videos.. (Το έχουν και κάποιοι ακόμα σε αυτό το νήμα και έχουν θετικά σχόλια.. Α υπάρχει και σε εκδοση με Windows. Επίσης και υπάρχει τρόπος να αλλάξες το android σε windows) Edited November 14, 2014 by argi73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το μόνο κακό είναι ότι χτες δεν μου επερνε το κουπόνι της έκπτωσης, τους έστειλα μήνυμα....Για να δούμε..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημερα αναμεσα σε chuwi v8 κ pipo w4 ποιο θα διαλεγατε?Αυτα τα χαρακτηριστικα αυτα τα λεφτα.Αν καποιος εχει γνωμη ας απαντησει παρακαλω γιατι θα παραγγειλω αμμεσα.Κλεινω προς chuwi δεν εχω δουλεψει windows.Δεκτη οποιαδηποτε αλλη προταση.Ευχαριστω προκατσβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Καλημερα αναμεσα σε chuwi v8 κ pipo w4 ποιο θα διαλεγατε?Αυτα τα χαρακτηριστικα αυτα τα λεφτα.Αν καποιος εχει γνωμη ας απαντησει παρακαλω γιατι θα παραγγειλω αμμεσα.Κλεινω προς chuwi δεν εχω δουλεψει windows.Δεκτη οποιαδηποτε αλλη προταση.Ευχαριστω προκατσβολικα Θα έλεγα το v8 , έχει καλύτερα χαρακτηριστικά + το 3g μέσω sim μόλις τώρα τα παράγγειλα και εγώ στα 133 δολάρια....για να δούμε τι θα δούμε ! Edited November 14, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) αυτο κανει για μικρο παιδι? CHUWI V17HD 7" βλεπω 3000 μπαταρια και δεν ξερω ποσο θα κραταει.(ερχετε με superuser αυτο?) http://www.tinydeal.com/chuwi-v17hd-7-ips-ram-1gb-android-44-quad-core-8gb-tablet-p-129292.html η το cube7 που και αυτο ιδια μπαταρια εχει. http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html Edited November 14, 2014 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα θελω να παρω ενα tablet στις 10 ιντσε κοντα ισως και λιγο μικροτερο. Αν εχει και dual boot σε windows ακομα καλύτερα...Ύπάρχει κατι ??? Αν δεν υπαρχει σε dual boot ποιο θεωρείτε καλύτερο?? Τιμή γυρω στα 200 δολαρια. Με ενδιαφερει η μπαταρία να ειναι καλη και η οθόνη ....τωρα τα αλλα χρηση κυρίως browsing , facebook, email, doc,,,, οχι παιχνίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Teclast x98 air 3g. Δεν έχει ακόμα καθαρό dual boot αλλά το παλεύουν. Μόνο το bios μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Teclast x98 air 3g. Δεν έχει ακόμα καθαρό dual boot αλλά το παλεύουν. Μόνο το bios μένει. καπου ειδα υπαρχει και απλο air ii χωρις 3g.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 To air II νομίζω είναι φρέσκο φρέσκο,αλλά χωρίς 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontoyla Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα σας. χρειαζομαι τα φωτα σας επειδη δεν εχω κι ιδιαιτερα ιδεα απο θεματα τεχνολογιας.:worry::blink: ειμαι φιλολογος και χρειαζομαι ενα ταμπλετ στο οποιο θελω να περασω καποια βιβλια σκαναρισμενα, σημειωσεις, .........καταλαβαινετε, οτιδηποτε εχει σχεση με τη δουλεια μου. επισης θελω με στικακι να μεταφερω ή να βλεπω διαφορα αρχεια. θελω επισης να εχει μια καμερα λιγο καλη ωστε να μπορω να βγαζω φωτογραφιες ανεκτης ποιοτητας. κατα τ αλλα .....να συνδεεται στο ιντερνετ με wifi , να ειναι γρηγορο μη περιμενω ωρες .......κατα τ αλλα δεν εχω ιδεα παιδια γιαυτο κ ζηταω τη βοηθεια σας. το πλαφον μου ειναι γυρω στα 200 ευρω. σκεφτομαι κατι απο την Samsung οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη ειναι γνωστη σα φιρμα. :) οποτε παω να ρωτησω μου δειχνουν οκ καποια αλλα δεν ειναι καιρος να πεταμε λεφτα οποτε και φοβαμαι να κανω μια τετοια αγορα χωρις να εχω ιδεα. επισης θελω να ρωτησω το εξης: αυτα αν κολλησουν ιυο απο το ιντερνετ τι γινεται; ελπιζω να μη σας επρηξα:) :Dευχαριστω εκ των προτερων :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 όπως κάθε Νοέμβριο έτσι και φέτος άρχισα το ψάξιμο για ταμπλετάκι για τα παιδιά λόγω ότι τα προηγούμενα είναι σπασμένα. Φέτος όμως σαν να ζορίζομαι να βρω κάτι αξιόλογο και θα χρειαστώ βοήθεια. Ταβάνι τα 80ευρώ και με πολύ ζόρι. Ευχαριστώ για όποιον βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 όπως κάθε Νοέμβριο έτσι και φέτος άρχισα το ψάξιμο για ταμπλετάκι για τα παιδιά λόγω ότι τα προηγούμενα είναι σπασμένα. Φέτος όμως σαν να ζορίζομαι να βρω κάτι αξιόλογο και θα χρειαστώ βοήθεια. Ταβάνι τα 80ευρώ και με πολύ ζόρι. Ευχαριστώ για όποιον βοηθήσει το έχω ξαναπεί πολλές φορές http://www.banggood.com/Cube-TALK8H-U27GT-3GH-MTK8382-Quad-Core-8-inch-Android-4_4-Tablet-p-946460.html Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koouzela Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω ενα ταμπλετ στον πατερα μου.. Για "ερασιτεχνική" χρηση κυρίως. http://www.e-shop.gr/3q-qoo-q-pad-rc1025f-101-ips-quad-core-16ghz-8gb-wifi-bt-dual-camera-android-42-black-p-PER.902416 Απόψεις γι αυτο το ταμπλετ γιατι δεν εχω ιδεα αν ειναι ευκολο. Ή αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο.. Σκέφτηκα 10" λόγω του οτι ειναι και "μεγαλος" ανθρωπος... Να βλέπει :P . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλημερα ψαχνω ταμπλετοτηλεφωνο τετραπυρηνο στις 6/7" καλη αναλυση οθονης καμερα 8/12 mp μεχρι 150 $ πειτε μου γνωμες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα, Το Bitmore GTAB701 είναι κάποιο κινέζικο με διαφορετικό όνομα; Προσπαθώ να βρω κάποια ρομ για να του περάσω και δε βγάζει κάτι ο γούγλις. Επίσης, δεν υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις για αλλαγή της θέσης οθόνης και το δείχνει μόνο σε πορτρέτο Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα Καινουργιο firmware για το διαμαντάκι.. 1.1.1 http://pan.baidu.com/s/1bn1us9p 1. optimized Bluetooth file transfer is slow; 2. optimized to run slower BUG; 3.optimizing the hot body and increases stability Εδώ χωρις τις 2 κινεζικες εφαρμογες https://yadi.sk/d/WDJ5yPxQcnnUd (Κάντε replace το system.img από το πιο πάνω update) Δεν ειναι δικό μου από φιλους ρωσους.. Ελπίζω συντομα να έχουμε και custom recovery.. Μέσα στο update έχει το πάντα (drivers & Intel flashing tool) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsav92 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα παιδια .. Θα ηθελα τα φωτα σας ... Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο κινεζικο tablet που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στις 10 ιντσες ? να εχει και υποδοχη για sim και 3G αλλα και android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Bοηθεια και'γω,ψαχνω για φθηνο ταμπλετ για δωρο του Αη Βασιλη σε απαιτητηκο 7χρονο κοριτσακι (απο τα τηλεφωνα μου εχει γινει εξπερ στο σερφαρισμα κατεβασμα εγκατασταση-απεγκατασταση,σε λιγο ετσι οπως το κοβω θα περναει και custom firmware μονη της!)για παιχνιδια -ταινιες -youtube! Αξιοπιστο,μεγαλη μπαταρια,καλο επεξεργαστη και τουλαχιστον 1gb ραμ,7 με 8 ιντσες με προτιμιση της 7,9-8 ,ριξτε προτασεις παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Bοηθεια και'γω,ψαχνω για φθηνο ταμπλετ για δωρο του Αη Βασιλη σε απαιτητηκο 7χρονο κοριτσακι (απο τα τηλεφωνα μου εχει γινει εξπερ στο σερφαρισμα κατεβασμα εγκατασταση-απεγκατασταση,σε λιγο ετσι οπως το κοβω θα περναει και custom firmware μονη της!)για παιχνιδια -ταινιες -youtube! Αξιοπιστο,μεγαλη μπαταρια,καλο επεξεργαστη και τουλαχιστον 1gb ραμ,7 με 8 ιντσες με προτιμιση της 7,9-8 ,ριξτε προτασεις παρακαλω! χα,χα,χα Μία από τα ίδια και οι δικές μου στην ίδια περίπου ηλικία :) :) Τους πήρα αυτό http://www.buyincoins.com/item/50708.html#.VGzDySKsWwk και το περιμένω σε κανά 2 εβδομάδες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 χα,χα,χα Μία από τα ίδια και οι δικές μου στην ίδια περίπου ηλικία :) :) Τους πήρα αυτό http://www.buyincoins.com/item/50708.html#.VGzDySKsWwk και το περιμένω σε κανά 2 εβδομάδες Φιλε taliban φθηνα ειπαμε,τα 136$ φθηνα το λες για 7 χρονων κοριτσακι? Εγω για 50-60 ευρω μαξ λεω αν γινετε να παρουμε κατι καλουτσικο! Για κοιτα εδω και πες μου τι λες? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_70595.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Φιλε taliban φθηνα ειπαμε,τα 136$ φθηνα το λες για 7 χρονων κοριτσακι? Εγω για 50-60 ευρω μαξ λεω αν γινετε να παρουμε κατι καλουτσικο! Για κοιτα εδω και πες μου τι λες? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_70595.html Δεν μπαίνω στην τσέπη κανενός, αλλά δεν μου αρέσει η ανάλυση και το ότι δεν έχει με 0,3 mpx ουσιαστικά κάμερα....... Δίνεις κάτι παραπάνω όντως αλλά αν είναι προσεκτική για 2 ίσως και 3 χρόνια είσαι οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ορίστε για τα παιδάκια. Μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του http://www.buyincoins.com/item/42949.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ορίστε για τα παιδάκια. Μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του http://www.buyincoins.com/item/42949.html Δηλ.. να μην ψαχνω για κατι αλλο αδικα λες? Απο ποιοτητα ,ρομ, τιποτα προβληματα τι λεει? Επισης απο που προτεινεις να γινει η αγορα,screen protector βαζουν απο πουθενα σαν δωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts