Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

CPU:

Octa-core processor Chi A80T

Android OS

Memory:

2G RAM +32G ROM

Extend Memory up to 32GB via TF/micro sd card

Screen:

9.7 Inch Retina IPS Capacitive touchscreen

2048 * 1536px

Audio:

3.5mm earphones port

Loud Speaker

MP3/WMA/AAC/AAC+/eAAC+/MID/OGG

Video:

RM/RMVB/AVI/FLV/MKV/MP4/3GP/MPEG-4

Features and highlights:

Octa-core processor Chi A80T

9.7 Inch IPS Screen

Android OS

WiFi 802.11 b/g/n

Built-in microphone and speaker

Micro USB

Dual Camera

Bluetooth

OTA

OTG

Features Intel Smart Dynamic FM technology

Gravity Sensor

Slim body

3.5mm audio jack

Dual camera

Camera:

Dual Camera

Battery:

Built in 8000mAh Lithium battery

Package Content:

Teclast P98 Air

USB Cable

Charger

OTG Cable

http://www.merimobiles.com/teclast-p98-air-9-7-inch-2048-1536p-octa-core-tablet-pc_p/meri10390.htm?setCurrencyId=33

Καλησπέρα!! Λέω να το αγοράσω. Δεν έχει 3G και GPS ούτε δέχεται sim. Κρίμα άλλα είναι ωραίο.

To δίδυμο αδερφάκι του onda v989 με τον ίδιο επεξεργαστή, ίδια οθόνη, μέγεθος και δυνατότητες. Σε αυτή τη τιμή δε νομίζω καν να το σκεφτείς δες το v989 στα 160€ περίπου. Μέχρι να βγει κανονικά και να το δούμε σε reviews αργεί νομίζω προς μέσα Σεπτέμβρη και μετά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To δίδυμο αδερφάκι του onda v989 με τον ίδιο επεξεργαστή, ίδια οθόνη, μέγεθος και δυνατότητες. Σε αυτή τη τιμή δε νομίζω καν να το σκεφτείς δες το v989 στα 160€ περίπου. Μέχρι να βγει κανονικά και να το δούμε σε reviews αργεί νομίζω προς μέσα Σεπτέμβρη και μετά

Το ξέρω το έχω δει και αυτό, αλλά μου αρέσει περισσότερο το Τelast. Όταν περάσει κανένας μήνας θα το παραγγείλω που θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερα καταστήματα για να πέσει και λίγο η τιμή του. Ελπίζω σε καμιά εβδόμαδα να κάνουν reviews.

http://www.merimobiles.com/chuwi-vx8-3g-8-0-inch-1280-800-intel-atom-z3735g-quad-core-1-83ghz_p/meri10430.htm

σχόλια για το παραπάνω tablet? νομίζω έχει καλά χαρακτηριστικά εκτός του 1 gb ram αλλά και χώμα τιμή, έχει και τον αγαπημένο μου επεξεργαστή που όπου τον πέτυχα μ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, δε ξέρω τι λένε τα antutu αλλά ότι intel πέτυχα σε android πήγαινε σφαίρα, τελευταία ένα asus 7'' που είχα με τον διπύρηνο intel πετούσε, κάθε πρόταση δεκτή σε μέχρι 8'' με gps sim (3g) καλή μπαταρία και ελαφρύ, προορίζεται για χρήση εκτός

http://www.merimobiles.com/chuwi-vx8-3g-8-0-inch-1280-800-intel-atom-z3735g-quad-core-1-83ghz_p/meri10430.htm

σχόλια για το παραπάνω tablet? νομίζω έχει καλά χαρακτηριστικά εκτός του 1 gb ram αλλά και χώμα τιμή, έχει και τον αγαπημένο μου επεξεργαστή που όπου τον πέτυχα μ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, δε ξέρω τι λένε τα antutu αλλά ότι intel πέτυχα σε android πήγαινε σφαίρα, τελευταία ένα asus 7'' που είχα με τον διπύρηνο intel πετούσε, κάθε πρόταση δεκτή σε μέχρι 8'' με gps sim (3g) καλή μπαταρία και ελαφρύ, προορίζεται για χρήση εκτός

Το συγκεκριμένο το ψάχνω και εγώ,λένε ότι από Σεπτέμβρη θα παίρνει και windows 8.1...

σίγουρα τα γατόνια του xda θα φτιάξουν kernel με dual boot για εγκατάσταση και windows μιας και είναι εφικτό λόγο intel αλλα με 1 gb ram μάλλον θα σέρνεται, εν πάση περιπτώση καλοδεχούμενο κιαυτό αλλα η βασική μου ερώτηση είναι εάν υπάρχει κάτι καλύτερο με 100-110 ευρώ στις 8'' που να τα έχει όλα, fm gps 3g κλπ

http://www.gsmarena.com/acer_iconia_tab_a3-5700.php

Καλησπαρα στην παρεα-εχει κανεις το συγκεκριμενο tablet? εντυπωσεις..?? εγω το εχω κανα μηνα κ μπορω να πω πως φαινετε αρκετα καλο κ γρηγορο!η μπαταρια πρεπει να ειναι απο τις κορυφαιες!!

Στις 7-8 ιντσες με fullhd οθόνη και 4G κάτω από 250-260 euro εκτός από το Mediapad X1 υπάρχει κάποιο άλλο που να είναι αξιόπιστο και να μην θέλει πείραγμα για να παίξει σωστά ?

κάτι σε google nexus 7 που το είδα στα 160 ευρώ στο puplic δε σου κάνει? Γενικά στις 7 ίντσες παίζει μεγαλύτερη ποικιλία και πιο συχνές προσφορές, asus FonePad 7 LTE, Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE 287ευρω κλπ..., είχα το samsung t311 3g και δεν έχω να πω κανένα αρνητικό μόνο που το ζούλιξα στο ντουλαπάκι και ράγισε η οθόνη του, η οποία το θεό τους εκεί στη samsung την πουλάνε 190 ευρώ!!! έλεος... το είχα αγοράσει κάπου 220-230ευρώ, 190 οθόνη? συν 40 digitaizer συν τοποθέτηση? κύριοι του service τις samsung με 105 ευρώ παρήγγειλα αυτό CHUWI VX8 3G 8, έχει και επιπλέον fm ραδιόφωνο χάχα.. κιάν μου σπάσει ναααααά ξαναπαραγγέλνω άλλο, όμως 190 ευρώπουλα για οθόνη δε σας δίνω, θα περιμένω μέχρι να βγούνε οι ιμιτασιόν και τότε το φτιάχνω

κάτι σε google nexus 7 που το είδα στα 160 ευρώ στο puplic δε σου κάνει? Γενικά στις 7 ίντσες παίζει μεγαλύτερη ποικιλία και πιο συχνές προσφορές, asus FonePad 7 LTE, Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE 287ευρω κλπ..., είχα το samsung t311 3g και δεν έχω να πω κανένα αρνητικό μόνο που το ζούλιξα στο ντουλαπάκι και ράγισε η οθόνη του, η οποία το θεό τους εκεί στη samsung την πουλάνε 190 ευρώ!!! έλεος... το είχα αγοράσει κάπου 220-230ευρώ, 190 οθόνη? συν 40 digitaizer συν τοποθέτηση? κύριοι του service τις samsung με 105 ευρώ παρήγγειλα αυτό CHUWI VX8 3G 8, έχει και επιπλέον fm ραδιόφωνο χάχα.. κιάν μου σπάσει ναααααά ξαναπαραγγέλνω άλλο, όμως 190 ευρώπουλα για οθόνη δε σας δίνω, θα περιμένω μέχρι να βγούνε οι ιμιτασιόν και τότε το φτιάχνω

Το παράγγειλες τελικά φίλε μου,άντε με το καλό να σου έρθει!

Κι εγώ μάλλον εκεί θα καταλήξω.Από merimobiles το παράγγειλες;Παίζει κανένα εκπτωτικό κουπόνι;

Το παράγγειλες τελικά φίλε μου,άντε με το καλό να σου έρθει!

Κι εγώ μάλλον εκεί θα καταλήξω.Από merimobiles το παράγγειλες;Παίζει κανένα εκπτωτικό κουπόνι;

με το 555 παίρνεις 5 δολάρια όμως δε το δεχότανε σε παραγγελία κάτω των 150 δολαρίων οποτε βρήκα κάτι με 4,5 δολάρια

ChuWi VX8 3G 8.0 Inch 1280*800 Intel Atom Z3735G Quad-Core 1.83GHz Windows 8.1/Android 4.4 Tablet PC

MERI10430 1 $145.99 USD $145.99 USD

Xiaomi Original mini Protable wifi

MERI10394 1 $4.50 USD $4.50 USD

Subtotal: $150.49 USD

Coupon Code (555): -$5.00 USD

Shipping: $0.00 USD

Grand Total: $145.49 USD

δηλαδή τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα, πάλι τα ίδια έδωσα αλλά μου μένει ένα wifi usb που δε μου χρειάζεται χάχά

Στις 7-8 ιντσες με fullhd οθόνη και 4G κάτω από 250-260 euro εκτός από το Mediapad X1 υπάρχει κάποιο άλλο που να είναι αξιόπιστο και να μην θέλει πείραγμα για να παίξει σωστά ?

To nexus 7 που είδες , Δεν είναι 4G το 4G έχει 350 euro .

Το Asus fonepad 7 , Δεν είναι FullHD

Το Samsung tab 4 LTE , Ξεκινάει στα 290 και δεν είναι FullHD

Κάποια άλλη πρόταση ( από Κίνα προφανώς ) κανείς ?

για το nexus μάλλον έχεις δίκιο, ίσος λάθος μου ίσος το πέτυχα σε κάποια προσφορά πριν 1-2 εβδομάδες που άρχισα να ψάχνω ταμπλετάκι για μένα, (τα ψιλοκοιτούσα σε media και puplic που βρέθηκα, στο media είχε πολύ φτηνά κάποια κομμάτια επίδειξης, ίσος το είδα εκεί) το samsung αξίζει τα λίγα επιπλέον ευρω, η οπτική απόδοση και το touch είναι άριστα κίας μην είναι full hd (είχα το απλό 8άρι με 3g) τα κινέζικα τώρα αρχίσανε δειλά δειλά να βγάζουν lte εκδόσεις, εύχομαι να βρείς κάτι όπως το θέλεις και φυσικά ότι εντοπίσουμε το ποστάρουμε .

άποψη μου, εφόσον ψάχνεις για τόσο καλό μηχανάκι απέρριψε τα 7άρια μιας και οι φυσικές διαστάσεις μεταξύ 7 και 8 συνήθως είναι ίδιες, στο οπτικό αποτέλεσμα αυτή η μια ίντσα κάνει θεαματική διαφορά (+15%, δλδ παράδειγμα αντιστοιχίας σε τηλεόραση 40" με 46")

Edited by giorgoslekkas

καλησπερα...ψαχνω ταμπλετακι με οθονη μεγαλυτερη η ιση των 9.7" γυρω στα 150ευρο..τι εχετε να προτεινεται???

Άμα θέλεις να έχει κάρτα SIM και GPS πας για το cube talk 9x αλλιώς άμα δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά πας στο onda v989 που είναι πιο δυνατό ακόμα σε επεξεργαστή.. Και τα 2 πιστεύω θα σε καλύψουν από χαρακτηριστικά και δύναμη, αλλά θα τα βρεις γύρο στα 160+ ευρώ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Τελικά αντί για το FNF ifive mini 3gs θα πάω μάλλον για το Cube Talk 9x. Αν εξαιρέσει κανείς την "κομπίνα" με το μαγείρεμα του AnTuTu, για διαφήμιση, δεν είναι κακό tablet: 3G phone, retina screen και 9,7 ίντσες. Δοκίμασα το ipad mini και ipad air και επειδή η ταμπλέτα θα έχει πολύ υλικό για διάβασμα (epub+PDF) θα πάω στο Cube. Επίσης το Onda v989 καλό αλλά δεν έχει phone funtion Το Teclast p98 Air δεν υπάρχει στον ορίζοντα οπότε Cube Talk 9x (το 32άρι είναι περί τα 170-200 Ευρώ και σίγουρα καλύτερο από το 16άρι (γύρω στα 160-180). Αν κάτι προκύψει ως το τέλος Σεπτεμβρίου που θα αγοράσω βλέπουμε.

http://www.neowin.net/images/uploaded/onda_v989_octa_core_1_story.jpg

Αυτό είναι το πολύ δυνατό σε επιδόσεις tablet Onda V989, που πριν από δύο μήνες το είδαμε να γράφει στο AnTuTu το σκορ των 48.000 πόντων.

• Οθόνη αφής 9,7 ιντσών Retina Screen με ανάλυση 2048x1536
  • Επεξεργαστής Octa Core 2GHz(ARM big.LITTLE Allwinner Ultra Octa Core A80T CPU) 64bit
  • GPU Power VR G6230
  • RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB
  • Πάχος 7,9 χιλιοστών
  • Συνολικό βάρος 490 γρ.
  • 8MP κάμερα μπροστά
  • 2MP κάμερα πίσω
  • Βίντεο: Αναπαραγωγή περιεχομένου σε ποιότητα 4K
  • Μπαταρία 8000mAh

http://www.onda-tablet.com/onda-v989-octa-core-a80t-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-android-tablet-pc-32gb.html

συζητήστε τα πάντα για την εν λόγω συσκευή!!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παράθεση προσπάθειας να ξεκινήσει παιχνίδι:

Το παραθέτει και το Mike Cane’s xBlog τον οποίο θεωρώ αξιόπιστο ιστότοπο. Όσον αφορά το σκορ το AnTuTu κάτι παίζει αφού ΟΛΟΙ πλέον παραδέχονται τα "φτιαχτά" υπεραποτελέσματα. Αναφέρεται πως δεν μπορεί η ταμπλέτα να τρέξει την κανονική έκδοση της μέτρησης αλλά "ειδική" έκδοση. Υπάρχει και θέμα σχετικά με την υπερθέρμανση της εν λόγω ταμπλέτας, αν και κάποιοι λένε πως αυτό δεν είναι θέμα "καυτό": http://www.igadgetnews.com/2014/07/19/onda-v989-a80-octa-core-tablet-review/. Αναφέρει πως μετά από συνεχή χρήσηπαιχνιδιών η θερμοκρασία της ταμπλέτας δεν ξεπέρασε τους 37 βαθμούς!

Ελπίζω να πρόκειται για "παιδικές" ασθένειες που θα λυθούν με τις καινούργιες εκδόσεις. Άλλωστε προβλήματα παρουσίασε και το Pipo Pad P1. Αναφέρεται θερμοκρασία 50 βαθμών: http://mikecanex.wordpress.com/2014/06/27/pipo-p1-first-review/.

Kαλα,το Asphalt εχει θεμα,δεν νομιζω οτι φταιει το ταμπλετ.Απο την αλλη,αμα περιμενεις απο την Onda να διορθωσει bugs σωθηκες.Βλεπω στο λινκ που εβαλες οτι η Kepler του Tegra τις εχει για πλακα και την Adreno και την G6430.

Έχει πάρει κανείς το Chuwi VX8 3g???

Φαίνεται καλή περίπτωση από τα ελάχιστα που έχω βρει στο Internet και μου φαίνεται αρκετά φθηνό για αυτά που δίνει. Αν είχε και 2gb ram θα ήταν τρελό vfm.

Από ότι διάβασα βγήκε και rom windows8.1-bing

Επίσης αν ειναι να το πάρω απο που προτείνεται σαν ποιο αξιοπιστο?? Το βρισκω σε merimobiles, pandawill, spemall, etotalk κλπ

Edited by panandreas

Πρόκειται για "διεκπεραιωτική" ταμπλέτα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι το μη ακριβό δεν είναι κακή. Αλλά η ανάλυση 1280 x 800 δεν ενθουσιάζει. Το σκορ του στο AnTuTu απίστευτο: 30,000+!!!! (βλ. http://translate.google.com/translate?hl=&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmid.yesky.com%2F62%2F38758062.shtml&sandbox=1). Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Για τα λεφτά του δεν είναι κακό: http://tablet-news.com/2014/07/16/chuwi-vx8-3g-tablet-uses-64-bit-intel-cpu-doesnt-look-half-bad/. Όσο για τα Windows 8.1+Bing λένε για Σεπτέμβρη αλλά όχι σε dual boot.

Παιδιά καλό είναι πριν μιλήσουμε για τα scor του ANTUNTU να γράφουμε για ποια έκδοση ANTUTU πρόκειται .

Για παράδειγμα η " 4 " με την " Χ " έχουν σε πολλές συσκευές διαφορές που ξεπερνούν τις 4-5000 στο Σκορ . Άλλο είναι λοιπόν το 25,000 και άλλο το 30,000 .

Και από ότι είδα το " 5 " βγάζει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα .

Σωστά. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειτια για την έκδοση 4.1, σύμφωνα με την Google μετάφραση (βλέπε φωτό).[ATTACH]49342[/ATTACH]

[ATTACH]49343[/ATTACH]

Πρόκειται για "διεκπεραιωτική" ταμπλέτα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι το μη ακριβό δεν είναι κακή. Αλλά η ανάλυση 1280 x 800 δεν ενθουσιάζει. Το σκορ του στο AnTuTu απίστευτο: 30,000+!!!! (βλ. http://translate.google.com/translate?hl=&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmid.yesky.com%2F62%2F38758062.shtml&sandbox=1). Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Για τα λεφτά του δεν είναι κακό: http://tablet-news.com/2014/07/16/chuwi-vx8-3g-tablet-uses-64-bit-intel-cpu-doesnt-look-half-bad/. Όσο για τα Windows 8.1+Bing λένε για Σεπτέμβρη αλλά όχι σε dual boot.

Οταν λες "διεκπαιρεωτική" τι ακριβώς εννοείς? Μονο για κανα ιντερνετ και ευκολα παιχνιδια? Γιατι δεν το θελω για πολυ σκληρη χρήση. Επίσης η ανάλυση μπορεί να ειναι καλυτερη απο full hd απο την αποψη ότι δεν θα ζορίζεται και πολύ ο επεξεργαστής οπότε θα δουλεύει πιο smooth (έτσι υποθέτω).

Παιδιά καλό είναι πριν μιλήσουμε για τα scor του ANTUNTU να γράφουμε για ποια έκδοση ANTUTU πρόκειται .

Για παράδειγμα η " 4 " με την " Χ " έχουν σε πολλές συσκευές διαφορές που ξεπερνούν τις 4-5000 στο Σκορ . Άλλο είναι λοιπόν το 25,000 και άλλο το 30,000 .

Και από ότι είδα το " 5 " βγάζει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα .

Όσο για το antutu αν βγάζει 25000 θα είμαι υπέρευχαριστημένος μιας και απο τα χέρια μου έχουν περάσει ainol novo I hero, hundai Τ7s με exynos και pipo M9 pro και απο ότι βλέπω αυτο έχει πολύ καλύτερα σκορ σε antutu και 3d Mark (1,5-2 φορές πάνω απο pipo M9 pro)

"Διεκπεραιωτική" σημαίνει απλή έως υπεραπλή χρήση: κανένα παιχνίδι, όχι ιδιαίτερα απαιτητικό, σερφάρισμα, Facebook και καμιά ταινία ή δύο. Αυτή είναι η πλέον συνήθης χρήση από την πλειοψηφία. Εάν η ταμπλέτα αντικαθιστά το βιβλίο και e-reader, τον φορητό για διαδικτυακή πρόσβαση πάνω από 2-3 ώρες (έρευνα και επικοινωνία) και το σύστημα παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών αι νέων ταινιών τότε το πράγμα αλλάζει. Αν έχεις μάθει στην χρήση multitasking οι ταχύτητες και επιδόσεις μιάς "διεκπαιρεωτικής" ταμπλέτας σε κουράζουν.

Προσωπικά έχω δύο "τέστ" για τις ταμπλέτες:

1. ταξίδι με πλοίο ή λεωφορείο πέραν των τεσσάρων ωρών. Λόγω βαρεμάρας θα την "ξετινάξεις".

2. διάβασμα χωρίς τα γυαλία πρεσβυωπίας: όχι πέραν των δύο ωρών αφού μετά ζαλίζεσαι. Εάν αυτό συμβεί στο τέταρτο-μισάωρο τότε η ανάλυση είναι χαμηλή (παίζει και η μυωπία αλλά τέτοια δεν είχα ποτέ).

Η πρώτη ταμπλέτα που είχα ήταν η 7άρα που είχε φέρει το Carrefour (που όμως πρέπει να ήταν ίσως 7,9). Η δεύτερη ήταν μια bitmore (ένα μήνα άντεξα) και η επόμενη ήταν το μικρό Vero (7άρα). Όταν μου δάνεισαν τα ανήψια μου το ipad 3 τρελάθηκα. Λόγω προβλημάτων δεν έχω τώρα καμία αλλά κουβαλάω έναν ACER των 15,6!

Όσον αφορά τα τεστ AnTuTu αποδείχθηκε πως οι εταιρείες τα έκαναν "κράχτη" αφού κατάφεραν να "πυσάρουν" τα μηχανάκια τους ώστε να το ξεγελάνε. Η κινούμενη εικόνα δεν λέει, τουλάχιστον ακόμα, πολλά ψέματα οπότε δες βίντεο χρήσης της ταμπλέτας που σε ενδιαφέρει. Επίσης χρησιμοποίησε το κανόνα των αυτοκινήτων, διασκευασμένο, για τις ταμπλέτες: Όχι μόλις βγει στην αγορά. Άσε να περάσει ένας ή και δύο μήνες ώστε να φανούν οι αδυναμίες και μετά αποφασίζεις. Τέλος μιά συμβουλή: Μην ελπίζεις ότι το προϊόν που κατέληξες είναι τέλειο. Θα έχει προβληματάκια. Αν τα ανέχεσαι καλώς. Αλλιώς διάλεξε άλλο προϊόν.:dizzy: