Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ploymer momo 12

λενε οτι ειναι κορυφαιο

banggood=181$

Αυτο ειναι καλο?

http://http://www.banggood.com/Wholesale-Cube-U20gts-Rk3066-Dual-Core-Cortex-A9-9_7-Inch-Android-4_1-16gb-Tablet-p-62341.html

Ψάχνω και εγώ τα tablets...

Υπάρχει καμία καλή/φθηνή πρόταση στις 7 και 10"; Θέλω ένα για εμένα και ένα για τους γονείς της κοπέλας μου... Ψάχνομαι λιγάκι τι υπάρχει...

Απλά θέλω να έχει κάποια σοβαρή ανάλυση και να παίζει σωστά το video με την μπροστινή κάμερα στο skype (+μικρόφωνα κλπ) όπως και να μπορώ να βάλω ο,τι θέλω απο το playstore... ουσιαστικά η χρήση θα είναι browsing/facebook/skype... Να είναι αξιόπιστο όμως και αν τρέχουν και νέα firmwares δεν θα είναι άσχημα... :)

Είχα προηγούμενη εμπειρία με ένα Wopad MID 12, το κράτησα ένα μήνα και το έδωσα... :)

Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις τέλεια.

Το Skype όμως μπορεί να έχει θέμα, καθώς τα κινέζικα γενικά έχουν χάλια μικρόφωνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Guys καταληξαμε τελικα στο Pipo MaxM1 αφου αυτο θελει η γυναικα.Πρηξε πρηξε με επεισε οτι και να της ελεγα για αλλα ''καλυτερα''..Τελος παντων εγω θα επανελθω γιατι θα κοιταξω και για μενα καποια στιγμη.Θα το παρω απο Merimobiles αφου πλεον κοιταω το φτηνοτερο λογω και της αξιοπιστιας του συγκεκριμενου tablet.Απο merimobiles αν δεν βαλω αποστολη με Singaporepost και προτιμησω την κουτρα της Chinapost θα εχω κανα προβλημα λετε με τελωνεια και τετοια?Δε νομιζω βασικα απλα ρωταω για να ειμαι καλυμμενος.
Θα μείνεις ικανοποιημένος με το Μ1. Και το κυριώτερο θα ευχαριστείς το θεό που δεν έπεσες στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχουν τα περισσότερα άλλα. Μην ανησυχήσεις με το χαμηλό ηχείο. Θα του περάσεις κατευθείαν το volume+ (το αγοραστό) και ο ήχος θα εκτοξευθεί.

Το Μ1 το πήρα κι εγώ από το merimobiles. Το έστειλαν με china post 5 μέρες από την παραγγελία και έφτασε σε 15 μέρες από την αποστολή. Άργησε πάντως να φανεί στις μηχανές αναζήτησης tracking (sao.cn κλπ). Μη περιμένεις πολύ καλύτερες επιδόσεις με singapore post.

Και απο που προτείνεται η αγορά του;

Windows n70hd

Ainol novo 10 hero

Όχι DHL,UPS courier γιατί θα σε πιάσει το τελωνείο...

Mε Singapore post δεν σε πιάνει το τελωνείο κατά 99% οπώς και με EMS ...

Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

εχει κανεις γνωμη για την hyundai t7;

Warranty:

1 Year, click here for details

CPU:

Samsung Exynos 4412 Quad Core,1.6GHz

GPU:Mali400

Android 4.0(can update to Android 4.2)

Memory:

1GB DDR3 Ram,8GB Nandflash built in

Extend Memory up to 32GB via micro sd card

Screen:

7 inch IPS 5 Points(G+G) Capacitive Multitouch

1280*800px,16:10

Audio:

Built in Loud Speaker

3.5MM headphone jack

MP3,WMA,MP2,OGG,AAC,M4A,MA4,FLAC,APE,3GP,WAV

Video:

1080P,H.264,VP8,RV,WMV,AVS,H.263,MPEG4

Features and highlights:

**8GB Version**

Quad core processor

5 points multitouch

1280*800 px high resolution

Android 4.0

Wifi 802.11 b/g/n

Bluetooth 2.1EDR+

GPS

Smooth video playback performance

Support 3D video/game decoding

Support extral 3G card and Ethernet card

Front 0.3 MP camera,back 2.0MP with flashlight

Gsensor

HDMI

USB 2.0

OTG

Stereo speaker

Microphone out

Slim body

3.5mm audio jack

5V/2A

196x118x10.9mm,298g

Camera:

Front 0.3 MP,back 2.0MP with flashlight

Battery:

Built in Battery 3300mAh,3.7V

Up to 5 hours via video

Package Content:

Hyundai T7 Quad Core

USB Cable

Charger

Color:

White

Language:

Support Multi-language

wifi planet

Θα μείνεις ικανοποιημένος με το Μ1. Και το κυριώτερο θα ευχαριστείς το θεό που δεν έπεσες στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχουν τα περισσότερα άλλα. Μην ανησυχήσεις με το χαμηλό ηχείο. Θα του περάσεις κατευθείαν το volume+ (το αγοραστό) και ο ήχος θα εκτοξευθεί.

Το Μ1 το πήρα κι εγώ από το merimobiles. Το έστειλαν με china post 5 μέρες από την παραγγελία και έφτασε σε 15 μέρες από την αποστολή. Άργησε πάντως να φανεί στις μηχανές αναζήτησης tracking (sao.cn κλπ). Μη περιμένεις πολύ καλύτερες επιδόσεις με singapore post.

Αφου δεν εχω θεμα με τελωνειο με Chinapost θα το παρω με Chinapost.Ειπαμε θελω να γλυτωσω και το τελευταιο ευρω γιατι την ψωνισα που ειμαι 2 μηνες χωρις συσκευη.Το αν θα ερθει 2 μερες νωριτερα με Singpost ποσώς με απασχολει.Στους 2,5 μηνες οι 2 μερες δεν ειναι τιποτα.Σημερα μιλησα με ipadalt στο livechat για το θεμα μου και ειχα πολλες ενναλακτικες η αληθεια ειναι αλλα προτιμησα το refund.Ειχαμε κατι διαφωνιες γιατι δεν ηθελαν να επιστρεψουν ολο το ποσο γιατι τους εστειλα πισω μονο τη συσκευη αλλα αφου τους εξηγησα οτι ηταν δικο τους θεμα οτι εκανε τοσο καιρο η ιστορια δεχτηκαν να επιστρεψουν ολο το ποσο και κραταω τα αξεσουαρ(φορτιστες-usbotg-καλωδιο usb) δωρο.Ειπα να παρω το Μ1 κατευθειαν απο κει και να τους δωσω τη διαφορα αλλα δε δεχτηκαν.Αντιπροτειναν δε να κανω νεα αγορα το Μ1 και μετα να μου κανουν refund τα λεφτα του Cube πραγμα το οποιο αρνηθηκα φυσικα.Οποτε αυριο εχω το refund και παω να παρω το Μ1 απο αλλου μαλλον απο Merimobiles.Για 7αρι εξακολουθει το Ainol Fire να ειναι το καλυτερο ή εχουμε κατι αλλο στα υποψιν?

Δεν έχω προλάβει κάνω σχεδόν τίποτα... Πάντως για να είμαι ειλικρινής εάν δουλεύει καλά δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάποιο τεστ. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί...

Το pipo max m1 σε σχεση με το ainol novo10 hero τι σας λεει;

Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις τέλεια.

Το Skype όμως μπορεί να έχει θέμα, καθώς τα κινέζικα γενικά έχουν χάλια μικρόφωνο.

Αυτο φτιαχνει καπως; Αλλαζει;

Ακουστικα με μικροφωνο απο κινητο μπορω να δουλεψω;

Windows n70hd

Ainol novo 10 hero

Όχι DHL,UPS courier γιατί θα σε πιάσει το τελωνείο...

Mε Singapore post δεν σε πιάνει το τελωνείο κατά 99% οπώς και με EMS ...

Ευχαριστω.. Σε περιπτωση doa τι κάνουμε;

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας....

Μόλις έφτασε στα χέρια μου το νέο μου Tablet onda n972... Τί καλώδια χρειάζομαι για να συνδέω usb σε αυτό;

Καλησπερα παιδια,εκανα την βλακεια να παραγειλω ενα tab απο το site(iPadAlternative.com) χωρις να κανω μια ερευνα απο reviews αλλων χρηστων, την εκανα μετα την παραγγελεια :p τελικα ειδα οτι ειναι γεματο bugs το συγγεκριμενο pad Ramos W30HD Quad Core 10.1,τους εστειλα email να ακυρωσω την παραγγελεια,ελπιζω να μπορεσω,η παραγγελια εγινε μεσο paypal!!
[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

το ειδα που το λενε..ηθελα εδω μεσα να δω τι θα απαντησουν..αν λενε αυτοι 23 πρεπει να μας πουν και ποιο μηνα θα ειναι...φεβρουαριου λιγο δυσκολα θα ελεγα!

παντως περα απο την πλακα θα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο..αντε παλι αλλα εξοδα.

Περιμένετε πρώτα να δούμε reviews χρηστών και μετά βλέπουμε :)

To pipo max m9 εχει gps;

Όχι.

Καλησπερα παιδια,εκανα την βλακεια να παραγειλω ενα tab απο το site(iPadAlternative.com) χωρις να κανω μια ερευνα απο reviews αλλων χρηστων, την εκανα μετα την παραγγελεια :p τελικα ειδα οτι ειναι γεματο bugs το συγγεκριμενο pad Ramos W30HD Quad Core 10.1,τους εστειλα email να ακυρωσω την παραγγελεια,ελπιζω να μπορεσω,η παραγγελια εγινε μεσο paypal!!

Γιατί νομίζεις ότι όλα τα άλλα είναι bug-free; :rolleyes: Λογικά θα βγει κάποιο firmware update που θα διορθώνει κάποια κραυγαλέα προβλήματα που έχει (π.χ Youtube), αλλά είναι πολύ δυνατό tablet.

Αν δεν έχει φύγει από αυτούς πάντως, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία.

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Εχω ξεχωρίσει 3 τάμπλετ 7-incha αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.

pipo s1:

http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-S1-Rk3066-Cortex-A9-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_1-8gb-Tablet-p-52643.html

icoo d70 pro:

http://www.banggood.com/Wholesale-Icoo-D70-Pro-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_0-8gb-Tablet-p-55817.html

και τυχαία είδα και αυτό αλλά δεν βρίσκω περισσότερες πληροφορίες.

Sanei N78:

http://www.banggood.com/Wholesale-Sanei-N78-Dual-Core-Rk3066-1_6ghz-7-Inch-Ips-Android-4_1-8gb-Tablet-p-63719.html?currency=EUR

Εχει λιγες ωρες που εκανα την παραγγελια,περιμενω απαντηση τους,για να δουμε!
[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας....

Μόλις έφτασε στα χέρια μου το νέο μου Tablet onda n972... Τί καλώδια χρειάζομαι για να συνδέω usb σε αυτό;

Με usb otg, δεν σου το έστειλαν μαζί;

εχει κανεις γνωμη για την hyundai t7;

άχρηστη μπαταρία. κατα τ άλλα καλό, δεν εχει ακουστεί κάτι άλλο αρνητικό μεχρι στιγμής

Το pipo max m1 σε σχεση με το ainol novo10 hero τι σας λεει;
καλύτερο σε επιδόσεις το pipo

Αυτο φτιαχνει καπως; Αλλαζει;Ακουστικα με μικροφωνο απο κινητο μπορω να δουλεψω;
δεν ισχύει σ όλα τα τάμπλετ αυτό. συνήθως συμβαίνει επειδή το ηχείο και το μικρόφωνο είναι απ την ίδια μεριά, κοντά, και όταν μιλάς στο skype ακούγεται η φωνή του άλλου στο μικρόφωνο. με απλά ακουστικα, λύνεται το πρόβλημα, γιατι ο ήχος παει στ ακουστικα κ δεν παίζει το ηχείο. Ακουστικά με μικρόφωνο δεν παίζουν στα περισσοτερα τάμπλετ

Ευχαριστω.. Σε περιπτωση doa τι κάνουμε;
το στελνεις πίσω με 10€ κ παίρνεις πίσω το κόστος του τάμπλετ

Εχω ξεχωρίσει 3 τάμπλετ 7-incha αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.

pipo s1:

http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-S1-Rk3066-Cortex-A9-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_1-8gb-Tablet-p-52643.html

icoo d70 pro:

http://www.banggood.com/Wholesale-Icoo-D70-Pro-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_0-8gb-Tablet-p-55817.html

και τυχαία είδα και αυτό αλλά δεν βρίσκω περισσότερες πληροφορίες.

Sanei N78:

http://www.banggood.com/Wholesale-Sanei-N78-Dual-Core-Rk3066-1_6ghz-7-Inch-Ips-Android-4_1-8gb-Tablet-p-63719.html?currency=EUR

Pipo S1 απ αυτά τα 3. Θα σου πρότεινα και το Cube U18Gt dual core σαν φθηνό 7άρι, που το χω δουλέψει κι ήταν απροβλημάτιστο

Είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά για το N70HD. Υπάρχει όντως άσπρο που γράφουν εδώ; Επιλέγω για αποστολή το "Yanwen/EMS Express"; Playstore έχει εγκατεστημένο ή θα το βαλω εγώ; Γενικά μετά την αγορά τι έχουμε να κάνουμε; :)

Είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά για το N70HD. Υπάρχει όντως άσπρο που γράφουν εδώ; Επιλέγω για αποστολή το "Yanwen/EMS Express"; Playstore έχει εγκατεστημένο ή θα το βαλω εγώ; Γενικά μετά την αγορά τι έχουμε να κάνουμε; :)

μόνο λευκό έχουν απ ότι λένε. Singapore post επέλεξε στην αποστολή. play store θα έχει. Μετά την αγορά δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι.

μόνο λευκό έχουν απ ότι λένε. Singapore post επέλεξε στην αποστολή. play store θα έχει. Μετά την αγορά δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι.

To παράγγειλα... Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Σύμφωνα με την τράπεζα, μου κρατήθηκαν ~112€ μαζί με τα μεταφορικά (Singapore Post). Άντε να δούμε πότε θα έρθει. Θα μου δώσουν tracking number αυτοί του ΜΜ έτσι; :)

To παράγγειλα... Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Σύμφωνα με την τράπεζα, μου κρατήθηκαν ~112€ μαζί με τα μεταφορικά (Singapore Post). Άντε να δούμε πότε θα έρθει. Θα μου δώσουν tracking number αυτοί του ΜΜ έτσι; :)

Δεν πλήρωσες με paypal σε δολλαρια και την αλλαγή συναλλάγματος απ τη τράπεζα?

Το πολύ σε 20 μέρες πιστεύω θα το χεις. Φυσικά και δίνουν tracking number!

Δεν πλήρωσες με paypal σε δολλαρια και την αλλαγή συναλλάγματος απ τη τράπεζα?

Το πολύ σε 20 μέρες πιστεύω θα το χεις. Φυσικά και δίνουν tracking number!

Ναι αυτό έκανα, δολλάρια στο ΜΜ, δολλάρια στο PayPal και είδα σαν δεσμευμένο ποσό 112κάτι €.

Ωραία ωραία. Τσίμπισα και μια θήκη με k/b απο eBay και πιστεύω θα είναι κομπλέ.

Σειρά μου τώρα για το 10άρι όποτε το πάρω απόφαση.... το βρίσκω στο PandaWill φθηνότερα απο παντού... είναι αξιόπιστο το site;

[...]

Σειρά μου τώρα για το 10άρι όποτε το πάρω απόφαση.... το βρίσκω στο PandaWill φθηνότερα απο παντού... είναι αξιόπιστο το site;

αξιόπιστο είναι, αλλά πάω στοίχημα θα σου πουν μετα ότι δεν εχουν στοκ, και θα το φέρουν σε 1-2 βδομάδες κλπ. Μια φορά να είχαν αυτό που θελα, τους τελευταίους 3 μήνες, δεν θυμάμαι! Απορώ τι πουλάνε τούτοι.

Στείλτους ένα email και ρώτα αν το έχουν

Παιδιά καλημέρα.

Θέλω ένα ταμπλετάκι ψιλοάμεσα (δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να περιμένω αποστολή από Κίνα) με τα εξής

1) google play

2) να τρέχει skype

3) να μπορώ να παίξω παιχνίδια και να μη σέρνεται

4) 7" έχω καταλήξει ότι είναι λίγες, οπότε μιλάμε για 8"-10"

5) όσο μεγαλύτερη αυτονομία

Ουσιαστικά θέλω netbook replacement για άνετο σερφάρισμα, ταινίες (να μην κολλάει σε 1080p και να παίρνει φλασάκια/εξωτερικούς δίσκους κτλ), παιχνίδια κτλ

Η πιο value for money λύση ποιά είναι; Μιλάμε πάντα για <200.

Ευχαριστώ!

Vero A9724, αφού λες δεν έχεις καιρό για παραγγελία από Κίνα. Αν και δεν κάνουν τόσο πολύ, αλλά μη σου τύχει και καμιά γκέλα και μετά βρίζεις :p

Κι αυτό πάντως απ ότι ξέρω το περιμένουν ακόμα από Κίνα, έχει τελειώσει το στοκ. Αλλά απ ότι λένε είναι θέμα ημερών, χώρια που κάπου το χε πάρει το μάτι μου στο σκρουτζ να λέει "σε απόθεμα". Τώρα αν είναι ψέμα δεν ξέρω :blink: