gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματααυτά που λες έχουν δοκιμαστει, αλλά δεν σου κάνουν, αφού θεωρείς τον TI OMAP 4450 του galaxy tab 2 αργό. Προφανώς θες κάτι πολύ δυνατότερο απ τα rk3066 που βγάζουν 12000 σε antutu, επομένως περίμενε τα τετραπύρηνα rockchip που σου πα. Sd καρτα παίρνει? Για Hdmi νομίζω πως δεν ε? Αυτο με κολλάει λίγο κάρτες μνήμης όλα παίρνουν. τα υπάρχοντα retina 9.7 2048x1536 δεν έχουν hdmi. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) αυτά που λες έχουν δοκιμαστει, αλλά δεν σου κάνουν, αφού θεωρείς τον TI OMAP 4450 του galaxy tab 2 αργό. Προφανώς θες κάτι πολύ δυνατότερο απ τα rk3066 που βγάζουν 12000 σε antutu, επομένως περίμενε τα τετραπύρηνα rockchip που σου πα. Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Ξέρει κανείς να μου πει Ποιο είναι καλύτερο σε μπαταρία (θα ήθελα κατι αντίστοιχο το cube) wfi? Επίσης ο Amlogic 8726-M6, 1.5GHz είναι καλύτερος από Rockchip RK3066 ? Ευχαριστω Edited February 23, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: δεν πειράζει :p Πάντως έχουν πολύ καλή αυτονομία τα retina με 10000mAh μπαταρία! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 δεν πειράζει :p Πάντως έχουν πολύ καλή αυτονομία τα retina με 10000mAh μπαταρία! Εχεις κανενα καλο υποψιν αλλά 10,1 '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εχεις κανενα καλο υποψιν αλλά 10,1 '' όχι, τα ρετινα ειναι 9.7". Σε 10.1 η μεγαλύτερη ανάλυση στα φθηνά είναι 1280x800. Παραπάνω νομίζω έχει μόνο το huawei mediapad (1920x1200), αλλά είναι τούμπανο, και πολύ ακριβό. Περίμενε να δούμε το νέο Cube U30gt2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Εσύ πας γυρεύοντας. Δεν κοιτάς καλύτερα το Ployer Momo 12; Γκούγκλαρέ το να δεις κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Εσύ πας γυρεύοντας. Δεν κοιτάς καλύτερα το Ployer Momo 12; Γκούγκλαρέ το να δεις κριτικές. χαχαχα πάντως νόμιζα οτι το window ειναι καλό. Το ployer momo εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καλη μπαταρια...(και για ενα αλλο ployer οχι το 12 είχα διαβασει οτι για να φορτισει θέλει πάνω απο 12 ωρες) Edited February 23, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Το ployer momo εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καλη μπαταρια...(και για ενα αλλο ployer οχι το 12 είχα διαβασει οτι για να φορτισει θέλει πάνω απο 12 ωρες) Αντιγράφω την αναφορά του Roman για τη μπαταρία. Δεν ξεχνώ βέβαια ότι ο Roman πουλάει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πάντως κρίνοντας από παλαιότερες αναφορές του θα τον εμπισστευόμουν: Battery Test update! PASSED! It did kind of pass by the skin of its teeth first go around. However I am not sure if I had a full charge to begin with. I will be testing again tomorrow. Modded firmware works beatifully. However the keyboard has the annoying ICS click sounds instead of the more pleasurable and muted Jelly Bean click sounds. I am going to fix that as well... Anyhow, the battery test was: 75% screen brightness, Wifi connected and the screen on the whole time. It ran for about 5.5 hours. My cut-off is usually 5 hours and I will fudge a bit if I really like the device and it comes in at like 4 hours 45 minutes. So this unit definitely and clearly passed. I want to give it one more go though tomorrow after it has charged all evening. Anyhow, the battery performed pretty much exactly as expected for a 6000 mAh cell. Lest anyone complaint about me running it at 75% brightness (rather than 100%) let me just state you haven't seen these screens. They are "super bright" to say the least. The M3 (which i consider to have a good screen) is not nearly as bright at 100% as these units are. So lowering to 75% makes the test "even" and fair. My N90 II tablet has a screen about as bright as this one and it is the same way. I use it at 50% most of the time and I have had that unit for 3 months now. The reason it is my primary tablet? Great Wifi, it is SLIM and LIGHT, and the screen is bright enough that I can use it in the car during the day. I can't express how much of a difference it makes in your use of a device if it is well designed and aesthetically pleasing. Regards, Roman Δες και τις συζητήσεις στο vondroid και στο slatedroid Edited February 23, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν είμαι εγω που θεωρω το samsung αργο...μας μπέρδεψες:lol: Μιας και την πάτησα 2 φορές με το cube αποφάσισα να παίξω στην ιδια κατηγορία και είμαι ανάμεσα στο Window n101 I Window n101 II Ainol Novo Hero Ξέρει κανείς να μου πει Ποιο είναι καλύτερο σε μπαταρία (θα ήθελα κατι αντίστοιχο το cube) wfi? Επίσης ο Amlogic 8726-M6, 1.5GHz είναι καλύτερος από Rockchip RK3066 ? Ευχαριστω Θα σου πρότεινα το Window. Δες τις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων και κρίνε. Αν θες δυνατά ηχεία και στιβαρή κατασκευή, το πρώτο, αν θες δυνατό WiFi, το δεύτερο. Πολύ αξιόπιστο μηχανημα. O Amlogic 8726-M6 είναι πιο αργός απ το Rk3066 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $ Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $Έχει κυκλοφορήσει ή είναι σαν το Cube u30gt2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 To PIPO M9 το έχει "ψάξει" κανείς ? Τα specs του, μου φαίνονται ο τέλειος συνδιασμός 4πύρινη CPU RK3188, 1.8 MHz A9 4πύρινη GPU MALI 400 2 GB RAM 16 GB (εδω τα χαλάει λίγο...θα ήθελα τα 32GB) WiFi, Bluetooth, HDMI, USB2, OTG κλπ 2MP camera frontg / 5MP camera back 7800 mAh μπαταρία και 249,99 $ νομιζω ότι το συγκεκριμένο δείχνει ιδανικό και οι πρώτες εντυπώσεις στα reviews στα ξένα site μιλάνε για εκπληκτική οθόνη δεύτερης γενιάς που φτανει επίπεδα iPad. Κυκλοφορεί στα τέλη αυτής της εβδομαδας όμως οπότε μέχρι να το παραλάβουν οι πρώτοι για εντυπώσεις έχουμε καιρό. Αλλά γενικά πλέον το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ m9 και cube u30-2. Κι ο καλύτερος κερδίζει...! '' Besides the huge enhancement of CPU, Pipo M9 will equip the most wonderful 10.1 inch screen. The screen is provided by HannStar, it applies the second generation IPS technology, its size is 10.1 inch with aspect ratio of 16:10, resolution of 1280*800. With these features, the color display will be more really, the view angle will be more wide, and the brightness even up to 650nit, it’s 2 times of other tablets’ screen.'' οπότε αν αυτό ισχύει αντισταθμίζει την έλειψη retinas. Μένει να αποδειχτούν και στη πράξη όλα αυτα βέβαια Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδια ψαχνω οικονομικο 7αρι. Για ebooks, ιντερνετ και να μην εχουν ακουστει bug που να μην λυνονται. Ειδα τα pipo s1, onda V702, Window n70s ή Hyundai Hold X700? τι αποψη εχετε? καθε αλλη προταση δεκτη (μεχρι 80-90 ευρω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδια ψαχνω οικονομικο 7αρι. Για ebooks, ιντερνετ και να μην εχουν ακουστει bug που να μην λυνονται. Ειδα τα pipo s1, onda V702, Window n70s ή Hyundai Hold X700? τι αποψη εχετε? καθε αλλη προταση δεκτη (μεχρι 80-90 ευρω!) με 90€ παίρνεις το καλύτερo onda V711. ή και το hold x700 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) με 90€ παίρνεις το καλύτερo onda V711. ή και το hold x700 Επειδη δεν ξερω τις μαρκες, γι αυτο ρωταω, αν ξερετε καποιο που να τρεχει απροβληματιστα (εστω και με custom rom απο το νετ) Στα ιδια λεφτα παιζει και το pipo s3. πιστευω αξιζει για 20 ευρω να τσιμπισω κατι με IPS οθονη. αν και γενικα θελω πολυ απλες χρησεις Edited February 25, 2013 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Επειδη δεν ξερω τις μαρκες, γι αυτο ρωταω, αν ξερετε καποιο που να τρεχει απροβληματιστα (εστω και με custom rom απο το νετ) Στα ιδια λεφτα παιζει και το pipo s3. πιστευω αξιζει για 20 ευρω να τσιμπισω κατι με IPS οθονη. αν και γενικα θελω πολυ απλες χρησεις Το Onda V711 πάρε. Είναι με IPS, δυνατό ηχείο, γρήγορο, και πολύ καλή αυτονομία Δες και βίντεο από έναν συμφορουμίτη αν θυμάμαι καλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα, Είμαι στην αναζήτηση tablet και ένα από τα 2-3 που έχω δει είναι και το παρακάτω: http://www.digital-shop.gr/yarvik-xenta-10-tablet-tab10-201.html Έχει κανείς άποψη/γνώμη? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα, Είμαι στην αναζήτηση tablet και ένα από τα 2-3 που έχω δει είναι και το παρακάτω: http://www.digital-shop.gr/yarvik-xenta-10-tablet-tab10-201.html Έχει κανείς άποψη/γνώμη? Ευχαριστώ Αν σε καλυπτει σε διαστασεις και χαρακτηριστικα το παιρνεις.Το θεμα ειναι οτι πληρωνεις 80 ευρω παραπανω αποτι να επαιρνες κατι αντιστοιχο απο κινα,ομως το παιρνεις την επομενη μερα και με 2 χρονια εγγυηση...οποτε τα βαζεις στην ζυγαρια και αποφασιζεις. Προσωπικα,διαλεξα κατι απο κινα με 100 ευρω παρα απο αθηνα με 200 ευρω με τα συν και τα πλην της η καθε επιλογη,στην περιπτωση σου η αποφαση δικη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπερα σε ολους!! Θελω να αγορασω tabletaki και σκεφτομαι η το pipo s3 η το window 70... Πειτε μου της γνωμες σας!!! Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδιά πιο μέχρι 100€ σε 7-8 `` Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπερα σε ολους!! Θελω να αγορασω tabletaki και σκεφτομαι η το pipo s3 η το window 70... Πειτε μου της γνωμες σας!!! Ευχαριστω!!! window 70hd , ή onda v711, v712 Παιδιά πιο μέχρι 100€ σε 7-8 `` νομίζω το onda v711 βγαίνει στα ~90€, huyndai x800 στα ~100€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Διαβάζω αρκετά συχνά ερωτήσεις μελών που αναρωτιόνται για το ποιό tablet να πάρουν και για το αν η Α ή η Β εταιρεία είναι καλή. Βρήκα λοιπόν στο slatedroid ένα κειμενάκι του Roman που αναφέρει με λίγα λόγια τις απόψεις του για αρκετές κινέζικες εταιρείες κατασκευής ταμπλετών. Να επισημάνω ότι ο Roman εμπορεύεται ταμπλέτες οπότε έχει επαγγελματική σχέση με κάποιες από αυτές τις εταιρείες. Είναι επίσης ο κατασκευαστής των TNT custom roms και πολύ δραστήριο μέλος σε αρκετά ξένα φόρουμ. Ployer seems to be doing well at the moment. We started selling their stuff not long ago. Onda has generally been a good brand as well however I have learned that things are "model-by-model". A company can do a good job with one model and horrible with the next. I am not putting as much stock in brand-names anymore. Teclast consistently lies about specs (particularly battery) Ainol consistently fails to support anything they sell and they have horrid qc. PiPo had a great product in the M1 and the M2 and M3 were fine until all the defect issues started popping up. Onda usually makes solid products but they have had some losers in the past Ployer is my current pick as I have had good luck thus far with everything I have gotten from their recent models. I am getting the Momo 8 in next. Aoson I have heard good things about but I know they have had some minor QC issues. Better than most and if they can make a prettier product I might look into them next . Hyundai I have heard mixed things on. Ampe - My partner in Canada has been very happy with Ampe and says their units are very solid. I haven't carried anything by them yet. Sanei - I have heard good things about some Sanei products but haven't been impressed with any of their offerings yet. I believe Ampe and Sanei may be the same company. Regards, Roman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Είναι δυνατόν να μην έχει σχόλια για 2 από τις πιο γνωστές εταιρείες, όπως όπως Cube και Yuandao (window); Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Αν σε καλυπτει σε διαστασεις και χαρακτηριστικα το παιρνεις.Το θεμα ειναι οτι πληρωνεις 80 ευρω παραπανω αποτι να επαιρνες κατι αντιστοιχο απο κινα,ομως το παιρνεις την επομενη μερα και με 2 χρονια εγγυηση...οποτε τα βαζεις στην ζυγαρια και αποφασιζεις. Προσωπικα,διαλεξα κατι απο κινα με 100 ευρω παρα απο αθηνα με 200 ευρω με τα συν και τα πλην της η καθε επιλογη,στην περιπτωση σου η αποφαση δικη σου! Με καλύπτει σε specs και μέγεθος και συμφωνώ με αυτά που λες γι' αυτό και ψάχνω από Ελλάδα αγορά (εγγυηση, αμεσότητα, κτλπ). Αυτό που στην ουσία ρώτησα απλά μάλλον δε διατύπωσα σωστά είναι αν κάποιος έχει γνώμη για το συγκεκριμένο tablet/εταιρεία. Διοτι μια χαρά τα χαρακτηριστικά αλλά από μόνα τους δε λένε και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Είναι δυνατόν να μην έχει σχόλια για 2 από τις πιο γνωστές εταιρείες, όπως όπως Cube και Yuandao (window); αυτό απόρησα κι εγώ. Στην αρχή λέει «A company can do a good job with one model and horrible with the next». Αυτό πάει γάντι στην Cube. Όσο για τα Yaundao/Window, πιστεύω είναι τα πιο αξιόπιστα, μαζί με τα Onda. Στα υπόλοιπα που λέει συμφωνώ αρκετά, αν κι έχω επιφύλαξη για τα Ployer, παρόλο που ο ιδιος δεν έχω δουλεψει κανένα. Επίσης Ampe και Sanei είναι η ίδια εταιρία σίγουρα, κι είναι σχετικά καλά, αλλά μέτρια πλαστικά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts